OFF
Re: OFF
Nyilván, ez bevett szokás Mo-n. Csak ezzel adott esetben könnyen vissza tudnak élni a munkáltatók, érdemes odafigyelni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyszer tudják eljátszani, annyit meg lehet "kockátatni" , főleg, ha nincs más opció.cart írta:Mondjuk én feketén tuti nem túlóráznék. Vagy kifizetik vagy nem. Második a valószínűbb.
Nem minden cég szar, attól, hogy feketézik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk én feketén tuti nem túlóráznék. Vagy kifizetik vagy nem. Második a valószínűbb.
Az 50%, illetve 100% hétvégére a törvényileg meghatározott, így reális lehet ennyit kérni."Okosban" lesz megoldva.
Kisebb cég, nem nagy multi.
Igazából azt nem tudom, hogy mennyire reálisak a leírt szorzóim vagy sem.
Keveset, de sokat sem akarok mondani.
Pláne nem pályakezdőként...
A gonosz multik meg csak szívják a vérünket.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:A túlórára vonatkozó pénzek törvényileg vannak szabályozva. Már, ha nem feketén kapod.KAG írta:help needed
Most fogok váltani munkahelyet.
A részletek 99% meg van már beszélve, de pár apróság hiányzik.
Hétvégi illetve túlóra pénz.
Túlóra pénzre én a heti 40 órás munkavégzésem órabérénék a 1,5x-esére gondoltam.
Hétvégi munkavégzés esetén, pedig a fent leírt órabér 2x-esére.
Ez mennyire reális vagy elszállt elképzelés?
Eddig főként csak gyakornoki vagy ismerős által ajánlott melókat végeztem így annyira nem vagyok otthon ezekben...
Illetve tippek, hogy a szerződés aláírása előtt mire figyeljek nagyon?
"Okosban" lesz megoldva.
Kisebb cég, nem nagy multi.
Igazából azt nem tudom, hogy mennyire reálisak a leírt szorzóim vagy sem.
Keveset, de sokat sem akarok mondani.
Pláne nem pályakezdőként...
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A túlórára vonatkozó pénzek törvényileg vannak szabályozva. Már, ha nem feketén kapod.KAG írta:help needed
Túlóra pénzre én a heti 40 órás munkavégzésem órabérénék a 1,5x-esére gondoltam.
Eddig főként csak gyakornoki vagy ismerős által ajánlott melókat végeztem így annyira nem vagyok otthon ezekben...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
help needed
ZIDANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://youtu.be/0onRqMLiiJA?t=7m24s
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"...azokkal az emberekkel, akiknek fontos TRIATLON, fontos a nemzeti eszme, nem érdemes velük... összeveszni.
IMÁDOM.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
köszi!h3x0r írta:https://www.youtube.com/watch?v=dewpPkxfFbQDinhoL írta:Hol lehet még megnézni a zinterjút?
Som i Serem!
6oat
6oat
A mai napon kicsit aktualizálodott a kérdőív és kiderült, hogy kaptam egy ~19%os emelést, szóval boldog vagyok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
https://www.youtube.com/watch?v=dewpPkxfFbQDinhoL írta:Hol lehet még megnézni a zinterjút?
- BlancoMark
En mar azon is csodalkozom, hogy parkolopalyara tettek a "riportert" az interju utan, narancseknal nem nagyon szoktak belatni az ilyen undorito dolgokat.rashidm írta:Hát eljutottam én is odaáig hogy megnézzem az Echo tv-s interjút a 17 éves kisgyerekkel. Hát valami parádés volt, ahogy nem nagyon tudott fogást találni a gyereken... Szégyen...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát eljutottam én is odaáig hogy megnézzem az Echo tv-s interjút a 17 éves kisgyerekkel. Hát valami parádés volt, ahogy nem nagyon tudott fogást találni a gyereken... Szégyen...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Köszönöm, ezazd.gergo írta:TweetdeckMarci77 írta:Valaki tudna segíteni abban,hogy mi annak a programnak a neve,ahol több twitter hírfolyamot tudunk figyelni egyszerre,témákra bontva? (mármint pl szétoszthatjuk úgy, hogy csak ismerősök,csak focis oldalak,csak nba stb.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Valaki tudna segíteni abban,hogy mi annak a programnak a neve,ahol több twitter hírfolyamot tudunk figyelni egyszerre,témákra bontva? (mármint pl szétoszthatjuk úgy, hogy csak ismerősök,csak focis oldalak,csak nba stb.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
pont ezt kerestem kösziKerlon írta:whoscored-on van ilyen, ha rámész a csapatra.dzsi91 írta:Transfermarkton hol tudom megnézni ,hogy egy csapatnak mi a gálakezdője? Tehát pl a dortmund 2017-18ban melyik kezdőt használta a legtöbbet. De lehet más oldal is.
Dortmund
Igaz ennek azért annyi árnyoldala van, hogy x meccsszám + legjobban értékelteket illeszti a legtöbbet használt felálláshoz. (azért 90%ig szerintem korrekt)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams