a dupla buntetes eltorlese csak az utolso ember ellen elkovetett szabalytalansagra ervenyes. arra is csak akkor hogy ha a szerelesi kiserlet a labdara iranyult. es 16on belul tortenik. itt most kroos eseteben siman csak merlegelt a spori es nem nyult bele a meccsbe.így van, úgyis mindig a dupla büntetés eltörlését szajkózzák, ilyenért ne adjon sárgát 16-on belül, viszont büntetőt annál inkább.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2018. február 15., csütörtök 10:02-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sztem ha nem lett volna sárgája, akkor megkapta volna. Fordított esetben kíváncsi lennék, hány barca/bayern/stb. szurkoló kiáltotta volna hogy hol a 2. sárga!!!Süti írta:A dupla büntetés arra vonatkozik, hogy csak azért mert 16-oson belül történt valami, azért nem piros/sárga. A szabálykönyv alapján ami mezőnyben sárga/piros, az 16-oson belül is az. Lásd Carvajal szándékos kezezése clásicon.Csabi írta: így van, úgyis mindig a dupla büntetés eltörlését szajkózzák, ilyenért ne adjon sárgát 16-on belül, viszont büntetőt annál inkább.
Mondjuk mérlegelést értem, de nem lett volna meglepő a második sárga se, ilyenekért adtak már sárgát.
- Süti
A dupla büntetés arra vonatkozik, hogy csak azért mert 16-oson belül történt valami, azért nem piros/sárga. A szabálykönyv alapján ami mezőnyben sárga/piros, az 16-oson belül is az. Lásd Carvajal szándékos kezezése clásicon.Csabi írta: így van, úgyis mindig a dupla büntetés eltörlését szajkózzák, ilyenért ne adjon sárgát 16-on belül, viszont büntetőt annál inkább.
Mondjuk mérlegelést értem, de nem lett volna meglepő a második sárga se, ilyenekért adtak már sárgát.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Miket olvasok, eurobarca-n értelmes hozzászólások vannak a meccsről (kíváncsiságból megnéztem, mi van ott). Ilyet is ritkán látni. Ott is jól leírták, elbohóckodva nem lehet bl-t nyerni. Kicsit emlékeztetnek a 2002-2009 év közötti Realra. Nincs koncepció, nincs eredmény, nincs mentalitás. Csak a haverkodás meg a bohózat. Ha így játszunk a visszavágón, akkor ott is nyerhetünk. De nehéz lesz, az tuti.
Amúgy csak én éreztem Cr 2.gólja előtt, hogy az nem volt annyira szabályos (mintha odalépett volna a védőnek)??
Amúgy csak én éreztem Cr 2.gólja előtt, hogy az nem volt annyira szabályos (mintha odalépett volna a védőnek)??
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
így van, úgyis mindig a dupla büntetés eltörlését szajkózzák, ilyenért ne adjon sárgát 16-on belül, viszont büntetőt annál inkább.donor írta:Ez mezőnyben tuti első sárga. Itt mérlegelt a bíró, szerintem helyesen.Süti írta:Nem kapott, pedig szándékos lerántás az bizony sárga kártya.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nemreg neztem vissza a meccset mert meloztan este. Net kikapcs stb...
De marha ideges voltam amint lattam hogy mar idő van és megy a meccs.
Ugy h azzal szorakoztattam magam h felvazoltam magamnak a kezdot. Furcsa mod bejott.
Elkezdtem nezni a meccset hajnal 2kor.
PsG kpjan nagyon meglepodtem amugy.
Nem is nagyon tudnek most mit irni taktikatol vagy ezekrol. Kb amugyis leirtatok mar mindent.
Csak annyi hogy ezek a sracok mutattak a fukkot europanak.
Vegre mellenk allt a szerencse plusz a ket nagy rettegett tamadojuknak nem egyszer megremegett a laba.
Ha nem lazazzuk el parizsban akkor innentol sima tovabbjutas. De nemfogjak. Eletukort kuzdottek kb.
Szoval pacsi mindenkinek a csapatnal. Zizou cseréi is nagyon ültek. Voltak meleg pillanatok de ez termeszetes hisz ez a BL. A csapat jol reagalt.
Kroos eset meg tiszta 11. Angolul neztem ott is mondtak a kommentatorok.
De marha ideges voltam amint lattam hogy mar idő van és megy a meccs.
Ugy h azzal szorakoztattam magam h felvazoltam magamnak a kezdot. Furcsa mod bejott.
Elkezdtem nezni a meccset hajnal 2kor.
PsG kpjan nagyon meglepodtem amugy.
Nem is nagyon tudnek most mit irni taktikatol vagy ezekrol. Kb amugyis leirtatok mar mindent.
Csak annyi hogy ezek a sracok mutattak a fukkot europanak.
Vegre mellenk allt a szerencse plusz a ket nagy rettegett tamadojuknak nem egyszer megremegett a laba.
Ha nem lazazzuk el parizsban akkor innentol sima tovabbjutas. De nemfogjak. Eletukort kuzdottek kb.
Szoval pacsi mindenkinek a csapatnal. Zizou cseréi is nagyon ültek. Voltak meleg pillanatok de ez termeszetes hisz ez a BL. A csapat jol reagalt.
Kroos eset meg tiszta 11. Angolul neztem ott is mondtak a kommentatorok.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Ez mezőnyben tuti első sárga. Itt mérlegelt a bíró, szerintem helyesen.Süti írta:Nem kapott, pedig szándékos lerántás az bizony sárga kártya.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Nem kapott, pedig szándékos lerántás az bizony sárga kártya.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Kroos 11-ese az elkaszálás utáni második eset, ami tiszta és vitathatatlan büntetőt ér. Megtolta a labdát, megverte a védőt, teljesen tiszta helyzet alakulhatott volna ki, és a védő a KEZÉVEL megfogta. Mindegy, hogy kicsit rántott vagy nyakon baszta. Megfogta, ami a fociban nem szabad, főleg nem helyzet megakadályozásánál. Annyira fogta csak meg, hogy ne tudja befutni a labdát, de az is 100%-ig tizenegyest ér. Nem tudom kapott-e ott sárgát a védő, de ezért nálam ez nem sárgás megmozdulás, de szabálytalan az hétszentség.
-
Ezzel mondjuk én úgy vagyok, hogy dobni akarta magát. Így hogy rárakta a kezét a vállára, nem vitatkoznék ha a Real ellen fújták volna be.Kerlon írta:Szerintük dobta magát Toni, szóval 11-es se volt lo Celso esete.Süti írta:Szerintem még csak nem is túlzó... A párizsnak volt egy 20 perce. Nekünk kb 70.
Amikor bíróztak kitértek esetleg Lo Celso és Neymar elmaradt második sárgájára? Joke az egész...
Szerintük dobta magát Toni, szóval 11-es se volt lo Celso esete.Süti írta:Szerintem még csak nem is túlzó... A párizsnak volt egy 20 perce. Nekünk kb 70.
Amikor bíróztak kitértek esetleg Lo Celso és Neymar elmaradt második sárgájára? Joke az egész...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Varane volt nálam a meccs embere, óriási volt ismét. Csak legyen mindig egészséges. Cé meg nem ember, most is 2 gól.. legyen az bármilyen. Elképesztő meccs volt ismét, még most se fogtam fel teljesen
Amúgy meg Váren mellett magamat jelölném a meccs emberének még, legalább szavazni lehessen már rám
Amúgy meg Váren mellett magamat jelölném a meccs emberének még, legalább szavazni lehessen már rám
Re: Megy a meccs!
Hozzászólás jelentése
HozzászólásSzerző: sebydani » Tegnap, , 21:18
Tavaly is ment a Nápoly, pont jó lesz a 3-1.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
Szerintem még csak nem is túlzó... A párizsnak volt egy 20 perce. Nekünk kb 70.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Tegnapot értékelve. Első félidőben szerintem kis szerencsével mehetünk volna 2-vel. A második félidőben meg volt egy 20 perc, amikor közünk nem volt a bulihoz, majd jött Váckec és Asensio és megint fordult a buli. CR második góljánál kicsit visszakaptunk az első félidei kimaradt helyzetekből, de pont ez kellett.
Kiemelni Varanet tudnám, mert ő tényleg jól játszott és beton az ember. Valakik meg mindig megkérdőjelezik nem is értem. Marcelo a másik, de ő azért hibázgatott.
Benzema keveset volt játékban, Isco a támadásokhoz nem tudott sokat hozzátenni, Modricot szerintem nagyon ráállította ZZ Nacho besegítésére és az sem volt túl eredményes. Casemiro szokásos.
Nekem a legnagyobb pozitívum, hogy Zidane végre komolyan belemert nyúlni a meccsbe, bár már előbb is jöhettek volna a cserék. Összeségében szerintem megérdemelten győztünk, bár a különbség túlzó, de azt megleszarjuk, mer a javunkra.
Kiemelni Varanet tudnám, mert ő tényleg jól játszott és beton az ember. Valakik meg mindig megkérdőjelezik nem is értem. Marcelo a másik, de ő azért hibázgatott.
Benzema keveset volt játékban, Isco a támadásokhoz nem tudott sokat hozzátenni, Modricot szerintem nagyon ráállította ZZ Nacho besegítésére és az sem volt túl eredményes. Casemiro szokásos.
Nekem a legnagyobb pozitívum, hogy Zidane végre komolyan belemert nyúlni a meccsbe, bár már előbb is jöhettek volna a cserék. Összeségében szerintem megérdemelten győztünk, bár a különbség túlzó, de azt megleszarjuk, mer a javunkra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hihetetlen, hogy mindig mindenre van magyarázat..
Rettenetesen fájhat az embereknek, hogy hosszú évek óta uraljuk Európát.
Tök korrekt volt ez a bíró. Azt gondolom a legkisebb mértékben sem volt elfogult ilyen, vagy olyan irányba. A játékot hagyta folyni.
Mi spanyol ligán edződött emberek csak álmodozunk ilyen bíráskodásról.
Csak magát égeti a PSG. Mindegy lehet elbaszni még 500millió eurót..
Rettenetesen fájhat az embereknek, hogy hosszú évek óta uraljuk Európát.
Tök korrekt volt ez a bíró. Azt gondolom a legkisebb mértékben sem volt elfogult ilyen, vagy olyan irányba. A játékot hagyta folyni.
Mi spanyol ligán edződött emberek csak álmodozunk ilyen bíráskodásról.
Csak magát égeti a PSG. Mindegy lehet elbaszni még 500millió eurót..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért van az hogy csak mi nem birozunk? Akkor sem amikor lehetne? Néha egy egy jatekos mondja de hogy ZZ vagy Perez...
Imádom madridista lenni.
Imádom madridista lenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Emery szerint a mi tizink se volt az. Csinálják csak, ez marad nekik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elnök úr ír birozik. Hiányolja a sárgákat. Hat En is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- shoota
Cr nem egy hasonlo esesert kapott masodik sargas pirosat a nyari szuperkupan?M1Ö írta:Igen, hát az ilyen kétes. Műesésért nem szoktak 2. sárgát adni. De megkaptam a Casemiro-s kérdésemre is a választ, mert a sok birka tuti itt adott volna neki lapot.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen, hát az ilyen kétes. Műesésért nem szoktak 2. sárgát adni. De megkaptam a Casemiro-s kérdésemre is a választ, mert a sok birka tuti itt adott volna neki lapot.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero