Én a Castillát biztos nem, elnézve őket, nem sok mindenre jók. Akkor inkább a Malaga vagy valamelyik haveri klub, ahova oda lehet tenni.Süti írta:Előtte még odaadnám neki a Castillát.
Guti
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Guti
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Előtte még odaadnám neki a Castillát.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Szerintem amig Perez az elnok, addig Guti nem kerul a felnottcsapat kozelebe, mert nem illik a píszí politikajaba.kodo írta:Egyébként mit gondoltok róla? Saját bevallása szerint kész az első csapat irányítására.
Férfiasan bevallom nem követem a youth leaguet, nem tudom milyen focit játszat, de következő meccsbe már belenézek. Ha esetleg valaki követi rendszeresen mondhatna róla pár szót.
Kiváncsi leszek, Zidane távozása után, ő lesz e az elsőszámú opciója Pereznek. Reményeim szerint ez még évek kérdése, de egyszer szívesen látnám a kispadon, hatalmas kedvencem volt mindig is. A nyomást biztos megfelelően tudná kezelni akárcsak Zidane és szerintem a játékosok is elfogadnák, nem sokan tudnák jobban képviselni a Real Madrid értékeit mint egy élő legendánk. Teljesen más karakter mint Zizou, érdekes lenne őt látni utána a kispadon.
Egyébként mit gondoltok róla? Saját bevallása szerint kész az első csapat irányítására.
Férfiasan bevallom nem követem a youth leaguet, nem tudom milyen focit játszat, de következő meccsbe már belenézek. Ha esetleg valaki követi rendszeresen mondhatna róla pár szót.
Kiváncsi leszek, Zidane távozása után, ő lesz e az elsőszámú opciója Pereznek. Reményeim szerint ez még évek kérdése, de egyszer szívesen látnám a kispadon, hatalmas kedvencem volt mindig is. A nyomást biztos megfelelően tudná kezelni akárcsak Zidane és szerintem a játékosok is elfogadnák, nem sokan tudnák jobban képviselni a Real Madrid értékeit mint egy élő legendánk. Teljesen más karakter mint Zizou, érdekes lenne őt látni utána a kispadon.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Guti - The Maestro Of Pass ● Real Madrid 1995 - 2010 - mr bundesteam
Ez párakat érdekelhet itt szerintem.
Ez párakat érdekelhet itt szerintem.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Boldogat
Ha éppen volt kedve focizni, akkor nem volt nála nagyobb.....
Jó úton jár, hogy jövőre már a Castillát irányítsa.
Ha éppen volt kedve focizni, akkor nem volt nála nagyobb.....
Jó úton jár, hogy jövőre már a Castillát irányítsa.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Míg élek az egyik legnagyobb kedvencem lesz. Mester
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felkészül: Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felkészül: Modric
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Boldog születésnapot Maestro!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Amúgy nem adott meg 2 tizit, és a legapróbb kontaktokat is befújta. Egyébként érdemes megnézni a többi Twitter posztját, egyikben a Realt szidja, másikban a Barcát élteti, harmadikban meg a buzikat.Toti írta:ott sem fogja meghazudtolni magát
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
milyen lenne egy Kroos-Guti-Modric közepe ? ejj de el kellene egy ilyen zseni most oda középre..
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
sentry írta:Ettől a videótól még mindig végig feláll a szőr a hátamon, lábamon, kezemen.
Iszonyat jó érzés, hogy én őt láthattam játszani!
Erről ugatok.....elinditom,és messi reklám megy. van ilyen?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Az egyik kedvencem volt, csak az volt a baj, hogy kb minden 5. meccsen volt kedve játszani, különben a többin simán elsétálgatott. 14 válogatottság egy ilyen tudású játékosnál.. mi lett volna ha még komolyan is veszi a játékot...
Ettől a videótól még mindig végig feláll a szőr a hátamon, lábamon, kezemen.
lordgabi írta:Téma: Real Madrid játékosok a múltban
Ennek igazából itt a helye, elképesztő teljesítmény, a vérében volt a zsenialitás...Nika91127 írta:http://www.youtube.com/watch?v=XWawC873aic
Nekem valahogy ő az örök kedvenc... És szerintem ez volt élete meccse a Madridban Mondjuk a Sevilla elleni meccsek is felejthetetlenek maradtak számomra...Bárcsak kicsit gürcölősebb játékos lett volna
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Téma: Real Madrid játékosok a múltban
Ennek igazából itt a helye, elképesztő teljesítmény, a vérében volt a zsenialitás...Nika91127 írta:http://www.youtube.com/watch?v=XWawC873aic
Nekem valahogy ő az örök kedvenc... És szerintem ez volt élete meccse a Madridban Mondjuk a Sevilla elleni meccsek is felejthetetlenek maradtak számomra...Bárcsak kicsit gürcölősebb játékos lett volna
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!