d.gergo írta:Üdv Londonból Gábor! Rövidre fogom, mert van jobb dolgom is. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy az öt évvel ezelőtti különválás bennünk valaha is olyan tüskéket hagyott volna, ami miatt ilyen aljas húzásokra vetemednénk?!
Üdv neked is, első számú lázadóm. De, én minden további nélkül elhiszem rólatok, hogy megcsináltátok ezt, hiszen a távozásotokkor is hasonlóan gerinctelen módon intéztétek a dolgokat. Ezzel kapcsolatosan már leírtam a VALÓSÁGOT jó párszor, nem teszem meg újra.
kodo írta:Amennyi időt itt töltesz, nyugodtan fektethetnéd inkább az "oldalad" fejlesztgetésébe. Hadd ne kelljen ecsetelnem, hogy mennyivel a béka segge alatt van a madridista jelenleg, kvázi megszégyenítetted és folyamatosan leépítetted mióta színre léptél. Ha nem veszed észre nyugodtan menj fel a penamadridistára is, százszor igényesebb az is és a madridom is, mint amit te összehordtál. 14 évesen igényesebb szurkolói oldalam volt, pedig az csak egy ingyenes portálon futott. De ezzel nem is lenne baj, ha nem ugatnál bele mások dolgába, és foglalkoznál inkább a sajátoddal.
A színre lépésem alatt mit értesz? Csak mert hogy tudd, első ízben 2005-ben kerültem kapcsolatba a madridistával, jóval azelőtt, hogy az enyém lett. Én – a madridommal ellenben – kizárólag a saját munkámmal foglalkoztam az évek során. Nem én voltam az, aki aljas módon feltörte egy rivális szerkesztő profilját, és szabotálta az oldalt. Arról már szót sem ejtek, hogy milyen undorító oldalakat állított be az oldal által kedvelt oldalak közé. Tipikusan az az infantilis viselkedés, amivel a távozásotokkor is szembesültem.
kodo írta:El nem tudom képzelni, ki az aki a madridistát olvassa jelenleg, mikor az összes magyar oldal és blog magasabb szintet képvisel. Elárulom a titkot, hogy a reklámot is lehet ízlésesen tálalni, és a látogatók igényeire szabni, talán nem aranyérkenőcsöt meg Messi mezt kellene az arcukba tolni a látogatóknak egy Real Madrid témájú oldalon, de te vagy a szakmabeli biztos jobban tudod.
Elég sokan olvasnak minket, azok, akik felismerik az igazi minőséget. A reklámokkal kapcsolatban már korábban is elmondtam a véleményemet. A Google kereső algoritmusain alapuló reklámok voltak az oldalon, így nem volt lehetséges konkrétan szabályozni, hogy mit jelenítsen meg. Akik Ronaldóra kíváncsiak, jó eséllyel kíváncsiak Messire is, így mindkettő bekerült a reklámok közé. Ilyen egyszerű.
kodo írta:Elengedhetnéd az egész dolgot, nem kell ide jönni aztán próbálni mosni a kezeidet. De zseniális ötlet volt ide beírni mindezt, nem is tudom mire számítottál? Hirtelen mindenki elpártol és madridistára megy ezután? Ilyen mértékű megmozdulás csak egyszer fordult eddig elő, akkor épp a madridistáról lépett le mindenki végleg, bár elismerem oroszlánrészt vállaltál a dologból.
Arra nem számítottam, hogy mindenki elpártol majd, de ilyen mértékű ellenállásra sem. Nagyon szép és jó, amit itt kórusban mantráznak az egykori madridistások, csak éppen egy szó sem igaz belőle.
Csabi írta:Ma nosztalgiából megnéztem már az oldaladat, legalább vennéd le a cikkekben lévő kattszámlálót. 100 alatti számokkal operáltok, miről beszélsz? Azokat is törölték a facebookkal együtt, akik az oldalt nézték? Ne viccelj már, a sok bottal egy-két statisztikát megszépíthetsz, de ne nézzél hülyének. Amikor a többen voltatok facebookon, akkor is sokszorosát kaptuk a lajkokból a ti posztjaitokhoz viszonyítva.
Meglepő lesz, de az oldalra érkező kattintások 99%-a Facebookról jön. Már hetek óta bejárkáltak az adott szerkesztőm profiljába, és tiltogatták az embereket. A letiltott felhasználók még nem tűnnek el a lájkolók számából, de több ezer ember érintett volt, ezért esett vissza már hetekkel ezelőtt a cikkjeink olvasottsága. Az ominózus esetre, amikor egyetlen éjszaka alatt 40 ezer követőnket törölte ki valaki, csak tegnap került sor. Javaslom, tekerj vissza 2 hónapot az oldalunkon, és láthatsz sok ezres olvasottságot is.
ericco írta:Arra válaszolnál már végre, hogy akkor a penások miért léptek le bő egy évvel korábban, ha annyira jó fej voltál? Jó, mi vittük a fórumot is, meg hát tényleg az utolsó kapcsolja le a villanyt szitu volt, így jobban fájt, megértem, de az oldal vállalhatatlen lett, amint megérkeztél. És nem a cikkek minősége miatt. A penás srácokat pedig nem pótoltad, a fórumozók közül kerültek ki az új szerkesztők, szóval a közösség tartotta életben akkor is az oldalt. A dista pedig Magyarország legjobb és egyetlen madridista szurkolói odlala volt, amíg szét nem b.sztad. Örökké "hálásak" leszünk ezért.
A mai nem értem, hogy miért léptek le a p…madridistások, ahogy a madridomosokat sem. Amiket megkaptam kétszer is indokoknak, azok jóindulattal is csak negyedigazságokat tartalmaztak. Semmibe vették a színfalak mögött végzett karbantartási és IT-s munkámat, folyamatosan követeltek, utólag pedig valótlan sérelmeket vágtak a fejemhez. És lázították a fórumozókat. Az oldal működésében legalább akkora szerepem volt, mint a szerkesztőknek összesen, de ezt az olyan nárcisztikus személyek, mint Realista24, nem voltak képesek már akkor sem belátni. Persze nem ő volt az egyetlen.
H.E.H.E. írta: ha tényleg hackelés és ilyesmi történt lehet menni a rendőrségre, de ez itt komolytalan.
A komolytalan nem én vagyok, hanem az, aki élettapasztalat nélkül beszél. Korábban egy hasonló ügy miatt már végigjártam a rendőrségi vonalat, néhány elveszített lájkoló miatt nem fognak nyomozást vagy eljárást indítani, a Facebook pedig esélytelen, hogy bírósági végzés nélkül kiszolgáltasson nekem adatokat a profilt feltörő személyről.
Több kommentet már nem tervezek ide írni, de utoljára még megjegyzem: bármit is pakoltok össze ebben a barlangban (ez vonatkozik a p…madridistára is), az ország legnagyobb oldala még mindig a Madridista.hu, immáron 14 éve. Tartson bármennyi ideig is, az minőségi, egyedi és friss tartalomra éhes felhasználók vissza fognak találni az otthonukba, ebben mindannyian biztosak lehettek.