Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Elnézést de lemaradtam valamiről.....az kinek újdonság hogy messi autista? Elég ránézni,elég meghallgatni ahogy beszél.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Elírtam,értsd rá...gondolom azért jelezted nehogy vita legyen a végelszámolásnál.
ja,de azt ne feledd hogy ha megyünk,és csináljuk,akkor TAJ kártya legyen nálad.....jobb az ha nálunk van,mert a vége erős lesz.
ja,de azt ne feledd hogy ha megyünk,és csináljuk,akkor TAJ kártya legyen nálad.....jobb az ha nálunk van,mert a vége erős lesz.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
életemben először mentek egy hsz-t.R.M.C.F írta:Figyelj fazon,ha megnyerik,akkor eljöhetsz hozzám és egy hétvégén amit eszek iszol,éjszaka és ku****vák is.
Állom.
kell az a 6. vb, mostmár van tétje is.
ez hogy?amit eszek iszol
kihányod és igyam meg?
-
Figyelj fazon,ha megnyerik,akkor eljöhetsz hozzám és egy hétvégén amit eszek iszol,éjszaka és ku****vák is.
Állom.
Állom.
-
Hehe,tudod jól hogy szeretlek....de a brazilnál vannak jobbak. Nem csak az NSZK....még az utált argentin is megverné őket, és szerintem ha kellett volna selejtező akkor nem végeztek volna az élen és verték volna őket többen is.
. A spanyolok kerete is jobb,de VDB lebarcásította őket úgy hogy rossz nézni ezt a szenvedést messi nélkül......
Jó...mondjuk dzsudzsákék nem jobbak.
. A spanyolok kerete is jobb,de VDB lebarcásította őket úgy hogy rossz nézni ezt a szenvedést messi nélkül......
Jó...mondjuk dzsudzsákék nem jobbak.
- hehe
én nem is hasonlítom őket a régi brazilokhoz.R.M.C.F írta:Én is van hogy márádónának képzelem magam.....majd rájövök, hogy a mosatlan alsógatyájában több "foci" volt mint bennem.
Majd Te is rájössz,hogy ezek a brazil FOCI megcsúfolásai.
de a felfogás, taktika és még így is jobb technika bőven elég a vébégyőzelemhez.
ha 110%-on égnek, akkor csak a szerencse állíthatja meg őket, mert jobban akaró és nagyobb tudású csapat nem lesz.
-
Én is van hogy márádónának képzelem magam.....majd rájövök, hogy a mosatlan alsógatyájában több "foci" volt mint bennem.
- hehe
teljesen komolyan gondoltam.R.M.C.F írta:hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
Gondolom ezt nem komolyan mondtad.
Mivel a brazil válogatottról van szó, ezért szerintem halál komolyan gondolta, de talán Patot még Aranylabdásnak is titulálni fogja az éjszaka folyamán.R.M.C.F írta:hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon -
- hehe
mint írtam: van az a presztízs, és jogos ego, amiért egy játékos nem fog kevesebbért aláírni SEHOVA.gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodott
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem el sem jutottunk addig, hogy szerződést ajánljon neki a klub, mert alapból a psg sem akarta eladni.
de szerintem egyébként tökre egyértelmű, hogy mi szúrja az emberek szemét ebben a nyilatkozatban, azon meg vitatkozni nem lehet.
de szerintem egyébként tökre egyértelmű, hogy mi szúrja az emberek szemét ebben a nyilatkozatban, azon meg vitatkozni nem lehet.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azt azert ne felejtsuk el, hogy Thiago Silvanak 12 millios fizetese van.Galacticos írta:de ha messinek évente megtudják újítani a szerződését, meg tellonak adnak új szerződést, akkor kajakra thiago silváával spúroskodnak? aki a világ egyik legjobb válogatottjának csk-ja?( )
viszonyitaskent nalunk most akarjak Ramosnak 6 milliora emelni (ha jol emlekszek)
szerk.: az mindegy, hogy csk vagy sem, viszont a vilag egyik legjobb kozephatvedje
- Galacticos
de ha messinek évente megtudják újítani a szerződését, meg tellonak adnak új szerződést, akkor kajakra thiago silváával spúroskodnak? aki a világ egyik legjobb válogatottjának csk-ja?( )
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodotthehe írta:pont ezt mondom azzal, hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon - csapatkapitánya nem fog kevesebb pénzért elmenni sehova.kiserik írta:Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.
- hehe
pont ezt mondom azzal, hogy a brazil válogatott - perpill akárki akármit mond a legjobb válogatott a világon - csapatkapitánya nem fog kevesebb pénzért elmenni sehova.kiserik írta:Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Arra senki nem gondolt, hogy ez a félmondat egy megmosolyogtató válasz volt a Barca megmosolyogtató ajánlatára? (írhattam volna nevetségest, röhejes, vagy akár sértőt is) A világ legjobb védőjét ugyan úgy meg kell fizetni, mint a legjobb támadókat, vagy a még csicska tehetségeket.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt teljesen adom, viszont se Kaka, se CR nem nyilatkoztak egyszer se, hogy azert akarnak nagyobb fizetest (vagy azert nem akarnak kisebb fizetest), mert a csaladjukat etetni kell. Akar hogy is nezem, ez nagyon amator nyilatkozat volt.hehe írta:ez presztízs, egy brazil válogatott csk nem fog "becsicskulni" egy barcának kevesebb pénzért, csak mert a barcelona hívja. ezt kéne már megérteni. aki eljutott egy szintre és még javában fénykorát éli, senki nem fog kevesebb pénzért aláírni egy másik csapathoz, lehet az akármelyik.
- hehe
ezt mi - akik pénzügyi tekintetben egyik végletben sem éltünk még - nem ítélhetjük meg, nem ítélhetjük meg így thiagosilvát sem.
vajon céronaldo miért szarakodik ennyit a szerződéshosszabbítással?
ő aztán tényleg nem panaszkodhat, hogy éhen hal a család. miért fontos neki ennyire, hogy a legjobban fizetett arc legyen?
kaká miért nem akart lejjebb adni a fizetési igényeiből az elmúlt években, amikor megkereste másik csapat?
és még folytathatnám.
ez presztízs, egy brazil válogatott csk nem fog "becsicskulni" egy barcának kevesebb pénzért, csak mert a barcelona hívja. ezt kéne már megérteni. aki eljutott egy szintre és még javában fénykorát éli, senki nem fog kevesebb pénzért aláírni egy másik csapathoz, lehet az akármelyik.
vajon céronaldo miért szarakodik ennyit a szerződéshosszabbítással?
ő aztán tényleg nem panaszkodhat, hogy éhen hal a család. miért fontos neki ennyire, hogy a legjobban fizetett arc legyen?
kaká miért nem akart lejjebb adni a fizetési igényeiből az elmúlt években, amikor megkereste másik csapat?
és még folytathatnám.
ez presztízs, egy brazil válogatott csk nem fog "becsicskulni" egy barcának kevesebb pénzért, csak mert a barcelona hívja. ezt kéne már megérteni. aki eljutott egy szintre és még javában fénykorát éli, senki nem fog kevesebb pénzért aláírni egy másik csapathoz, lehet az akármelyik.