Mateo Kovačić - 23

Archívum
wxyz

Re: Mateo Kovačić - 23

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 25., vasárnap 16:42

Kerlon írta: Középpálya esze és mozgató rúgójának megtette Zidane az elmúlt meccseken. Maximálisan jól tette a dolgát, szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy nem akart minden áron ő megváltó dolgokat mutatni a pályán. Rengeteget mozgott, mindig mutatta magát és kérte, valamint tényleg jól és gyorsan mozgatta a csapatot úgyhogy a társa Casemiro volt.
Nem szervezett semmit. 2 méteres oldalpasszok letámadó ellenfél nélkül nem minősülnek annak. Még annyit sem tudott megcsinálni, hogy kitegye a labdát a szélen üresen integető társnak.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 25., vasárnap 15:07

Kerlon írta:
Amúgy szerintem Verratti nagyon hasonló, mint Modric.
Nekem meg pont az jutott eszembe a minap, ahogy néztem, hogy hogyan mozog leghátul a kp-n, hogy ha nem tudnám, hogy Kovacic az, simán rá lehetne mondani, hogy Verratti :)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 14:56

wxyz írta:
Dupla D írta:[
Tegnap megint lehozott egy remek meccset, de ezzel is csak azt bizonyítja, hogy nem való Modric helyére. Akkor ezek szerint minél jobban játszik, annál kevésbé való Modric helyére?
Nincs bajom vele, jó lesz ő, ha nem Casemiro lesz előtte, de ez nem volt remek tegnap.
Egy közepes teljesítményt láttam, kevés vállalkozással, hibázgatva, miközben az ellenfél elég előnyös körülményeket hagyott neki.
Középpálya esze és mozgató rúgójának megtette Zidane az elmúlt meccseken. Maximálisan jól tette a dolgát, szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy nem akart minden áron ő megváltó dolgokat mutatni a pályán. Rengeteget mozgott, mindig mutatta magát és kérte, valamint tényleg jól és gyorsan mozgatta a csapatot úgyhogy a társa Casemiro volt. Gyakorlatilag pont azt játssza mostanában, ami Toni és Luka mögé kellene, hogy ők mehetnek fel nyugodtan és nem visszajárni szervezni. Vagy rotálva léphetne fel bármelyik míg az egyik hátrébb marad biztosítani.

Amúgy szerintem Verratti nagyon hasonló, mint Modric.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 14:17

H.E.H.E. írta: szeretlek Raul :mrgreen:
Mikor még a John Deere volt a csapat szponzora? :mrgreen:

Rohadt gyorsan telnek az évek. Mourinho "megváltó" eljövetele is már lassan 8 éve volt :roll:
Merci Zizou!

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 14:06

ericco írta:
H.E.H.E. írta:hogy nem egy gago szintű balfasz.
Ez a mai nap a nosztalgiázásé, úgy néz ki. Ilyenkor mindig a veled készült interjú jut az eszembe még a distáról :mrgreen:
:mrgreen:

készült egy második is Misztikus jóvoltából, de sztem az eltűnt a mélyben :lol:

nekem is előjött a nosztalgia, szeretlek Raul :lol: :lol: :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 14:03

H.E.H.E. írta:hogy nem egy gago szintű balfasz.
Ez a mai nap a nosztalgiázásé, úgy néz ki. Ilyenkor mindig a veled készült interjú jut az eszembe még a distáról :mrgreen:
Merci Zizou!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 25., vasárnap 13:30

wxyz írta: Nincs bajom vele, jó lesz ő, ha nem Casemiro lesz előtte, de ez nem volt remek tegnap.
Egy közepes teljesítményt láttam, kevés vállalkozással, hibázgatva, miközben az ellenfél elég előnyös körülményeket hagyott neki.
Baszki! Beteszik vkp-ba egy kontra csapat ellen. Megoldja hibátlanul, erre kevés vállalkozással meg hibázgatva? Atya ég... :fpalm:

Egyébként simán tudná majd hozni akár Luka posztját is, vagyis a játékát. Ez a posztja egy kicsit érdekes, mert pl Luka a Spursben simán játszott vkp-t, tkp-t, de szélsőt is. Akkor mi a posztja? :D Mindkét horvátunk gyors, eszes, fineszes, technikailag képzett, hosszában játszik a pályán és brutális megindulásaik vannak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 25., vasárnap 13:25

egy real kp-ját nem 23 évesen fog valaki világszínvonalon eligazgatni.
kell 2-3 év, egyre több játékperccel, hogy fasza legyen.
le kell higgadnia, biztos vagyok benne, hogy zidane-nal elemzik a videót meccsek után, hogy mikor mit kellett volna csinálnia, mikor milyen szituba nem szabad belemenni és hogy mikor mit kell csinálni.
az adottságok, alapok megvannak, ha fejben odaér ezek mellé, akkor királyság van.
azt sztem mindenki látja, hogy nem egy gago szintű balfasz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 25., vasárnap 13:22

Dupla D írta:
wxyz írta:Hogyne lett volna hibája. Ráadásul mindezt úgy, hogy az ellenfél nem állította kihívások elé és nem vállalt nehezebb megoldásokat.

Továbbra is bizonyítja, hogy nem való Modric helyére.
Tegnap megint lehozott egy remek meccset, de ezzel is csak azt bizonyítja, hogy nem való Modric helyére. Akkor ezek szerint minél jobban játszik, annál kevésbé való Modric helyére?
Nincs bajom vele, jó lesz ő, ha nem Casemiro lesz előtte, de ez nem volt remek tegnap.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. február 25., vasárnap 13:07

Kerlon írta:Bár nem bírom a komát és valószínűleg provokatívan komolyan beszél, de abban egyetértek vele, hogy Modric és Kovacic nem egy poszt és stílus.
Nem teljesen egyértelmű, hogy mire gondolt wxyz kolléga. Mivel fikázta a teljesítményét én arra gondoltam, mint M1Ö, hogy a képességeit vonja kétségbe, de lehet úgy is értelmezni, ahogy te gondolod, hogy nem azonos az ő posztja Modricéval.

Nem sok esély van arra, hogy egy Modric klónt leakasszunk valahonnan, ezért én azzal is elégedett lennék, ha Modricot ő váltaná majd a középpályán, ha rohamosan romlik Luka teljesítménye. Addig meg nyugodtan kezdhetne Case helyén, ahogy ti mondjátok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:59

Kerlon írta:Bár nem bírom a komát és valószínűleg provokatívan komolyan beszél, de abban egyetértek vele, hogy Modric és Kovacic nem egy poszt és stílus.
Hát de hol írtam én olyat, hogy Modric posztra szánom, hogy úgy reagáljon ahogy és oda bökje a végére, hogy továbbra sem Modric utód. Pont te meg én adunk legtöbbet hangot annak, hogy Zidane felejtse már el Casemiro-t és legyen már alap a helyén Kovacic. Süti erről sokat tudna mesélni. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 12:52

Nekünk viszont nem az új Modricot kell megtalálni, mert teljesen át fog alakulni a focink, ahogy a Cé korszak véget ér. Ott Kova nagyon sokat fog érni, ha töretlen lesz a fejlődése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 25., vasárnap 12:51

Dupla D írta:
wxyz írta:Hogyne lett volna hibája. Ráadásul mindezt úgy, hogy az ellenfél nem állította kihívások elé és nem vállalt nehezebb megoldásokat.

Továbbra se lehet nálad eldönteni, hogy csak provokálni jársz ide vagy komolyan beszélsz.

Bár nem bírom a komát és valószínűleg provokatívan komolyan beszél, de abban egyetértek vele, hogy Modric és Kovacic nem egy poszt és stílus.

Kovacic-et be kell tolni Kroos és Modric közé, aztán akár Ceballos is beérhet a vén róka helyére vagy igazolni valakit pl De Bruynet vagy Verrattit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 25., vasárnap 12:44

Mondjuk nem tudom minek reagáltok rá.

Kovacic meg parádé. Rendszeres lehetőség KELL neki, a bajnokság idén lefőtt, minden meccsen a kezdőben szeretném látni, úgy fog megjönni az a rutin, amivel a döntéshozatalban is előrébb lép. Az alapok kiválóak, technika, gyorsaság, harciasság, játékintelligencia mind-mind kimagasló, folyamatos játék és ezzel rutin kell neki. Semmiképpen nem szabad elpazarolni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. február 25., vasárnap 12:26

Továbbra se lehet nálad eldönteni, hogy csak provokálni jársz ide vagy komolyan beszélsz.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:25

Nem is az ő helyére kell fazonszabásznak... Elképesztő vagy amúgy és nem jó értelemben :( :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 25., vasárnap 12:19

Hogyne lett volna hibája. Ráadásul mindezt úgy, hogy az ellenfél nem állította kihívások elé és nem vállalt nehezebb megoldásokat.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 25., vasárnap 12:01

Nem újdonság, de mivel nem írta senki, jövök én. :salute: Óriásit játszott tegnap, nálam ő a mom. Nem volt rossz megoldása, úgy, hogy előre hátra keményen dolgozott. :agree:

slevin1204
Kedvenc játékosaid: Cr, Modric, Kovacic, Ramos
Kedvenc csapatod: Realmadrid

HozzászólásSzerző: slevin1204 » 2018. február 22., csütörtök 17:29

Bőven van ideje igen, de amikor simán átlehetne vele rotálni a kp-t akkor pont a Padon szotyiztatja Zidane!
Minden tisztelet a mesteré de ....full hulyén kezeli a keretet!
Amennyire jol rotálja a védelmet annyira hülyén a kp-t s a támadó sort!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. február 22., csütörtök 15:55

Ne vicceljunk már, azért Kovacicnak van még bőven ideje, nem értem miért kellene most hirtelen kezdőnek lennie hosszabb távon. Jelenleg van előtte három játékos, akik jelenleg jobban passzolnak a rendszerbe, és többet vannak játékban.

Idejott, évről évre több lehetőséget kap, nyeri a kupákat, itt van a példaképe, fejlődik. Sztem nincs ok az aggodalomra.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: