tehát két kkp. carvajalt is a hírek szerint visszahozzuk.
még egy csatár meg egy tkp és perfect.
és kaká.hehe írta:albiol, carvalho, higuain, callejon.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 29., hétfő 15:43
és kaká.hehe írta:albiol, carvalho, higuain, callejon.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 29., hétfő 15:42
Ha el akarjuk adni Higut, nem fog nyakunkon maradni, az 100, lesz kereslete szerintem. :-)hehe írta:a hírek alapján eddig:
ancelotti 80%,
carvajal 90%,
verratti 30-40%,
kondogbia, ha érdeklődünk utána, akkor 90%,
pogba, ha valóban elment érte az a repcsi, akkor 70-80%.
higuájnt eladjuk, helyére nem merek írni senkit. vagy robbanunk egy nagyobb névvel, vagy a költekezés miatt megelégszünk a morata-cé-benzema trióval, a kp úgyis hozni fogja a gólokat, asszisztokat.
távozókról nem írok, nem tudom belőni pontosan, de aki mehet nagy valséggel:
albiol, carvalho, higuain, callejon.
de az az érzésem, hogy a nyakunkon marad az argentin.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 29., hétfő 15:41
sajnos nem, pedig a sűrűsödő bájern kp-ról el lehetne hozni bőven. igaz megkérnék az árát, de ő is bőven erősítés lenne, sőt.luis gustavo-val szóba hoztak minket az utóbbi időben? ő sem rossz playa, szívesen látnám
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 29., hétfő 15:39
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 15:37
Higut szerintem könnyen el tudja adni a vezetőség, ha valóban el akarja. Kevés a gólérzékeny csatár, és még ha itt a fórumon tudjuk is mi a véleményünk, azért a piacon lévő ékek között szerintem elő kelő helyen van. - ami a napjaink csatár felhozatalának a sara, de ez egy másik történethehe írta:a hírek alapján eddig:
ancelotti 80%,
carvajal 90%,
verratti 30-40%,
kondogbia, ha érdeklődünk utána, akkor 90%,
pogba, ha valóban elment érte az a repcsi, akkor 70-80%.
higuájnt eladjuk, helyére nem merek írni senkit. vagy robbanunk egy nagyobb névvel, vagy a költekezés miatt megelégszünk a morata-cé-benzema trióval, a kp úgyis hozni fogja a gólokat, asszisztokat.
távozókról nem írok, nem tudom belőni pontosan, de aki mehet nagy valséggel:
albiol, carvalho, higuain, callejon.
de az az érzésem, hogy a nyakunkon marad az argentin.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 29., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 15:22
Nyílván két oldalú lenne az előszerződés. Ancelottit pedig 1 v 2 évre szerződtetnék. Mondjuk egy éves szerződést ekkora edzőnévnek nem lehet ajánlani az igaz. Akkor nem tudom, nyílván csak elmélet volt, mert belelkesedtem Jürgen nevétőlnumberone1 írta:Es mi van, ha Carlo annyira jol teljesit, akkor mit mondasz Kloppnak bocsesz? ez nem igy mukodik a profi vilagaban, ha nekunk nem kell es a barcanak igen akkor elmegy oda, ez ilyen egyszeru.Donát írta: Úgy gondoltam, hogy ha idén semmiképpen sem jön Klopp, a legoptimálisabb szerintem az lenne, ha megegyezne vele a vezetőség, valami előszerződéssel, hogy 1-2 év múlva jön mindenképpen. Addig pedig Ancellotti megfelelhet.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 15:16
Es mi van, ha Carlo annyira jol teljesit, akkor mit mondasz Kloppnak bocsesz? ez nem igy mukodik a profi vilagaban, ha nekunk nem kell es a barcanak igen akkor elmegy oda, ez ilyen egyszeru.Donát írta: Úgy gondoltam, hogy ha idén semmiképpen sem jön Klopp, a legoptimálisabb szerintem az lenne, ha megegyezne vele a vezetőség, valami előszerződéssel, hogy 1-2 év múlva jön mindenképpen. Addig pedig Ancellotti megfelelhet.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 29., hétfő 14:48
Ámen.Sokan már most leírtak minket, ami az első meccs eredménye után kicsit érthető is, de meg kell védenünk a Real Madrid színeit, és fel kell nőnünk ahhoz amit elvárnak tőlünk. Most csak az forog a fejemben, hogy meg tudjuk fordítani a párharcot”.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 29., hétfő 14:41
nem elkiabálni, még semmi sem biztos. :-)Verrati érkezésének pedig örülök.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 29., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:37
Úgy gondoltam, hogy ha idén semmiképpen sem jön Klopp, a legoptimálisabb szerintem az lenne, ha megegyezne vele a vezetőség, valami előszerződéssel, hogy 1-2 év múlva jön mindenképpen. Addig pedig Ancellotti megfelelhet.ericco írta:Csak addig nehogy bebetonozza egy másik csapat. Mondjuk a Barca. Nem hiszem, hogy Tito ott még sokáig edzősködni fog.Donát írta:de az is teljesen okés lenne, ha Ancelotti lehúzna itt 1-12 évet, és utána jönne Klopp.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 29., hétfő 14:37
Van olyan francia 21 év alatti, aki ne érdekelné Wengert?CS0ki írta:Wenger meg közben beszélt Kondogbiáról, érdekli a gyerek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 29., hétfő 14:28
Csak addig nehogy bebetonozza egy másik csapat. Mondjuk a Barca. Nem hiszem, hogy Tito ott még sokáig edzősködni fog.Donát írta:de az is teljesen okés lenne, ha Ancelotti lehúzna itt 1-12 évet, és utána jönne Klopp.
Nem a balhéjaira nincs szükség, hanem a magas fizetési igényére és játékstúlusára. A korárór már nem is beszélve.butaság lenne Ibra...nincs szükség a balhéira.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 29., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: rashidm » 2013. április 29., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 29., hétfő 14:17
a próféta szóljon belőled.ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
HozzászólásSzerző: madridista siempre » 2013. április 29., hétfő 14:15
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem