Megy a meccs!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Közben jöhetnr egy Case-Ceba, Lucas-Bale csere, hogy kicsit pörgessenek a játékon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont most akartam irni,hogy lassan ideje lenne megint focizni, mert kapni fogjuk a golt.
Nem ertem ezeket a 10 20 perces kihagyasokat... rengetegek,ennyi jdo alatt meccseket lehet elvesziteni.
Nem ertem ezeket a 10 20 perces kihagyasokat... rengetegek,ennyi jdo alatt meccseket lehet elvesziteni.
ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kerlon írta:Ha reklamalasert kapta megerdemli, amúgy vicc.
Hat azert lebaszott egy nyakast meg direkt oda is mozdult idegbol. Csak hat a masik arc is kapaszkodott.
Ez meg hogy oda megy 2cm-rena sporihoz. Felejtsuk el. Mi nem a barca vagyunk.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- M1Ö
Hát de pályán van Isco isporonty írta:Sokkal többet mozognak, gyorsabbak
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Totál felesleges belegondolni. Ez a "B" csapat kb ugyanaz, amelyik tavaly év végén rommá vert mindenkit a szezon végén. Totál más stílusban játszanak, és nem, azért, mert Kova a pályán van. Sokkal többet mozognak, gyorsabbak, fegyelmezetebbek. Az "A" csapatunk ezt a fegyelmezett játékot kb csak rangadókon hozza.Most tegyétek félre azt, hogy Casemiro ma jó és képzeljétek el, ha Kroos és Modric mögött így biztosít és szervez Kovacic..
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- M1Ö
Suarez izomból rálegyint a spori meg úgy üvölt, hogy közbe folyik a nyála, az semmi, Ramod meg ennyire kapja...
Ha reklamalasert kapta megerdemli, amúgy vicc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Azert nyugodtabb lennek meg egy gollal a zsebben
Jó, akkor gondolj bele abba is, amit írtam.kodo írta:Gondolom nem véletlen az ő feladata ez ma, hiába van Casemiro is a pályán.Kerlon írta:Most tegyétek félre azt, hogy Casemiro ma jó és képzeljétek el, ha Kroos és Modric mögött így biztosít és szervez Kovacic..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rég Kova - Kroos - Modric hármassal kéne FOCIZNI.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Gondolom nem véletlen az ő feladata ez ma, hiába van Casemiro is a pályán.Kerlon írta:Most tegyétek félre azt, hogy Casemiro ma jó és képzeljétek el, ha Kroos és Modric mögött így biztosít és szervez Kovacic..
Most tegyétek félre azt, hogy Casemiro ma jó és képzeljétek el, ha Kroos és Modric mögött így biztosít és szervez Kovacic..
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Kiraly, akkor csak a szokasos, tole megszokottat hozza megint. Nagy kincs a fiu, remelem marad ez a mentalitasa es felfogja, hogy amint Luka kezd megkopni, ove a karmesteri palca az elkovetkezo jopar evre. Na meg persze remelem, hogy a vezetoseg is igy gondolja, az ajanlatokat meg sem szabad hallgatni erte, nagyon fontos jatekosa lesz a kozeljovo Realjanak. Koszi Kerlon!Kerlon írta:Rengeteget mozog, ő forgatja a csapatot. Védekezésben meg kullancskent ragad. Egy - két szebb osszjatekban is bent volt.peti_madrid írta:Meloban vagyok, ezert nem tudom nezni a meccset, de Casemiro golja alomszep volt, vegre egy kis zsugazas kicsiben!
Valaki irja mar meg pls, hogy Kovacic hogy muzsikal a mai meccsen, ra vagyok a leginkabb kivancsi. Koszi!
Rengeteget mozog, ő forgatja a csapatot. Védekezésben meg kullancskent ragad. Egy - két szebb osszjatekban is bent volt.peti_madrid írta:Meloban vagyok, ezert nem tudom nezni a meccset, de Casemiro golja alomszep volt, vegre egy kis zsugazas kicsiben!
Valaki irja mar meg pls, hogy Kovacic hogy muzsikal a mai meccsen, ra vagyok a leginkabb kivancsi. Koszi!
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Meloban vagyok, ezert nem tudom nezni a meccset, de Casemiro golja alomszep volt, vegre egy kis zsugazas kicsiben!
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Amit a meccsek nagy részében, most kivételesen csinált valami jót is előlRemy írta:Case csatárt játszik? Most láttam a gólját. Mit keres ott elöl?
Szokásos, de most értelmes megoldások születtek belőle.Remy írta:Case csatárt játszik? Most láttam a gólját. Mit keres ott elöl?
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Case csatárt játszik? Most láttam a gólját. Mit keres ott elöl?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Asensio. Szépen betette a Valencia ellen is.KAG írta:morientes írta:Nem tudom ki rúgja majd a szabadrúgást,de attól félek nem fog rá emlékezni hogy kell csinálni
Sztem ramos meg isco.
Jo lenne ha egyik eltenne egy baszom nagy golt belolr,hogy elgondolkozzanak azon, h biztos ronaldonak kene-e rugni oket.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
morientes írta:Nem tudom ki rúgja majd a szabadrúgást,de attól félek nem fog rá emlékezni hogy kell csinálni
Sztem ramos meg isco.
Jo lenne ha egyik eltenne egy baszom nagy golt belolr,hogy elgondolkozzanak azon, h biztos ronaldonak kene-e rugni oket.
ZIDANE