Real Madrid vs. Barcelona
- ___Samy___
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jaaa, azt hittem már osszerugta Bappeval is a port, vagy valami ilyesmi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nincs, csak amióta eligazolt a Barcából, ő a megtestesült gonosz.___Samy___ írta:Most megint van valami cirkusz a brazil körül? Lehet le vagyok maradva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Most megint van valami cirkusz a brazil körül? Lehet le vagyok maradva.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
MBappéért szó nélkül odaadnék akárkit a csapatból, Messi kivételével.lesliejr írta:Nem fogjuk Coutinho-t odaadni Mbappé-ért, álmodozhat Neymar, meg alakítgathatja kénye-kedve szerint a PSG keretét, csak ne Barcelonában nézzen körül. Coutinho hiány posztra jött, Mbappé a sokadik támadónk lenne, főleg ha Griezmann is nálunk köt ki.
Meg Iniesta kivételével, mert neki az a feladata, hogy tőlünk menjen nyugdíjba.
Kincs a gyerek, bár lehet elfogult vagyok, sőt biztos.
Neymar meg...minden csapatnak erősítés, de amilyen bomlasztó hatása lehet...tényleg mindenhol megtalálja azt, amibe/akibe bele lehet kötni. Pedig ha csak a játékára koncentrálna....
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
valszeg' azért mert nem nagyon szoktam írni, főleg nem focis témában de tényleg már elég régóta itt vagyok, még az ország legnagyobb madridista oldalán kezdtemKerlon írta: mindig elfelejtem, hogy nem idevalósi vagy, ezért tellett két percbe mire leesett (meglepő, hogy te ennyire aktívan vagy itt életképes )
Nem nagyon lehet belekötni...lesliejr írta:Nem fogjuk Coutinho-t odaadni Mbappé-ért, álmodozhat Neymar, meg alakítgathatja kénye-kedve szerint a PSG keretét, csak ne Barcelonában nézzen körül. Coutinho hiány posztra jött, Mbappé a sokadik támadónk lenne, főleg ha Griezmann is nálunk köt ki.
Én Perez helyében is távol tartanám magam Ney-től. Nálunk Messi, Párizsban Mbappé, Madridban Ronaldo szúrná a szemét. Csak a feszkó megy körülötte, azon kívül, hogy meccsekről hiányzik mert szülinapi bulikra jár Brazíliába, meg renitens késő edzésekről.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem fogjuk Coutinho-t odaadni Mbappé-ért, álmodozhat Neymar, meg alakítgathatja kénye-kedve szerint a PSG keretét, csak ne Barcelonában nézzen körül. Coutinho hiány posztra jött, Mbappé a sokadik támadónk lenne, főleg ha Griezmann is nálunk köt ki.
Én Perez helyében is távol tartanám magam Ney-től. Nálunk Messi, Párizsban Mbappé, Madridban Ronaldo szúrná a szemét. Csak a feszkó megy körülötte, azon kívül, hogy meccsekről hiányzik mert szülinapi bulikra jár Brazíliába, meg renitens késő edzésekről.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyáltalán nem.kodo írta:Kiselejtezik Suarezt? Nem tudom jó megoldás e Griezmann oda.
Bappét előbb hoznám ide, mint Griezmann-t. Hiába imádom utóbbit (előbbit is), tehetségben nem egy szint a kettő.H.E.H.E. írta:olyan szitokáradatot zúdítanék szerencsétlen Remyre, ha bappe ott, kisköcsög franciagyerek itt, hogy elmondani nem lehet, már most be lehet írni végleges örökös kitiltást.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
mindig elfelejtem, hogy nem idevalósi vagy, ezért tellett két percbe mire leesett (meglepő, hogy te ennyire aktívan vagy itt életképes )soadroli írta:én nem akarom ezt a gyereket, vigyétek ti, inkább Mbappé jöjjön. Remy is örülne
ettől függően vigyétek csak Griezest... meg Remyt is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
olyan szitokáradatot zúdítanék szerencsétlen Remyre, ha bappe ott, kisköcsög franciagyerek itt, hogy elmondani nem lehet, már most be lehet írni végleges örökös kitiltást.soadroli írta:én nem akarom ezt a gyereket, vigyétek ti, inkább Mbappé jöjjön. Remy is örülne
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én nem akarom ezt a gyereket, vigyétek ti, inkább Mbappé jöjjön. Remy is örülne
Kiselejtezik Suarezt? Nem tudom jó megoldás e Griezmann oda.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
vigyék csak, játékostemető
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Süti
Rájuk szakadt egy bank? Stadionprojektjük hogy áll?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcelona have reportedly agreed a deal to sign Antoine Griezmann from Atletico Madrid this summer.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Simán benne van, hogy a bíró egy facepalmmal párosítva pont ezért nem akarta megadni neki a második sárgátgaborz1 írta:Ha meg szándékosan akarta begyűjteni, akkor mehetett volna a 2 meccses eltiltás, mint Daninak a BL-ben.
Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Megnéztem volna az értetlen, buta fejét...gaborz1 írta: Ha meg szándékosan akarta begyűjteni, akkor mehetett volna a 2 meccses eltiltás, mint Daninak a BL-ben.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ha meg szándékosan akarta begyűjteni, akkor mehetett volna a 2 meccses eltiltás, mint Daninak a BL-ben.M1Ö írta:Ő lehet azért sem kap lapot és nem csak azért mert tudják, hogy szándékosan akarta begyűjteni az 5-et...gaborz1 írta:Csak simán le kellett volna vennie a mezét a 3. gólja után a 76. percben... De hát tudjuk, hogy őt senki sem az eszéért szereti.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ő lehet azért sem kap lapot és nem csak azért mert tudják, hogy szándékosan akarta begyűjteni az 5-et...gaborz1 írta:Csak simán le kellett volna vennie a mezét a 3. gólja után a 76. percben... De hát tudjuk, hogy őt senki sem az eszéért szereti.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero