Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
En sem ertem miert baj az ha pl Bappe megprobal egy varatlant, szep is lehetett volna, elleste DM tol edzesen. A srac iszonyatosan jo, az a sebesseg...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát azért csel és majom csel között is van különbség. Abban a pár percben remek hangulatban voltak a párizsiak, domináltak és elkezdtek tikitakázni, ezzel amúgy nincs baj, csak azért hamar írtak le minket, meg azért tényleg lehet, hogy nem pont egy Ramos előtt kellett volna ezt bedobni, azért tényleg nem minden van aranyból.Mert próbált valami extrát csinálni? Az baj? Ha ezt Cé csinálja királyság? Ha Cé csinálja és Barcás vagy, akkor egy ugráló majom csak, Neymar esetében ugyanez. Ez a foci, persze lehet nézni a lehajtom a fejem, megtolom és beadom játékot is. Kinek a pap, kinek a paplan.
itt senki nem a másik végletet istenítette, valóban lehet trükközni és kell is, pl az nekem kifejezetten tetszett amikor Neymar amolyan Zidane fordulósan hagyta ott Marcelot, de a mi részünkről is volt pár fifikás megmozdulás.. Ez a foci, persze lehet nézni a lehajtom a fejem, megtolom és beadom játékot is. Kinek a pap, kinek a paplan.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én bármikor aláírnám hogy bl-t nyerünk a bajnokság rovására. Bármikor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Korrekt meccs volt a csapattól, gratulálok a fiúknak! Az előny nagy, de nem tetemes, a visszavágón mindent odatesznek a franciák, elvégre Neymar és Mbappe (meg úgy persze nyilván mindenki) megakarja mutatni, hogy igenis van létjogosultsága a PSG-nek és a legnagyobb szinteken kell velük számolni. A vereség nagy bukás lenne nekik, persze nekünk is, főleg, mert akkor nyilvánvaló lenne, hogy nem nyerünk idén már semmit, de azért mégsem mi újítottunk be 1 éven belül egy Neymart és egy Mbappet. Én egy kicsit félek, remélem észnél lesznek a srácok, mert idén már tényleg csak a BL maradt, ha viszont sorozatban a 3. is behúznánk, akkor.... leírni sem merem, hogy mi lenne, inkább térjünk rá vissza később.
Amúgy 1-1-nél volt egy olyan pont ahol a PSG határozottan átvette az irányítást, és támadóik, mint kés a vajon mentek át a középpályánkon, jóízűen mosolyogva 1-1 szitunál a játékosainkon. Szerencsére megúsztuk gól nélkül, de nem vagyok benne biztos, hogy ez más csapat ellen elég lesz, szóval nagyon sokat kell még fejlődnünk. A mi oldalunkról is voltak azért még lehetőségek, Ronaldo lábában legalább 2 gól maradt, de idén jóval inkább visszaesett a helyzeteink értékesítése, szóval nem nagyon várok ebben már javulást, ha már ez nem megy igazán jól, az ellenfelet kell meggátolni, hogy könnyedén helyzetbe jussanak, mert másik csapat nem biztos, hogy elszerencsétlenkedi.
Apropó, Bappe Neymar kettős jól tolta, veszélyesek voltak, de a legvégén általában mindig rossz döntést hoztak (főleg Neymi), szóval alapvetően nem történt meg tőlük az a hatalmas robbantás, amire talán számítani lehetett. Ettől függetlenül Mbappet biztosan hoznám minél előbb a csapatba, valamint Ronaldo távozásakor Neymart is. Egyénileg Isco, Case és Benzema nem tetszettek, nagyjából már a többség leírta, hogy miért, úgyhogy ezt nem részletezném. MOM egyértelműen Varane, de ki kell emelnem Ronaldot is, aki 33 évesen ismét alkotott, és hátán vitte a csapatot. Továbbra is hangsúlyozom, hogy vele van a legkevesebb gond a BBC-ből, már ha egyáltalán "gond"nak lehet azt nevezni, hogy 33 évesen valaki egyre több hibával dolgozik a pályán. Szerintem meg ez a normális, ha őt nem bírja el a csapat, akkor ki a fenét bír el? Mindenesetre én köszönöm neki az újabb 2 gólt, nagyon fontos volt. Az idei szezon után az újabb aranylabda esélyessé Messi nőtte ki magát, szerintem reálisan kb. ez az utolsó éve maradt Ronaldonak, hogy kapjon még egy bogyeszt. Mivel a bajnokságból kihullottunk ezért ördögi akarást és játékot várok tőle a BL-ben, de valószínű a VB-n is kifogja tenni az életét a pályára, kár, hogy ott azért nem Modricok meg Kroosok szaladgálnak körülötte. Ha a BLt behúznánk és a VBn is jól szerepelne, akkor előfordulhat, hogy utoljára elismerik majd. Ha nem, nyilván ez sem baj, meg nem is ez a legfontosabb, de természetesen drukkolok neki egyéni szinten is.
Bale, Asensio és Vazquez jól álltak be, pedig a spanyolnál fogtam a fejem, hogy miért kell a pályára, de ügyesen tekergett elől, a cserék egyértelműen megváltoztatták a meccs képét.
Mindent összefoglalva még semminek sincs vége, nagyon nehéz lesz Párizsban, de remélhetőleg észnél lesznek a fiúk, mint amennyire Ramos is észnél volt Mbappe fail csele után. Balet a kontrák miatt kezdetném, valamint Case helyett Kovacicot tenném be. Ezerszer is aláírnám ha idén a bajnokságban csak 3.ak leszünk, de a BL serleget visszük.
Előre a 13.-ért.
Amúgy 1-1-nél volt egy olyan pont ahol a PSG határozottan átvette az irányítást, és támadóik, mint kés a vajon mentek át a középpályánkon, jóízűen mosolyogva 1-1 szitunál a játékosainkon. Szerencsére megúsztuk gól nélkül, de nem vagyok benne biztos, hogy ez más csapat ellen elég lesz, szóval nagyon sokat kell még fejlődnünk. A mi oldalunkról is voltak azért még lehetőségek, Ronaldo lábában legalább 2 gól maradt, de idén jóval inkább visszaesett a helyzeteink értékesítése, szóval nem nagyon várok ebben már javulást, ha már ez nem megy igazán jól, az ellenfelet kell meggátolni, hogy könnyedén helyzetbe jussanak, mert másik csapat nem biztos, hogy elszerencsétlenkedi.
Apropó, Bappe Neymar kettős jól tolta, veszélyesek voltak, de a legvégén általában mindig rossz döntést hoztak (főleg Neymi), szóval alapvetően nem történt meg tőlük az a hatalmas robbantás, amire talán számítani lehetett. Ettől függetlenül Mbappet biztosan hoznám minél előbb a csapatba, valamint Ronaldo távozásakor Neymart is. Egyénileg Isco, Case és Benzema nem tetszettek, nagyjából már a többség leírta, hogy miért, úgyhogy ezt nem részletezném. MOM egyértelműen Varane, de ki kell emelnem Ronaldot is, aki 33 évesen ismét alkotott, és hátán vitte a csapatot. Továbbra is hangsúlyozom, hogy vele van a legkevesebb gond a BBC-ből, már ha egyáltalán "gond"nak lehet azt nevezni, hogy 33 évesen valaki egyre több hibával dolgozik a pályán. Szerintem meg ez a normális, ha őt nem bírja el a csapat, akkor ki a fenét bír el? Mindenesetre én köszönöm neki az újabb 2 gólt, nagyon fontos volt. Az idei szezon után az újabb aranylabda esélyessé Messi nőtte ki magát, szerintem reálisan kb. ez az utolsó éve maradt Ronaldonak, hogy kapjon még egy bogyeszt. Mivel a bajnokságból kihullottunk ezért ördögi akarást és játékot várok tőle a BL-ben, de valószínű a VB-n is kifogja tenni az életét a pályára, kár, hogy ott azért nem Modricok meg Kroosok szaladgálnak körülötte. Ha a BLt behúznánk és a VBn is jól szerepelne, akkor előfordulhat, hogy utoljára elismerik majd. Ha nem, nyilván ez sem baj, meg nem is ez a legfontosabb, de természetesen drukkolok neki egyéni szinten is.
Bale, Asensio és Vazquez jól álltak be, pedig a spanyolnál fogtam a fejem, hogy miért kell a pályára, de ügyesen tekergett elől, a cserék egyértelműen megváltoztatták a meccs képét.
Mindent összefoglalva még semminek sincs vége, nagyon nehéz lesz Párizsban, de remélhetőleg észnél lesznek a fiúk, mint amennyire Ramos is észnél volt Mbappe fail csele után. Balet a kontrák miatt kezdetném, valamint Case helyett Kovacicot tenném be. Ezerszer is aláírnám ha idén a bajnokságban csak 3.ak leszünk, de a BL serleget visszük.
Előre a 13.-ért.
But he is a good boy...
- Mester77
Most nem azért, de a tegnapi után megint mi a brét lehet birózni? Ez valami pervezió az ellendrukkerek részéről?
Altalaban hidegen hagy, a kassai dolgot is tudtam nyugodtan kezelni, de ez már felszab
Altalaban hidegen hagy, a kassai dolgot is tudtam nyugodtan kezelni, de ez már felszab
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nekem az nem tetszett amikor Nachot lökdöste. az hogy milyen cselbe botlik bele hidegen hagy bárkinek félremehet.
amúgy nagyon király volt a hangulat az egész meccsen. pont így kell mutatni neki hogy mit mulasztott el
amúgy nagyon király volt a hangulat az egész meccsen. pont így kell mutatni neki hogy mit mulasztott el
Belekötött az internépe, hogy kézfogás nélkül beviharzott az öltözőbe. Aztán hozzátették, hogy majdnem kilépett Messi árnyékából.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert próbált valami extrát csinálni? Az baj? Ha ezt Cé csinálja királyság? Ha Cé csinálja és Barcás vagy, akkor egy ugráló majom csak, Neymar esetében ugyanez. Ez a foci, persze lehet nézni a lehajtom a fejem, megtolom és beadom játékot is. Kinek a pap, kinek a paplan.M1Ö írta:Hát igen. Tottinho linkelte is a videót mikor Ramos mellett próbált meg villogni az alapvonalnál. Ramos meg jött és tekintélyt parancsolt. Azon hangosan felnevettem.RaúlCF írta:tegnap is látszott beképzelt, tahó kiskirály kezd lenni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az biztos,hogy kemény visszavágó lesz, 2 gólos előny nem a világ és a psg-nek meg vannak a gól lövői, lőhetnek akár 3-4et is ha úgy jön ki a lépés.Innen viszont nekünk ezt le kell hozni,legszebb álmaimban sem gondoltam ,hogy nem kapunk gólt, így minimalizáltuk legalább a dolgot és csak 1 idegenbeli góljuk van.Ilyen párharcokból meg amúgy sem szokás tovább jutni idegenben lőtt gól/gólok nélkül, szóval ez az 1 amit lőnünk kell párizsban tényleg a minimum.
Azért volt már meleg a pite nem egyszer dortmundban nápolyban 2 gólos előnynél de matracéknál is madjnem megégtünk meg ott volt a Wolfsburg elleni meccs is... Ha győzni megyünk párizsba szerintem nagy baj nem lehet a psgnek meg úgy nekünk kell esni amit ha nem használunk ki csak magunkat okolhatjuk.
1 hónapunk van majdnem felkészülni egyetlen meccsre.Ha meg tovább megyünk az a 2-3 hetente esedékes tét meccs igazán kényelmes dolog, lehet rápihenni a bajnokikon, ahol úgyis beérünk 2-3ik helyre akármi legyen.
Le a kalappal a csapat és Zidane előtt is, tegnap túlteljesítették magukat és ha okosan csinálják akár áprilisra jöhet megint a tavalyi csúcsforma,de van még mit melózni ahhoz.Fizikálisan nem vagyunk rendben, szerintem az öregedés miatt de az is lehet,hogy pintus összetákolja megint azt a fizikumot tavaszra amivel tavaly bedaráltunk mindenkit.
Ja és boldog valentín napot még egyszer neymárnak,párizsnak,barcelonának,münchennek,hortinak,ivánnak stbstb
Azért volt már meleg a pite nem egyszer dortmundban nápolyban 2 gólos előnynél de matracéknál is madjnem megégtünk meg ott volt a Wolfsburg elleni meccs is... Ha győzni megyünk párizsba szerintem nagy baj nem lehet a psgnek meg úgy nekünk kell esni amit ha nem használunk ki csak magunkat okolhatjuk.
1 hónapunk van majdnem felkészülni egyetlen meccsre.Ha meg tovább megyünk az a 2-3 hetente esedékes tét meccs igazán kényelmes dolog, lehet rápihenni a bajnokikon, ahol úgyis beérünk 2-3ik helyre akármi legyen.
Le a kalappal a csapat és Zidane előtt is, tegnap túlteljesítették magukat és ha okosan csinálják akár áprilisra jöhet megint a tavalyi csúcsforma,de van még mit melózni ahhoz.Fizikálisan nem vagyunk rendben, szerintem az öregedés miatt de az is lehet,hogy pintus összetákolja megint azt a fizikumot tavaszra amivel tavaly bedaráltunk mindenkit.
Ja és boldog valentín napot még egyszer neymárnak,párizsnak,barcelonának,münchennek,hortinak,ivánnak stbstb
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En mar most elvarom a csapattol, hogy innentol ezerrel a bl re keszuljenek, a bajnokikon hozni kell a kotelezot a csere emberekkel is, a bl re viszont nagyon felkell keszulni az ellenfelekbol, es persze a tavaszi barca elleni meccs
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
előregondolva a visszavágóra most kéne bajnokikon felhúzni Kovát mert annyira adná magát a tegnapi kezdő csak Case-Kova Benz-Bale cserék és ezzel párizsban szétszedni őket mert ott ész nélkül jönni fognak az fix.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te szemét
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
valaki írt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már te is write-onlyba tolod?Kerlon írta: múltkor azt is lenyilatkozta, hogy igaz, hogy Neymar és Mbappe különleges bánásmódban részesülnek. Nem szarja össze magát, ha nyilatkozni kell.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Siman elhoznam Madridba.Süti írta:Azok után meg nyugodtan nyilatkozhat ilyet is, meg kereshet új csapatot nyártól.sebydani írta:Szimpatikus nyilatkozat volt tőle, jól megragadta a lényeget. Ő mondta múltkor is ki, hogy Neymar és Mbappe más bánásmódban részesülnek csapaton belül is.
- Süti
Azok után meg nyugodtan nyilatkozhat ilyet is, meg kereshet új csapatot nyártól.sebydani írta:Szimpatikus nyilatkozat volt tőle, jól megragadta a lényeget. Ő mondta múltkor is ki, hogy Neymar és Mbappe más bánásmódban részesülnek csapaton belül is.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
múltkor azt is lenyilatkozta, hogy igaz, hogy Neymar és Mbappe különleges bánásmódban részesülnek. Nem szarja össze magát, ha nyilatkozni kell.RaúlCF írta:viszont Rabiot meg teljesen korrekten nyilatkozott.
ő pl a normális igazi párizsi nevelés nem csilliárdos sztár, látszik is ahogy küzd a csapatért."The problem is that it's easy to score eight goals in Dijon, but these are the kinds of matches we need to be winning," he said afterwards. "As usual, we had chances, although they weren't quite clear. "When you play against teams like this they have two or three chances and they end up going in."
K
K
- RaúlCF
jó lenne itt is ha nem lenne telt ház. szimpatikus alázatos a hozzáállása
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Na őt mondjuk el tudnám képzelni a középpályán. Sztem penge kis játékos. Vagy akár azt a lyoni középpályást akit említett korábban valaki.RaúlCF írta:viszont Rabiot meg teljesen korrekten nyilatkozott.
ő pl a normális igazi párizsi nevelés nem csilliárdos sztár, látszik is ahogy küzd a csapatért."The problem is that it's easy to score eight goals in Dijon, but these are the kinds of matches we need to be winning," he said afterwards. "As usual, we had chances, although they weren't quite clear. "When you play against teams like this they have two or three chances and they end up going in."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát igen. Tottinho linkelte is a videót mikor Ramos mellett próbált meg villogni az alapvonalnál. Ramos meg jött és tekintélyt parancsolt. Azon hangosan felnevettem.RaúlCF írta:tegnap is látszott beképzelt, tahó kiskirály kezd lenni
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero