OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Valaki beszopatta. Most meg jon ide ingyen reklámozni magát, mert mar nem akar pénzért kovetoket venni.
En anno kaptam karira egy ketpalcas mobilt ami egy percet sem működött másnak meg rózsaszín mp3at postázott meg időszámításunk előtti technológiával megáldva . inkabb fizetek szerverpenzt minthogy ilyet kapjak aztán károsítsam vele a környezetet. Persze aki a kicsit nem becsüli...
Ja. Es köszönjük hogy olvasod a fórumot, kattintásbol soha nem elég, ugye?!
Mocskolódni meg lehet itt nyugodtan, meg vádaskodni, kit érdekel? A kutyát nem érdekli itt a madridista, nemhogy meg idot is fordítsunk ra.
Szerencsére lett es van ket oldal ami életben tartja az itthoni madridizmust, a magyar olvasok megkapják a híreket, elég gyorsan es sokretuen. Es ha van benne hiba? Kinek a munkájában nincs? Ráadásul mind a ket oldal igényesen van megcsinálva, nem painttel es a cikkeket magyarul tesszük ki, nem copy paste aztán lehet az spanyol van angol nem kell senkinek támadást indítani a madridista ellen, hiszen évekkel ezelőtt tönkretette magát, földön fekvő emberbe meg nem illik belerúgni.
En anno kaptam karira egy ketpalcas mobilt ami egy percet sem működött másnak meg rózsaszín mp3at postázott meg időszámításunk előtti technológiával megáldva . inkabb fizetek szerverpenzt minthogy ilyet kapjak aztán károsítsam vele a környezetet. Persze aki a kicsit nem becsüli...
Ja. Es köszönjük hogy olvasod a fórumot, kattintásbol soha nem elég, ugye?!
Mocskolódni meg lehet itt nyugodtan, meg vádaskodni, kit érdekel? A kutyát nem érdekli itt a madridista, nemhogy meg idot is fordítsunk ra.
Szerencsére lett es van ket oldal ami életben tartja az itthoni madridizmust, a magyar olvasok megkapják a híreket, elég gyorsan es sokretuen. Es ha van benne hiba? Kinek a munkájában nincs? Ráadásul mind a ket oldal igényesen van megcsinálva, nem painttel es a cikkeket magyarul tesszük ki, nem copy paste aztán lehet az spanyol van angol nem kell senkinek támadást indítani a madridista ellen, hiszen évekkel ezelőtt tönkretette magát, földön fekvő emberbe meg nem illik belerúgni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De régi sztori jött újra elő. Én már el is felejtettem, hogy volt ilyen régen, annyira megszoktam már a madridomot.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
De érted, mi okunk lenne ilyen gerillatámadásra, mikor a madridsitának már vége? Alig olvassák, közösség nincs. Még ha a pena vádolna meg minket ilyennel, az legalább valóságszagú lenne. De így? Ez csak egy szánalmas próbálkozás. A Bartók Gábor felhasználót pedig nem találtam fb-n, gondolom, csak addig létezett, amíg a printscreen elkészült.Pipita írta:Az ellenünk irányuló mocskolódásból meg már elegem van, undorító ez az ellenünk irányuló propaganda hadjárat.
Merci Zizou!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Clickbait pénzéhes mocsok vagyok, úgyhogy linkben kapod, hogy legyen kattintásrashidm írta:Egyébként hogyan vált ki a madridom a madridista-ból? Nekem ez már nincs meg.
http://madridom.hu/blog/2013/04/26/egy- ... -madridom/
Nem is ingyen csináltuk, bérírnokok voltunk. A Spar utalvány és a rózsaszín mp3 lejátszó volt az egyedüli motivációnk.Ahogy elfogytak a lelkes szerkesztők, akik tk. ingyen foglalkoztak az oldallal
Az ellenünk irányuló mocskolódásból meg már elegem van, undorító ez az ellenünk irányuló propaganda hadjárat.
- ericco
- Kapcsolat:
Éveken keresztül? Jó lesz az egynek is.thetruth írta:csendben végeztem a dolgom a háttérben éveken keresztül
A penásokra miért nem szálltál rá? Ők voltak az elsők, akik léptek, Umek és a többiek. Isten ments, hogy a szomszéd tehene is megdögöljön, de ha mindenki szembejön az autópályán, talán nem a többi sofőrrel van a gond.
Emlékszem én azokra a reklámokra. Szégyen volt, amik megjelentek.thetruth írta:Mondod ezt úgy mintha ez az oldal nem rendelkezne reklámfelülettel ami kinyomja a szemedet.
Érdekes, Canterra ellen senki sem lázadt, mert akkor még nem volt égő az oldara írni. Ahogy megjelentél Te, hirtelen vállalhatatlan lett a madridista. Lassan 5 éved volt helyrehozni az oldalt, miután leléptünk, nem sikerült. Ez is ami hibánk, ugye?
Ahogy elfogytak a lelkes szerkesztők, akik tk. ingyen foglalkoztak az oldallal, ment is a levesbe az egész. Tönkretetted a madrdista.hu-t, és még van pofád vádaskodni? Meg kemény kézről beszélni?
Merci Zizou!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
thetruth írta:Mondod ezt úgy mintha ez az oldal nem rendelkezne reklámfelülettel ami kinyomja a szemedet. Illetve a megy a meccs topicban mikor nem írják ki a kezdőt hanem inkább megkapod cikk formájában hogy rákattints. clickbait.dzsi91 írta:Még létezik a madridista.hu? azt hittem már rég felvásárolta a bwin vagy a gilette reklámfelületnek.
istimester írta: Szia Gábor!
A madridista.hu mi vagyunk. A testületileg nulláról új építkezésbe kezdő szerkesztők. A mai napig fórumozó (so old technology) közösség. Még ziro is közénk tartozik.
Ti legfeljebb a nevet bitoroljátok.
Még mindig nem ertem hogy mi a problémátok, csendben végeztem a dolgom a háttérben éveken keresztül, majd egyik napról a másikra megkaptam hogy egy gátlástalan üzletember vagyok aki teletomte a zsebet az oldallal es csak a penz miatt csinálta, mikor ez nem is volt igaz. Lasd a kiosztott ajándéktárgyak (mp3, pendrive) vagy az étkezési utalványok. Ok nélkül lázadtak fel es mocskoltak be engem
Egyedüli hibám az volt h nem voltam elég keménykezű.
2005-ben csatlakoztam a Madridistához, talán az egyik legrégebbi emberek egyike vagyok.
Szétbaxtatok egy közösséget(illetve megpróbáltátok), megosztottságot keltettettek, de nem sikerült egy Madridista közösséget csak úgy eltörölni.
Felépült újra az oldal sok ember alázatos munkájának köszönhetően és azoknak a fórumozóknak, akik a szabadidejüket áldozzák arra, hogy itt egy közösség legyünk.
Minek vagy te most itt?Mi a célod? Egy közösséget erőszakkal megvenni nem tudsz. El kell fogadni a bukást és belefogni valami más businessbe..mert gondolom neked csak az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2018. február 25., vasárnap 0:44-kor.
- ericco
- Kapcsolat:
Úgy kezdődött, hogy a madridista tulajdonost váltott, egy cég lett az új tulaj, aki persze profitot várt az oldaltól. Megjelentek az első vaginakrémes google reklámok, sőt még Messis is volt, ha jól emlékszem, és az akkori szerkezstőséget is megpróbálta az orránál fogva vezetni. Valakik rövid időn belül ezt megunták, belőlük lett a penamadridista.hu. Páran még reménykedtek, többek közt az itteni szerkesztőség tagjai is, de mikor már tényleg vállalhatatlan lett a szitucáió, átköltöztünk Gergő akkor már régóta működő (de nem nagyon ismert ) madridomjára. Lehet pontosan nem így volt, megpróbáltam röviden leírni a storyt, szóval lehet nem pontos, majd kijavítanak.rashidm írta:Egyébként hogyan vált ki a madridom a madridista-ból? Nekem ez már nincs meg.
Amúgy ki az a Bartók Gábor? Raisen így áll bosszút?
Gondolom fake profil, hogy befeketítsék az oldalt.
+1istimester írta:Szia Gábor!
A madridista.hu mi vagyunk. A testületileg nulláról új építkezésbe kezdő szerkesztők. A mai napig fórumozó (so old technology) közösség. Még ziro is közénk tartozik.
Merci Zizou!
Mondod ezt úgy mintha ez az oldal nem rendelkezne reklámfelülettel ami kinyomja a szemedet. Illetve a megy a meccs topicban mikor nem írják ki a kezdőt hanem inkább megkapod cikk formájában hogy rákattints. clickbait.dzsi91 írta:Még létezik a madridista.hu? azt hittem már rég felvásárolta a bwin vagy a gilette reklámfelületnek.
istimester írta: Szia Gábor!
Még mindig nem ertem hogy mi a problémátok, csendben végeztem a dolgom a háttérben éveken keresztül, majd egyik napról a másikra megkaptam hogy egy gátlástalan üzletember vagyok aki teletomte a zsebet az oldallal es csak a penz miatt csinálta, mikor ez nem is volt igaz. Lasd a kiosztott ajándéktárgyak (mp3, pendrive) vagy az étkezési utalványok. Ok nélkül lázadtak fel es mocskoltak be engem
Egyedüli hibám az volt h nem voltam elég keménykezű.
- Steve
Ez elég tömörre és szépre sikeredett így késő este!istimester írta:Szia Gábor!thetruth írta:https://www.facebook.com/Madridista.hu/ ... 3992582088
szép. remélem büszkék vagytok magatokra! ahelyett hogy megpróbáltatok volna minőségileg jobbak lenni, tönkretettétek az elenfeleiteket. sokat elmond rólatok!!!!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szia Gábor!thetruth írta:https://www.facebook.com/Madridista.hu/ ... 3992582088
szép. remélem büszkék vagytok magatokra! ahelyett hogy megpróbáltatok volna minőségileg jobbak lenni, tönkretettétek az elenfeleiteket. sokat elmond rólatok!!!!
- Steve
Haha Csabikám! Hogy vitt volna el téged a TeleTipp.
Végre kipróbálhattam a jelentést erre Te meg csak úgy lezárod!
Legalább valami köszönjük a jelentést remek munka volt Steve, a kártevőt hatástalanítottuk agy valami ilyesmi jött volna vissza..
Vagy egy hét szabadkéz mint moderátor nyomravezetői díjként..de semmi.
Arra a szerencsétlen oldalra meg nincs ember aki kattint amúgy, szóval nekik úgyis mindegy.
Végre kipróbálhattam a jelentést erre Te meg csak úgy lezárod!
Legalább valami köszönjük a jelentést remek munka volt Steve, a kártevőt hatástalanítottuk agy valami ilyesmi jött volna vissza..
Vagy egy hét szabadkéz mint moderátor nyomravezetői díjként..de semmi.
Arra a szerencsétlen oldalra meg nincs ember aki kattint amúgy, szóval nekik úgyis mindegy.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A játékosok és mérkőzések adatbázison kívül semmit sem ér már a honlap. Múltkor korábbi szavazásokat kerestem filmekről, sorozatokról, nagy nehezen meg lett a fórum, de tönkre vágta valami vírus, vagy nem tudom. Sajnálom a régi szép időket, jó kis pörgős társaság volt anno ott is, sajnálom, hogy már kimaradtam az itteni kalandokból, és már csak passzívan szemlélem az eseményeket, de örülök, hogy él ez az oldal, ez a fórum legalább, aki számít, az pedig mind itt van.
Vicc kategória, amivel most TT csapata jön.
Vicc kategória, amivel most TT csapata jön.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egyébként én nekem is ez lett volna a kérdésem, azt gondoltam rég leszedték a netről.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Még létezik a madridista.hu? azt hittem már rég felvásárolta a bwin vagy a gilette reklámfelületnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
Kibaszott szánalmas egy szerencsétlenség halmaz lehetsz.
Tényleg nincs szó.
TT jött szétbszott egy közösséget, illetve megtizedelt, de tönkre tenni nem tudta..
Még mindig itt van a gárda nagy része, de ezek a nyomorultak tovább próbálkoznak ilyen színvonaltalan, gyerekes bohózattal..Nem lehet erre mit mondani.
Tényleg nincs szó.
TT jött szétbszott egy közösséget, illetve megtizedelt, de tönkre tenni nem tudta..
Még mindig itt van a gárda nagy része, de ezek a nyomorultak tovább próbálkoznak ilyen színvonaltalan, gyerekes bohózattal..Nem lehet erre mit mondani.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hülyegyerek azt hiszi itt is 13 évesek vannak meg pena szerkesztők és mindent elhisznek amit a világhálón van (meg amit el akarnak hinni).
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
thetruth írta:https://www.facebook.com/Madridista.hu/ ... 3992582088
micsoda remek próbálkozás
nice try big joke bbgg wp
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
https://www.facebook.com/Madridista.hu/ ... 3992582088