legyen 150.Realista24 írta:OKDiario szerint szóltunk De Geának, hogy ne hosszabbítson, 100 milla megy érte, neki meg nettó 14.
egy kapusért bazmeg
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 27., kedd 12:49
legyen 150.Realista24 írta:OKDiario szerint szóltunk De Geának, hogy ne hosszabbítson, 100 milla megy érte, neki meg nettó 14.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 27., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 26., hétfő 12:59
Mondjuk szeptemberben voltak olyan hírek, hogy a vége felé már nem is Real-Psg volt a kérdés, hanem Real-Barca.KAG írta: De eléggé fájna, ha ott kötne ki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 26., hétfő 12:56
Fél napja erről beszélgetünk a fórumon.KAG írta:Neymart lerúgták, necces neki a visszavágó állítólag.
Ez meg nagyon háp-háp szagú.Paris Saint-Germain are willing to offer Kylian Mbappe to Barcelona in exchange for money and Philippe Coutinho in order to keep Neymar happy, El Pais reports.
Neymar is said to feel uncomfortable playing alongside potential Ballon d'Or rival Mbappe, whose €180 million move from Monaco will be made permanent at the end of the season.
And PSG are already willing to let the 19-year-old sensation go, if they can lure Neymar's friend and Brazil team-mate Coutinho from Barca, despite his recent big-money move from Liverpool.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 26., hétfő 12:52
Ez meg nagyon háp-háp szagú.Paris Saint-Germain are willing to offer Kylian Mbappe to Barcelona in exchange for money and Philippe Coutinho in order to keep Neymar happy, El Pais reports.
Neymar is said to feel uncomfortable playing alongside potential Ballon d'Or rival Mbappe, whose €180 million move from Monaco will be made permanent at the end of the season.
And PSG are already willing to let the 19-year-old sensation go, if they can lure Neymar's friend and Brazil team-mate Coutinho from Barca, despite his recent big-money move from Liverpool.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 26., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. február 26., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 26., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. február 26., hétfő 9:31
shame on mea mije? vagy milye?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 26., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 26., hétfő 9:29
a mije? vagy milye?Gaborone1 írta:Thiago Silva már kevésbé optimista, szerinte súlyos és nem lesz elérhető mivel nagyon hamar megduzzadt a bokálya."The referee should have intervened. Neymar plays and is happy to play. It's true that things like that happen. If it's serious? I think so, because it swelled up quickly. I am not a doctor, but I think he will be unavailable."
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. február 26., hétfő 9:24
Thiago Silva már kevésbé optimista, szerinte súlyos és nem lesz elérhető mivel nagyon hamar megduzzadt a bokálya."The referee should have intervened. Neymar plays and is happy to play. It's true that things like that happen. If it's serious? I think so, because it swelled up quickly. I am not a doctor, but I think he will be unavailable."
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 26., hétfő 8:56
Az a baj, hogy ez egyre rosszabb. Nekem rendszeresen fordult alá a bokám gyerek korom óta (ezért is kellett felhagynom az aktív sporttal). Eleinte bicegtem kicsit, aztán semmi probléma, úgy ahogy írod, aztán egyre komolyodott, a vége már gipsz lett. Azóta szerencsére nem fordult elő, de vigyázok is rá.kodo írta:Lehet elovigyazatossag.Kerlon írta:Szerintem tuti ficam. Húzódással nem hordágyon viszik le.
Nekem is fordult ala igy a bokam mar, csak megyeiben a kutyat nem erdekli bicegtem vele par percet aztan semmi baja nem volt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 26., hétfő 8:42
Lehet elovigyazatossag.Kerlon írta:Szerintem tuti ficam. Húzódással nem hordágyon viszik le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:40
Hát azért na, ott három perc alatt nem tudják megállapítani, hogy mi a gond. Persze, hogy nem állítják rá a traumát ért testrészre, a meccs is eldőlt, nem kellett erőltetni. Érthető a hordágy.Kerlon írta:Szerintem tuti ficam. Húzódással nem hordágyon viszik le.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 26., hétfő 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:35
Még nincs diagnózis, nem biztos, hogy ficam.Gaborone1 írta:Nem is mondhatna mást, mondjuk az arca a nyilatkozat alatt mást mutatott .Emery optimista, szerinte Neymar játszani fog a visszavágón.
Személy szerint nem gondolom, hogy egy bokaficam 9 nap alatt rendbe jön bármilyen fiziót kap.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. február 26., hétfő 8:31
Nem is mondhatna mást, mondjuk az arca a nyilatkozat alatt mást mutatott .Emery optimista, szerinte Neymar játszani fog a visszavágón.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 25., vasárnap 9:48
Hülyéksonic írta:Mar latom mi keszul! Meg a vegen jarni fogok vidi meccsre...Berti írta:#2021
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem