Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 15., csütörtök 12:06

viszont Rabiot meg teljesen korrekten nyilatkozott.
"The problem is that it's easy to score eight goals in Dijon, but these are the kinds of matches we need to be winning," he said afterwards. "As usual, we had chances, although they weren't quite clear. "When you play against teams like this they have two or three chances and they end up going in."
ő pl a normális igazi párizsi nevelés nem csilliárdos sztár, látszik is ahogy küzd a csapatért.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 15., csütörtök 12:02

füst írta:
Hozott Mbappe egy szakmailag nagyon rossz döntést
Talán, utólag. Viszont minden más aspektusban jobb választás volt a PSG. Lényegesen jobb pénz, lényegesen több játéklehetőség. Közelebb a family és a haverok, nem kell nyelvtanulással baszkurálódni. Abszolút védhető a döntése, sztem ugyanezt tettem volna a helyében. a Real 5 év múlva is itt lesz, 10 év múlva szintén. Ideje az van.
Ideje lehet hogy van, de mire 25 lesz, lehet megreked ezen a szinten valamint a Realnak már nem fog kelleni. De az is lehet, hogy nem. Meg azért... akinek fontosabb a della meg a haverok/buli (most a tttssaládot nem keverném ide), azért annyira nem sírok mondjuk. Ha engem hívna a Real és egy legenda lehetne az edzőm, ingyen is aláírnék. :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 15., csütörtök 12:01

viszont mentális fejlődésben a legrosszabb opció volt. tegnap is látszott beképzelt, tahó kiskirály kezd lenni amit a nagy Neymartól szépen megtanul, porrá alázzák a ligát közbe meg semmi az egész. jobb lett volna ha marad a Monacoban 1 évet és utána külföld. kritikus idő ez neki és baromi könnyen félremehet.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. február 15., csütörtök 11:48

Hozott Mbappe egy szakmailag nagyon rossz döntést
Talán, utólag. Viszont minden más aspektusban jobb választás volt a PSG. Lényegesen jobb pénz, lényegesen több játéklehetőség. Közelebb a family és a haverok, nem kell nyelvtanulással baszkurálódni. Abszolút védhető a döntése, sztem ugyanezt tettem volna a helyében. a Real 5 év múlva is itt lesz, 10 év múlva szintén. Ideje az van.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 11:25

Én is átnéztem most direkt a túloldalra, de mikor az merült fel, hogy valami Inter elleni kiesés miatt (ugyanis ott elmaradt nekik egy tizi állítólag) nem ők lettek a BL első címvédői, pedig megérdemelték volna, azért én is letettem az ékszíjat. :lol:
Hogy miket ki nem találnak. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 15., csütörtök 11:24

Realista24 írta:Továbbra sem értem, miért foglalkoztok mások, főleg Barcások véleményével, és ha már igen, hogyan vagytok képesek felidegesíteni magatokat rajta :lol:
Én szerintem mazochista vagyok, mert folyamat velük bűntetem magam. :lol: De amúgy mindig megszólal az igazságérzetem, nem tudok elmenni az ilyenek mellett. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 15., csütörtök 11:19

H.E.H.E. írta:Latva ezt a meccset, majdhogynem a fel fulcimpamat odaadnam bappeert.

Egyertelmuen ki merem jeelntebi hogy megrekedt a fejlodesben, es meg igy is elképesztő az indulosebessege.
Emery jol elbaszta...
Nem csak Emery hibája szerintem. Hozott Mbappe egy szakmailag nagyon rossz döntést, miszerint a PSG-t választotta helyettünk. Lehet, hogy több játéklehetőséget kap, de mi van előtte? Haverok, buli, Fa.... (ez nem a reklám helye :D ), és jönnek az eredmények, a gólok, siker, pénz, csillogás, minden happy. Persze, hogy nem fejlődik, mert minek. (ha kiesnek viszont lehet elmélkedni, de ehhez érett gondolkodás kell) Nálunk mit látna? Kemény, kitartó munkával, alázattal 15 év múlva is a világ elitjében lehetsz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 15., csütörtök 11:13

Realista24 írta:Továbbra sem értem, miért foglalkoztok mások, főleg Barcások véleményével, és ha már igen, hogyan vagytok képesek felidegesíteni magatokat rajta :lol:
Félreértés ne essék, nem érdekel annyira az ellentábor véleménye. Annyira érdekel hogy mit gondolnak a meccsről, persze objektíven. Felidegesíteni meg már nem idegesítem magam, inkább csak röhögök rajtuk. :lol: Az más kérdés ha igazuk van benne.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 15., csütörtök 11:13

Egyebkent, ez a nagyon felelmetes psg tamado sor nem sokat ert tegnap. Bappe felelmetes, gyors, es ha nem figyelsz mar el is.ment, Neymar is szepen megtudja verni a vedoket, de szerintem neki a psg megpecsetelte a karrierjet.
Dobalja magat, a stilusa undorito sokszor, elment egy szar bajnoksagba bohockodni, filmben szerepel, partyzasok...

A visszavagon ha ugyan ennyire komolyan megyunk ki akkor nem lehetnrk gondok

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 15., csütörtök 11:07

Barszáék véleménye kb annyit ér mint egy nagy tál tehénszar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 15., csütörtök 11:06

Továbbra sem értem, miért foglalkoztok mások, főleg Barcások véleményével, és ha már igen, hogyan vagytok képesek felidegesíteni magatokat rajta :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. február 15., csütörtök 10:57

Le a kalappal a srácok előtt!
A visszavágó nehéz lesz ez biztos.Addig is fejlődni kell és akkor kilehet verni a franciákat.
Nagy meccs volt. :)
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 15., csütörtök 10:54

rashidm írta:Miket olvasok, eurobarca-n értelmes hozzászólások vannak a meccsről (kíváncsiságból megnéztem, mi van ott). Ilyet is ritkán látni. Ott is jól leírták, elbohóckodva nem lehet bl-t nyerni. Kicsit emlékeztetnek a 2002-2009 év közötti Realra. Nincs koncepció, nincs eredmény, nincs mentalitás. Csak a haverkodás meg a bohózat. Ha így játszunk a visszavágón, akkor ott is nyerhetünk. De nehéz lesz, az tuti.
Hogy értelmes? Minden egyes hozzászólás arról szól, hogy semmibe nézik, kisebbítsék az érdemeinket.
- Hirtelen kis csapat lett a PSG és bárkinek több esélye lenne a visszavágón, mint nekik. Saját magukat verték meg, mert mennyi helyzetet kihagytak. De azt nem látják, hogy mekkora melót tett bele a Madrid, hogy a letámadás miatz zavarodott meg a PSG. Hány ziccert hagytunk ki mi is. Csak CR lőhetett volna még kettőt.
- Már megint nekünk fújt a spori. Lo Celso kapott egy figyelmeztetést, utána egy sárgát, utána volt egy olyan taktikai faltja Modric ellen, mint amire Isco egyből sárgát kapott. Erre még a 11es szitut is megússza lap nélkül. Ha ott jogosan kiállítja, akkor vége lett volna mindennek, teljesen szétestek volna. De nem, az nem számít, csak Ramos kezezése. Ami amúgy fújható volt, csak ez is érdekes, hogy az Umtiti esete ennél is nyílvánvalóbb volt, ott nem pampogtak.
- A szerencse. Csak szerencsénk volt az egésszel, még véletlen sem Zidane cserélt jól, így megnyerve a meccset. Bőven tettek azért a 2 gólért. De nyílván csak a szerencsét látod benne, ha zsigerből gyűlölsz egy csapatot.

A kedvencem viszont az, hogy ha már a PSG kiejtette magát, akkor ők nem tehetik meg, hogy kiejtetik magukat a Chelsea ellen. Még véletlenül sem az lesz, hogy a Real ejti ki a PSG-t, a Chelsea meg a Barca-t. :) De hát ugye azt már megtanuktuk, hogy a Real egy semmi mákos csapat, akit még a slorik is tolnak, a "Bárszát meg csak a Bárszá verheti meg"... :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 15., csütörtök 10:50

Áhá. :lol: Ezt más videókban nem láttam. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 10:50

H.E.H.E. írta:Latva ezt a meccset, majdhogynem a fel fulcimpamat odaadnam bappeert.

Egyertelmuen ki merem jeelntebi hogy megrekedt a fejlodesben, es meg igy is elképesztő az indulosebessege.
Emery jol elbaszta, oke hogy lehozza cavanit, de miert nem tamadot hoz be a helyere hogy bappe kapjon segitseget mindket oldalrol ha mar bement a csere utan centerbe?

Szóval a gyerek megrekedt, mert ennel joval tobbet latok benne, a csillagos eg a hatar.
Megcsinalja a cselt, megver 2-3 embert akar testcsellel, akar indulosebesseggel, aztn valaszt egy fasz megoldast.
Pont mint ceronaldo, vele is mindig ez volt a bajom, megvolt benne a robbanekonysag, sebesseg, technika, elmegy a vedok mellett/kozott, aztan csinal egy wtf visszapasszt vagy valaszt egy rossz megoldast legtibbszor pontatlanul jatssza meg mar a konnyu reszet, ez meg mind koncentrácio hianyat mutatja.

Bappe lehetne a legkozelebb pato (igen pato) utan az az ember aki a legkozelebb erhet ronaldohoz.
Messin ereztem neha ezt, generacionkent 1-2 jatekos es ok is csak idoszakosan, hogy minden megmozdulasa eletveszely es egymaga kezbe tudja venni a dolgokat, mert annyival jobb mint barki mas.

Hatalmas csalodas lenne ha bappe megrekedne ezen a szintrn amikor lehetne sokkal tobb is.
Szinte biztosra veszem hogy megint a fasznyomorek edzok miatt van ez, probaljak beskatzlyazni es sablonba rakni, betanitani a jatekat, holott pont szabadjara kene engedni.

Gyakorlatilag duplanulla a vilag futballja manapsag, zakatolo, robotolo atlagos kiszamithato sablonjatekosok mindenutt tamadasban. Eleg jo lenne egy bapoet latni kiteljesedni.
Tokmindegy hol, nyilvan jo lenne madridban, mert tartok attol hogy inkompetens balfaszok vannak ott edzoi szintrn, emery, dosamp, nem fognak rajta segiteni, kiteszik jobbszelre, szegyen bazmeg, bortonben lenne az ilyen edzonek a helye....

Szoval all in all, 400 millio mehet a monaconak, aztan bassza meg magat a psg az eloszerzodesevel meg mindennel egyutt.
Jobb szélsőként szerintem lekorlátozzák, plusz hova fejlődjön, amikor tavaly is megrépázta a franciákat. Abban a ligában nem lesz rákényszerítve a fejlődésre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 15., csütörtök 10:41

Latva ezt a meccset, majdhogynem a fel fulcimpamat odaadnam bappeert.

Emery jol elbaszta, oke hogy lehozza cavanit, de miert nem tamadot hoz be a helyere hogy bappe kapjon segitseget mindket oldalrol ha mar bement a csere utan centerbe?

Szóval a gyerek megrekedt, mert ennel joval tobbet latok benne, a csillagos eg a hatar.
Megcsinalja a cselt, megver 2-3 embert akar testcsellel, akar indulosebesseggel, aztn valaszt egy fasz megoldast.
Pont mint ceronaldo, vele is mindig ez volt a bajom, megvolt benne a robbanekonysag, sebesseg, technika, elmegy a vedok mellett/kozott, aztan csinal egy wtf visszapasszt vagy valaszt egy rossz megoldast legtibbszor pontatlanul jatssza meg mar a konnyu reszet, ez meg mind koncentrácio hianyat mutatja.

Bappe lehetne a legkozelebb pato (igen pato) utan az az ember aki a legkozelebb erhet ronaldohoz.
Messin ereztem neha ezt, generacionkent 1-2 jatekos es ok is csak idoszakosan, hogy minden megmozdulasa eletveszely es egymaga kezbe tudja venni a dolgokat, mert annyival jobb mint barki mas.

Hatalmas csalodas lenne ha bappe megrekedne ezen a szintrn amikor lehetne sokkal tobb is.
Szinte biztosra veszem hogy megint a fasznyomorek edzok miatt van ez, probaljak beskatzlyazni es sablonba rakni, betanitani a jatekat, holott pont szabadjara kene engedni.

Gyakorlatilag duplanulla a vilag futballja manapsag, zakatolo, robotolo atlagos kiszamithato sablonjatekosok mindenutt tamadasban. Eleg jo lenne egy bapoet latni kiteljesedni.
Tokmindegy hol, nyilvan jo lenne madridban, mert tartok attol hogy inkompetens balfaszok vannak ott edzoi szintrn, emery, dosamp, nem fognak rajta segiteni, kiteszik jobbszelre, szegyen bazmeg, bortonben lenne az ilyen edzonek a helye....

Szoval all in all, 400 millio mehet a monaconak, aztan bassza meg magat a psg az eloszerzodesevel meg mindennel egyutt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 15., csütörtök 10:35

rashidm írta:Miket olvasok, eurobarca-n értelmes hozzászólások vannak a meccsről (kíváncsiságból megnéztem, mi van ott). :mrgreen: :lol: Ilyet is ritkán látni. Ott is jól leírták, elbohóckodva nem lehet bl-t nyerni. Kicsit emlékeztetnek a 2002-2009 év közötti Realra. Nincs koncepció, nincs eredmény, nincs mentalitás. Csak a haverkodás meg a bohózat. Ha így játszunk a visszavágón, akkor ott is nyerhetünk. De nehéz lesz, az tuti.

Amúgy csak én éreztem Cr 2.gólja előtt, hogy az nem volt annyira szabályos (mintha odalépett volna a védőnek)?? :hmmm:
https://twitter.com/KeylorinhoZZ/status ... 1968611329

erre gondolsz?
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. február 15., csütörtök 10:16

Szerintem meg mindenki jo volt.
Még benzema meg isco is. :D
Tetszett ahogy mar a legelejen megfelemlitettuk a vedelmuket, es az elso pillanattol kezdve kezelesbe vettuk neymart.

Modric es isco valoban kicsit szurkebb volt de sztem isco baromi sokat melozott es valoszinules ez is volt a feladata h probalja meg megtartani a labdakat. Modricnak meg talan az egyik legfobb feladata volt hogy nachonak besegitsen es raduplazzanaj es a vonal fele tereljek.
Halistennek mikor meg is verte oket a brazil utana a kapu elott rendre rossz megoldast valasztott.

Visszavagon kicsit tartok carvajaltol, forro fejubb es fegyelmezetlenebb mint nacho.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 10:07

Kerlon írta:
Nem! A szándékosságot mindenesetben büntetik, ha labdára mész, de nem éred el pl. kapus kivetődik, de a csatár elhúzza és elsódorja a kapus az nem piroslap. Vagy ugyanígy a szerelni próbáló utolsó védő esete. 16-oson kívül piros, azonbelül csak sárga +11-es. Szándékos cselekedeteknél nincs mérlegelés. Mondjuk a tegnapit szerintem jól leírta Csabi.
Szerintem ez nem mond ellent annak amit írtam, hiszen a szándékos az ugyanúgy kint is lap, mint bent. A kapus mikor kivetődik, vagy a védő mikor utolsó emberként akar szerelni, az labdára irányul. Ahogy a védő rossz ütemű szerelése a mezőnyben is.
A lerántás ezzel ellentétben ahogy írtad is, szándékos.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 10:00

Süti írta:
Csabi írta: így van, úgyis mindig a dupla büntetés eltörlését szajkózzák, ilyenért ne adjon sárgát 16-on belül, viszont büntetőt annál inkább.
A dupla büntetés arra vonatkozik, hogy csak azért mert 16-oson belül történt valami, azért nem piros/sárga. A szabálykönyv alapján ami mezőnyben sárga/piros, az 16-oson belül is az. Lásd Carvajal szándékos kezezése clásicon.
Mondjuk mérlegelést értem, de nem lett volna meglepő a második sárga se, ilyenekért adtak már sárgát.
Nem! A szándékosságot mindenesetben büntetik, ha labdára mész, de nem éred el pl. kapus kivetődik, de a csatár elhúzza és elsódorja a kapus az nem piroslap. Vagy ugyanígy a szerelni próbáló utolsó védő esete. 16-oson kívül piros, azonbelül csak sárga +11-es. Szándékos cselekedeteknél nincs mérlegelés. Mondjuk a tegnapit szerintem jól leírta Csabi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: