Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tegnapot értékelve. Első félidőben szerintem kis szerencsével mehetünk volna 2-vel. A második félidőben meg volt egy 20 perc, amikor közünk nem volt a bulihoz, majd jött Váckec és Asensio és megint fordult a buli. CR második góljánál kicsit visszakaptunk az első félidei kimaradt helyzetekből, de pont ez kellett.
Kiemelni Varanet tudnám, mert ő tényleg jól játszott és beton az ember. Valakik meg mindig megkérdőjelezik nem is értem. Marcelo a másik, de ő azért hibázgatott.
Benzema keveset volt játékban, Isco a támadásokhoz nem tudott sokat hozzátenni, Modricot szerintem nagyon ráállította ZZ Nacho besegítésére és az sem volt túl eredményes. Casemiro szokásos.
Nekem a legnagyobb pozitívum, hogy Zidane végre komolyan belemert nyúlni a meccsbe, bár már előbb is jöhettek volna a cserék. Összeségében szerintem megérdemelten győztünk, bár a különbség túlzó, de azt megleszarjuk, mer a javunkra.
Kiemelni Varanet tudnám, mert ő tényleg jól játszott és beton az ember. Valakik meg mindig megkérdőjelezik nem is értem. Marcelo a másik, de ő azért hibázgatott.
Benzema keveset volt játékban, Isco a támadásokhoz nem tudott sokat hozzátenni, Modricot szerintem nagyon ráállította ZZ Nacho besegítésére és az sem volt túl eredményes. Casemiro szokásos.
Nekem a legnagyobb pozitívum, hogy Zidane végre komolyan belemert nyúlni a meccsbe, bár már előbb is jöhettek volna a cserék. Összeségében szerintem megérdemelten győztünk, bár a különbség túlzó, de azt megleszarjuk, mer a javunkra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hihetetlen, hogy mindig mindenre van magyarázat..
Rettenetesen fájhat az embereknek, hogy hosszú évek óta uraljuk Európát.
Tök korrekt volt ez a bíró. Azt gondolom a legkisebb mértékben sem volt elfogult ilyen, vagy olyan irányba. A játékot hagyta folyni.
Mi spanyol ligán edződött emberek csak álmodozunk ilyen bíráskodásról.
Csak magát égeti a PSG. Mindegy lehet elbaszni még 500millió eurót..
Rettenetesen fájhat az embereknek, hogy hosszú évek óta uraljuk Európát.
Tök korrekt volt ez a bíró. Azt gondolom a legkisebb mértékben sem volt elfogult ilyen, vagy olyan irányba. A játékot hagyta folyni.
Mi spanyol ligán edződött emberek csak álmodozunk ilyen bíráskodásról.
Csak magát égeti a PSG. Mindegy lehet elbaszni még 500millió eurót..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért van az hogy csak mi nem birozunk? Akkor sem amikor lehetne? Néha egy egy jatekos mondja de hogy ZZ vagy Perez...
Imádom madridista lenni.
Imádom madridista lenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Emery szerint a mi tizink se volt az. Csinálják csak, ez marad nekik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elnök úr ír birozik. Hiányolja a sárgákat. Hat En is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- shoota
Cr nem egy hasonlo esesert kapott masodik sargas pirosat a nyari szuperkupan?M1Ö írta:Igen, hát az ilyen kétes. Műesésért nem szoktak 2. sárgát adni. De megkaptam a Casemiro-s kérdésemre is a választ, mert a sok birka tuti itt adott volna neki lapot.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen, hát az ilyen kétes. Műesésért nem szoktak 2. sárgát adni. De megkaptam a Casemiro-s kérdésemre is a választ, mert a sok birka tuti itt adott volna neki lapot.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Neymar miért? Egy utánrúgása volt Nachonak, másra nem emlékszek.RaúlCF írta:örüljön hogy Neymar ottlehet a visszavágón ki kellett volna szórni a francba, Lo Celsoval együtt
Casemiro amúgy megint sárgákat úszott meg? Mert nem emlélszek ilyen szitukra most kívételesen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
örüljön hogy Neymar ottlehet a visszavágón ki kellett volna szórni a francba, Lo Celsoval együttBabinho írta:És Emery bírózik
Hát miért nem vettek azt is 400milláért?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remélem érzitek a valentínnapi szeretetet ahogy a szar is belefagyott ismét a sok nagyarcú haterbe.Izzdanak és remegve ismétlegetik az elmúlt években oly sikeres “ez a real idén nem nyerhet bl-t” szlogenjüket
Mehet a vitrinbe a többi na most nagyon meglesz szabva a real meccshez,aztán hetekig a magyarázkodás,hogy ilyen nincs bíró szerencse blablaa
Na de még nincs vége,amit lelehet vonni ebből a meccsből,hogy sajnos a csapat magja megöregedett.De az öregsedéshez párosul egy olyan rutin is ami senkinek sincs a mezőnyben.A jó hír,hogy a bl leggyorsabb csapatát répáztuk meg izomból,ahogy azt megszokhattuk,már nem azon a színvonalon mint eddig mert a korral nem nagyon lehet mit kezdeni,de ez egy embertelen teljesítmény volt.És ez csak egy megálló,hogy formába lendüljünk,akár mennyire is öregszik a keret,most jön majdnem egy hónap pihenő,bőven lehet regenerálódni.A másik jóhír,hogy ennél rutinosabb csapatok lesznek,de gyorsabbak nem,akiknek meg megvan a sebességük ugyanolyan buták mint ez a psg.
A visszavágót ezen a szinten egy ilyen rutinnal rendelkező csapatnak ez ellen a tökkelütött psg ellen nem szabad kiengedni.Láttuk már kiengedni ezt a csapatot magabiztos előny tudatában,ezt most nem engedhetik meg maguknak tekintve,hogy lesz 2-3 hetente egy meccsük,koncentrálhatnak csak erre és ez baszott nagy előny egy ilyen csapatnak mint a mienk.Nem lesz könnyű a visszavágó de azt le kell hozni rutinból.
A meccsen nagyjából az valósult meg amit vártam, egy összevásárolt vezér nélküli cirkuszi mutatvány érkezett a bernabeuba akikre a pancser haterek és média megint akkora nyomást pakoltak amit ezek nem bírnak el,ellenünk esélyesként pályára lépni a bl-ben...Sose volt ennek jó vége.
Ettől a meccstő nem lett kolbászból a kerítés,ez egy út kezdete lehet,hogy a maradék bl meccseinkre még egyszer utóljára jöjjön a csúcsforma,ez egy jó kezdet,lehetőség megmenteni ezt a szezont és megint odaverni mindenkinek egy olyat amit évtizedekig nem emésztgethetnek.Nekem már minden ilyen meccs ajándék,a csapat túl van a csúcson,ha ezt megfejelik emelem kalapom sokadszor.
Neymar... ez az ember egy idióta,persze zsigerből játszik,szép is amit csinál de valaki szólhatna már neki,hogy nem ez nem a libertadores kupa,haszontalan bohóckodás amit csinált egy ekkora szintű meccsen tök komolytalan, neki futhat 10szer is a cselsorozatának de itt egy láb végül úgy is odaér,ha mákja van csak a labdára ha nem akkor meg előbb utóbb valaki olyat odafog neki bakolni ,hogy a karrierje mehet rá.fgy, tehetség van,más nem nagyon.
Érdemes megnézni a mankós kiöregedett Cr-t, neymar vitte a showt,ő meg valahogy csak betuszkolta megint 33 évesen.Persze szerencse,az nem szerencse ,hogy mindig pont elé pattan mint ahogy a mozdulata sem volt az,simán betérdelte.fe, 33 évesen is fe még ha a teste már sok mindenben korlátozza is.
Be kell venni párizst is,ha eredmény védeni megyünk,Zz felőlem pakolhat.Ha okosan beállunk kontrára és rutinosan lehozzuk azt amit ilyenkor le kell,tőlem megkapja a következő évet is függetlenül attól mi lesz a továbbiakban.
Mehet a vitrinbe a többi na most nagyon meglesz szabva a real meccshez,aztán hetekig a magyarázkodás,hogy ilyen nincs bíró szerencse blablaa
Na de még nincs vége,amit lelehet vonni ebből a meccsből,hogy sajnos a csapat magja megöregedett.De az öregsedéshez párosul egy olyan rutin is ami senkinek sincs a mezőnyben.A jó hír,hogy a bl leggyorsabb csapatát répáztuk meg izomból,ahogy azt megszokhattuk,már nem azon a színvonalon mint eddig mert a korral nem nagyon lehet mit kezdeni,de ez egy embertelen teljesítmény volt.És ez csak egy megálló,hogy formába lendüljünk,akár mennyire is öregszik a keret,most jön majdnem egy hónap pihenő,bőven lehet regenerálódni.A másik jóhír,hogy ennél rutinosabb csapatok lesznek,de gyorsabbak nem,akiknek meg megvan a sebességük ugyanolyan buták mint ez a psg.
A visszavágót ezen a szinten egy ilyen rutinnal rendelkező csapatnak ez ellen a tökkelütött psg ellen nem szabad kiengedni.Láttuk már kiengedni ezt a csapatot magabiztos előny tudatában,ezt most nem engedhetik meg maguknak tekintve,hogy lesz 2-3 hetente egy meccsük,koncentrálhatnak csak erre és ez baszott nagy előny egy ilyen csapatnak mint a mienk.Nem lesz könnyű a visszavágó de azt le kell hozni rutinból.
A meccsen nagyjából az valósult meg amit vártam, egy összevásárolt vezér nélküli cirkuszi mutatvány érkezett a bernabeuba akikre a pancser haterek és média megint akkora nyomást pakoltak amit ezek nem bírnak el,ellenünk esélyesként pályára lépni a bl-ben...Sose volt ennek jó vége.
Ettől a meccstő nem lett kolbászból a kerítés,ez egy út kezdete lehet,hogy a maradék bl meccseinkre még egyszer utóljára jöjjön a csúcsforma,ez egy jó kezdet,lehetőség megmenteni ezt a szezont és megint odaverni mindenkinek egy olyat amit évtizedekig nem emésztgethetnek.Nekem már minden ilyen meccs ajándék,a csapat túl van a csúcson,ha ezt megfejelik emelem kalapom sokadszor.
Neymar... ez az ember egy idióta,persze zsigerből játszik,szép is amit csinál de valaki szólhatna már neki,hogy nem ez nem a libertadores kupa,haszontalan bohóckodás amit csinált egy ekkora szintű meccsen tök komolytalan, neki futhat 10szer is a cselsorozatának de itt egy láb végül úgy is odaér,ha mákja van csak a labdára ha nem akkor meg előbb utóbb valaki olyat odafog neki bakolni ,hogy a karrierje mehet rá.fgy, tehetség van,más nem nagyon.
Érdemes megnézni a mankós kiöregedett Cr-t, neymar vitte a showt,ő meg valahogy csak betuszkolta megint 33 évesen.Persze szerencse,az nem szerencse ,hogy mindig pont elé pattan mint ahogy a mozdulata sem volt az,simán betérdelte.fe, 33 évesen is fe még ha a teste már sok mindenben korlátozza is.
Be kell venni párizst is,ha eredmény védeni megyünk,Zz felőlem pakolhat.Ha okosan beállunk kontrára és rutinosan lehozzuk azt amit ilyenkor le kell,tőlem megkapja a következő évet is függetlenül attól mi lesz a továbbiakban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
És Emery bírózik
marcelora nyomtam. már a meccs elején látszott hogy vért ivott és az ő meccse lesz ez.
- M1Ö
Azért hihetetlen jó csapatunk van. Nincs semmi focink, folyamatosan szerencsénk van, folyamatosan gyenge ellenfeleket kapunk, mert a City meg a PSG is az, persze függően attól, hogy épp velünk játszanak, vagy sem. Meg a bírók ugye. Nem volt még egy ilyen csapat a világon, hogy ennyire minden neki álljon. Én a visszavágóra ezek után 8 Castillas-sal állnék fel, mert tök mindegy, hogy ki nem fog focizni majd, úgyis nyerünk majd. Mi lenne ha akkora klasszis csapat lennénk, meg olyan baszós focit játszanánk mint a Barca? Előre ide adhatnák minden egyes évben minden létező kupát?
De fáj a fél világnak basszus, hogy nem jött be a nagy reményük, hogy majd a PSG felmossa velünk a padlót.
De fáj a fél világnak basszus, hogy nem jött be a nagy reményük, hogy majd a PSG felmossa velünk a padlót.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Amikor megbotlott?RaúlCF írta:mint tavaly Suarezé mindkettő fix tizi. hát ok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ugyan. már azt is olvastam hogy Kroos esete ugyanaz volt mint tavaly Suarezé mindkettő fix tizi. hát ok
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szerencsétlen ember.Realista24 írta:Horti Gabit ajánlom mindenki figyelmébe
fb-on.
Nagyon szar lesz neki amikor a gumikancsó gólja okozza az újabb BL győzelmet.
De, hogy Kroost minek találta be, amikor ráadásul tök egyértelmű volt a dolog?!Ezek után Ramos bunkózása már csak kellemes becézgetés.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Utóbbi ofkorszrashidm írta:Mármint hogy milyen jó írás, vagy totál real ellenes megint szerencséjük volt duma?Realista24 írta:Horti Gabit ajánlom mindenki figyelmébe
fb-on.
Horti meg a jó írás...nagyon távol állnak egymástól.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mármint hogy milyen jó írás, vagy totál real ellenes megint szerencséjük volt duma?Realista24 írta:Horti Gabit ajánlom mindenki figyelmébe
fb-on.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Főleg a.kommentek jókRealista24 írta:Horti Gabit ajánlom mindenki figyelmébe
fb-on.