Értékeld a legutóbbi meccset
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Aki szerintem még brutál meccset hozott le tegnap, az Rabiot. Nem feltétlen a gólja miatt, de eszméletlen mit robotolt, mindenhol ott volt, ha megszerezte, utána okosan meg is tudta játszani.
Csapkodtam is itt a meccs alatt, hogy nem hiszem el, hogy még a friss arcokkal is simán tartja a lépést..
Ha nem a péesgében lenne, simán hoznám.
Bár ha pár év múlva ráun párizsra, résen kéne lenni.
Kellenek a minőségi melós arcok is, gyorsaságban és a labda megjátszásában szintekkel Kázmér felett. Nem bántani akarom ezzel a brazilt, csak ott szerintem tudnánk erősödni.
Csapkodtam is itt a meccs alatt, hogy nem hiszem el, hogy még a friss arcokkal is simán tartja a lépést..
Ha nem a péesgében lenne, simán hoznám.
Bár ha pár év múlva ráun párizsra, résen kéne lenni.
Kellenek a minőségi melós arcok is, gyorsaságban és a labda megjátszásában szintekkel Kázmér felett. Nem bántani akarom ezzel a brazilt, csak ott szerintem tudnánk erősödni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az, hogy visszamegy 3. védőnek, ha a két szélsővédő fellép evidens dolog. Az, hogy Kroos-Lukita vagy sokszor Isco visszalép, hogy felhozzák a labdát nekem inkább tűnik Zizu ötletének, mint annak, hogy Case szarik az egészbe. Nem tudom miért csinálják ezt, annyit Case is tud, hogy elkéri a labdát Ramos-tól és ad egy 10 méteres előre vagy odalpasszt valamelyik játékosunknak. Én is leizzadok sokszor mikor, Case megkapja a labdát és jön a presszing, sokszor el is adja amatőr módra, szerencsére eddig nem nagyon basztunk rá.Én még mondok pár dolgot: brutál szarul helyezkedik (rendre bemászik 3. kh-nek, teret adva a támadó kp-nak, illetve Modricék elé mászkál, szintén ugyan az az eredmény), sprintelni még soha nem láttam (ha megverik is csak kocog visszafelé, szarik az alkotmányra a VKP), folyamatosan kínos, veszélyes helyzetbe hozza a társakat (pl tegnap labdakihozatalnál Ramos nyakán az ember, éppen hogy oda tudja passzolni Case-nek, az meg azzal a lendülettel visszabassza neki, a kh-nek, akinek a nyakán ott a támadó), rendre keveset mutatja magát (labdakihozatalnál általában egy lépést sem tesz, hogy meg lehessen játszani, inkább mutogat). Támadásban semmit nem tesz hozzá, mert ha netán labdát vesztünk, a kontrát ritkán tudja megakadályozni a lassúsága miatt, mellesleg a Modric-Kroos kettősnek kell visszajárkálni labdáért, majd felvinni a labdát és még helyzetbe is hozni a támadókat (és még emellett sokan elvárják, hogy a védekezésben is sokkal jobban jeleskedjenek, mert a vkp épp kalandozik valahol). Nagyon sok sebből vérzik az ember amellett, hogy egy fontos taktikai eleme a csapatnak (vagyis annak kellene lennie), aki túl van képzelve. Az érdemeit nem kell elvenni, nagyon jól tudja csinálni azt, amit csinál, de sokszor nélküle előrébb lehetne a csapat. Tegnap gyakorlatilag majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam, hogy kik jönnek be cserének, azt hittem Luka jön le és összeáll a Case-Kroos páros, de szerencsére ZZ meglepett
Támadásban nem is kéne semmit csinálnia szerintem. Ha marad a seggén hátul, akkor is ott van a két világklasszis középpályás előtte, a két világklasszis szélsővédő oldalt meg a támadó trió az aranylabdás CR-rel. Ennek a 7 embernek alapesetben meccseket kéne nyernie függetlenül attól, hogy Case segít a támadásban vagy nem. Idén is megvoltak helyzetek dögivel csak kimaradtak.
Nekem, ami nem tetszik, hogy mindenki a nyakába varrja, hogy a kontrákat neki kell egyedül megállítania, mert a ő védekező típusú játékosa középpályán. Egyedül senki nem fog minden meccsen kivédekezni minden kontrát, még Kanté sem. Sokan elvárják, hogy szereljen jobb bekkbe meg bal bekkbe meg a középpálya közepén állítsa meg a tempó meg emberfölényben jövő kontrákat. Ha meg nem sikerül akkor jön a "kamionozás" meg a "mi a fasznak van a pályán" kommentek.
Amikor ment a letámadás és jól működött tegnap is, akkor hozzá se tudott szagolni a meccshez a PSG, de ezt nem lehet 90 percig csinálni. A második félidőben kijött, hogy próbáltuk csinálni a letámadást, de kifulladt a csapat, mindenhonnan egy picivel lekéstt és 3-4 passzal átjöttek rajtunk. és ilyenkor szeretné mindenki, hogy Case állítsa meg ezeket...nem tudja sajnos, ahogy nagyjából senki sem. Ha kifullad a csapat visszakéne állni stabil csapatvédekezésre meg jegelni a labdát, aztán, ha van erő újra letámadni.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Örülök hogy a stand up Magyaroszági jövője biztosítva van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
KAK.nem nem ő a legjobb labdanélküli és gól nélküli csatár
But he is a good boy...
Én még mondok pár dolgot: brutál szarul helyezkedik (rendre bemászik 3. kh-nek, teret adva a támadó kp-nak, illetve Modricék elé mászkál, szintén ugyan az az eredmény), sprintelni még soha nem láttam (ha megverik is csak kocog visszafelé, szarik az alkotmányra a VKP), folyamatosan kínos, veszélyes helyzetbe hozza a társakat (pl tegnap labdakihozatalnál Ramos nyakán az ember, éppen hogy oda tudja passzolni Case-nek, az meg azzal a lendülettel visszabassza neki, a kh-nek, akinek a nyakán ott a támadó), rendre keveset mutatja magát (labdakihozatalnál általában egy lépést sem tesz, hogy meg lehessen játszani, inkább mutogat). Támadásban semmit nem tesz hozzá, mert ha netán labdát vesztünk, a kontrát ritkán tudja megakadályozni a lassúsága miatt, mellesleg a Modric-Kroos kettősnek kell visszajárkálni labdáért, majd felvinni a labdát és még helyzetbe is hozni a támadókat (és még emellett sokan elvárják, hogy a védekezésben is sokkal jobban jeleskedjenek, mert a vkp épp kalandozik valahol). Nagyon sok sebből vérzik az ember amellett, hogy egy fontos taktikai eleme a csapatnak (vagyis annak kellene lennie), aki túl van képzelve. Az érdemeit nem kell elvenni, nagyon jól tudja csinálni azt, amit csinál, de sokszor nélküle előrébb lehetne a csapat. Tegnap gyakorlatilag majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam, hogy kik jönnek be cserének, azt hittem Luka jön le és összeáll a Case-Kroos páros, de szerencsére ZZ meglepettporonty írta:Miért szoktál bármi újat mondani? "Lassú, körülményes, labdával ügyetlen, támadásban -1 ember, úgy fordul, mint egy kamion, miatta nem támad a csapat, miatta ívelgetünk folyton" és 2 éve ezt tolod minden meccse előtt-után-közben.Nem írom, mert te csak annyit látsz, hogy szerelt 15-20-at meg hát úgysem mondok újat. Aztán meg ellen rinyálsz meg "A Benzema meg az Isco is szar".
A Benzema topikba leírtad, hogy senki ne vegye elő Benzemát, mert alájátszott CR-nek éveken keresztül és nyertünk egy csomó mindent. Casemiro ugyanúgy Modric meg Kroos alájátszik mióta itt van és nyertünk vele a kezdőben 2 BL-t, 1 bajnoksgot meg több kisebb kupát és nehezdre esik nem belerúgni minden adandó alkalommal mikor valami rosszat csinál.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem nem ő a legjobb labdanélküli és gól nélküli csatárH.E.H.E. írta:benzema öezil után a második legjobb labda nélküli irányító?Realista24 írta:https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B132BA9
Ilyenkor látszik, hogy mennyire fontos egy olyan ember szerepe, mint Karim. És igen, lehet fikázni, lehet anyázni őt, de tegnap is majd' 10km-t tett a lábába, folyamatosan mozgott, tereket nyitott. Bejött Bale, nulla mozgás, statikussá is váltunk elől, persze fáradt is Cé, de Bale miben? Aztán bejött megint két futni tudó és jól mozgó ember, meg is lett az eredménye.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
benzema öezil után a második legjobb labda nélküli irányító?Realista24 írta:https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B132BA9
Ilyenkor látszik, hogy mennyire fontos egy olyan ember szerepe, mint Karim. És igen, lehet fikázni, lehet anyázni őt, de tegnap is majd' 10km-t tett a lábába, folyamatosan mozgott, tereket nyitott. Bejött Bale, nulla mozgás, statikussá is váltunk elől, persze fáradt is Cé, de Bale miben? Aztán bejött megint két futni tudó és jól mozgó ember, meg is lett az eredménye.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
Miért szoktál bármi újat mondani? "Lassú, körülményes, labdával ügyetlen, támadásban -1 ember, úgy fordul, mint egy kamion, miatta nem támad a csapat, miatta ívelgetünk folyton" és 2 éve ezt tolod minden meccse előtt-után-közben.Nem írom, mert te csak annyit látsz, hogy szerelt 15-20-at meg hát úgysem mondok újat. Aztán meg ellen rinyálsz meg "A Benzema meg az Isco is szar".
A Benzema topikba leírtad, hogy senki ne vegye elő Benzemát, mert alájátszott CR-nek éveken keresztül és nyertünk egy csomó mindent. Casemiro ugyanúgy Modric meg Kroos alájátszik mióta itt van és nyertünk vele a kezdőben 2 BL-t, 1 bajnoksgot meg több kisebb kupát és nehezdre esik nem belerúgni minden adandó alkalommal mikor valami rosszat csinál.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Nem írom, mert te csak annyit látsz, hogy szerelt 15-20-at meg hát úgysem mondok újat. Aztán meg ellen rinyálsz meg "A Benzema meg az Isco is szar".poronty írta:Nyugodtan írd le. Újat úgyse fogsz mondani, mióta itt van ugyanazért rinyálsz 2 éve.Nem akarok belemenni, mert felesleges.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Nyugodtan írd le. Újat úgyse fogsz mondani, mióta itt van ugyanazért rinyálsz 2 éve.Nem akarok belemenni, mert felesleges.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Egy kibaszott idéző mester vagyok. leírom, hogy Casemiro és megjelenik.
Nem akarok belemenni, mert felesleges.
Nem akarok belemenni, mert felesleges.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Mint, ahogy sokan azt se értik miért fontos a pályára egy játékos, aki meccsenként felállástól és ellenféltől függetlenül is képes 15-20 labdát szerezni és emellett több támadást megakadályozni presszingeléssel.Megint genya leszek, de ezt pont annyira nem fogják érteni sokan, mint akik szerint Casemiro inkább hasznos, mint sem.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk az a tekerése gólt érdemelt volna, de hát valami mindig útját állja szerencsétlennek.Ha nem a kapufa akkor jön az élete védését bemutató kapus. Egyszer majdcsak bemegy, lehetőleg a legjobbkor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Megint genya leszek, de ezt pont annyira nem fogják érteni sokan, mint akik szerint Casemiro inkább hasznos, mint sem.Realista24 írta:https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B132BA9
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B132BA9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy bennem van aggodalom, mert abban a 20 percben, amikor megzuhantunk, akkor nagy gáz volt. Kb. senki nem bírta megtartani vagy passzolni két értelmeset. Nyilván úgy letámadnunk nem kell 55 percig, mint hazai pályán, de elég aggasztó volt.
Amúgy a PSG is csak akkor tudott igazán veszélyeztetni, amikor volt területük. Ezeket is Neymar meg Mbappe használta ki valamelyest.
Amúgy a PSG is csak akkor tudott igazán veszélyeztetni, amikor volt területük. Ezeket is Neymar meg Mbappe használta ki valamelyest.
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
elverlek egy seprűnyéllel hallod ne idegesíts már.Egyértelműen Mbappé kell ide, hehe jól leírta, bár a patos résznél azt hittem kiköpöm a kaját a monitorra, akkorát nevettem.
ha félreteszed a könnyen és gyorsan jött hírnevet és a sérülékenységet a gyereknél, pato adottságokban és tehetségben ronaldo óta messze a legjobb játékos volt.
most bappe van soron, talán ő nem bassza el, bár most megtorpant.
nacho nem volt túl szimpi tegnap. azontúl, hogy végig szopatva volt, mint michelle wild a stúdióban, még ott az időt is húzta.nekem az nem tetszett amikor Nachot lökdöste. az hogy milyen cselbe botlik bele hidegen hagy bárkinek félremehet.
teljesen érthető bappe "lökése", hogy haladjon már, 100-ból 95 játékos/ember ezt csinálta volna.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelműen Mbappé kell ide, hehe jól leírta, bár a patos résznél azt hittem kiköpöm a kaját a monitorra, akkorát nevettem.
Neymar brutális technikai megoldásokat tud, de a francia fölé nőhet, lehetne sokkal hatékonyabb, csak tényleg ott stagnálni fog.
Nálunk Isco és Benzema tetszett kevésbé, de igazából nem voltak annyira rosszak, nagyon jól meccselt ZZ, aki eddig szidta, most írhatna neki egy köszipuszit.
Neymar brutális technikai megoldásokat tud, de a francia fölé nőhet, lehetne sokkal hatékonyabb, csak tényleg ott stagnálni fog.
Nálunk Isco és Benzema tetszett kevésbé, de igazából nem voltak annyira rosszak, nagyon jól meccselt ZZ, aki eddig szidta, most írhatna neki egy köszipuszit.
Nem illik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Régen éltam át ilyen szintű, de mégis pozitív izgalmakat, mint tegnap.
Valahogy éreztem, hogy össze fog jönni a siker, még úgy is, hogy végig benne volt a meccsben, hogy gólokat lőhet a PSG.
A visszavágóra egyébként 4-4-2vel állnék fel, Kovaciccsal, Modriccal a széleken, Casemiro - Kroos kettőssel kőzépen, de vonalban, mind a négyen, így Kova és Luka is ki tud segíteni. Előre meg mehet Bale meg CR futni.
Meglesz, meg kell lennie!
Valahogy éreztem, hogy össze fog jönni a siker, még úgy is, hogy végig benne volt a meccsben, hogy gólokat lőhet a PSG.
A visszavágóra egyébként 4-4-2vel állnék fel, Kovaciccsal, Modriccal a széleken, Casemiro - Kroos kettőssel kőzépen, de vonalban, mind a négyen, így Kova és Luka is ki tud segíteni. Előre meg mehet Bale meg CR futni.
Meglesz, meg kell lennie!
Mi volt ez az eset? hol a vidi?
Neymar amúgy egy 15 éves kis bohóc, akinek kell az elismerés meg a sztárság. Ezért sem lesz belőle C kaliber, hiába van meghozzá a tehetsége. FGY.
Neymar amúgy egy 15 éves kis bohóc, akinek kell az elismerés meg a sztárság. Ezért sem lesz belőle C kaliber, hiába van meghozzá a tehetsége. FGY.
K
K