33 eves. Ertheto hogy tavaszra van felporgetve.Torquemada írta:Igazi csapatkapitányként viselkedett. Jó hozzáállás, jó játék, gólok jellemezték ma + emberségből is jelesre vizsgázott. Most mintaszerű volt minden. Kár, hogy csak február elején szóltak neki, hogy elkezdődött a 17/18as szezon. Az elmúlt 4-5 hónapban is jó lett volna egy ilyen vagy hasonló Ronaldo. Ha most joggal agyondicsérjük, akkor azokat a meccseket se felejtsük el. Bajnokság, kupa már kiment a csövön, de még menthető a szezon, ha az előrehozott döntőt, már esélyesként sikerrel vesszük. Onnan bármi elérhető. Ehhez ilyen teljesítményekre, ilyen hozzáállásra és vezérekre lesz szükség.
Cristiano Ronaldo
- BlancoMark
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Igazi csapatkapitányként viselkedett. Jó hozzáállás, jó játék, gólok jellemezték ma + emberségből is jelesre vizsgázott. Most mintaszerű volt minden. Kár, hogy csak február elején szóltak neki, hogy elkezdődött a 17/18as szezon. Az elmúlt 4-5 hónapban is jó lett volna egy ilyen vagy hasonló Ronaldo. Ha most joggal agyondicsérjük, akkor azokat a meccseket se felejtsük el. Bajnokság, kupa már kiment a csövön, de még menthető a szezon, ha az előrehozott döntőt, már esélyesként sikerrel vesszük. Onnan bármi elérhető. Ehhez ilyen teljesítményekre, ilyen hozzáállásra és vezérekre lesz szükség.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Cristiano Ronaldo and Karim Benzema have scored a combined 619 goals, winning 14 trophies together.Kerlon írta:Így kell szépen viselkedni a legjobb bariddal a pályán.
Highest Scoring Duo in #UCL History
Highest Scoring Duo in #LaLiga History
Highest Scoring Duo in FIFA CWC History
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Így kell szépen viselkedni a legjobb bariddal a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gyenge Ronaldo beérte Aranylabdás formában lévő Messit gólok számában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezert lehetsz te is meg itt.H.E.H.E. írta:a fogyatékos gyerekekkel kedvesen kell bánni, néha kaphatnak ajándékot.pheco írta:Ha valakinek talalt videot mar arrol a pillanatrol, amikor odaadja a labdat Benznek, az ossza meg pls
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
a fogyatékos gyerekekkel kedvesen kell bánni, néha kaphatnak ajándékot.pheco írta:Ha valakinek talalt videot mar arrol a pillanatrol, amikor odaadja a labdat Benznek, az ossza meg pls
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha valakinek talalt videot mar arrol a pillanatrol, amikor odaadja a labdat Benznek, az ossza meg pls
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Akkor ezekkel a gólokkal be is érte Messit, 28 gól ebben a szezonban...csak éppen 7 meccsel kevesebbet játszott
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Egyet még tartalékoljon párizsra és akkor fasza
Azért, mert a sok ostoba úgy ekézte, hogy mellette 9 gólt vágott a BL-ben, és majd 20 gólnál járt az idényben... Méltó a szalagra, és ezt sem értik meg sokan, akik el akarják adni állandóan, hogy hasonlóan cselekszik, mikor nincs rajta, akkor is. Ramos mellett igazi vezérré nőtte ki magát.ToniKroos írta:De ezt sose értem, ha szar valaki, akkor miért ne lehetne ezt mondani, hogy gyengén játszott. Most jól játszik, ilyenkor meg lehet dicsérni. Én nem írtam, de én is leültettem volna a padra, mikor csak akadályozta a támadásokat. Most pedig örülök, hogy formába lendült és hozzá tud adni a csapat játékához.ericco írta:Remélem, akik pár hete a halál f.szára küldték CR-t, és többek közt nekem kellett őt megvédenem, most is itt vannak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem tudom, kik voltak azok, de nem csak az volt mondva, hogy gyengén játszik. Eléggé méltatlanul beszéltek itt róla páran. A kritika jogos volt, de volt itt a ló túloldalára esés bőven.ToniKroos írta:De ezt sose értem, ha szar valaki, akkor miért ne lehetne ezt mondani, hogy gyengén játszott.
Na mindegy, örüljünk a formájának, és reménykedjünk, hogy meglesz zsinórban a harmadik
Merci Zizou!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kapitány
Még szebb látni hogy mennyire egyben van a csapat és hogy a sok szar után is összetartanak mert tudják hogy egy csónakban eveznek. Kivülölről ezt marha könnyu igy megmondani hogy mit és hogyan kéne tenni, de köszönhetően az olyan karaktereknek mint Ramos CR vagy akár Benzema, higgadtak maradtak. És most itt tartunk, tele pozitiv érzésekkel egy bajnoki után.
Még szebb látni hogy mennyire egyben van a csapat és hogy a sok szar után is összetartanak mert tudják hogy egy csónakban eveznek. Kivülölről ezt marha könnyu igy megmondani hogy mit és hogyan kéne tenni, de köszönhetően az olyan karaktereknek mint Ramos CR vagy akár Benzema, higgadtak maradtak. És most itt tartunk, tele pozitiv érzésekkel egy bajnoki után.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
De ezt sose értem, ha szar valaki, akkor miért ne lehetne ezt mondani, hogy gyengén játszott. Most jól játszik, ilyenkor meg lehet dicsérni. Én nem írtam, de én is leültettem volna a padra, mikor csak akadályozta a támadásokat. Most pedig örülök, hogy formába lendült és hozzá tud adni a csapat játékához.ericco írta:Remélem, akik pár hete a halál f.szára küldték CR-t, és többek közt nekem kellett őt megvédenem, most is itt vannak.
- ericco
- Kapcsolat:
Nálam ezt tavaly tavasszal mutatta meg, pedig előtte télen én is ekéztem. A 12. után megfogadtam, többet nem teszem (Ramosnál is megfotadtam '14-ben), mert úgyis rámcáfol előbb-utóbb. És idén is ezt teszi a kritikusokkal. Csak így tovább, Legendaziro4vr írta:Nagyon sokat fejlődött és ért emberileg, méltó a legenda státuszra és a Real történeteinek legfényesebb oldalaira.
Merci Zizou!
- Süti
Mint írtam, már csak 11 pont.sebydani írta:Amúgy megfogja Messit és bajnokok leszünk.
Le a kalappal CR előtt, nem gondoltam volna hogy így "leadja" a triplát.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez szep volt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagyon sokat fejlődött és ért emberileg, méltó a legenda státuszra és a Real történeteinek legfényesebb oldalaira.
Nem illik.
- ericco
- Kapcsolat:
Remélem, akik pár hete a halál f.szára küldték CR-t, és többek közt nekem kellett őt megvédenem, most is itt vannak.
Merci Zizou!