Előtte fütyülték szarrá, mondjuk tök jogosan.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
carasco helyett gaitán megy kínába úgy néz ki.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elég jó ez a Sevilla - Atletico. Griezmann meg szépet akasztott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Eddig is tudni lehetett, hogy Asenjo csúcs kapus, csak betettek neki a térdszalag szakadások, de ma megkoronázzák a szurkolói.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Juventus és a Debrecen ( ) 2012-ben szintén veretlenül lettek bajnokok.hunmadridista írta:Legutóbb emlékeim szerint az Arsenal volt arra képes, hogy veretlenül bajnok legyen (asszem olyan 2003-2004 környékén). Szerintem idén a Barcelona képes lehet arra, hogy véghez vigye ezt a bravúrt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Legutóbb emlékeim szerint az Arsenal volt arra képes, hogy veretlenül bajnok legyen (asszem olyan 2003-2004 környékén). Szerintem idén a Barcelona képes lehet arra, hogy véghez vigye ezt a bravúrt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Simán benne van. És az a durva, hogy fogalmam sincs, hogy csinálják. Ennyire azért nem jók, volt már nem 1, nem 2 meccsük, ahol nem érdemeltek győzelmet. De idén valahogy nagyon össze állt nekik a dolog, még gólt is alig kapnak, pedig hajlamosak olyan területeket hagyni, hogy az valami hihetetlen... Mondjuk ter Stegen valami brutál formában van egész szezonban. Meg hát a góllövéssel sem állnak hadi lábon, a Messi-Suarez duó lőtt annyi gólt, mint az egész Atlético, rádásul kapni se kaptak csak párral többet. Papíron toronymagasan a legjobbak, látva őket viszont tényleg nem értem, hogy jött ez össze...hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealMadridFanatic
Háh.
Még nem kiabálom el, de MEGMONDTAM.
Jajj, de rossz ez a megmondtam szöveg.
Szóval nagyon vártam a tavaszi robbantást, remélem a PSG-t lehozzuk már rutinból (sérülések...khm-khm) és a BL hadjárat idén sem áll le.
Már ősszel is azt éreztem, hogy nincs az az Isten, hogy mindenki egyszerre gyenge. Nyilván azzal senki nem számolt, hogy minden egyéb körülmény is ellenünk fog dolgozni, ráadásul valamilyen szinten várható volt, hogy a motivációcsökkenés hoz egyfajta lazaságot (nagyképűséget?), amit ignoráltak ZZ-ék nyáron azzal, hogy nem frissítették a keretet.
Mindenesetre éledezünk, Cé kezd éles lenni, de a többieken is azt érzem, hogy még bőven vannak tartalékok. Itt ami beteheti a kaput, azok a sérülések lesznek, most 3 kulcsember egyszerre nincs, ez nagyon irritáló már, hogy évek óta nem dobták a Sanitas kóklereit. De mindenki fel fog épülni és tarolunk a BL-ben.
Még nem kiabálom el, de MEGMONDTAM.
Jajj, de rossz ez a megmondtam szöveg.
Szóval nagyon vártam a tavaszi robbantást, remélem a PSG-t lehozzuk már rutinból (sérülések...khm-khm) és a BL hadjárat idén sem áll le.
Már ősszel is azt éreztem, hogy nincs az az Isten, hogy mindenki egyszerre gyenge. Nyilván azzal senki nem számolt, hogy minden egyéb körülmény is ellenünk fog dolgozni, ráadásul valamilyen szinten várható volt, hogy a motivációcsökkenés hoz egyfajta lazaságot (nagyképűséget?), amit ignoráltak ZZ-ék nyáron azzal, hogy nem frissítették a keretet.
Mindenesetre éledezünk, Cé kezd éles lenni, de a többieken is azt érzem, hogy még bőven vannak tartalékok. Itt ami beteheti a kaput, azok a sérülések lesznek, most 3 kulcsember egyszerre nincs, ez nagyon irritáló már, hogy évek óta nem dobták a Sanitas kóklereit. De mindenki fel fog épülni és tarolunk a BL-ben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
1et értek R24-el, én is így gondolnám ha madridos lennék.
Hiába a sok pont difi, bőven van félni való, simán lehet ez a szezon egy nagy bukta...látva mennyire stabil a matrac és hogy az Rm is éledezik.
Hiába a sok pont difi, bőven van félni való, simán lehet ez a szezon egy nagy bukta...látva mennyire stabil a matrac és hogy az Rm is éledezik.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cestus írta:Pont ezt akartam kérdezni én is. Kíváncsi vagyok, mit vár attól a meccstől itt a közvélemény. A három lehetséges eredményből kettő jó a Barcának, a Realnak valahol mindhárom rossz.DinhoL írta:És az Atletico elleni meccseteket leadjátok?
Csak a győzelem. Atletit jobban utaljak kint mint a Barcat. Valahol a Barcatol kikapni nem akkora szégyen. Mutatja a 100 éves statisztika is, szinte végig egalban a mérleg. Jobbtol kikapni nem szégyen. A hogyan mar mas kerdes, de az Atmatol mindig szégyen lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont ezt akartam kérdezni én is. Kíváncsi vagyok, mit vár attól a meccstől itt a közvélemény. A három lehetséges eredményből kettő jó a Barcának, a Realnak valahol mindhárom rossz.DinhoL írta:És az Atletico elleni meccseteket leadjátok?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
7 pontchronic írta:Hát ez a 10 pont a tűzközel?Remy írta:Azért remélem az Atletico tűzközelben tud maradni
Gyenge az Atleti a bajnoki címhez, szerintem maradni fog ez a 10 pont körüli hátrányuk 38 meccs után is.
-3 az egymás elleni meccsen
-3 a mi meccsünkön
és már is csak 1 pont
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ma azért még had tolják már le a meccsüket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát ez a 10 pont a tűzközel?Remy írta:Azért remélem az Atletico tűzközelben tud maradni
Gyenge az Atleti a bajnoki címhez, szerintem maradni fog ez a 10 pont körüli hátrányuk 38 meccs után is.
- Remy
- Kapcsolat:
Azért remélem az Atletico tűzközelben tud maradni, mert inkább ők nyerjenek, mint a katalánok. És miután lesz még Matrac vs Barca, illeve mi is toljuk a katalánok ellen, így még bőven ott lehet egy esetleges Atletico arany.pheco írta:Ha mar a bajnoksag szempontjabol “tet nelkuli” lesz a tavaszi Clasico, akkor legalabb ez hajtsa a sracokat az alap presztizsen felul, hogy nehogy veretlenul nyerjek mar meg a ligat.hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem szóltak neki, hogy most szabad a vásár?Realista24 írta:Barca meccsen a bíró jo arc volt. Semmire nem adott sárgát Suareznek, aki ki akarta pontot mi magát csütörtökre, hogy ne a hétvégi, Atma elleni derbi legyen veszélybe.
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha mar a bajnoksag szempontjabol “tet nelkuli” lesz a tavaszi Clasico, akkor legalabb ez hajtsa a sracokat az alap presztizsen felul, hogy nehogy veretlenul nyerjek mar meg a ligat.hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha a bajnokságot több fordulóval a vége előtt megnyerjük, és még állunk a BL-ben, akkor elég valószínű, hogy tartalékos felállás és nem akkora hajtás fogja jellemezni a csapatot.hunmadridista írta:Képes lesz valaki idén megverni a Barcelonát a spanyol bajnokságban?
Ha pedig a végéig kiélezett lesz a harc a bajnoki címért, akkor pedig az a sanszos, hogy már kikaptunk (,bár tudom, sok x-el is lehetséges elhullajtani a pontokat).