+1. Ha Ramos nincs résen, ment volna tovabb azzal a lendülettel, aztan Bappe már ott is lett volna a kapu torkában.dannen írta:mondjuk erdekes, hogy bappet mindenki oltja, hogy “besult” a csele, de szerintem meg egy szandekos fake rabona volt ami pont igy nez ki ahogy csinalta a francia. mar ha arra gondolnak azok akik a bena cselerol beszelnek ramossal szemben.
Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
A sejket miért?Realista24 írta:UEFA esélyes, hogy megbünteti Emeryt és a sejket.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ha 2 golt tudnank szerezni parizsban, azzal el is dolne minden, mert akkor nekik 5 kene. annyit meg csak nem kapnank
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Kercsó írta:Azért a chelsea fórum viszi ma a prímet:
"Modric és Kroos Lampard szintű játékintelligenciával bír"
újabb write-only
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Azért a chelsea fórum viszi ma a prímet:
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mondjuk ez elég égő minden oldalról. lehet privátban hisztizni de ez vérciki főleg a 2 játékosnak meg az edzőnek. ilyet nem csinálsz és kész
nem csak állítólag, valaki printscreenelt is. nincs kedvem megkeresni, de valamelyik csak annyit írta, hogy TACTICA?TACTICA?TACTICA? natakarodjvisszaakonyhábadzsi91 írta:Remèlem elmeszelik a visszavágóról,di maria vagy thiago silva felesége mehetne beugrónak(twitteren kritizálták állítólag emeryt )Realista24 írta:UEFA esélyes, hogy megbünteti Emeryt és a sejket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remèlem elmeszelik a visszavágóról,di maria vagy thiago silva felesége mehetne beugrónak(twitteren kritizálták állítólag emeryt )Realista24 írta:UEFA esélyes, hogy megbünteti Emeryt és a sejket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Helyes, meg is érdemlik. Végre leszoknának a csapatok a bírózásról (ugye mi eddig se csináltuk), az maradjon csak meg a szurkolóknakRealista24 írta:UEFA esélyes, hogy megbünteti Emeryt és a sejket.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
UEFA esélyes, hogy megbünteti Emeryt és a sejket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én a City-t elkerülném. Jobbak mint a PSG ezt tegnap előtt is így gondoltam. Nálam idén nagy esélyesek. Minden megvan bennük. Összeálltak mint a g---s bugyi
De megint nagyon jó 8 lesz a következő körben. Gyenge ott már nem lesz, kivéve a shaktar-roma győztese.
De megint nagyon jó 8 lesz a következő körben. Gyenge ott már nem lesz, kivéve a shaktar-roma győztese.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nálam kiemelkedik a Bayern a riválisaink közül, csak utánuk jönne a City és a Barca. Sok fog múlni nagyon a sorsoláson, remélem szépen kiejtik egymást, mi meg kapunk pl. egy MU-t, aztán mehet a bugi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bayern, Barca, City. Nálam ők hárman. Meg a Juve, ha továbbmegy.ziro4vr írta:A Heynkess-féle Bayernt tartom a fő riválisunknak, egyébként verünk mindenkit.
A sebesség lehet nem akkora, de láthattuk tegnap, ZZ is tudja ezt, és a bl-ben megvan a megfelelő terv és kivitelezés erre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Heynkess-féle Bayernt tartom a fő riválisunknak, egyébként verünk mindenkit.
A sebesség lehet nem akkora, de láthattuk tegnap, ZZ is tudja ezt, és a bl-ben megvan a megfelelő terv és kivitelezés erre.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Sebességben nagyon látszott tegnap a különbség ami csak akkor billent helyre amikor beküldtük a mi fiataljainkat.Megöregedett a csapat magja.(ettől mondjuk a padon még ott van a sebesség kovacic,asensio,lucas sorral) A psg olyan gyors volt kb mint a 14es Real edző és agy nélkül nélkül,szóval ez a psg a 12-13as Mourinho féle Real volt
De ha őket letudjuk a bayern barca 2ősnél összességében gyorsabbak vagyunk még így is,a többinél meg ahol megvan a sebesség mint a spurs-pool-city meg jóval rutinosabbak vagyunk.Persze ettől még kikaphatunk bárkitől,de nem rosszak az esélyeink ha a psgn valahogy túljutunk és az összes hátralévő bl meccsünket ilyen komolyan vesszük mint tegnap.
Meg persze a fizikumon is lehet javítani 1-2 játékos esetében ha megfelelő időpontra vannak csúcsrapörgetve,mint tavaly Cr esetében.Ott jóval gyorsabb lett a szezon végére mint amilyennek tűnt ősszel.
De ha őket letudjuk a bayern barca 2ősnél összességében gyorsabbak vagyunk még így is,a többinél meg ahol megvan a sebesség mint a spurs-pool-city meg jóval rutinosabbak vagyunk.Persze ettől még kikaphatunk bárkitől,de nem rosszak az esélyeink ha a psgn valahogy túljutunk és az összes hátralévő bl meccsünket ilyen komolyan vesszük mint tegnap.
Meg persze a fizikumon is lehet javítani 1-2 játékos esetében ha megfelelő időpontra vannak csúcsrapörgetve,mint tavaly Cr esetében.Ott jóval gyorsabb lett a szezon végére mint amilyennek tűnt ősszel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ő, kérem?istimester írta:Mi is öregecskék és statikusak vagyunk.ziro4vr írta:Az angolok sokkal dinamikusabbak, az öregecske, komótos Juventus ki fog esni.
Nem értesz hozzá.
Nem illik.
- dzsi91
Bóknak szánta De tudtam,hogy valaki kiszúrja majd Amúgy nem volt rossz játékos Lampard, nyilván nem Kroos és főleg nem Modric szintű de klasszis volt a maga szintjén.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát persze, ezzel a véleménnyel nincs is baj.
A Chelsea szurkolóknak nyilván olyan Lampard mint nekünk mondjuk Zidane, az abszolút középpályás etalon.
Persze elfogult vélemény, de egy Chelsea szurkertől szerintem ez a fajta hasonlítgatás nagyon is hízelgő, még ha én többre is tartom a 2 madridit.
A Chelsea szurkolóknak nyilván olyan Lampard mint nekünk mondjuk Zidane, az abszolút középpályás etalon.
Persze elfogult vélemény, de egy Chelsea szurkertől szerintem ez a fajta hasonlítgatás nagyon is hízelgő, még ha én többre is tartom a 2 madridit.
"Modric és Kroos Lampard szintű játékintelligenciával bír" , ez ebben a formában még akár elfogadható. Az hogy Lampard, Kroos és Modric szintű játékintelligenciával bír, az nem.Kerlon írta:Lampard Kroos és Modric szintű játékos.
Mondjuk én nem említeném őket egy lapon soha, de náluk Lampard az etalon sok szempontból, főleg a mai Chelsea generációnak.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
összetett dolog ez. baromi jó a hangulat a tegnapi meccs miatt de már tegnap is jött a gondolat hogy ha ez megy akkor mi a rák folyik a bajnokságban. ha bl-t nyerünk király. ha bajnokságot nyerünk király. nem kéne exlúzívnak lenniük meg beáldozni egyiket a másikért. én mindig úgy voltam vele hogy igenis mindenért menni kell és lesz ami lesz de legyünk ott érte és tegyék le a teljesítményt. ha választanom kéne hogy bl-t vagy bajnokságot nyerjen a csapat akkor bl persze de mellette lehet bajnokságot is nyerni. pl a bl szereplésünk történelmi a bajnoki címek meg siralmasak. kettős érzése van az embernek. ez a Real Madrid itt minden cím legyen fontos.