Megy a meccs!
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Márcselló ha úgy nyomná a védelemben is ahogy elől most 6-1 lenne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ha te mondod megnyugszom.poronty írta:Nyugodj meg, mert a végén megint mész pihenőre. Nagy lett az arc megint.Vegyél erősebb szemüveget úgy találom ki bazmeg.
Ketten látjátok jónak. 2en látják, hogy volt két mentese. Mindenki más meg kitalalja, hogy szar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En sem Iscot vennem elo, ma oda teszi magat. Vannak joval gyengebbek nala.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Marci te állat i
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elég, ha én szólok, jó? Köszi.poronty írta:Nyugodj meg, mert a végén megint mész pihenőre. Nagy lett az arc megint.Vegyél erősebb szemüveget úgy találom ki bazmeg.
Szurkoljatok pöcsök!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nyugodj meg, mert a végén megint mész pihenőre. Nagy lett az arc megint.Vegyél erősebb szemüveget úgy találom ki bazmeg.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ilyen pörgős lüktető meccsbe pont Kova illik a ritmusváltásaival. de igazából Modric 60 környékén fix taccson lesz nem fogja bírni oda is mehet Kova előre meg Bale jöhetne már szünetbe megfutni őket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat en teljesen maskepp lattam az elso felido alapjan. Isco is kibaszott hasznos jatekot hozott, kivancsi lennek mennyit futott. Nekem csak Benzema volt keves, CR meg felkur hogy oreg diszno lett, es mindent kepes kihagyni... jatekban szokasos.Kerlon írta:Jól helyezkedik? Tamadasban szokásos mínusz egy, Kroosek előtt van. Védekezésben meg általában területet véd és lendületből verik meg. Labdakihozataloknal meg felni kell, hogy nehogy sikeresen letamadjak, ami egyszer össze is jött.RealAsensio írta:Amugy nem vagom, miert mindenki Casemirot akarja levenni. Legalabb 2 goltol mentett meg minket, es baszott jol helyezkedik. Mivel tudtam hogy o lesz kinezve megint, direkt figyeltem. Inkabb Benzemat kene leszedni, Bale mehet a helyere, es kicsit alakzatot valtani
Ő, Isco és Benzema nem adnak sokat a játékhoz.
Vegyél erősebb szemüveget úgy találom ki bazmeg.poronty írta:45 percet állt a védelem előtt. Hogy találod ki már megint, hogy előrébb játszik, mint Kroos?Jól helyezkedik? Tamadasban szokásos mínusz egy, Kroosek előtt van. Védekezésben meg általában területet véd és lendületből verik meg. Labdakihozataloknal meg felni kell, hogy nehogy sikeresen letamadjak, ami egyszer össze is jött.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem ertem miert van Case annyira szidva, pl Cavani lovesenel goltol mentette meg a csapatot, es azon kivul is nem egy nagyon fontos mentese volt, a golhoz koze nem volt, ott aki hibazott az foleg Modric.
Aki eddig gyenge az Cr a helyzetei miatt, es Benzema, 45 perc 3 labdaerintes igen karcsu.
Aki eddig gyenge az Cr a helyzetei miatt, es Benzema, 45 perc 3 labdaerintes igen karcsu.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco 38 passza.
https://pbs.twimg.com/media/DWBgFafW0AUqygo.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DWBgFafW0AUqygo.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha..
Hát az lehet, hogy más meccset láttam, meg Isco igyekszik meg hadonlóak..de totál haszontalan volt az első félidőben.
Lehet javítani a másodikban.
Bale kell azonnal.
Hát az lehet, hogy más meccset láttam, meg Isco igyekszik meg hadonlóak..de totál haszontalan volt az első félidőben.
Lehet javítani a másodikban.
Bale kell azonnal.
Casemirot én sem értem, ma miért ekézitek, volt vagy 3 éltletbevágó mentése. Gólnal is inkabb Modricék maradtak le.
Isco: nagyon vegyes, de az egyoldalú kritikákat nem értem, az első 30 percben sok jó megmozdulása, labdakihozatala is volt, a szabadrúgás előtt gyönyörűen ellopta a labdát, küzd-hajt. Volt viszont, tény, 2 eladott labdája a körülményeskedés miatt, ami egy ilyen meccsen életveszély, ezt nem lehet. De szerintem messze nincs a legrosszabbjaink között.
Megint elöl vagyunk gondban, első 30 percben 2-3 góllal kellett volna menni a helyzetek alapján. Cr szerencséje, hogy bement a tizi, nagyon fogható, középmagas volt, és nem is ment igazán a szélre.
Nyerhető ez. Több pontosság kell elsősorban.
Isco: nagyon vegyes, de az egyoldalú kritikákat nem értem, az első 30 percben sok jó megmozdulása, labdakihozatala is volt, a szabadrúgás előtt gyönyörűen ellopta a labdát, küzd-hajt. Volt viszont, tény, 2 eladott labdája a körülményeskedés miatt, ami egy ilyen meccsen életveszély, ezt nem lehet. De szerintem messze nincs a legrosszabbjaink között.
Megint elöl vagyunk gondban, első 30 percben 2-3 góllal kellett volna menni a helyzetek alapján. Cr szerencséje, hogy bement a tizi, nagyon fogható, középmagas volt, és nem is ment igazán a szélre.
Nyerhető ez. Több pontosság kell elsősorban.
- Süti
Nem is kell most tipikus vkp, sokkal nagyobb annál az adok kapok. Lendület kell, aki felvesz bárkit, Case nem ez a játékos.numberone1 írta: Csak nem vkp-ben, mert oda fegyelmezettebb jatek kellene, nem mint amit Kazmer nyujt.
Modrics nem rossz, de inkabb neznem Kovat egyel feljebb Luka posztjan most. Viszont Kazmert a nyaron le kell selejtezni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Isco passzanal is az ellenfel tizenhatosanal volt, elvesztette a zsugat mert korulmenyes volt aztan lekontraztak minket. Isco mentett nagyot Bappe szerelesevel, Kazmer meg kocogott vissza. Kerdes az, h mi a tokomet csinalt az ellenfel tizenhatosanal?poronty írta:Case ennél hova legyen fegyelmezetebb? Megint mindenhol labdát szerezt, fogott meg kontrát is, a szaros félpályát nem lépte át.Csak nem vkp-ben, mert oda fegyelmezettebb jatek kellene, nem mint amit Kazmer nyujt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon gyenge a csapatvédekezés...szerintem kapunk még gólt...Neymar meg azt csinál amit csak akar...
- BlancoMark
Egy Benzema-Bale cserenek lenne ertelme, a walesi sokkal veszelyesebb lehetne belul. Viszont Iscot nagy hiba lenne lehozni, nagyon sokat dolgozik vedekezesben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha csak az egyik nálunk lenne elől...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Casemiro nekem is idegesítő, rohadt körülményes és majdnem gólt kaptunk róla.
Én Iscot hoznám még le Bale be.
Én Iscot hoznám még le Bale be.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
45 percet állt a védelem előtt. Hogy találod ki már megint, hogy előrébb játszik, mint Kroos?Jól helyezkedik? Tamadasban szokásos mínusz egy, Kroosek előtt van. Védekezésben meg általában területet véd és lendületből verik meg. Labdakihozataloknal meg felni kell, hogy nehogy sikeresen letamadjak, ami egyszer össze is jött.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland