Ezeket a tetveket kellene eltakarítani a fociból, jobb lenne valamivel a foci.Realista24 írta:Jajasonic írta:Gondolom sejted melyik ket uriemberre gondoltam.
De most újra színre lépett egy zsidó is, aki tevékenykedett Neymar leigazolása során, és most Lewa ügynöke lett. Pini Zahavi, érdemes rá odafigyelni.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2018/02/ ... 879012.jpg
Beleillik a sorba 74 éves. 1978-ban kötötte az első üzletét, amúgy újságíró volt. Mendes barátja amúgy, Raiolát pedig tisztes távolból elkerülte eddig, és magasrangú politikai kapcsolatai vannak.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Tiszta peaky blinders ez mar.... Szinre lepett Alfie Solomon.
Fu de ruhellem ezeket te jo eg. Raiola a legundoritobb talan de Mendes se kutya.
Lewandowskibol mar nem hoz ki sok penzt amugy. De igy mar ertem honnan jonnek a 150 millios pletykak. Tiszta vicc!
Fu de ruhellem ezeket te jo eg. Raiola a legundoritobb talan de Mendes se kutya.
Lewandowskibol mar nem hoz ki sok penzt amugy. De igy mar ertem honnan jonnek a 150 millios pletykak. Tiszta vicc!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajasonic írta:Gondolom sejted melyik ket uriemberre gondoltam.
De most újra színre lépett egy zsidó is, aki tevékenykedett Neymar leigazolása során, és most Lewa ügynöke lett. Pini Zahavi, érdemes rá odafigyelni.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2018/02/ ... 879012.jpg
Beleillik a sorba 74 éves. 1978-ban kötötte az első üzletét, amúgy újságíró volt. Mendes barátja amúgy, Raiolát pedig tisztes távolból elkerülte eddig, és magasrangú politikai kapcsolatai vannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
Gondolom sejted melyik ket uriemberre gondoltam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Philippe Lamboley az ügynöke, passz, hogy miféle.sonic írta:En el tudom kepzelni hogy van benne valami. Foleg ha maradna Jose. Nem neki valo az a barbar foci. Ha ki akar teljesedni elmegy onnan valahova. Jose meg boldogan igazol a helyere egy Perisic jellegu focistat.Realista24 írta: Martialt nagyon írják amúgy, igaz angolokra hivatkozva.
Szemelyes velemeny de szerintem normalis aron meg jol is jarnank vele.
Neki is valamelyik ciganymaffiozo az ugynoke?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
En el tudom kepzelni hogy van benne valami. Foleg ha maradna Jose. Nem neki valo az a barbar foci. Ha ki akar teljesedni elmegy onnan valahova. Jose meg boldogan igazol a helyere egy Perisic jellegu focistat.Realista24 írta: Martialt nagyon írják amúgy, igaz angolokra hivatkozva.
Szemelyes velemeny de szerintem normalis aron meg jol is jarnank vele.
Neki is valamelyik ciganymaffiozo az ugynoke?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De a legfontosabb, hogy vegyünk kapust, jó drágánsonic írta:Szerintem abbol az angol elcsapatbol fogunk ramenni emberekre amelyik lemarad a BL indulasrol.
Ez a chelsea MU Pool Spurs negyes barmelyike lehet. Csak hogy izgalmasabba tegyem a premiere league-et. (Szivesen! ) Kezdhettek ellendrukkolni ki-ki a maga kedvencenek.
Martialt nagyon írják amúgy, igaz angolokra hivatkozva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
Szerintem abbol az angol elcsapatbol fogunk ramenni emberekre amelyik lemarad a BL indulasrol.
Ez a chelsea MU Pool Spurs negyes barmelyike lehet. Csak hogy izgalmasabba tegyem a premiere league-et. (Szivesen! ) Kezdhettek ellendrukkolni ki-ki a maga kedvencenek.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
bár csak the sun hír, de raiola madridba akarja eladatni pogbát, indulnak a hírek
hogy aztán egész nyáron megint erről meg neymarról meg bappéról legyen szó, aztán egyik se jöjjön.
helyette visszajön hamesz, aki nem kell a kutyának se, benzema nem kell majd senkinek, bélát meg azért nem tudjuk eladni, mert senki nem hajlandó annyit fizetni érte, amennyit kérünk.
jövőre ugyanez, ugyanígy, csak pár km-rel több a lábakban és egy évvel öregebb mindenki
hogy aztán egész nyáron megint erről meg neymarról meg bappéról legyen szó, aztán egyik se jöjjön.
helyette visszajön hamesz, aki nem kell a kutyának se, benzema nem kell majd senkinek, bélát meg azért nem tudjuk eladni, mert senki nem hajlandó annyit fizetni érte, amennyit kérünk.
jövőre ugyanez, ugyanígy, csak pár km-rel több a lábakban és egy évvel öregebb mindenki
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egy jó Makelele-Vieira mehetett volna Messi meg Neymar helyett.Neymart meg berakta, nehogy kikapjon az oltozoben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bappe osszerakta az alomcsapatat. Az okos egyutt jatszhatna kettovel. (CR es Ramos) egy pedig az edzoje lehetne.
Neymart meg berakta, nehogy kikapjon az oltozoben.
Neymart meg berakta, nehogy kikapjon az oltozoben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Soha ne mondd h soha
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na ezt még te sem gondoltad komolyan!H.E.H.E. írta:Levandovszki herold csatarduo ketszazert, az lenne igazan fajin.
Agyon is basznek valakit
Mára már ne igyál többet...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
még a végén lesz belőle valamiRealMadridFanatic írta:Bale mehet a MU-ba, ellenirányban mozog Martial (akinek 2019 + 1év opció a jelenlegi szerződése) + kb. 80 milla
Egyelőre az is nagy előrelépés lenne, ha "csak" ő jönne Bale helyett. Már csak azért is, mert tud kilencest is játszani.
Vagy Ödegaard, ha ilyen opció is közbe jöhet. De szerintem marad az igazolás.Ha Bale lép, szerintem a brazil aranylabut hozzuk at, es mindenki feljebb lep a rangsorban, Isco, Asensio es LV is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Már volt valami videó, ahol Messi megtapsoltatta Dembelét az edzésen. A PR-osok résen vannak. Amúgy már nem kell. Ha Bale lép, szerintem a brazil aranylabut hozzuk at, es mindenki feljebb lep a rangsorban, Isco, Asensio es LV is. Max egy golvago fog érkezni előre.
Mariano pedig nem tudom. Remélem, csak titkolják az opciót, mert a francia szabályok nem engedik. Viszont ha nincs opció, elég drága lenne nekünk az az egy év kölcsön Lyonban.
Mariano pedig nem tudom. Remélem, csak titkolják az opciót, mert a francia szabályok nem engedik. Viszont ha nincs opció, elég drága lenne nekünk az az egy év kölcsön Lyonban.
Merci Zizou!
mondom én, hogy előbb megennék a szarukat, minthogy eladnák nekünk, de inkább féláron valakinek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Messinek nem tetszik, akciósan elhozzuk, kicsit megdobálják, de pont jó lenne egy ilyen gyors gólpassz gép Asensio meg Cé mellé.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dembelét? Ne csináld már.ziro4vr írta:De Geát hoznám kapuba ha már mindenképp cserélnék ott, szerintem lassan átveszi a No1 szerepet Neuertől.
Bale out, Dembelé in nyáron, meg Marianot visszahoznám, aztán jövőre Benzema-MBappé csere.
Aztán bilibe teszem a kezem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De Geát hoznám kapuba ha már mindenképp cserélnék ott, szerintem lassan átveszi a No1 szerepet Neuertől.
Bale out, Dembelé in nyáron, meg Marianot visszahoznám, aztán jövőre Benzema-MBappé csere.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Igen, ha ilyen az opció, akkor nyáron rá kell repülni mindenképpen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)