Nem valaki, hanem ti. Ez a Bartók Gábor nevű álneves pondró világosan megmondta, hogy nem fogjátok beismerni, sőt szinte szóról szóra megjósolta, hogy mit fognak egyes szerkesztőségi tagok reagálni. Tehát nyilvánvalóan nagyon jól ismer titeket, vagy előre összebeszéltetek. Akárhogy is, azt erősíti meg, hogy ti voltatok.Realista24 írta:Valaki beszopatta. Most meg jon ide ingyen reklámozni magát, mert mar nem akar pénzért kovetoket venni.
Akkoriban egyszer sem jeleztetek nekem, hogy gond van a kiosztott AJÁNDÉKOK minőségével, csak utólag vágtátok a fejemhez, igen aljas módon. Ha tudtam volna róla, akkor orvosoltuk volna a problémát. Ez is csak egy olyan dolog volt, amivel UTÓLAG támadtatok be.Realista24 írta:En anno kaptam karira egy ketpalcas mobilt ami egy percet sem működött másnak meg rózsaszín mp3at postázott meg időszámításunk előtti technológiával megáldva.
Nem olvasom, csak azért regisztráltam be, hogy szembesítsem a követőiteket azzal, hogy miket műveltek. Sajnos a legtöbbjükre már hatott az agymosás.Realista24 írta:Ja. Es köszönjük hogy olvasod a fórumot, kattintásbol soha nem elég, ugye?!
Ehhez képest elég sokan válaszolgattok itt, te pedig be is vallottad, hogy érdekel a dolog háttere.Realista24 írta:Mocskolódni meg lehet itt nyugodtan, meg vádaskodni, kit érdekel? A kutyát nem érdekli itt a madridista, nemhogy meg idot is fordítsunk ra.
Földön fekvő? A Google Analytics szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi egyéni látogatóm és oldalletöltésem volt, mint nektek, és akkor még szót sem ejtettem a Facebookon lájkolók számáról, ami nálatok folyamatosan esik, nálunk pedig folyamatosan nőtt.Realista24 írta:nem kell senkinek támadást indítani a madridista ellen, hiszen évekkel ezelőtt tönkretette magát, földön fekvő emberbe meg nem illik belerúgni.
Milyen érdekes, hogy ennyire értesz hozzá, vagyis azt próbálod mutatni, mert valójában fingod sincs a dolog működéséről.ericco írta:Nem túl életszagú ez a wireshark story, mert mekkora az esélye, hogy egy madridista szerkesztő és ez a Bartók Gábor egy wi-fi-t használjon. Különben is, honnan tudná, hogy ő épp szerkesztő? Nincs a homlokára írva. Ráadásul a wireshark, ha jól tudom, nem is működik routeren keresztül, csak hubon, mivel a router az adatokat oda küldi ahova kell, csak hubról lehet leolvasni az egész traficot.
erre csak ennyit tudok mondani: https://digiwonk.gadgethacks.com/how-to ... rk-424506/
a wireshark ennél azért jóval sokoldalúbb és mivel nincs titkositás így simán átvertetek minket.