OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kodo

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 25., vasárnap 12:32

Amennyi időt itt töltesz, nyugodtan fektethetnéd inkább az "oldalad" fejlesztgetésébe. Hadd ne kelljen ecsetelnem, hogy mennyivel a béka segge alatt van a madridista jelenleg, kvázi megszégyenítetted és folyamatosan leépítetted mióta színre léptél. Ha nem veszed észre nyugodtan menj fel a penamadridistára is, százszor igényesebb az is és a madridom is, mint amit te összehordtál. 14 évesen igényesebb szurkolói oldalam volt, pedig az csak egy ingyenes portálon futott. De ezzel nem is lenne baj, ha nem ugatnál bele mások dolgába, és foglalkoznál inkább a sajátoddal.
El nem tudom képzelni, ki az aki a madridistát olvassa jelenleg, mikor az összes magyar oldal és blog magasabb szintet képvisel. Engem az sem zavar, hogy itt néha bele-bele futok egy reklámba. Az adblockert is kikapcsoltam, mert annyival megtisztelem a srácok munkáját és tudom, hogy ez nem csak úgy van a semmiből, hanem van mögötte pénz és teljesítmény is. Elárulom a titkot, hogy a reklámot is lehet ízlésesen tálalni, és a látogatók igényeire szabni, talán nem aranyérkenőcsöt meg Messi mezt kellene az arcukba tolni a látogatóknak egy Real Madrid témájú oldalon, de te vagy a szakmabeli biztos jobban tudod.
Elengedhetnéd az egész dolgot, nem kell ide jönni aztán próbálni mosni a kezeidet. Hülye is látta, hiába van x mennyiségű követőd, közben nem hogy a fórumodon még facebookon se volt érdemi eszmecsere a komment szekcióban. De zseniális ötlet volt ide beírni mindezt, nem is tudom mire számítottál? Hirtelen mindenki elpártol és madridistára megy ezután? Ilyen mértékű megmozdulás csak egyszer fordult eddig elő, akkor épp a madridistáról lépett le mindenki végleg, bár elismerem oroszlánrészt vállaltál a dologból.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 12:31

Csabi írta:
Ezért megkapod az első warnt személyeskedésért, régóta akartam már úgy is adni, ha a madridistán már nem volt rá lehetőségem
Nemhogy kitiltod bazmeg. :lol: :lol:
Mindent a maga idejében, még várom, hogy égesse magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 25., vasárnap 12:31

Ezért megkapod az első warnt személyeskedésért, régóta akartam már úgy is adni, ha a madridistán már nem volt rá lehetőségem
Nemhogy kitiltod bazmeg. :lol: :lol:

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. február 25., vasárnap 12:30

Üdv Londonból Gábor!

Rövidre fogom, mert van jobb dolgom is. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy az öt évvel ezelőtti különválás bennünk valaha is olyan tüskéket hagyott volna, ami miatt ilyen aljas húzásokra vetemednénk?! Örültünk, hogy új életet kezdtünk itt, és a kezdeti kérdezz-felelek után (ami itt is megvan archiválva a fórumon), nem foglalkoztunk a Madridistával.

A like-ok törléséről: a mai napig azt sem tudtam, hogy van ilyen funkció, de ennek tudatában én megteszem a szükséges biztonsági lépéseket a saját profilomon, ezt köszönöm! Amúgy elég szomorú, hogy kinéz belőlünk bárki ilyen alattomos lépést. Tudjuk, hogy mennyi munka van egy nagy követőbázis felépítésében a Facebook-on (te nem biztos, hogy tudod, de hidd el nekem, hogy nagyon melós pénz nélkül). Ezért meg sem fordulna a fejünkben így kicseszni bárkivel, legyen az akármekkora patkány.

Szóval én is kíváncsi lennék, hogy mi járt az igazi tettes fejében, elég megborult elme lehet. Nem akarunk senkinek bizonyítani semmit, annyian követnek minket, amennyien. Inkább legyenek kevesebben, de ők fogadjanak el minket minden hülyeségünkkel együtt (amikből tudjuk, hogy van pár). Nem csinálunk belőle versenyt, másokkal ellentétben, akik hajlamosak követőket is vásárolni...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 25., vasárnap 12:30

Jó most azt tegyük félre, hogy mit gondolsz. Én is azt gondolok amit akarok, mégse biztos, hogy az az igaz, mindenki azt hisz, amit el akar hinni. Nyilván Bartók Gabi ismert itt valakit, vagy valamilyen módon volt köze az oldalhoz, mert egy-két belső dolgot említ. Viszont az mindent elárul, hogy 4 szerkesztőből, akit név szerint említett kettő évek óta inaktív, nem is tudunk semmit róluk. :lol: :lol:
Ehhez képest elég sokan válaszolgattok itt, te pedig be is vallottad, hogy érdekel a dolog háttere.
Ez egy fórum, tudod beszélgetni szoktak, vagyis nem tudod, mert odaát nincs. Az emberek megosztják egymással a véleményiket, mint itt a sok fizetett fórumozónk, akik védenek minket. :lol:
Földön fekvő? A Google Analytics szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi egyéni látogatóm és oldalletöltésem volt, mint nektek, és akkor még szót sem ejtettem a Facebookon lájkolók számáról, ami nálatok folyamatosan esik, nálunk pedig folyamatosan nőtt.
Ma nosztalgiából megnéztem már az oldaladat, legalább vennéd le a cikkekben lévő kattszámlálót. 100 alatti számokkal operáltok, miről beszélsz? Azokat is törölték a facebookkal együtt, akik az oldalt nézték? Ne viccelj már, a sok bottal egy-két statisztikát megszépíthetsz, de ne nézzél hülyének. Amikor a többen voltatok facebookon, akkor is sokszorosát kaptuk a lajkokból a ti posztjaitokhoz viszonyítva.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. február 25., vasárnap 12:24

thetruth írta: Milyen érdekes, hogy ennyire értesz hozzá, vagyis azt próbálod mutatni, mert valójában fingod sincs a dolog működéséről.

erre csak ennyit tudok mondani: https://digiwonk.gadgethacks.com/how-to ... rk-424506/

a wireshark ennél azért jóval sokoldalúbb és mivel nincs titkositás így simán átvertetek minket.
Na csak kiderült, hogy ki ért itt ehhez a legjobban. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 12:21

Egy újabb teletipp katt a madridomnak. Pacsi :lol:
Nem valaki, hanem ti. Ez a Bartók Gábor nevű álneves pondró világosan megmondta, hogy nem fogjátok beismerni, sőt szinte szóról szóra megjósolta, hogy mit fognak egyes szerkesztőségi tagok reagálni. Tehát nyilvánvalóan nagyon jól ismer titeket, vagy előre összebeszéltetek. Akárhogy is, azt erősíti meg, hogy ti voltatok.
Ha ez téged megnyugtat, gondolj amit akarsz.
Akkoriban egyszer sem jeleztetek nekem, hogy gond van a kiosztott AJÁNDÉKOK minőségével, csak utólag vágtátok a fejemhez, igen aljas módon. Ha tudtam volna róla, akkor orvosoltuk volna a problémát. Ez is csak egy olyan dolog volt, amivel UTÓLAG támadtatok be.
Azért nem szóltunk, mert nem azért csináltuk, hogy kapjunk valamit, ellenben te azt hitted, hogy adtál valamit, és gondoltuk, hogy utólag felvilágosítunk, hogy szart se ért amit adtál.
Nem olvasom, csak azért regisztráltam be, hogy szembesítsem a követőiteket azzal, hogy miket műveltek. Sajnos a legtöbbjükre már hatott az agymosás.
A diktatúrát néha kombinálni kell mással, hogy ne legyünk egysíkúak, mint a paint-tel készült madridista.
Ehhez képest elég sokan válaszolgattok itt, te pedig be is vallottad, hogy érdekel a dolog háttere.
A dolog háttere érdekel, nem a madridista.
Földön fekvő? A Google Analytics szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi egyéni látogatóm és oldalletöltésem volt, mint nektek, és akkor még szót sem ejtettem a Facebookon lájkolók számáról, ami nálatok folyamatosan esik, nálunk pedig folyamatosan nőtt.
Alexa szerint, már kiestél a zinternetről is, országon belüli rank 16859. Madridom 2108, a Penamadridista 3359. A Pena és a Madridom is bekerült a 30 legjobb magyar fb oldalba egy indexes cikk szerint, de igen, biztos a toppon vagytok még :lol:
Milyen érdekes, hogy ennyire értesz hozzá, vagyis azt próbálod mutatni, mert valójában fingod sincs a dolog működéséről.
Ezért megkapod az első warnt személyeskedésért, régóta akartam már úgy is adni, ha a madridistán már nem volt rá lehetőségem :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. február 25., vasárnap 12:20

Én mostmár neked hiszek, van nálad tgf? Eddig átvertek és nem is tudtam róla. :(
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

thetruth

HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. február 25., vasárnap 12:12

Realista24 írta:Valaki beszopatta. Most meg jon ide ingyen reklámozni magát, mert mar nem akar pénzért kovetoket venni.
Nem valaki, hanem ti. Ez a Bartók Gábor nevű álneves pondró világosan megmondta, hogy nem fogjátok beismerni, sőt szinte szóról szóra megjósolta, hogy mit fognak egyes szerkesztőségi tagok reagálni. Tehát nyilvánvalóan nagyon jól ismer titeket, vagy előre összebeszéltetek. Akárhogy is, azt erősíti meg, hogy ti voltatok.
Realista24 írta:En anno kaptam karira egy ketpalcas mobilt ami egy percet sem működött :lol: másnak meg rózsaszín mp3at postázott meg időszámításunk előtti technológiával megáldva.
Akkoriban egyszer sem jeleztetek nekem, hogy gond van a kiosztott AJÁNDÉKOK minőségével, csak utólag vágtátok a fejemhez, igen aljas módon. Ha tudtam volna róla, akkor orvosoltuk volna a problémát. Ez is csak egy olyan dolog volt, amivel UTÓLAG támadtatok be.
Realista24 írta:Ja. Es köszönjük hogy olvasod a fórumot, kattintásbol soha nem elég, ugye?!
Nem olvasom, csak azért regisztráltam be, hogy szembesítsem a követőiteket azzal, hogy miket műveltek. Sajnos a legtöbbjükre már hatott az agymosás.
Realista24 írta:Mocskolódni meg lehet itt nyugodtan, meg vádaskodni, kit érdekel? A kutyát nem érdekli itt a madridista, nemhogy meg idot is fordítsunk ra.
Realista24 írta:nem kell senkinek támadást indítani a madridista ellen, hiszen évekkel ezelőtt tönkretette magát, földön fekvő emberbe meg nem illik belerúgni.
ericco írta:Nem túl életszagú ez a wireshark story, mert mekkora az esélye, hogy egy madridista szerkesztő és ez a Bartók Gábor egy wi-fi-t használjon. Különben is, honnan tudná, hogy ő épp szerkesztő? Nincs a homlokára írva. Ráadásul a wireshark, ha jól tudom, nem is működik routeren keresztül, csak hubon, mivel a router az adatokat oda küldi ahova kell, csak hubról lehet leolvasni az egész traficot.
Milyen érdekes, hogy ennyire értesz hozzá, vagyis azt próbálod mutatni, mert valójában fingod sincs a dolog működéséről.

erre csak ennyit tudok mondani: https://digiwonk.gadgethacks.com/how-to ... rk-424506/

a wireshark ennél azért jóval sokoldalúbb és mivel nincs titkositás így simán átvertetek minket.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. február 25., vasárnap 12:01

Második nekifutásra átjött. :agree:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 11:56

Steve írta:Amúgy esküszöm én sem értettem elsőre ericco amit írtál. :D :lol:
Nyugtassatok meg, hogy másodikra sikerült, mert sosem lesz belőlem pedagógus. Nem mitnha az akarnék lenni, de sosem lehet tudni :mrgreen:
Merci Zizou!

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. február 25., vasárnap 11:51

Szerintem a legszánalmasabb az egészben, hogy valaki ennyi energiát fektet a mocskolódásba. :kivagyhe:

Amúgy esküszöm én sem értettem elsőre ericco amit írtál. :D :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 11:31

Aha. Köszi.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 11:30

A lényeg, hogy a wireshark tényleg egy ügyes program, de csak bizonyos feltételek közt lehet csak arra használni, amit ez a Gábor leírt, és amelyek egy sima nyilvános wi-finél nem teljesülnek.
Vagy lehet tévedek, és egy wi-fi access pointnál is használható, úgy még nem használtam, csak hub-bal (üzletben kapható olcsó általában 8 portos switchek, amik csak nevükben azok).
De miért tette volna? Sok pénzbe kerülhetett annyi követő, amit nem a tartalomnak köszönhet.
Lehet valami gond volt a likefarmmal, nem fizetett, az FB lelőtte az álprofilokat, stb. és valamivel meg kellett magyarázni annak a pár tényleges lájkolónak. Azt mégsem mondhatta, hogy bocsi, az fb törölte 20 ezer fake likeolónkat, vagy már nem fizettem a farmnak, és ők maguk tűntek el.

Az egész Bartók Gáboros üzenet sántít nekem, mármint a hack technikai háttere.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2018. február 25., vasárnap 11:34-kor.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 11:28

Dupla D írta:
ericco írta:Nem lehet, hogy teletipp csinált egy álprofilt, hogy lejárassa a madridomot?
Szerintem is ez lesz a megoldás.
A kommented második felét meg én se tudom kommentálni. :D
De miért tette volna? Sok pénzbe kerülhetett annyi követő, amit nem a tartalomnak köszönhet.

Meg kapott 5 lajkot a bejegyzés :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. február 25., vasárnap 11:25

ericco írta:Nem lehet, hogy teletipp csinált egy álprofilt, hogy lejárassa a madridomot?
Szerintem is ez lesz a megoldás.
A kommented második felét meg én se tudom kommentálni. :D

Amúgy mi van ezzel a madridistával? Múltkor még egész sok követőjük volt. Hogy lett 10 ezer belőle?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 11:21

Ez nekem kínai
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 25., vasárnap 11:09

Ügyesen tereled el magadról a gyanút. :lol:
Nem lehet, hogy teletipp csinált egy álprofilt, hogy lejárassa a madridomot?
Nem túl életszagú ez a wireshark story, mert mekkora az esélye, hogy egy madridista szerkesztő és ez a Bartók Gábor egy wi-fi-t használjon. Különben is, honnan tudná, hogy ő épp szerkesztő? Nincs a homlokára írva. Ráadásul a wireshark, ha jól tudom, nem is működik routeren keresztül, csak hubon, mivel a router az adatokat oda küldi ahova kell, csak hubról lehet leolvasni az egész traficot.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 11:01

Ész amúgy aki csinalta, regelhetne ide, csak hogy leírja a miértet. Olvastam az okot, es meg egyet is értek vele, de miért kevert bele minket?
Tényleg erdekelne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 6:50

Bese Alexet meg puszilom :lol: ha tudnád mennyire technikai analfabéta vagyok ilyen teren, de megtisztelő hogy rám gondoltál. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: