Masik kabellel is ezt csinalja?soadroli írta:az már megtörtént, de semmi. a monitorom amúgy Dell P2217H , ha ez számít vmit
Elektronika
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Elektronika
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
az már megtörtént, de semmi. a monitorom amúgy Dell P2217H , ha ez számít vmit
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
lehet elment a grafikus kartyad. azert megprobalnam szetszedni meg visszadugni, aztan ujracsatlakoztatni a kabelt.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
s.o.s help
nagyba pubg-znék, egyszer csak újraindul a gép és kiírja hogy "no hdmi signal from your device". már kihúzgáltam mindent, meg vissza, de semmi. kb másfél éves a gépem, foggalmam sincs mi lehet a baj. ötlet?
nagyba pubg-znék, egyszer csak újraindul a gép és kiírja hogy "no hdmi signal from your device". már kihúzgáltam mindent, meg vissza, de semmi. kb másfél éves a gépem, foggalmam sincs mi lehet a baj. ötlet?
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
igen én is ezekre gondoltam, más nagyon nem lehet.
Köszi! ;)
Köszi! ;)
halálomig madridista leszek
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
inkább adaptert kell venni, mint EU plug-ot, mert ugyanúgy olcsó egyik meg másik is, de ha utóbbit veszed, akkor lehet elveszik az eredeti töltő egy-két jó tulajdonsága, pl a gyorstöltés (ha csak nem kifejezetten olyat veszel, de az drágább)
dehogy kuka a töltő csak venni kell egy adaptert hozzá. centekért kapni. persze ugyanúgy centekért kapni eu plug töltőt is de felesleges kidobni az eredetit.
- BLaZE
Igen a töltő az tuti kuka, meg ugye függetlenül venne, azzal meg gond nem lehet szerintem. A specko Full ugyanaz.Süti írta:Támogatott frekvenciasávokat érdemes nézni (Kínai telóknál is)
Meg nyilván a töltő off. Nem hiszem hogy egyéb korlátozások lennének benne.
- Süti
Támogatott frekvenciasávokat érdemes nézni (Kínai telóknál is)
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BLaZE
Egy kis helpre lenne szükségem.
Egyik ismerősöm megy amcsiba április környékén és szeretne venni ott egy új Samsung Galaxy S9-et mert olcsóbb, mint itthon. A kérdés, hogy van-e valami különbség az EU-ra és a USA-ra gyártott telók között? Én szerintem nem, de hátha valaki jártasabb ebben közületek. Googlen nem nagyon találtam erre vonatkozó cikkeket.
Egyik ismerősöm megy amcsiba április környékén és szeretne venni ott egy új Samsung Galaxy S9-et mert olcsóbb, mint itthon. A kérdés, hogy van-e valami különbség az EU-ra és a USA-ra gyártott telók között? Én szerintem nem, de hátha valaki jártasabb ebben közületek. Googlen nem nagyon találtam erre vonatkozó cikkeket.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a baj, annyi pénzért és 1 giga rammal...nagyon hamar lassulni és akadni fog a legalapabb tevékenység is.
Nem illik.
https://prohardver.hu/tema/android-os_t ... 1-100.html itt érdemes érdeklődni. Összefoglalóban ajánlottak:tubatibi írta:Tablet téma.
20-30 ezer között milyen tabletet érdemes vásárolni, netezés, ebook, pdf fájlok olvasása, word, excel, pp fajlok megnyitasa, nyilvan megy mindegyik, de amelyiken nem fog belaggolni, gordulekenyen megy rajta.
iPad minit neztem hasznaltan 30-ert, vagy inkabb android ami ilyen arkategoriaban jobb lenne?
"20000-40000 Forint körül >> belépő szint alap dolgokra
jellemzők: csak 1 GB ram, alacsony felbontású kijelző
● Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite – spec: 1/8GB, 1/16GB, 7” (1024×600), wifi
● Lenovo Tab4 7" Essential – spec: 1/8GB, 1/16GB, 7” (1024×600), wifi/3G
● Huawei MediaPad T3 7.0 – spec: 1/16GB, 7” (1024×600)
● Alcatel Onetouch Pixi 3 10" – spec: 1/16GB, 10” (1280×800)"
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Tablet téma.
20-30 ezer között milyen tabletet érdemes vásárolni, netezés, ebook, pdf fájlok olvasása, word, excel, pp fajlok megnyitasa, nyilvan megy mindegyik, de amelyiken nem fog belaggolni, gordulekenyen megy rajta.
iPad minit neztem hasznaltan 30-ert, vagy inkabb android ami ilyen arkategoriaban jobb lenne?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ___Samy___
Mennyit érhet manapság egy ilyen gép?
Lenovo Y500
i5 3230M 2.6 GHz
1 TB HDD
15,6"
8 GB RAM
Nvidia GeForce 650M (2048 MB)
Az akksija még kb másfél-két órát bír.
Lenovo Y500
i5 3230M 2.6 GHz
1 TB HDD
15,6"
8 GB RAM
Nvidia GeForce 650M (2048 MB)
Az akksija még kb másfél-két órát bír.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Kindle 7-eshez tudnatok ajanlani felcsiptetheto lampat?
- Süti
állítólag mi? Aztán már el van kopva egy ponton a kijelző a sok jobbra swipetól...rashidm írta:
Tinder fent van? Az a 7-est is megszivatja. Legalábbis úgy hallottam... Miután megnézted a lányokat, ki kell nyomni a progit, addig nem szabad átmenni másik progiba és ok.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tinder fent van? Az a 7-est is megszivatja. Legalábbis úgy hallottam... Miután megnézted a lányokat, ki kell nyomni a progit, addig nem szabad átmenni másik progiba és ok.sebydani írta:Srácok, olyan kérdésem lenne, hogy ti tapasztaltatok-e olyat, hogy az iPhone 6 random úgy gondolja, hogy nem reagál semmire? Fullosra töltött akksival, leteszem a telefont majd amikor kis idő múlva feloldanám nem reagál semmit a bekapcsoló gomb megnyomására (Home gomb már korábban megadta magát). Ha hívni akarnak azt jelzi, hogy nincs bekapcsolva a telefonom, akkor se törénik semmi ha rádugom a gépre vagy töltőre. Eddig 2x volt ilyen a napokban, akkor kb. 20-25 perc múlva újra ránéztem és már működött rendesen. Munka után elszaladok vele szervízbe, de gondoltam bedobom előtte ide, hátha tapasztalt valaki ilyet, neten ilyenre konkrétan nem találtam semmit. Költeni nem nagyon akarok már rá, mert az utolsó hetében vagy heteiben van mielőtt megveszem az újat, szóval mondjatok valami okosat
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az a baj,hogy ez nem megoldás, mert ugye a home gomb beszart már 2 hónapja, pedig én is ezt olvastam a neten. Próbálgattam, mindenféle kombinációban nyomogni őket, de semmi. Most viszont épp jó, miután hívtak feloldódott, kivételesen nem azt jelezte ki vagyok kapcsolva Köszi a tippet azért, bízom benne ezt a hetet kibírja még ahogy most van, aztán végre cserélem. Jól bírta amúgy,nagyon közelít a 3 évhez probléma nélkül, de most az utóbbi 1-2 hónapban látványosan omlik össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2018. február 7., szerda 14:00-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
sebydani írta:Srácok, olyan kérdésem lenne, hogy ti tapasztaltatok-e olyat, hogy az iPhone 6 random úgy gondolja, hogy nem reagál semmire? Fullosra töltött akksival, leteszem a telefont majd amikor kis idő múlva feloldanám nem reagál semmit a bekapcsoló gomb megnyomására (Home gomb már korábban megadta magát). Ha hívni akarnak azt jelzi, hogy nincs bekapcsolva a telefonom, akkor se törénik semmi ha rádugom a gépre vagy töltőre. Eddig 2x volt ilyen a napokban, akkor kb. 20-25 perc múlva újra ránéztem és már működött rendesen. Munka után elszaladok vele szervízbe, de gondoltam bedobom előtte ide, hátha tapasztalt valaki ilyet, neten ilyenre konkrétan nem találtam semmit. Költeni nem nagyon akarok már rá, mert az utolsó hetében vagy heteiben van mielőtt megveszem az újat, szóval mondjatok valami okosat
Nyomd hosszan (15sec) a Home gombot a bekapcsoló gombot és a hangerő szabályozó gombot (bármelyiket).
Nekem is volt már az enyémmel hasonló problémám.
- Süti
Addig izzíts valami 3310-est a fiókból, azzal nem lesz ilyen bajod.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.