Mateo Kovačić - 23
Re: Mateo Kovačić - 23
Azért Kovacic se mutatott olyan sokat, mióta visszajött sérülésből, hogy kapásból ki kell hagyni helyette mindenkit. Modricnál meg vagy 9 évvel fiatalabb. Ha tud számolni, akkor nincs még oka izgulni. Nem játszik olyan keveset, nyeri a kupákat...
Sőt! Abból nem lehet tanulni, hogy másodosztályú csapat ellen játszik. Jobb csapatok ellen kellene játszatni.babaking írta:Nem lehet a nem liga meccseket figyelmen kívül hagyni. Egy fiatal játékosnak azok a percek ugyanúgy számítanak a fejlödésben, hiába nem az A-csapatba teszi be. Attól még a játékrendszert, taktikát társak mozgását mind gyakorolja.
Amúgy remélem, hogy Ceballos a hétvégén hazaipályán többet kap az Alaves ellen. Főleg, hogy nekik verte a duplát az ősszel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Persze, csak Ceballos 4 meccsről hiányzott, míg Kova 14ről.donor írta:Akkor nem értem minek remegni Ceballoson. Pár perccel van lemaradva Kovától. Teljesen jó ez így...
A kiemelt résznek pont a másik fele volt a lényeges, sajnálom lehet nem jól fogalmaztam... Nincs más ezért van ott Casemiro mellette, inkább így mondanám amit te írtál. Nem Kovacic van vakon bedobva egy hiányzó helyére, hanem Kovacic Casemiro helyére, aki meg feljebb ment egy sorral egy hiányzó helyére. Teljesen más megközelítésbe esnek így a dolgok.
Akkor nem értem minek remegni Ceballoson. Pár perccel van lemaradva Kovától. Teljesen jó ez így...babaking írta:Nem lehet a nem liga meccseket figyelmen kívül hagyni. Egy fiatal játékosnak azok a percek ugyanúgy számítanak a fejlödésben, hiába nem az A-csapatba teszi be. Attól még a játékrendszert, taktikát társak mozgását mind gyakorolja.
Kodo: ezek olyan szépek, amit itt írsz, de szerintem vak a vágány. Főleg a kiemelt rész. Persze, hogy nem véletlen. Hát nincs más. Mindenki dögön van. Ki a tököm mellett játsszon? Ha felépül a KM duó egyik tagja, megy vissza a padra ücsörögni. Majd bejön 5 percekre. Elvégre tudja a mozgásokat, az is elég, meg az edzéseken is fejlődik. Mit kell minden jött mentnek állandóan játszani?kodo írta:... Az sem véletlen, hogy Zidane Casemiro mellett játszatja...
Csak egy megjegyzés, inkább költői, a témában, mert hogy jövök én ahhoz, hogy ZZ-vel szembemenjek: ha annó így "építi be" a Bayern a fiatal Kroost, a PSG a fiatal Verrattit, a Juve a kölyök Pogbát (és még sorolhatnám), akkor hol lennének most ezek a játékosok, és milyen megítélésük lenne? Pogba duplán jó példa, mert a MU ezt csinálta vele, aztán láttuk a végeredményt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lehet a nem liga meccseket figyelmen kívül hagyni. Egy fiatal játékosnak azok a percek ugyanúgy számítanak a fejlödésben, hiába nem az A-csapatba teszi be. Attól még a játékrendszert, taktikát társak mozgását mind gyakorolja.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Vagy az a fontos szerep pont akkor jött volna amikor megsérült? Erre nem gondoltál? Amikor visszatért, nem éppen a legideálisabb körülmények között volt a csapat, Barca ellen játszott, ott egy hiba(?) miatt megint kikezdte a sajtó, gondolom az se egyszerű 24 évesen a Realban. Azóta meg folyton becseréli Zizou, múlt héten mikor még Modric nem volt sérült is kezdett helyette egyértelműen fontos a szerepe, és ez így marad szezon végéig is már.
Amúgy is az, hogy valaki mennyire van beépítve az a mutatott játékán látszik leginkább nem a játékpercein. Kovacic ha 10 percet kap se mozog idegen testként a pályán, elég a sarkazós gólpasszra gondolni Kroosnak, pár perccel lőtte állt be mégis tökéletesen értik egymást a társakkal. Tavaly volt, hogy labdakihozatalnál, Casemiro helyen nem nagyon érezte hova helyezkedjen, meg hova tegye a labdát, gondolkodni kellett ahhoz, amit a brazil a körülményessége ellenére egyérintőből meg szokott oldani. Az sem véletlen, hogy Zidane Casemiro mellett játszatja, úgy hogy ő csinálja azt amit nagy meccseken Casemiro szokott, és azt kell mondanom elég látványos a különbség. Nem lennék meglepve ha készítené elő a kopasz a Kovacic-Kroos-Modric sort, esetleg Iscoval kiegészülve gyémántba, vagy Kroossal párban Kovacic a 442ben szélsőkkel...belegondolva is durva mit művelnének mindketten csúcsra járatva abban a formációban.
Csak a való életben a beépítés nem úgy zajlik, ahogy sokan elképzelik. Kovacic esetében ez a helyzet, Llorrente az akit nem épít be Zidane, Ceba meg az akit beépítene, csak úgy tűnik problémás a kölyök.
Amúgy is az, hogy valaki mennyire van beépítve az a mutatott játékán látszik leginkább nem a játékpercein. Kovacic ha 10 percet kap se mozog idegen testként a pályán, elég a sarkazós gólpasszra gondolni Kroosnak, pár perccel lőtte állt be mégis tökéletesen értik egymást a társakkal. Tavaly volt, hogy labdakihozatalnál, Casemiro helyen nem nagyon érezte hova helyezkedjen, meg hova tegye a labdát, gondolkodni kellett ahhoz, amit a brazil a körülményessége ellenére egyérintőből meg szokott oldani. Az sem véletlen, hogy Zidane Casemiro mellett játszatja, úgy hogy ő csinálja azt amit nagy meccseken Casemiro szokott, és azt kell mondanom elég látványos a különbség. Nem lennék meglepve ha készítené elő a kopasz a Kovacic-Kroos-Modric sort, esetleg Iscoval kiegészülve gyémántba, vagy Kroossal párban Kovacic a 442ben szélsőkkel...belegondolva is durva mit művelnének mindketten csúcsra járatva abban a formációban.
Csak a való életben a beépítés nem úgy zajlik, ahogy sokan elképzelik. Kovacic esetében ez a helyzet, Llorrente az akit nem épít be Zidane, Ceba meg az akit beépítene, csak úgy tűnik problémás a kölyök.
Írtam, hogy csak a liga meccseket nézem. Miért? Mert a hoki kupa meccseken való játszatás, meg hakni kupákon való szaladgálás nem érdekel. Ilyen alapon alap ember Ceballos és Llorrente is. Ők is kezdők voltak a kupában. Meg Mayoral...h3x0r írta:A Bilbao meg a Barca kozott 5 meccsunk volt (Fuenlabrada, Dortmund, Al-Jazira ellen kezdett, a Sevilla es a Gremio ellen nem jatszott), amibol te csak egyet irtal fel. Szoval azert messze nem 0 kilometeresen kellett fognia Messit. Januarban minden masodik meccsen kezdo volt. Egyertelmuen a B csapat tagja, ha sokszor nem is kezdokent, de en is tobbet jatszatnam, hamarabb cserelnem be, de ettol meg persze hogy nem tunik beepitesnek, ha csak minden masodik meccset nezel. (21-bol 12-ot)donor írta:Sérülése utáni játék lehetőség (a bajnokságot írom, nem a 4-ed osztályú kupa meccseket, mert aszerint Llorrente is ZZ alapembere):
Malaga: csere, pad (sérülésből visszatérve, megérthető)
Bilbao: csere, 8 perc
Sevilla: csere, pad
Barca: kezdő, 72 perc, 0 kilóméteresen fogjad Messit...
Celta: csere, 13 perc
Villareal: csere, pad
Depor: csere, 14 perc
Valencia: csere, 2 perc
Levante: csere, pad
Soci: csere, 27 perc (ugye ez a meccs már rég le volt futva)
Betis, Leganes: kezdő, 90-90 perc, Nincs se Kroos, se Modric, nincs más kp-s.
Ennyi! Ez nekem nagyon nem tűnik beépítésnek sajnos
A sérülés előtti rész megint nem releváns, mert a ligában 2 meccs volt, itt szintén csereként számoltak vele, egyszer 45, egyszer 18 percet kapva. Emiatt robbanhatott volna be?
Amire én először reagáltam, az az, hogy Ceba üljön a seggén, mert majd jövőre beépíti ZZ (azzal, hogy üljön a seggén, egyet is értek), mint ahogy Kovával is tette idén. Csak a lényegi része az, hogy Kova NINCS beépítve csak a fostos kupa meccsekre kell. Nyáron volt hír, hogy ZZ azt ígérte Kovacicnek, hogy fontos szerepet kap idén a csapatban. Úgy látszik ez kimerül abban, hogy tehermentesít a kupában alacsonyabb osztályú ellenfelek ellen, fogja Messit 2-4 meccsen, időhúzó cserének is remekül használható, illetve, ha lesérül 2 kezdő kp-s, akkor legyen kihez nyúlni. Ez minden, csak nem beépítés. Amíg Kroos és Modric egyidejűleg ki nem dőlt, addig egyszer sem volt kezdő a ligában. Egyszer sem.
Aztán ide lehet hozni Pogbát, de ő ezt egy fél évig sem fogja tűrni, nem hogy 4 évig.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
A Bilbao meg a Barca kozott 5 meccsunk volt (Fuenlabrada, Dortmund, Al-Jazira ellen kezdett, a Sevilla es a Gremio ellen nem jatszott), amibol te csak egyet irtal fel. Szoval azert messze nem 0 kilometeresen kellett fognia Messit. Januarban minden masodik meccsen kezdo volt. Egyertelmuen a B csapat tagja, ha sokszor nem is kezdokent, de en is tobbet jatszatnam, hamarabb cserelnem be, de ettol meg persze hogy nem tunik beepitesnek, ha csak minden masodik meccset nezel. (21-bol 12-ot)donor írta:Sérülése utáni játék lehetőség (a bajnokságot írom, nem a 4-ed osztályú kupa meccseket, mert aszerint Llorrente is ZZ alapembere):
Malaga: csere, pad (sérülésből visszatérve, megérthető)
Bilbao: csere, 8 perc
Sevilla: csere, pad
Barca: kezdő, 72 perc, 0 kilóméteresen fogjad Messit...
Celta: csere, 13 perc
Villareal: csere, pad
Depor: csere, 14 perc
Valencia: csere, 2 perc
Levante: csere, pad
Soci: csere, 27 perc (ugye ez a meccs már rég le volt futva)
Betis, Leganes: kezdő, 90-90 perc, Nincs se Kroos, se Modric, nincs más kp-s.
Ennyi! Ez nekem nagyon nem tűnik beépítésnek sajnos
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Attól mert próbálom keresgélni az okokat és nekem ez jött le abból amit látni, hallani és olvasni lehet, még nem feltétlen van így, nem állítottam. Ceballosnál sem állítottam, hogy nevelés miatt padozik, nem tudom miből jött le, hogy folyamat kijelentek és nem csak találgatok.___Samy___ írta:Te írtad, hogy évek óta hitegetik a kezdő tagsággal. De ezt honnan tudod ennyire biztosan?
Ceballosnal meg biztos vagy benne, hogy nem nevelési célja van a folyamatos padozasnak. Ez is miért olyan biztos?
Nekem eddig nem az jött le, amit most írtál.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Erintetlen mert nem akarjak eladni, de az nem jelenti azt hogy Modricot azonnal padra vagjuk es kezdo lesz
- ___Samy___
Te írtad, hogy évek óta hitegetik a kezdő tagsággal. De ezt honnan tudod ennyire biztosan?
Ceballosnal meg biztos vagy benne, hogy nem nevelési célja van a folyamatos padozasnak. Ez is miért olyan biztos?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
Itt sem és Ceballosnál sem állítottam semmit. Csak nekem az jön le az egészből amit eddig is írtam, nem írom le mégegyszer. És ugyanez igaz a Ceballos témához, illeszd be oda is.___Samy___ írta:A kettő akkor sem ugyanaz. Megint olyan dolgot állítasz, ami egyáltalán nem biztos.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ___Samy___
A kettő akkor sem ugyanaz. Megint olyan dolgot állítasz, ami egyáltalán nem biztos.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
Mert minden átigazolási szezonban jöttek a hírek, hogy ez és ez a klub vinné, erre jöttek a nyilatkozatok, hogy nem eladó, érinthetetlen, mikor mi.wZoLee7 írta:De honnan szeditek hogy barki is hitegette hogy mostanra kezdo lesz? Szerintem ilyen soha nem hangzott el kozte es az edzoi stab kozott
Azért nekem az is túlzás, hogy néhány ember superstarnak kezeli Kovacicot.
Rettentő tehetséges, de néha picit fejben lassúnak tűnik, amit itt mindig arra fog mindeki, hogy a meccshiány. Valószínüleg nem leszek közkedvelt, de nálam még mindig van egy kérdőjel mellette, hogyha azt emlegetjük, hogy a jövő betonbiztos kp-sa.
Pogbat meg bármikor elnézném nálunk, még ha Kova kárára is lenne.
Rettentő tehetséges, de néha picit fejben lassúnak tűnik, amit itt mindig arra fog mindeki, hogy a meccshiány. Valószínüleg nem leszek közkedvelt, de nálam még mindig van egy kérdőjel mellette, hogyha azt emlegetjük, hogy a jövő betonbiztos kp-sa.
Pogbat meg bármikor elnézném nálunk, még ha Kova kárára is lenne.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De honnan szeditek hogy barki is hitegette hogy mostanra kezdo lesz? Szerintem ilyen soha nem hangzott el kozte es az edzoi stab kozott
- M1Ö
Persze, lehet így is nézni, de azért g**i szar lehet, hogy alapból minden focista játszani akar, erre még klasszis szintet is hozok le, erre mindig padra vágnak és közöm nincs a kezdőhöz. Nem azt írtam, hogy majd most be fogja rúgni Perez ajtaját, hogy ő távozni akar, csak, hogy ilyenekkel hitegetik már mióta, hogy kezdő lesz (a hírek szerint) amit lehet meg fog unni.Realista24 írta: Ha évente győzködni kell, akkor nem kell itt maradnia. Áldozatot kell hoznia, ha nem képes rá, akkor ez van. Majd veszünk egy Pogbát helyette.
De mivel értelmes srác, és a meccseken is látszik, ahogy játszik, hogy nincs semmi baja, ez megint csak egy generált hülyeség, ami már rettentő unalmas.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Aki nincs emberszámba véve, az Ceba.
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem evente gyozkodni kellene hanem emberszamba venni es a tudasahoz es trljesitmenyehez melto statuszt adni neki a csapaton belul. Ez nem abban merul ki hogy ha valaki serult a kedvencek kozul akkor jatszhat aztan ha felepul mehet vissza padozni barmit is csinalt. Rz nevetseges.Realista24 írta:
Ha évente győzködni kell, akkor nem kell itt maradnia. Áldozatot kell hoznia, ha nem képes rá, akkor ez van. Majd veszünk egy Pogbát helyette.
De mivel értelmes srác, és a meccseken is látszik, ahogy játszik, hogy nincs semmi baja, ez megint csak egy generált hülyeség, ami már rettentő unalmas.
Ha nem tetszik neki el lehet menni? Hat igen. El lehet. Lehet el is fog. Majd mashol megbecsulik. Mi meg elkoltjuk a koltsegvetesunket egy hisztis Pogbara? De jo lesz.
Sokaig ezt nem lehet vele csinalni az biztos...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ___Samy___
Mondjuk az idény eleji meccsekbol, meg abból, hogy a serulesnel elsírta magát. Tudta ő is jól, hogy ott berobbanhatott volna a kezdőbe.
donor, nem csak a sérülés utáni időszakot kell nézni.
donor, nem csak a sérülés utáni időszakot kell nézni.