Nem úgy mint RemyKerlon írta:Hát az öreg ért a focihoz, de nagyon nehezen barátkozik mások véleményével. Tipikus idősebb ember, nehezen nyit a fiatalokra.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát az öreg ért a focihoz, de nagyon nehezen barátkozik mások véleményével. Tipikus idősebb ember, nehezen nyit a fiatalokra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Vasárnap késő este már nem szabad fórumoznom, mert totál lemeríti az agyamat a gyerek a hétvége alatt, bármennyire aranyos is.Realista24 írta:Szintet nem ártana tartani, ha már a poénkodást túltolod.
Komolyra fordítva a dolgot amúgy nekem is. Egy dolog nem hiányzik vele kapcsolatban az az üldözési mánia. Sokszor azt hitte támadják, még ha valaki egyet is értett vele csak hozzátett valamit az ő gondolataihoz. De nem vagyunk egyformák, emberek vagyunk különböző személyiség vonásokkal,istimester írta:Nekem hiányzik a jó öreg RMCF, de tényleg
jókkal és rosszakkal is.
De engem ez sem zavart én bírtam.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Meglepo modon R24 voltericco írta:Nekem is, csak a mártírkodó éne nem.istimester írta:Nekem hiányzik a jó öreg RMCF, de tényleg
Amúgy nem te raktad ki őt véletlenül?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem is, csak a mártírkodó éne nem.istimester írta:Nekem hiányzik a jó öreg RMCF, de tényleg
Amúgy nem te raktad ki őt véletlenül?
soadroli írta:Szép volt 'Vásárhely!
Merci Zizou!
- BlancoMark
Nekem is, hiaba a narcisztikus jellemvonasok, azert amikor o irt valamit, akkor azt erdemes volt vegigolvasni.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekem hiányzik a jó öreg RMCF, de ténylegSteve írta:H.E.H.E. írta: pl RMCf annyi dellát nyalt fel, hogy már kínos neki idejönni, beindított 3 vállalkozást, őt lehet látni az új bentaygával a váci utcában
valld be hogy hiányzik..de csak a teste.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szintet nem ártana tartani, ha már a poénkodást túltolod.Steve írta:H.E.H.E. írta:hát egy emberrel több, azaz velem együtt már ketten lennénk , akik értenek a focihoz és tudnak magyarul írni és olvasni is.
És mindketten szerények is vagytok.
Amúgy egy business lehetőség Telefasznak.RMCF mint fő Jedi felvehetné a harcot D.Gergő “első lázadóval”.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
H.E.H.E. írta:hát egy emberrel több, azaz velem együtt már ketten lennénk , akik értenek a focihoz és tudnak magyarul írni és olvasni is.
És mindketten szerények is vagytok.
Amúgy egy business lehetőség Telefasznak.RMCF mint fő Jedi felvehetné a harcot D.Gergő “első lázadóval”.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hát egy emberrel több, azaz velem együtt már ketten lennénk , akik értenek a focihoz és tudnak magyarul írni és olvasni is.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Steve
H.E.H.E. írta:Demes csak az kap fizukát, aki volt év fórumozója
pl RMCf annyi dellát nyalt fel, hogy már kínos neki idejönni, beindított 3 vállalkozást, őt lehet látni az új bentaygával a váci utcában
valld be hogy hiányzik..de csak a teste.
- Steve
Csabit vigye el mert le se szarta a jelentésemet éjszaka, pedig reménykedyem az egy hét korlátlsn moderátori jogban nyomra vezetői díjként.Mindent a Madridomért, még éjszaka is.Faust írta:Csak most nezem, mi folyik itt.
Vigyen el a teletipp.
Mondjuk ha tegnap éjszaka megállítja szegény ember ámokfutását, akkor kimaradunk ebből a sok földi jóból.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Demes csak az kap fizukát, aki volt év fórumozója
pl RMCf annyi dellát nyalt fel, hogy már kínos neki idejönni, beindított 3 vállalkozást, őt lehet látni az új bentaygával a váci utcában
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára H.E.H.E. 2018. február 25., vasárnap 21:55-kor.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Csak most nezem, mi folyik itt.
Vigyen el a teletipp.
Vigyen el a teletipp.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A distát 2003-ban alapították. Még ezt sem tudod. Komoly ember vagy.thetruth írta:Több kommentet már nem tervezek ide írni, de utoljára még megjegyzem: bármit is pakoltok össze ebben a barlangban (ez vonatkozik a p…madridistára is), az ország legnagyobb oldala még mindig a Madridista.hu, immáron 14 éve. Tartson bármennyi ideig is, az minőségi, egyedi és friss tartalomra éhes felhasználók vissza fognak találni az otthonukba, ebben mindannyian biztosak lehettek.
Néha hitetlenül nézem a sorozatokat, hogy ennyi dráma a világon nincs senki életébe. De aztán látom 5(?) évvel később is mennyi dráma van még ezen a kis magyar szurkolói oldalon.
Van itt minden, fake fb profilok, hekkelés, ki árult el kit, fizettet fórumozók, ki mennyit dolgozott a honlapon, ajándék spar utalvány, nézettségi számokkal menőzés, amiről megint kiderül hogy nem igazak, egyik fordulat a másik után percenként változik a sztori és kapsz új infót, tökéletes.
Egyetlen amit sajnálok hogy rendőrség végül nem lesz a benne, mégha nem is hívják őket igazából, akkor is bemondhatták volna csak hogy kicsit felturbózza a showt. Mint ahogy a stand-uposok ott vannak a tökéletesen a kettő között amikor tudod hogynem minden igaz, de hihető annyira amit mondanak hogy nem is érdekel, csak élvezed az egészet és bevon a sztori.
Amikor d.gergőnek úgy irt vissza hogy "első számú lázadóm". Kedvenc részem az egészben, libabőr annyira jó szöveg. Fantasztikus, jobban meg volt írva az egész mint 6 évadnyi Walking Dead. Le a kalappal tényleg srácok.
Tudom hogy irritáló lehet nektek hogy szarral dobálnak titeket, de remélem azért élvezitek ti is hogy ennyire szórakoztató volt az egész.
Amúgy csak én fórumozok itt ingyen? Valaki dobjon már egy PÜ-t hogy hogyan lehet ezzel pénzt keresni. Most már értem hogy az ilyen hehe félék miért szarják tele a fórumot a sok hülyeségeikkel egész nap.
Van itt minden, fake fb profilok, hekkelés, ki árult el kit, fizettet fórumozók, ki mennyit dolgozott a honlapon, ajándék spar utalvány, nézettségi számokkal menőzés, amiről megint kiderül hogy nem igazak, egyik fordulat a másik után percenként változik a sztori és kapsz új infót, tökéletes.
Egyetlen amit sajnálok hogy rendőrség végül nem lesz a benne, mégha nem is hívják őket igazából, akkor is bemondhatták volna csak hogy kicsit felturbózza a showt. Mint ahogy a stand-uposok ott vannak a tökéletesen a kettő között amikor tudod hogynem minden igaz, de hihető annyira amit mondanak hogy nem is érdekel, csak élvezed az egészet és bevon a sztori.
Amikor d.gergőnek úgy irt vissza hogy "első számú lázadóm". Kedvenc részem az egészben, libabőr annyira jó szöveg. Fantasztikus, jobban meg volt írva az egész mint 6 évadnyi Walking Dead. Le a kalappal tényleg srácok.
Tudom hogy irritáló lehet nektek hogy szarral dobálnak titeket, de remélem azért élvezitek ti is hogy ennyire szórakoztató volt az egész.
Amúgy csak én fórumozok itt ingyen? Valaki dobjon már egy PÜ-t hogy hogyan lehet ezzel pénzt keresni. Most már értem hogy az ilyen hehe félék miért szarják tele a fórumot a sok hülyeségeikkel egész nap.
- Steve
Nekem eddig még senki sem vallott szerelmet..
Évek óta várok már rá, hogy valamelyik cuki kis madridista megkörnyékez..de semmi
Persze hehén kívül de őt már unom. Plusz rózsaszín mp3-at sem kaptam.
Évek óta várok már rá, hogy valamelyik cuki kis madridista megkörnyékez..de semmi
Persze hehén kívül de őt már unom. Plusz rózsaszín mp3-at sem kaptam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd ha mész a Pride-ra, veszek neked.ziro4vr írta:Azért kissé bánt, hogy nem kaptam még ajándékot R24-től, Isti külön megemlítése azért jól esett.
De egy rózsaszín mp3-ért bárkit eladok, légyszi nekem is küldj egy olyaaat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért kissé bánt, hogy nem kaptam még ajándékot R24-től, Isti külön megemlítése azért jól esett.
Nem illik.