Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
Mr. BL ismét lecsapott.
Mondjuk egy kicsit megijedtem az első gólja előtt, nehogy utolérjék.
Mondjuk egy kicsit megijedtem az első gólja előtt, nehogy utolérjék.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
már rossz volt nézni könnyebben felismerem majd ha valami rosszabb minőségű stream-en kell néznem a meccset
remélem a 2011-12-es formája is visszatér ezzel a nagyon jó döntéssel együtt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem Pepével kézenfogva mentek el
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
a "bárki más"-ra ott van a többi topik. nem mentség, hogy más is szar.miVida írta:nem mintha bárki más olyan kolosszális teljesítményt nyújtott volna...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na végre...ideje volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kiváncsi leszek, mit hoz holnap újdonsült sérókirályunk a BL-ben. Ahol tradicionálisan jól szerepel, mint tudjuk.
Hajrá-hajrá!
Hajrá-hajrá!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
nem mintha bárki más olyan kolosszális teljesítményt nyújtott volna...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- h3x0r
csak elfelejtette, hogy mar nem a francia valogatottban jatszikBuitre írta:katasztrófa volt ma.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
katasztrófa volt ma.
-
Ah, na erre már nem is terjedt ki a figyelmem. Csak a végeredményt meg a góllövőket néztem. De ezek szerint Giroud sem talált be...___Samy___ írta:mert nem is játszott, padon ült végig
- ___Samy___
mert nem is játszott, padon ült végig
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Ha jól emlékszem, Benzema ultimátumot kapott Deschamps-tól, hogy ha a belaruszok ellen sem lő gólt, akkor kiteszik a szűrét a válogatottból.
Tudunk erről valamit? Mert gólt azt nem nagyon lőtt ennek ellenére sem...
Tudunk erről valamit? Mert gólt azt nem nagyon lőtt ennek ellenére sem...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem kell csodálkozni,ha uszkve megnézzük az egész francia válogatott teljesítményét..A goal.com szerint ő volt a legszrabb Grúzia ellen. Azt írják, több mint 20 órája képtelen betalálni válogatott meccsen. :lol: Ehhez azért tehetség kell. Ennél még a fajankó Giroud is jobb.
Ha nem lesz gyökeres változás,akkor ki-ki meccsen,(mert ugye csoport elsőségnek annyi)elverik majd őket mint eső a libafost...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
tévedsz, nálam nem áll egy játékos sem a madrid felett, hiába egyik kedvencem
viszont egyszerűen hülyeség lenne úgy megválni tőle, hogy nem helyeztük rá a hangsúlyt rendszeresen ott elől, mert képességekben mindenképpen ott van a legjobbak között a mai mezőnyben, nekünk meg pont egy ilyen stílusú csatárra van szükségünk
ilyen erővel meg ugyebár az is lehet, hogy beválik, de lehetne emellett sok dologgal érvelni, azt hiszem ezeket te is tudod, nem kell leírnom
hidd el, ha ugyanúgy fog muzsikálni idén, mint mondjuk mondjuk tavaly (ami szerintem csak hozzá mérten volt kevés), én leszek az első aki követelni fogja a távozását
viszont egyszerűen hülyeség lenne úgy megválni tőle, hogy nem helyeztük rá a hangsúlyt rendszeresen ott elől, mert képességekben mindenképpen ott van a legjobbak között a mai mezőnyben, nekünk meg pont egy ilyen stílusú csatárra van szükségünk
ilyen erővel meg ugyebár az is lehet, hogy beválik, de lehetne emellett sok dologgal érvelni, azt hiszem ezeket te is tudod, nem kell leírnom
hidd el, ha ugyanúgy fog muzsikálni idén, mint mondjuk mondjuk tavaly (ami szerintem csak hozzá mérten volt kevés), én leszek az első aki követelni fogja a távozását
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nálad csinálhat bármit, akkor is kapni fog még egy esélyt. Ráadásul kapott 4 év bizalmat, nem igazán élt vele. Ennyi. A jelenlegi formánál valóban nem számít az, mi volt előtte, de mivel az látható, hogy nem képes állandósítani a formáját, ezért könnyen lehet, hogy megint fog produkálni egy felemás évet. Az pedig jelenleg nem fér bele, mert az egyetlen csatárunk.___Samy___ írta:az előtti évben, meg ott volt a legjobb csatárok közt......így is lehet nézniBenzema a tavalyi szezonban játékban kurva gyenge volt. Meg van benne a potenciál, hogy olyan hasznos legyen, mint ahogy írod, de ha tavaly ilyen hasznos lett volna, akkor már a 10.-et ünnepelnénk.
nem értem mit számít a jelenlegi jó formájánál az, hogy mit tett hónapokkal, évekkel ezelőtt
a te megítélésed benzemával kapcsolatban meg pont olyan, mint a többségnek volt higuval kapcsolatban, csinálhat akármit, nálad szar lesz, szóval én ezzel nem érvelnék
megkapja ezt az évet, és kiderül mi lesz, ha fos lesz, akkor mehet, ha nem akkor marad, nem értem mi olyan nagy probléma ebben
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
A goal.com szerint ő volt a legszrabb Grúzia ellen. Azt írják, több mint 20 órája képtelen betalálni válogatott meccsen. Ehhez azért tehetség kell. Ennél még a fajankó Giroud is jobb.
- ___Samy___
az előtti évben, meg ott volt a legjobb csatárok közt......így is lehet nézniBenzema a tavalyi szezonban játékban kurva gyenge volt. Meg van benne a potenciál, hogy olyan hasznos legyen, mint ahogy írod, de ha tavaly ilyen hasznos lett volna, akkor már a 10.-et ünnepelnénk.
nem értem mit számít a jelenlegi jó formájánál az, hogy mit tett hónapokkal, évekkel ezelőtt
a te megítélésed benzemával kapcsolatban meg pont olyan, mint a többségnek volt higuval kapcsolatban, csinálhat akármit, nálad szar lesz, szóval én ezzel nem érvelnék
megkapja ezt az évet, és kiderül mi lesz, ha fos lesz, akkor mehet, ha nem akkor marad, nem értem mi olyan nagy probléma ebben
- h3x0r
Elment Ozil, elment Higu, napokig folyt a harc a topikjukban, aki akart elbucsuzott toluk szomorusaggal vagy orommel, de meg mindig elojon a tema. Most komolyan, mit akartok meg? Benzema rug majd egy golt, paran elkezdik eltetni es azonnal jon majd a reakcio, hogy de hat amikor Higuain rugott egyet... Habar a tegnapi Ronaldo egy atlagos jatekos, aki a goljain kivul semmit nem tesz hozza a jatekunkhoz tema utan mar meg sem lepodok...Matt009 írta:Nem Özilhez és nem Higuhoz hasonlítottam Benzemát, hanem Benzema megítélését hasonlítottam Higu és Özil megítéléséhez, ami a nyújtott teljesítményük fényében nem ugyanazt a mércét tükrözi.