Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 9., hétfő 12:49

Nezzuk Calderon beszedenek hany szazaleka volt igazsag.
- Higuaín elengedése nagy hiba volt NEM
- Perez tisztogatási elképzelései IGEN
- Sneijder és Robben talan
- Bale nagy rizikó IGEN
- Özil távozása IGEN
- Az edző véleménye Ozil tavozasarol csak talalgat
- Bale ara ismet csak talalgatas
- Bale fizetese lehet benne valami
- Az edző személye nyugalmat hozott IGEN
- Casillas előbb volt itt, mint Perez, ezert elkuldi talalgat
- Redondoval elkuldese nem tudok rola nyilatkozni
- Raúlt sem akarta megtartani volt is ra oka
- Ha én nem újítom meg Casillas szerződését már rég nem lenne Madridban b.szod, te voltal az elnok. ki ujitsa meg ha nem te??? HULYESEG
- Perez mondata a reptereken (Iker megint gondoskodott arról, hogy elveszítsük a meccset és sikerült neki összehozni.) errol meg soha nem hallottam
- Ancelotti ilyen könnyen befolyásolható lenne talalgat
- Nyereséges lehet a Bale-üzlet? IGEN
- Cristiano fizetese az egesz cikett csak ezert a reszert erdemes elolvasni
- Mi a véleménye Kaká helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. utolag konnyu okosnak lenni. nem tudtak leigazolni es kesz.
(Mi a véleménye Villa helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Mi a véleménye Fabregas helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Folytassam?)
- Kaka fizetese felet a Realtol kapja talalgatas
- Mint ahogy Raul is talalgatas

Osszesen 20 temat emlitett, ebbol 5-nel igaza van, 3-nal nincs, 2-nel talan, 7-nel talalgat, 1-rol nem tudok nyilatkozni (Redondo), mondott 1 hulyeseget (Casillas szerzodeshosszabbitasa) es 1 tenyleg erdekes dolgot (Ronaldo szerzodesenek reszletei)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 9., hétfő 12:34

Zidane nyilatkozatai nagyon tetszenek.
Már hetek -hónapok óta, amióta a csapatnál van, azóta csak igazán kiváló dolgokat hallottam tőle, olyanokat, amelyek megerősíthetik a csapat morálját.
Tetszik. Zidane érti, tudja miről szól a Real Madrid :)

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. szeptember 9., hétfő 12:14

Géci írta:Carlo is elmondta, hogy Vechhi mondja meg, hogy ki játszik...
Özil meg azt, hogy harcolni fog a helyéért :mrgreen: Na jó, nem kötözködni akarok nyilván, csak ezek megint olyan dolgok, hogy az tudhatja, aki a klub belső köreihez tartozik/tartozott, pár tíz ember, nagyon maximum. Nagyon sok ügyet csak elég felemlíteni a sajtónak, és a szurkolók meg mindenkinek beindulnak a fogaskerekek és magától generál cirkuszokat, nem létező konfliktusokat, meg amit csak akarnak...és ezt a sajtó sajnos nagyon is tudatosan alkalmazza, a Casillas-López ügyet is a sajtó fújta fel. Ezt mi innen a legkevésbé sem tudhatjuk, lehet hogy Calderón teljesen hülyeségeket hordott össze, de az sem zárható ki, hogy az utolsó betűig igazat mond az ügyről.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 9., hétfő 11:47

Calderon egy bohóc az nyilvánvaló, meg érdekes ügyei is akadtak rendesen, az igazolásairól meg Mijával kézenfogva inkább ne is beszéljünk. Nyilvánvaló, hogy sértve van mert Perez kicsinálta, de azért ott ő belelátott a dolgokba, és azért vannak bőven feszegetni való dolgai Pereznek is: Raúl elküldése, a Kaka biznisz, Bale leigazolása, stb, stb. A Casillasos mesét kicsit erősnek érzem, bár ki tudja...

Más: bakker, Modric már 28 éves :ozil:
Bár végülis nem olyan vészes, a következő 3-4 évben kellene a topon legyen, és ehhez a megfelelő csapatnál is játszik.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. szeptember 9., hétfő 11:37

hehe írta:
Realista24 írta:Ez a Calderón megint odacsapott :lol: :lol:
az a durva, hogy a vagdalkozásai mellett 80%-ban igaza beszél, csak már nem hallgat rá senki :mrgreen:
csak a sz@rt kavarja. elmondja a riport elején, hogy ő mint szurkoló bla-bla. ilyet egy igazi szurkoló nem csinál, hatalmas port kavar.
nmate írta:Calderónra csak ennyit tudok mondani: http://www.youtube.com/watch?v=xX9a5pAvWmE
totally agree.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 9., hétfő 11:34

Vannak benne vélhetően igaz dolgok, de a lényege megint az volt, hogy Perez szar, de ő bezzeg isten volt... Ez Casillasos rész viszont kétlem, hogy igaz lenne... Carlo is elmondta, hogy Vechhi mondja meg, hogy ki játszik...
Zidane nyilatkozata viszont nagyon tetszett :)!!

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 9., hétfő 11:33

Nem is értem, honnan veszitek ezeket a %-kat? Van amiben igaza van, van amiben nincs. Az üzleti titkok, amiket kifecseg azt meg ellenőrizni nem tudjuk...azért sajnálom szegényt. Egy komoly, valamit is magára adó, magát komolyan vevő ember nem így viselkedik. Gondolom én...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 9., hétfő 11:31

az a durva, hogy a vagdalkozásai mellett 80%-ban igaza beszél, csak már nem hallgat rá senki :mrgreen:
Én is olyan 70%-ra tenném az igazságot, plusz egy kis köret, és ámulunk-bámulunk.
Kemény az élet Madridban...csodálom még nem kapott lófejet az ágyba
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 9., hétfő 11:30

Calderónra csak ennyit tudok mondani: http://www.youtube.com/watch?v=xX9a5pAvWmE

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 9., hétfő 11:25

Realista24 írta:Ez a Calderón megint odacsapott :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 9., hétfő 11:22

ezek az év közbeni válogatott meccsek fognak a sírba kergetni...állandóan kisebb sérülések vannak aztán ebből van a baj

Rosell meg a hülye nyilatkozatával...ha ez igaz akkor legalább ők ismerték be, hogy Neymar madridba akart szerződni, csak hát a drágalátos apuka...de kicsit sem baj, így legalább Bale lett a B-terv, aki szerintem jobb, sárgákat Arbeola meg Khedira is tud majd szerezni :D

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 9., hétfő 11:14

BBeno írta:
Az viszont nem veletlen, hogy Ozilt meg Higuaint (vagy mondhatom akar Khedirat, Kakat, Arbeloat) ennyi ember nem kedveli a forumrol.
az hogy valaki akit irreálisan sokan utálnak innen azétr van mert sok a birka. vagy még csak sokan sincsenek csak ők a leghangosabbak. valszeg utóbbi. attól még nagyon nagy százalékban a világon szeretik azt az embert. mindegy hogy kiről beszélünk.
Bármennyire fáj, hogy ha a kedvenced fikázzák. Tényleg nagyon sokszor teljesen jogos.
Tény hogy van egy két ember, aki szinte már megszokásból fikázz/savazz egy-egy játékost, de szerintem ez igen minimális.

nagyon nagy százalékban a világon szeretik azt az embert.
Erre meg csak annyit, hogy spanyolok megválasztották Modricot a tavalyi év legrosszabb igazolásának. :agree:
Özileznek a Realmadrid facebook oldal minden egyes posztjánál. Szerintem meg a butább, meg divat szurkolóból van több.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 9., hétfő 11:06

Ez a Calderón megint odacsapott :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 8., vasárnap 23:12

Az viszont nem veletlen, hogy Ozilt meg Higuaint (vagy mondhatom akar Khedirat, Kakat, Arbeloat) ennyi ember nem kedveli a forumrol.
az hogy valaki akit irreálisan sokan utálnak innen azétr van mert sok a birka. vagy még csak sokan sincsenek csak ők a leghangosabbak. valszeg utóbbi. attól még nagyon nagy százalékban a világon szeretik azt az embert. mindegy hogy kiről beszélünk.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:58

Kerlon írta:Hát. Amúgy leírtam, hogy jogosan savazzák, de szerintem azért kicsit átesett a ló a túloldalra. Már múltkor leírtam, hogy vércseként várják, hogy elkövessen egy hibát és azután BUMM. Csúnya, rossz, Özil, pfejj, pfejj.
Minden jatekosnal van egy pohar. Ha rosszul jatszik, akkor elobb vagy utobb megtelik az a pohar. Peldaul ott van Higuain. Van akinel a Lyon elleni kapufaja utan telt be a pohar, van akinel a Dortmund elleni kihagyott helyzetenel. Es ha az a pohar egyszer betelik, akkor a jatekos tehet szinte BARMIT, mindig is a hibait fogod keresni, miket hagyott ki, milyen akciok mentek el rajta, mikor nem passzolt, stb. (mert hibai mindenkinek vannak). Sokaknal Ozil pohara a legutobbi nyilatkozataval telt be, Te viszont ezt is elnezed neki. Lehet hogy egy, lehet hogy ket ev mulva fogsz csalodni benne, de az is lehet hogy soha.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:41

Kerlon írta:Már múltkor leírtam, hogy vércseként várják, hogy elkövessen egy hibát és azután BUMM. Csúnya, rossz, Özil, pfejj, pfejj.
Hidd el, nem véletlenül van ez. Rászolgált rendesen az utóbbi időben szerintem.

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:40

Remy írta:
realfan91 írta:Bernardból nagy sztár lesz. talán nagyobb mint szrrá hájpolt Neymarból lesz is valaha.
Lucasra is azt mondták, aztán hallani se lehet róla. A Shakhtar megint egy olyan csapat, ahová felesleges elszerződni, mert a bajnokság 0, így nem lehet fejlődni benne.
Nana... Lucas 20 eves... a psg idiota edzoje nem jatszatja de carlonal alapember volt. az meg hogy shaktarba felesleges szerzodni.. egy brazilnak nem hinnem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:34

numberone1 írta:Aki meg mindig ezt retket vedi az megerdemli a savazast.
A londoni ejszakak is lefogjak farasztani az emberunket....lesznek csalodott arsenal szurkolok.
numberone1 írta:Ha eddig nem tunt volna fel, mindig Ozilt savaztam, de te csak vedd magadra. Nem tetszik amit itt kap....megerdemli!!!
Hát. Amúgy leírtam, hogy jogosan savazzák, de szerintem azért kicsit átesett a ló a túloldalra. Már múltkor leírtam, hogy vércseként várják, hogy elkövessen egy hibát és azután BUMM. Csúnya, rossz, Özil, pfejj, pfejj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:28

Kerlon írta:
numberone1 írta:Aki meg mindig ezt retket vedi az megerdemli a savazast.
A londoni ejszakak is lefogjak farasztani az emberunket....lesznek csalodott arsenal szurkolok.
Saválló van rajtam, toljad csak.
Ha eddig nem tunt volna fel, mindig Ozilt savaztam, de te csak vedd magadra. Nem tetszik amit itt kap....megerdemli!!!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:13

primrose írta:
Attól még mindig nem a legundorítóbb és lejáratós duma, de mindegy is szerencsére már nincs itt.
Hát legalább azt is tudjuk most már, hogy no more Ozil, no more party in madrid.
értem az iróniát, de:http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... LFmibrw12w

Amúgy mindig is lesznek ilyen emberek. Amúgy érdekes, hogy eddig semmi ilyen rossz magánéleti tevékenység nem merült fel vele kapcsolatban. Ja és ne higgyétek, hogy engem nem bánt a dolog, de szerintem kicsit átlendültetek a ló túloldalára.

Ezt most pl. adom is:
Sierra írta:
Kerlon írta:Annyit mondott, hogy nem érezte már a bizalmat, ami mindenkinél szemmel látható volt,
Élvezte azt 3 évig, és most itt van az új edző és 2 hónap után már rinyál, hogy nem érzi a bizalmat? Persze megfutamodni a legkönnyebb, ez tény. Neki esze ágában nem volt itt bármit is bizonyítani vagy hajtani, egyszerűbb volt elmenni egy olyan csapatban, ahol ő a sztár, ő van a középpontban, és nem kell senkivel sem küzdenie a kezdőcsapatért. Érthető, 3 év alatt teljesen elkényelmesedett, nem volt egyetlen értelmes riválisa, és mindezek mellett a konstans szar teljesítményével is évekig betonbiztos helye volt. Naná, hogy ez tetszett neki, hiszen akármint csinált ő kezdett. Most viszont hirtelen lett vetélytársa Isco és Bale személyében, és beszart, hogy jaj mi lesz a kezdőcsapatbeli helyével. Rájött, hogy ezzel a teljesítménnyel megy a levesbe, és inkább lelépett, mintsem hogy küzdjön a mezért. Kis pöcs.
Kerlon írta:mivel MÁR nem nélkülözhetetlen, mint az elmúlt években.
Soha nem volt az... csak nem volt más arra a posztra, mert Mourinho valamiért elégedett volt vele 3 évig. Persze ez nem az ő hibája. Az viszont igen, hogy ez miatt teljesen megváltozott - negatív irányba. Egy kis flegma, nem törődöm, beképzelt szarjankó lett belőle nulla teljesítménnyel. Meg eltanulta Igájntól az állandó reklamálást.
mármint Sierra szavait. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: