Black cab kimaradt tényleg. Az fasza hely.csababarca írta:black cab, kandalló.mocsok írta:Kedvenc pesti burgerezo helyetek?
zing, bamba marha, ha épp az van közelemben.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
black cab, kandalló.mocsok írta:Kedvenc pesti burgerezo helyetek?
zing, bamba marha, ha épp az van közelemben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, valaki jártas közületek vagy ismerőseitek közül mikroökonómiában?
A mai nap folyamán, estefelé egy skype-os egy fél-1 órás korrepetálásra lenne szükség(alap dolgok), az anyagi részt természetesen megbeszélnénk.
Segítséget szeretnék kérni, valaki jártas közületek vagy ismerőseitek közül mikroökonómiában?
A mai nap folyamán, estefelé egy skype-os egy fél-1 órás korrepetálásra lenne szükség(alap dolgok), az anyagi részt természetesen megbeszélnénk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Senki sem akarta elhinni, hogy két tízéves fiú a gyilkos
ez nagyon kemény. eddig nem is hallottam erről
ez nagyon kemény. eddig nem is hallottam erről
megint nem voltál viccesziro4vr írta:A mérnök szakma Casemiroja vagy.Kerlon írta: Hát amúgy ja. Nekem is tök sok dologba kell belefolynom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát amúgy ja. Nekem is tök sok dologba kell belefolynom.Santi írta:Kár, hogy nemlehet többet megjelölni a fenti 10-ből 8-al foglalkozom kb, mint egy igazi polihisztor, csak annyiban más, hogy én nem alkotok kiemelkedőt egyikben sem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kár, hogy nemlehet többet megjelölni a fenti 10-ből 8-al foglalkozom kb, mint egy igazi polihisztor, csak annyiban más, hogy én nem alkotok kiemelkedőt egyikben sem.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Úgy érted: $ € Ft ?Kerlon írta:kimaradt, hogy SEFT, bár az is kereskedelmistimester írta:Ha már munka, nyilatkozzatok
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
kimaradt, hogy SEFT, bár az is kereskedelmistimester írta:Ha már munka, nyilatkozzatok
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Eddig szoros. Felkéne ébredni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ha már munka, nyilatkozzatok
ez nem igaz, igazából alul foglalkoztatott vagyok.Realista24 írta:De te amúgy is túl vagy fizetveKerlon írta:Én néha megyek vasárnap kartbantartásra és csak lecsúsztathatom és csak szimplán, szóval túlsokat kérsz.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De te amúgy is túl vagy fizetveKerlon írta:Én néha megyek vasárnap kartbantartásra és csak lecsúsztathatom és csak szimplán, szóval túlsokat kérsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én néha megyek vasárnap kartbantartásra és csak lecsúsztathatom és csak szimplán, szóval túlsokat kérsz.
K
K
Nyilván, ez bevett szokás Mo-n. Csak ezzel adott esetben könnyen vissza tudnak élni a munkáltatók, érdemes odafigyelni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyszer tudják eljátszani, annyit meg lehet "kockátatni" , főleg, ha nincs más opció.cart írta:Mondjuk én feketén tuti nem túlóráznék. Vagy kifizetik vagy nem. Második a valószínűbb.
Nem minden cég szar, attól, hogy feketézik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk én feketén tuti nem túlóráznék. Vagy kifizetik vagy nem. Második a valószínűbb.