Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadridfan

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 10., kedd 17:54

A Barcás kollégákkal értek egyet, tényleg nem volt túl bölcs ez Thiago Silvától. Sőt, egyenesen irritáló, legalábbis nekem.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 10., kedd 17:29

teljesen meg tudom érteni, hogy kell neki a pénz, a gyerekeit sem akarja látni éhezni. ha eljutott egy szintre, miért akarna kevesebbet kapni, scak azért mert a barca hívja? ráadásul jön egy súlyos sérülés, akkor vége.
egyrészt azoknak a gyerekeknek már akkor sem kellene éhezniük (sőt, még csak átlagos életvitelt folytatniuk sem) ha silva holnaptól egy forintot sem keresne.
ha jól tudom 10 millió eurót keres évente, biztos vannak e mellé bónuszok (győzelem, pályára lépés, stb-stb) illetve marketing pénzei is.
egy havi bevételéből (számoljunk 1 millió euróval) 20 évig simán elél egy gazdag magyar család.

másrészt a súlyos sérüléshez annyit, hogy kaká is egész jól megélt azután, hogy tönkretették a sérülések.
meg gondolom a vezetőedzők, edzők, megfigyelők, sportigazgatók, stb. (amelynek ugye a elég sok játékos készül a cipő szögre akasztása után) sem minimálbérért bohóckodnak.

egyetértek az előttem szólóval, senki nem sértődik be rá, meg fúj rá azért, mert nem dob el mindent a barcelonáért (hummelst se szidta senki például).
de ne mondjon már ilyen baromságot, hogy azért nem jön a barcába, hogy tudja etetni a gyerekeket. :lol:
holott ha már csak egy pici esze is volt, már most megalapozta annak a generációnak is a jövőjét a családból, akiket már látni sem fog.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 10., kedd 15:43

hehe írta:
Ez tök oké, de konkrétan a Psg-ben 2 év alatt megkeress annyi pénzt amiből vigan megélnek hátra lévő életükben...
ez a felfogás hülyeség, hogy így gondolkozna, hogy most annyit keres, hogy élete végéig vígan élnek.

miért adja alább? a barcának minimum ugyanannyit kellett volna ajánlania, teljesen megértem, hogy nemet mondott nekik.
a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
Szerintem itt távolról sem azzal volt gondja az embereknek (és nemcsak a Barca-szurkolóknak), hogy nem igazolt Spanyolországba. Sok focistánál a pénz számít, ezt tudjuk. Nem véletlenül mennek az Anzsiba, meg mittudomén hova. Emellett nem mindenki álma, hogy a Barcaban vagy a Realban focizzon, csak egyesek vannak ebben a tévhitben, viszont ez a nyilatkozat több, mint nevetséges volt. Simán mondhatta volna, hogy szereti Párizst, jól érzi magát a klubban és szeretne minél nagyobb sikereket elérni vele. Ennyi. Ebben burkoltan benne is van, hogy inkább a pénzt választotta, vagy csak simán nem akar eligazolni. Nincs benne semmi kivetnivaló. Például Hulk se azért igazolt keletre mert Bl-t nyerhet.
Viszont, azzal hogy azt mondja szereti a Barcat, de ott éhezne a családja abból a fizetésből csak magát teszi nevetségessé.
Én nem ítélek el senkit, ha valaki kevesebb fizetésért nem vált klubot, nem lehet mindenki olyan, hogy még az egyéves fizetéséről is lemondana, de egy nyolc esztendős kisfiúnak is több esze lenne.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 10., kedd 13:54

Realista24 írta:A katalán sport szerint Mourinho Valdest akarja megszerezni jövőre. Van képzelőerő katalán részen is, gondolom innentől már csak egy lépés, hogy Courtois a barcáé legyen.
Az a reális. :lol: Cech meg majd második számú kapus lesz. :mrgreen:

Biztos vagyok benne, hogy Valdés nem menne Mourinho csapatához.
hehe írta:a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
Casillas hogy jön ide?

:mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 10., kedd 13:46

Realista24 írta:A katalán sport szerint Mourinho Valdest akarja megszerezni jövőre. Van képzelőerő katalán részen is, gondolom innentől már csak egy lépés, hogy Courtois a barcáé legyen.
Ezt miért nem a Humor topikba írtad be? :lol:

hehe írta:tudod is te
Jó hát mert amúgy te ismersz is engem... Amúgy tény, hogy nem éheztem, de ne állíts, be 1 olyan valakinek akinek kész picsa melegmálé jellemezte az életét... Thiago nyilatkozata akkor is kicsit erős volt maradjunk annyiban... :coffee:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 10., kedd 13:19

A katalán sport szerint Mourinho Valdest akarja megszerezni jövőre. Van képzelőerő katalán részen is, gondolom innentől már csak egy lépés, hogy Courtois a barcáé legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 10., kedd 10:33

miért adja alább?
Ez az amit én sem értek. Ha kell nekik, fizessenek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 10., kedd 10:26

Ez tök oké, de konkrétan a Psg-ben 2 év alatt megkeress annyi pénzt amiből vigan megélnek hátra lévő életükben...
ez a felfogás hülyeség, hogy így gondolkozna, hogy most annyit keres, hogy élete végéig vígan élnek.

miért adja alább? a barcának minimum ugyanannyit kellett volna ajánlania, teljesen megértem, hogy nemet mondott nekik.
a világ legerősebb, legjobb válogatottjának csapatkapitányáról van szó.
Kép
Kép
Kép

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. szeptember 10., kedd 10:15

[quote]teljesen meg tudom érteni, hogy kell neki a pénz, a gyerekeit sem akarja látni éhezni. [/quote

Ez tök oké, de konkrétan a Psg-ben 2 év alatt megkeress annyi pénzt amiből vigan megélnek hátra lévő életükben....luxusban, ha akkora álom lett volna neki a Barca akkor elment volna, boldogan megtehette volna.
Mindenesetre én örülök h a pénzt választotta.... :mrgreen: jól döntött.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 10., kedd 9:17

'shutterisland írta:
"Tudták, hogy Lionel Messi Asperger-szindrómás? Ez az autizmus enyhe formája, emiatt pedig sokkal jobban tud koncentrálni egy adott feladatra, mint mások" - írta az egykori világbajnok csodacsatár.

Romário szerint az FC Barcelona világsztárja ezért képes arra, hogy folyamatosan ilyen magas szinten játsszon. A csatár esetét Newtonéhoz és Einsteinéhez hasonlította, akik az utólagos vélemények szerint valószínűleg hasonló betegségben szenvedtek.

érdekes, lehet benne igazság.
azt hittem ez egyértelmű volt mindenkinek, amikor bambán, félig kinyújtott nyelvvel áll a pályán és nézi a labdát :D
Hidd el, hogy lehet boldogabban nőnek fel gyerekként a grundon focizva, mint egynémelyik kulák hülyegyerek, de persze annak is van rossz oldala főleg amikor este korog a pocak, hogy enni kéne valamit... A baj akkor van amikor valaki elfeledi, hogy honnan indult.
tudod is te :lol:

szted az olyan könnyű? elintézed egy mondatban, hogy jaaa korog a pocak este?
valakinek csak a foci van, semmi más. vagy éhen hal, vagy belegebed és meg tud élni belőle.
itt európai szemmel könnyen beszélsz, a világ többi részén kicsit más a helyzet.
teljesen meg tudom érteni, hogy kell neki a pénz, a gyerekeit sem akarja látni éhezni. ha eljutott egy szintre, miért akarna kevesebbet kapni, scak azért mert a barca hívja? ráadásul jön egy súlyos sérülés, akkor vége.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 10., kedd 8:57

Nem olyan nagy story ez. Többek között Pirlora is ezt mondják.
Ez 1 nagyon relativ dolog amúgy... Azokon a részeken szinte csak szegény ember van, és nem igazán foglalkoznak azzal, hogy most milyen márkás rongy van rajta... Hidd el, hogy lehet boldogabban nőnek fel gyerekként a grundon focizva, mint egynémelyik kulák hülyegyerek, de persze annak is van rossz oldala főleg amikor este korog a pocak, hogy enni kéne valamit... A baj akkor van amikor valaki elfeledi, hogy honnan indult.
Nem erről beszélt hehe. Senki nem írta, hogy nem volt boldog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 9., hétfő 20:30

"Tudták, hogy Lionel Messi Asperger-szindrómás? Ez az autizmus enyhe formája, emiatt pedig sokkal jobban tud koncentrálni egy adott feladatra, mint mások" - írta az egykori világbajnok csodacsatár.

Romário szerint az FC Barcelona világsztárja ezért képes arra, hogy folyamatosan ilyen magas szinten játsszon. A csatár esetét Newtonéhoz és Einsteinéhez hasonlította, akik az utólagos vélemények szerint valószínűleg hasonló betegségben szenvedtek.

érdekes, lehet benne igazság.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 9., hétfő 18:02

hehe írta:
Ennek kéne megélnie 47 ezerből... de forintban.
ne aggódj. ő tudja, hogy mi az igazi mélyszegénység. :kacsint:
Ez 1 nagyon relativ dolog amúgy... Azokon a részeken szinte csak szegény ember van, és nem igazán foglalkoznak azzal, hogy most milyen márkás rongy van rajta... Hidd el, hogy lehet boldogabban nőnek fel gyerekként a grundon focizva, mint egynémelyik kulák hülyegyerek, de persze annak is van rossz oldala főleg amikor este korog a pocak, hogy enni kéne valamit... A baj akkor van amikor valaki elfeledi, hogy honnan indult.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 9., hétfő 17:54

ő élt ennél sokkal kevesebből is. pont egy PSG meccsen sztorizott a Horti Silva gyerekkoráról. engem pl csak az érdekel hogy felnőtt, pénzéhes lett és ennek köszönhetően nem játszik a barcában. a többi nem érdekel. hány brazil jött még a nyomorból.... nem az első és utolsó ilyen. nem is véletlen ami jelenleg ott zajlik a nép és a vezetők közt. rendkívül emlékeztet az a vezetői nézet egy másik országéra akik még csak nem is a VB-re építkeznek... :hmmm: :hmmm: :hmmm:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 9., hétfő 17:46

ne aggódj. ő tudja, hogy mi az igazi mélyszegénység. :kacsint:
Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 9., hétfő 17:36

én el sem hittem, hogy ő az, de a füléről (fülkagyló alakjáról) be lehet azonosítani. 
borzasztó ezt látni, és gondolom az állandó stressz (hisz nem hiszem, hogy a világ egyik legnagyobb klubjának a trénere nyugodt életet él) is ellene volt.
Őszintén együttérzek vele,sajnálom hogy ennyire elővette az èlet,nem top edző,de remélem bármennyire is sulyos az állapota,felgyógyul.Egyértelmű hogy a barca nagy családjának meghatározó tagja.Kivánom gyógyuljon meg

Sud afegir com Tito ! :taps: .
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 9., hétfő 17:34

Ha egy rák kiújul, akkor az esély a gyógyulásra, szinte 0. Ezt ő is tudja. Nagyon sajnálom.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 9., hétfő 17:18

francois írta:vilanova manapság... szegény ember elég nagy adagban kaphatja a kemót, rettentoen rosszul néz ki :( ha nem lenne odaírva h ő az, én bizony fel nem ismertem volna...

http://img02.mundodeportivo.com/2013/09 ... 60_640.jpg

ez elég kemény, de még annál is szomorúbb :( amíg van esély a gyógyulásra nem szabad feladni

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 9., hétfő 16:45

francois írta:vilanova manapság... szegény ember elég nagy adagban kaphatja a kemót, rettentoen rosszul néz ki :( ha nem lenne odaírva h ő az, én bizony fel nem ismertem volna...

én el sem hittem, hogy ő az, de a füléről (fülkagyló alakjáról) be lehet azonosítani.
borzasztó ezt látni, és gondolom az állandó stressz (hisz nem hiszem, hogy a világ egyik legnagyobb klubjának a trénere nyugodt életet él) is ellene volt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 9., hétfő 12:11

Hát én már tavaly télen azt mondtam, hogy Vilanovának sajnos nincs sok hátra... A rák, ha kiújul...
Press írta:Thiago Silva: "Miért kellene kevesebbet keresnem azért, hogy a Barcelonában játszhassak? Nehéz volt kétszer is nemet mondanom nekik, mert kiskoromtól kezdve követem őket és szerettem volna ott játszani. Az élet azonban tele van nehéz döntésekkel ami néha az álmok ellen dolgoznak. Sokan azt mondják, hogy csak a pénz motivál de elfelejtik hogy van egy családom amit etetnem kell."

http://www.mundodeportivo.com/20130906/ ... 83676.html

:mrgreen: :lol: :taps: hát mindjárt beszarok a csávón, "van egy családom, amit etetnem kell" :D Igen, valószínűleg már így is keveset keresett életében és szarul élnek, rioi favellákban egy szobában nyolcan.... Kemények egyes játékosok, van bőr a képükön azért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: