GeForce driver műveli, 2gigás Gf 680as karimon is ezt műveli a 314.xx-szel, mikor elkezdődik a meccs, tolj egy alt+tabot neki, utána megjavul. (Vagyis nálam ez a működőképes megoldás rá)szilamer írta:valaki nem tudja, hogy miért mikrolaggol? Már a fifa 13 is laggol. Eleinte semmi baj nem volt játszodtam vagy 3 hónapot aztán abbahagytam most meg akartam játszani és nagyon laggol.
i3 2.2, 4 gb ram, 1 gb geforce vidikari...
FIFA
- bla255
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Luka Modric, Gareth Bale, Lahm
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Stockport County
Re: FIFA
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
valaki nem tudja, hogy miért mikrolaggol? Már a fifa 13 is laggol. Eleinte semmi baj nem volt játszodtam vagy 3 hónapot aztán abbahagytam most meg akartam játszani és nagyon laggol.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na kipróbáltam, persze jobb analóg szokás szerint nem megy, és mikor távolról lövök iszonyat belaggol. Passzolás nagyon nehéz nem sok változást vetteme észre eddig.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Originen már elérhető, nekem jön is lefele.
Aztán a gamepadot beüzemelni megint kínszenvedés lesz gondolom.
Aztán a gamepadot beüzemelni megint kínszenvedés lesz gondolom.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Konzolpn nem tudom hogy hogyan vam dePCn asszem 10:30tol lehet tolni. szerintrm csak egy Origin acc kell hozzá. Mondjuk ne csodálkozz ha nagyon lassan jön le mert sokan töltik. (Konzolon asszem már tegnap estétől lehet tolni)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Néztem a statokat.Hát Coulibaly nem is lesz rossz
Van sok értelmes Pace-es védő,tavaly kevesebb volt.Bale CF ami jó mert lehet elöl tolni a CR-Bale-Di María hármast. (Már ha összegyűlik annyi zsé )
Gündogan lesz még fullos középen.
Van sok értelmes Pace-es védő,tavaly kevesebb volt.Bale CF ami jó mert lehet elöl tolni a CR-Bale-Di María hármast. (Már ha összegyűlik annyi zsé )
Gündogan lesz még fullos középen.
Di Maria > Reus??
Vidal=Busquets?!
Pepe meg nyílván megint valami szar 81es értéket kap majd..
Miért nem lehetett idei képeket bevágni a játékosokról? Özil hosszú hajjal, mikor már egy éve levágatta..
Hát nem tudom.. Évről-évre egyre kevésbe érdekel a Fifa.. a 10 óta mindig megvettem, de nálam ez lesz a vízválasztó. Ha ebben is szar lesz az egész szerver és mindig ledobál, kidob a meccsekből meg offline lefagy, akkor én asszem végeztem ezzel a sorozattal. Maximum megjelenés után félévvel megveszem használtan 3000 forintért.
Vidal=Busquets?!
Pepe meg nyílván megint valami szar 81es értéket kap majd..
Miért nem lehetett idei képeket bevágni a játékosokról? Özil hosszú hajjal, mikor már egy éve levágatta..
Hát nem tudom.. Évről-évre egyre kevésbe érdekel a Fifa.. a 10 óta mindig megvettem, de nálam ez lesz a vízválasztó. Ha ebben is szar lesz az egész szerver és mindig ledobál, kidob a meccsekből meg offline lefagy, akkor én asszem végeztem ezzel a sorozattal. Maximum megjelenés után félévvel megveszem használtan 3000 forintért.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Navasnak 80-81-nek kéne lennie. Pédrónak is max. Cole is max 82.
Amúgy Varane azt hiszem 81-es lesz. Persze a gyorsaságán javítottak, de messze nem annyit mint amennyire valójában gyors. Vicces. Messi 92-es(?) gyorsasága Varanéval összevetve, amikor a francia a gyakorlatban 20 méteren 10-et ver a gyermekre, a játékban meg kábé 20 egységgel lassabbnak van jegyezve
Isco gyakorlatilag minden értéke nőtt a 13-hoz képest. összességében meg egy 3-4 egységgel lesz erősebb "lap" az övé.
Marcelo 83-as lesz úgy tudom.
Amúgy Varane azt hiszem 81-es lesz. Persze a gyorsaságán javítottak, de messze nem annyit mint amennyire valójában gyors. Vicces. Messi 92-es(?) gyorsasága Varanéval összevetve, amikor a francia a gyakorlatban 20 méteren 10-et ver a gyermekre, a játékban meg kábé 20 egységgel lassabbnak van jegyezve
Isco gyakorlatilag minden értéke nőtt a 13-hoz képest. összességében meg egy 3-4 egységgel lesz erősebb "lap" az övé.
Marcelo 83-as lesz úgy tudom.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
David Silva 88...
Vidic 87...
Navas 85
Pedro 85
Cole is 85
pfffff hát jó érdekes lesz.
Vidic 87...
Navas 85
Pedro 85
Cole is 85
pfffff hát jó érdekes lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
de hol van varane,isco és marcelo?ha marcelo megint 82es lesz legjobb balhátvéd létére az elég nagy szégyen lesz.lordgabi írta:Tegnap este láttam FB-on:
Top 50 Players in FIFA 14
Bale a 17., először nem találtam, azt hittem, hogy nincs is benne a TOP 50-ben.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Azért az kicsit érdekes hogy piqué: 86 def ramos meg 84 ...
Többet nem jövök
Többet nem jövök
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tegnap este láttam FB-on:
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
az összeset photoshoppolják amúgy.Gabo írta:Fifa borítókhoz most újra pózol vagy átphotoshoppolják?
arra leszek kíváncsi, hogy az UK borítón, most ki lesz rajta, gondolom nem marad rajta Bale....
- Marci77
PCről is meg lehet oldani,hogy előbb játsz. (lehet h csak offline)
Nekem is több barátom úgy oldottameg valami programmal,hogy olyan volt mintha Kínàba vagy Koreába lennének ezáltal asszem fél vagy 1 napot előrehozták. De nem tudom elmondani,majs rákérdezek.
Én is előrendelem
Nekem is több barátom úgy oldottameg valami programmal,hogy olyan volt mintha Kínàba vagy Koreába lennének ezáltal asszem fél vagy 1 napot előrehozták. De nem tudom elmondani,majs rákérdezek.
Én is előrendelem
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Volt rá vmi progi amivel ki lehetett ezt játszani. Bár csak offline ment persze a game a megjelenésig. SpotFlux nevű progi volt asszem.Béla írta:Ez maximum pc-n van így. Xbox-on simán futott a játék.Monkey írta:Hiába kapod meg előbb, amíg nem jelent meg hivatalosan nem tudsz vele játszani. Én is így voltam egy éve, kihozták, nagy dirrel-durral felraktam aztán láttam hogy még egy napig nem tudok játszani. Nem is értem miért van ez a korábbi kiszállítás.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Jaja, csak a PC-ről tudok nyilatkozni mert én azon játszok. Azt hittem minden platformon így van de akkor viszont nem értem miért nem engedik PC-n.Ez maximum pc-n van így. Xbox-on simán futott a játék.