Én igazából a barcások oldalát is meg tudom érteni. Nem teljesen fair a szurkolók részéről. Másrészről ha tudnám hogy a bukdácsolás miatt bl-t behúznánk, hát who da fuck cares?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 15., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 15., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 15., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 11:32
mi megnyerjük megint, a juvenak meg mindegy mikor esik ki, nem?istimester írta:Akkor hogyan tovább?Kerlon írta:ki is kaptunk tőlük
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 15., csütörtök 11:32
Hát tegnap láthattuk,hogy az öreg Real-ban van annyi küzdeni akarás és rutin,hogy megrépázza a nála fiatalabb és dinamikusabb csapatot.Csak megjegyzem,hogy amikor a bayern meg a barca volt ennyivel lassabb az ellenfelénél olyan szintű verést kaptak ,hogy azóta is emlegetik. Pár meccsre még ezt az öregedést lehet kompenzálni szívvel és okos pihentetéssel hála a bajnoki vesszőfutásunknak.De jövőre ez már tarthatatlan lesz és idén sem biztos ,hogy elég lesz a trófeára.istimester írta:Akkor hogyan tovább?Kerlon írta:ki is kaptunk tőlük
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. február 15., csütörtök 11:26
Akkor hogyan tovább?Kerlon írta:ki is kaptunk tőlük
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 11:08
ki is kaptunk tőlükistimester írta:Mi is öregecskék és statikusak vagyunk.ziro4vr írta:Az angolok sokkal dinamikusabbak, az öregecske, komótos Juventus ki fog esni.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. február 15., csütörtök 10:56
Mi is öregecskék és statikusak vagyunk.ziro4vr írta:Az angolok sokkal dinamikusabbak, az öregecske, komótos Juventus ki fog esni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 15., csütörtök 10:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 15., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 15., csütörtök 10:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 15., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 8:46
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. február 15., csütörtök 8:38
Süti írta:Dybala egy komoly kis combsérülésből lábadozik, meglepne ha egyből erős lenne. Matuidi meg nem akkora tényező az idei Juvéban szerintem. Nekik Bonucci hiányzik máig nagyon, nem igazán a gólok. Mikor BL döntőket játszottak, akkor is kb ennyit rúgtak, csak nem kaptak otthon kettőt kb senkitől.Tádám írta:
Dybala, és lehet Matuidi is felépül.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 8:25
Dybala egy komoly kis combsérülésből lábadozik, meglepne ha egyből erős lenne. Matuidi meg nem akkora tényező az idei Juvéban szerintem. Nekik Bonucci hiányzik máig nagyon, nem igazán a gólok. Mikor BL döntőket játszottak, akkor is kb ennyit rúgtak, csak nem kaptak otthon kettőt kb senkitől.Tádám írta:
Dybala, és lehet Matuidi is felépül.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. február 15., csütörtök 8:23
Süti írta:Mitől érkezne erősebb Juve?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. február 15., csütörtök 7:43
Szerintem meg igy is tovabbmennek. A visszavagora erosebb Juve erkezik.Realista24 írta:Juve kiesik. Mar Higu buntetojenel eldőlt.RealAsensio írta:Sok ha meg talan eseten osszeallhat egy Bayern, Real, Barcelona, Man. City, Man. United, Liverpool, Roma, Juventus nyolcas...![]()
Ezek kozul Roma es Liverpool johetne, de ha tovabbjutnak, a Chelsea is johet
ManU.
Bayern.
City.
Igy nyerjük meg a BL-t idén.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 15., csütörtök 7:39
Juve kiesik. Mar Higu buntetojenel eldőlt.RealAsensio írta:Sok ha meg talan eseten osszeallhat egy Bayern, Real, Barcelona, Man. City, Man. United, Liverpool, Roma, Juventus nyolcas...![]()
Ezek kozul Roma es Liverpool johetne, de ha tovabbjutnak, a Chelsea is johet
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem