látom valaki bal lábbal kelt fel
2 dolgot szeretnék csak kívülállóként hozzáfűzni:
kedves madridista tulaj (nem tudom ki vagy, ellentétben itt jópár adminnal vagy szerkesztővel, ezért írtam így)
jó szellemű, összetartó közösséget (meg kell nézni mennyien voltak a béelldöntőn madrid oldalról a bme-n), humort és azt a közeget (amit még a mai napig sem sikerült pár 10en-éves gyökérnek tönkretennie a baromságaival) nem tudsz pénzzel, ajándékokkal vagy egy elsősorban szar színvonalú, rossz minőségű szolgáltatással megvenni. ha valóban igaz az, amit a madridistáról, az üzemeltetéséről hallani a tulajváltáskor és azután, javaslom nyiss ki egy "hogyan kell jól céget, üzletet csinálni" könyvet, mert alapvető gondokat látok.
amúgy ha ennyire gecik a penamadrisita és madridom szerkesztői, adminjai, akkor miért nem tereled hivatalos útra a dolgot? unalmas itt ájvékolni meg fenyegetőzni, azt sem éri meg, hogy kinyisd a laptopot.
mivel nem ismerlek, nem is tudok rólad véleményt mondani, csak a tetteidet látom. szerintem feleslegesen írogatsz ide, ha a céljaid igazak és helyesek, máshogy tudod érvényesíteni őket.
ez meg úgy mindenkinek: elnézést, ha valaki megbántok, de olvasva itt ezeket a hsz-eket, tipikus vihar a biliben esetét látom, őszintén kívánom mindenkinek, hogy ez legyen a legnagyobb gondja az életben
én elhiszem, hogy mindenféle fizetség nélkül, hobbiból, szerelemből csináljátok, amit csináltok, de pont emiatt nem kell ezt felhozni, nem kell ezen megsértődni, hiszen ti választottátok ezt.
xavier +1, én is szóról szóra. (más kérdés, hogy utána személyesen is megismertem pár formát)