Tegnap este nekem is csinálta, kb. 10 percig tartott, most már tudom miről van szó Viszont az okára még nem jöttem rádodi írta: viszont mobilon akartam csekkolni az asztali verzióját a honlapnak, de nekem szűzebb stílusban, de ugyanúgy a mobilverzió jött be. (5-ös szifon, chrome, safari)
Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem lesz ilyen.Nem lenne rossz, ha pl cserélődne a kép oldal frissítésnél(mint a naruto-kun.hu-n) vagy, ha átnavigálok egy másik menübe.
Én csodálkoznék.mocsok osztom a véleményed, ha akkor milyen hiszti lesz itt, ha CR elmegy, amin egyébként nem csodálkoznék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy bug:
A kezdőoldalon a fórum menüje olyan, mintha ki lennék jelentkezve (regisztráció, bejelentkezés). De a fórumra vagy más aloldalra kattintva már bejelentkezve mutat. Remélem érthető.
A kezdőoldalon a fórum menüje olyan, mintha ki lennék jelentkezve (regisztráció, bejelentkezés). De a fórumra vagy más aloldalra kattintva már bejelentkezve mutat. Remélem érthető.
tick. tick. tick.
- ___Samy___
igen, ott hiányzik az árnyékolás egy része, de nem is az a lényegCR oldalán lévő is furácska, de amúgy tényleg jó lett.
szerintem pont az a kép az oda való
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
'shutterisland írta: egyébként a raul és zidane közötti fekete vonal direkt ilyen "maszatos" ?
az a baj, hogy nem olyan egyenletes azok a vonalak, mint a réginél.alapból olyan volt, én csak a képet cseréltem le. a többi is olyan, ha megnézed.
CR oldalán lévő is furácska, de amúgy tényleg jó lett.
a képválasztás tökéletes
Köszi.d.gergo írta:done, ha minden igazdodi írta:és szvsz:
- a karakterenkénti kiírás helyett megjelenhetne egyben a szöveg
- használhatóbb lenne, ha lenne egy le/fel nyilacska, amivel becsúszna az előző/következő hír
Viszont így picit nekem messze van a nyíl a szövegtől, nem lenne jobb bal oldalt? Mondjuk nem tudom, hogy mutatna ott.
Valamint ha gyorsan kattintok kétszer a nyílra a végén, üres sor jelenik meg. Mondjuk ez a legkevesebb, de ha simán körbemész a listán, elég egyszerűen orvosolható.
tick. tick. tick.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
na látom csak kisírtátok mindenesetre nekem is jobban tetszik CR és Raúl képe ahogy örül egymásnak, mint a másik, ahun 3 fiatalember van háttal, Marcelo keze érdekes helyen...
good job, boy!
szerk.: bár én szívem szerint ezt raktam volna ki:
http://mno.hu/data/users/fourfourtwo/La ... _torzs.jpg
good job, boy!
szerk.: bár én szívem szerint ezt raktam volna ki:
http://mno.hu/data/users/fourfourtwo/La ... _torzs.jpg
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
biztos, hogy tisztelettel fog beszélni a klubról egy esetleges távozás után is, illetve tett ő annyit a csapatért, hogy megérdemelje a helyét egy szurkolói oldal fejlécén.Zola_023 írta:mocsok osztom a véleményed, ha akkor milyen hiszti lesz itt, ha CR elmegy, amin egyébként nem csodálkoznék.
amúgy szép munka Victor.
- Zola_023
- Kedvenc játékosaid: Özil, CR7
Na ez a két igazi sport ember jól mutat a képen! Csak a baloldali csík furcsa, mintha a teteje felé vékonyabb lenne. Nem lenne rossz, ha pl cserélődne a kép oldal frissítésnél(mint a naruto-kun.hu-n) vagy, ha átnavigálok egy másik menübe.
mocsok osztom a véleményed, ha akkor milyen hiszti lesz itt, ha CR elmegy, amin egyébként nem csodálkoznék.
Tottinho: értettem, köszi, hogy szóltál és javítottad. Gondolkoztam is, h talán url-ként kéne és nem képként.
mocsok osztom a véleményed, ha akkor milyen hiszti lesz itt, ha CR elmegy, amin egyébként nem csodálkoznék.
Tottinho: értettem, köszi, hogy szóltál és javítottad. Gondolkoztam is, h talán url-ként kéne és nem képként.
"Ferhér szív, fehér lélek , Real Madrid szurkoló leszek amíg élek!"
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Eljött az az idő, mikor egy Raúlos képnek is így tudsz örülni...hehe írta: nem.
én köszönöm.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
alapból olyan volt, én csak a képet cseréltem le. a többi is olyan, ha megnézed.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyébként a raul és zidane közötti fekete vonal direkt ilyen "maszatos" ?Victor írta:nincs mit srácok, örülök, ha tetszik
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nincs mit srácok, örülök, ha tetszik
- mocsok
aztán majd mikor cé nem hosszabítja meg a szerződését és ingyen igazol a mu-ba akkor megint lesz itt sírás-rívás új fejléc.
Zsír lett Victor, köszönjük.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem.Realista24 írta:Köszönjük az uj fejlécet Victornak.
én köszönöm.
no more özil no more hardcore bj in CL :Đ
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
done, ha minden igazdodi írta:és szvsz:
- a karakterenkénti kiírás helyett megjelenhetne egyben a szöveg
- használhatóbb lenne, ha lenne egy le/fel nyilacska, amivel becsúszna az előző/következő hír
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszönjük az uj fejlécet Victornak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Zola_023
- Kedvenc játékosaid: Özil, CR7
De még szponzor a bwin, csak nem mezszponzor.pheco írta:Ha szőrszálhasogató akarok lenni, akkor a címeres képet is le kéne cserélni, mert már nem a bwin a szponzor
Ezt még egy pár éve csináltam a madridista.hu-nak egy versenyre, ill nem ezt, mert ez csak a verseny után lett kész. Szval hasonló mozgóképre is ki lehetne cserélni? Persze színvilág felirat az a MADRIDOM mintája alapján változna és persze a méret is nagyobb lenne.
link.
Tottinho: a fórumra képet csak link formájában.
"Ferhér szív, fehér lélek , Real Madrid szurkoló leszek amíg élek!"
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K