Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 27., kedd 11:19

Régen azért voltak taktikai húzásai, de mióta Angliába visszament, semmi, zéró, csak a busz.

Én remélem kizúgnak, ez a foci halála.
Nem illik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 27., kedd 11:14

Caraway írta:Lattam mar mas topicban is, de csak hogy tiszta legyen; Bailly 3 honapos serulesbol tert vissza 3 meccse, ertheto volt, hogy se a Sevilla, se a Chelsea ellen nem fog jatszani. Amugy a hsz tobbi resze okes, dehat mindenki tudja hogy Mourinho egy gyoker, kommentalni se erdemes a United teljesitmenyet manapsag.

Bocsi, ezt nem tudtam valóban.

Engem csak az "zavar", hogy alapvetőn olyan játékosok is vannak a keretben, akikkel azért lehetne szépen játszani, helyette megy ez...

Pedig a City mutatja, hogy egy kicsit technikásabb, fineszesebb játékosokból felépített kerettel rommá lehet verni a PL-t.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. február 27., kedd 11:07

Lattam mar mas topicban is, de csak hogy tiszta legyen; Bailly 3 honapos serulesbol tert vissza 3 meccse, ertheto volt, hogy se a Sevilla, se a Chelsea ellen nem fog jatszani. Amugy a hsz tobbi resze okes, dehat mindenki tudja hogy Mourinho egy gyoker, kommentalni se erdemes a United teljesitmenyet manapsag.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 11:00

RealAsensio írta: A vegeredmeny szamit
Ja hát Mourinhonál mindenképp. :lol: Nála nem számít, hogy a naaagy álmok színházában lefocizzák a csapatát. :shifty: Csak a célfoci. :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 27., kedd 10:59

Tök mindegy mennyi területük lesz, amíg ilyen borzalmas ügyetlen Lukakukat, meg hasonló suta játékosokat erőltet.

Én nagyon elismerem Mourinho érdemeit abban, hogy a Realt is felhozta olyan szintre, ahonnan már lehetett (mással) tovább építkezni és dominálni Európát, de egyszerűen szégyen az edzői mentalitása. Borzalmas egysíkú, mindenhol ugyanaz a focigyilkos semmi kerül elő. Pedig a Unitedben is meglennének a játékosok a szép focihoz, de ezt az ocsmány bunkert nyomja, mint valami kiscsapattal, akiknek esélyük sincs máshogy. Az odavágón is spanyol szinten jó, de nem elit játékosok helyenként oktatták a United kicsit darabos, kicsit lomha, kicsit suta embereit. Smalling is hogy fel volt fújva, nagyon gyenge védő, Valencia is megy orrba-szájba, de kőbuta, Ashley Young meg szóra sem érdemes. Ez a McTominay is most a nagy találmánya, full közepes szintén.
Közben egy Rashford, Martial, Pogba padozik, vagy Bailly, akinél tavaly lestem, hogy milyen patent kis védő (mondjuk lehet visszaesett, nem tudom).

Na mindegy, nem érdekel a MU különösebben, mindig utáltam őket, de ez a semmilyen, focigyilkos szégyen, amit előadnak, ez kegyetlen. Nagyon remélem, hogy a BL-ben valaki ellen istenesen beleszalad Mourinho a késbe, megérdemelne egy sokgólos vereséget, hátha kigyógyulna a beteges ragaszkodásából a nézhetetlen focija iránt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. február 27., kedd 10:57

Alakulhat igy is, igen :lol: Mourinhos lenne az biztos.

Tartom, hogy otthon egyertelmu folenyben lesznek az angolok es nem fognak kiesni hazai palyan.

En meg csak arra probaltam ravilagitani, hogy az eredmeny szempontjabol mindegy, hogy alakul a merkozes, ha a vegen Mourinho orul. Mindegy, hogy Guidetti mit hagyott ki, mert ugyanugy a masik oldalon is eldonthettek volna a meccset az angolok. A vegeredmeny szamit.

En mar keszitem a bukszat, remelem jo szorzo lesz az angolokra. Aztan nehogy R24 joslata ervenyesuljon
:goat:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 10:56

Realista24 írta:Gólt szerez a ManU az első félidőben, beállnak buszozni, majd a 85-90. percben jön az egyenlítés és kiesnek. Annyira tipikus lenne
Ááá... ezeket mindig megússzák. Bár ahogy Mou eljátszotta 12-ben a Bayern ellen velünk, eljátszhatná most is. :shifty:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 27., kedd 10:52

M1Ö írta:
RealAsensio írta:Most akkor tavaly kiestek az EL-bol vagy vegul tovabbjutottak? A HA meg nem jatszik, ezzel az erovel mi se nyertunk volna BL-t, ha Vidalt nem allitjak ki, vagy Robben kapaslovese befer a lec ala stb stb. A lenyeg az, hogy szerintem a MU minimalis vereseget elszenvedve is tovabbmenne a Sevilla ellen otthon. A dontetlenert mentek Andaluziaba, otthon meg tovabbmennek Mourinhosan. Persze, alakulhat maskepp is.
Nem azt írtam, hogy nem mentek tovább.

Gólt szerez a ManU az első félidőben, beállnak buszozni, majd a 85-90. percben jön az egyenlítés és kiesnek. Annyira tipikus lenne :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 10:51

RealAsensio írta:Most akkor tavaly kiestek az EL-bol vagy vegul tovabbjutottak? A HA meg nem jatszik, ezzel az erovel mi se nyertunk volna BL-t, ha Vidalt nem allitjak ki, vagy Robben kapaslovese befer a lec ala stb stb. A lenyeg az, hogy szerintem a MU minimalis vereseget elszenvedve is tovabbmenne a Sevilla ellen otthon. A dontetlenert mentek Andaluziaba, otthon meg tovabbmennek Mourinhosan. Persze, alakulhat maskepp is.
Nem azt írtam, hogy nem mentek tovább.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. február 27., kedd 10:40

M1Ö írta:
RealAsensio írta:Siman tovabb fog menni a MU. Idegenben jo az X, ez Mou filozofiaja, az Old Traffordon tovabbmennek. Kovi korben meg orulnek nekik.
Ja. Tavaly is ez volt az EL-ben, aztán csak Guidetti szerencsétlenségén múlott, hogy nem ejtette ki őket a Celta a Traffordon. Ott is védekeztek.

7:36 :fpalm:
Most akkor tavaly kiestek az EL-bol vagy vegul tovabbjutottak? A HA meg nem jatszik, ezzel az erovel mi se nyertunk volna BL-t, ha Vidalt nem allitjak ki, vagy Robben kapaslovese befer a lec ala stb stb. A lenyeg az, hogy szerintem a MU minimalis vereseget elszenvedve is tovabbmenne a Sevilla ellen otthon. A dontetlenert mentek Andaluziaba, otthon meg tovabbmennek Mourinhosan. Persze, alakulhat maskepp is.

Kerlon: a Sevillanak is kell a gol, a MU-nak is tobb terulete lesz, nem? :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 27., kedd 10:25

szeritem sem lefutott meccs még a sevilla ellen, de azért remélem josé jön ki belőle győztesen.
aztán jó lenne ha őket kapnánk vagy a roma-sahtar győztesét.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 27., kedd 10:23

RealAsensio írta:
ateeemadrid írta:Pogba sztem felesleges, Modric Kroos Kova mind jobbak nála, Casemironak meg bérelt helye van, szóval max. valami menő discounttal próbálkoznék be érte. De amúgy csúnyán leépült, oké, szar foci, meg Mourinho, de akárhányszor láttam eddig, kurva sok hibával nyomta.

Az MU továbbra is gusztustalanul játszik, ráadásul még szarok is, szerintem túlmegy rajtuk a Sevilla. Ha viszont továbbmennek, és mi is, örülnék nekik a következő fordulóban. B-)
Siman tovabb fog menni a MU. Idegenben jo az X, ez Mou filozofiaja, az Old Traffordon tovabbmennek. Kovi korben meg orulnek nekik. :D
Várjuk meg a végét. Így sem védekeztek tökéletesen, hogy nem kellett támadniuk, most viszont támadniuk kell és több helye lesz a Sevillának.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 10:23

RealAsensio írta:Siman tovabb fog menni a MU. Idegenben jo az X, ez Mou filozofiaja, az Old Traffordon tovabbmennek. Kovi korben meg orulnek nekik.
Ja. Tavaly is ez volt az EL-ben, aztán csak Guidetti szerencsétlenségén múlott, hogy nem ejtette ki őket a Celta a Traffordon. Ott is védekeztek.

7:36 :fpalm:

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. február 27., kedd 10:14

ateeemadrid írta:Pogba sztem felesleges, Modric Kroos Kova mind jobbak nála, Casemironak meg bérelt helye van, szóval max. valami menő discounttal próbálkoznék be érte. De amúgy csúnyán leépült, oké, szar foci, meg Mourinho, de akárhányszor láttam eddig, kurva sok hibával nyomta.

Az MU továbbra is gusztustalanul játszik, ráadásul még szarok is, szerintem túlmegy rajtuk a Sevilla. Ha viszont továbbmennek, és mi is, örülnék nekik a következő fordulóban. B-)
Siman tovabb fog menni a MU. Idegenben jo az X, ez Mou filozofiaja, az Old Traffordon tovabbmennek. Kovi korben meg orulnek nekik. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 27., kedd 8:52

jovore sem lesz var a blben. eljen tovabb ovrebo cakir es csapata.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

elmondom
Kedvenc játékosaid: Tacchinardi

HozzászólásSzerző: elmondom » 2018. február 23., péntek 15:11

CS0ki írta:De Geat ha lehet, hozni kell. Viszont annyi még a probléma, hogy ha minden igaz, van egy éves opció is a szerződésében, amit az MU tud aktiválni.
Nekem nem volt bajom Navasszal, de 2013-ban sem bántam volna, ha meglett volna a csere...

A belga sem rossz opció, igazából pont attól félek, hogy addig variálgatunk mindkettőn, hogy hosszabbítanak, és elfelejthetjük őket. Mert nehéz lesz úgy meggyőzni bármelyiket, hogy légyszi tarts ki, ha nem tudjuk hozni a másik emberünket, becsszó jövünk érted.
a Times szerint közel a hosszabítás.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 22., csütörtök 15:57

BBeno írta:chelsea ellen végig mozizott. én remélem neuer után nem ő lesz a no1 kapus a nationalelfnél.
Miért mit kellett volna csinálnia? Willian 3 lövésén kívül momentuma sem volt a Chelseanak.

Maradjunk annyiban nem a kapusok meccse volt.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 22., csütörtök 15:53

Realista24 írta:
ericco írta:Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.
Ezt is biztos forrásból tudod gondolom :lol:
Mindig irjam oda, hogy szerintem? :D
Amugy arra sincs hiteles forras, hogy nem igy tortent :mrgreen:

Ha jol emlekszem, vegul magasabb fizetesert irt ala, gondolom ez enyhitett a fajdalman.
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 22., csütörtök 15:52

chelsea ellen végig mozizott. én remélem neuer után nem ő lesz a no1 kapus a nationalelfnél.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 22., csütörtök 15:47

Azért az is vicces, hogy sokan azt hiszik akciósan el lehet majd hozni Pogbát.
Még ha ki is utálja Mourinho teljesen, akkor is lenne alsó hangon 150 milla, 10 feletti fizu plusz a Raiolanak 2 yacht meg egy tengerparti nyaraló. Ha meg mi nem adjuk meg, akkor majd a PSG elviszi röhögve még többért is.

btw képről jut eszembe, ter Stegenből is egész jó kapus lett, csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság, ahogy a legnagyobb klasszisokból. Nem rossz ahhoz képest, hogy többször volt közröhej tárgya.

Vissza: