Részeg vagy?petiamadridista írta:Óriási meccs lesz a Barca-Chelsea. legendás meccs lesz, örök klasszikus.
Spanyol bajnokság
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Óriási meccs lesz a Barca-Chelsea. legendás meccs lesz, örök klasszikus.
- ziro4vr
Nem írnám le az angolokat, Morata vagy Willian villan egyet, aztán jöhet a bunker, amit nehezen törne fel ez a barca..pláne hogy ott nincs coutinho. De bíró igen mondjuk.
Nem illik.
Bajnokság ugrott tudjuk ezt már, de remélem még a cselszi ellen kínlódnak egyet utánna meg kapnak egy bayernt v 1cityt
- ziro4vr
AMiben nagyon elhúzott Messi Cétől, azok a szabadok. De ez legyen a legkevesebb.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Okos gól, hogy kapná be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Micsoda csapkodó meccs. Ha kettővel menne valahogy a félidőben a Girona (nem elképzelhetetlen kontrából), akkor lenne esélyük a végén egy X-re, de ha így folytatódik, akkor sok lesz közte a Barca javára.
Milyen unalmas ez a kommentátor, bármikor inkább Farkas Norbert, ma mondjuk nem volt vele sem gond.
Milyen unalmas ez a kommentátor, bármikor inkább Farkas Norbert, ma mondjuk nem volt vele sem gond.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
egye fene, visszük a bajnokságot is a béell mellett.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Én eltudom hinni. Biztos nem egy iq bajnok és ha olyan közegben mozog társaságban akkor sima. Penz lóvé nők megvan viszont adrenalin hiánya lehet, persze hangsúlyozom biztos iq bajnok lehet
- RealMadridFanatic
Ő vajon okos?
Nem nagyon tudom elhinni, hogy ez igaz lenne, de amennyiben mégis, mi visz rá ilyenre egy brutálisan túlfizetett futballistát? Fogalmam nincs mennyit keres a gyerek, de a zsákmány tuti apró ahhoz képest. Ráadásul a 14 millás átigazolási díjból is csurrant-cseppent neki...
Nem nagyon tudom elhinni, hogy ez igaz lenne, de amennyiben mégis, mi visz rá ilyenre egy brutálisan túlfizetett futballistát? Fogalmam nincs mennyit keres a gyerek, de a zsákmány tuti apró ahhoz képest. Ráadásul a 14 millás átigazolási díjból is csurrant-cseppent neki...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csatlakozok akkor már én is. Szerintem is inkább csak fellángolásai voltak. Tud szép dolgokat, benne van a lábába a foci, de ezen kívül nem mutatta meg, hogy ő kulcsjátékos lehetne egy igazán nagy csapatban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ja, hogy az a csapat amelyik hívogatja, annak az a fószer a presidentéje aki a Wandanak is, aki ugye a stadion nevét megvette.
Szóltak Torresnek is, hogy kéne menni oda, de ő maradna nyárig a helyén, köszöni.
Egyetértek Kerlonnal, amúgy jó képességű játékos, de nagyon 90 percig sem tudja hozni ezt, nem hogy egy szezonon keresztül. Rengeteg nullás momentuma és meccse van szerintem.
Szóltak Torresnek is, hogy kéne menni oda, de ő maradna nyárig a helyén, köszöni.
Egyetértek Kerlonnal, amúgy jó képességű játékos, de nagyon 90 percig sem tudja hozni ezt, nem hogy egy szezonon keresztül. Rengeteg nullás momentuma és meccse van szerintem.
Szerintem meg semmi extra a gyerek, tud szép dolgokat, de konstans jó játékot nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A kevesek egyike aki tud focizni is matracéknál és nem ízlik neki a ketrecharc, nem csoda hogy nem kell Cholonak. Sok helyre beférne szerintem, mondjuk egy Bayernbe például az öreg Robbery helyett.
Atleticos, bukott bl döntővel, mivel rosszabb Kínában? #$$$ szakmai előremenetelrealistahuni írta:Elvileg Carrasco is Kínába tart.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elvileg Carrasco is Kínába tart.
Na, amúgy 2002-ben és 2014-ben is 3. volt a csapat a bajnokságban, és BL-t nyert. Idén is úgy fest, hogy csak a 3. hely lesz meg, szóval jöhet a szokásos BL
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolom megmaradt még neki spanyolból, hogy 6-7 pajtival együtt lehet lerohanni és számonkérni.Dani Alves leordította a játékvezetőt egy sárgalapos belépő után és villant is a piros.
ZIDANE
Nem sajnálom, de nálunk Ramos is hasonlóan be van skatulyázva és ő kevesebb okkal. Mindenkit egyenlően kéne kezelni aztán nem lenne gond. Pl franciáknál azt tetszett, hogy Dani Alves leordította a játékvezetőt egy sárgalapos belépő után és villant is a piros.Anthony írta:Végre úgy kezelik, ahogy megérdemli
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Végre úgy kezelik, ahogy megérdemli„A játékvezetők utálnak engem, és ezen sehogy sem tudok változtatni” – panaszkodott Diego Costa a riportereknek.
A 29 éves támadó reklamálásért kapott egy sárga lapot a vasárnapi meccsen, és egy elmaradt tizenegyest is számon kért a bírón.
„Néhányuk a legkisebb dolgokért is sárga lappal büntet, most is adni akart nekem egyet a bíró, nem számított, miért – folytatta Costa.