Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
kezdő lesz Ceba végre
akár LLorente mellett is
akár LLorente mellett is
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
halleluja, végre lehetne az álom középpálya erre a másik kettő sérültCasemiro ma mégsem lesz a csapattal. Gyomorproblémák miatt végül nem utazott el. Helyére Óscar került a keretbe.
mondjuk így se Ceba lesz hanem Llorente, hogy ne legyen túl támadó...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennyi erőből basszunk el 200 millát Kane-re... 100 milla... jézus... bár nem hiszem, hogy zizu le akarná cserélni Navas-t. Meg van vele elégedve. Meg szerény személyem is.H.E.H.E. írta:legyen 150.Realista24 írta:OKDiario szerint szóltunk De Geának, hogy ne hosszabbítson, 100 milla megy érte, neki meg nettó 14.
egy kapusért bazmeg
- Süti
Ha annyi pénzem lenne mint de Gea cikk a nemzetközi sajtóban, most Barcelona felé repülnék az esti Espanyol meccsre.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem annal nincs nyomosabb erv, hogy ha BL-t akar nyerni, akkor atkoltozik Madridba. Ha ott marad, akkor nem kar erte... ideje lenne rarepulni Courtois-ra.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De a világ legjobbja Ha sikerül rábeszélni, hogy ne hosszabbítson, akkor elég kell legyen kevesebb is.H.E.H.E. írta: egy kapusért bazmeg
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Ez a De Gea-Real Madrid kapcsolat orokre egy beteljesuletlen szerelem marad szerintem.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
legyen 150.Realista24 írta:OKDiario szerint szóltunk De Geának, hogy ne hosszabbítson, 100 milla megy érte, neki meg nettó 14.
egy kapusért bazmeg
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
OKDiario szerint szóltunk De Geának, hogy ne hosszabbítson, 100 milla megy érte, neki meg nettó 14.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk szeptemberben voltak olyan hírek, hogy a vége felé már nem is Real-Psg volt a kérdés, hanem Real-Barca.KAG írta: De eléggé fájna, ha ott kötne ki.
Fél napja erről beszélgetünk a fórumon.KAG írta:Neymart lerúgták, necces neki a visszavágó állítólag.
Ez meg nagyon háp-háp szagú.Paris Saint-Germain are willing to offer Kylian Mbappe to Barcelona in exchange for money and Philippe Coutinho in order to keep Neymar happy, El Pais reports.
Neymar is said to feel uncomfortable playing alongside potential Ballon d'Or rival Mbappe, whose €180 million move from Monaco will be made permanent at the end of the season.
And PSG are already willing to let the 19-year-old sensation go, if they can lure Neymar's friend and Brazil team-mate Coutinho from Barca, despite his recent big-money move from Liverpool.
De eléggé fájna, ha ott kötne ki. [/quote]
Neymar érzi Mbappe árnyékát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neymart lerúgták, necces neki a visszavágó állítólag.
De eléggé fájna, ha ott kötne ki.
Ez meg nagyon háp-háp szagú.Paris Saint-Germain are willing to offer Kylian Mbappe to Barcelona in exchange for money and Philippe Coutinho in order to keep Neymar happy, El Pais reports.
Neymar is said to feel uncomfortable playing alongside potential Ballon d'Or rival Mbappe, whose €180 million move from Monaco will be made permanent at the end of the season.
And PSG are already willing to let the 19-year-old sensation go, if they can lure Neymar's friend and Brazil team-mate Coutinho from Barca, despite his recent big-money move from Liverpool.
De eléggé fájna, ha ott kötne ki.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát szerintem korából kiindulva ha akarjuk belefér 3 bajnokság is
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Valami francia csapatnak kéne kölcsönadni, ott lehet csapatni rendesen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nyáron jön Vinicius? remélem azért egyből kölcsön toljuk valami spanyol csapatnak, simán van olyan fiatal, hogy akár több évig kölcsönben legyen valahol, ha van olyan jó, mint amit várnak tőle sem tartanám itt még jó darabig
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
shame on mea mije? vagy milye?
- RealMadridFanatic
A boka pont az, aminél nehéz ezt megmondani. Az, hogy hirtelen feldagad még nem feltétlen jelenti, hogy hetekre kiesett. Ott volt Messi is Ujfalusi (?) belépőjénél, görögdinnye méretű volt a lába, aztán 1-2 hét után már játszott.
De szarul nézett ki, tény. Nekem háromszor sikerült így elszaggatni a bokáim, nem nagy élmény és egyre rosszabb lett nekem is. Én mondjuk legutóbb egy hétig felállni sem nagyon tudtam, aztán mankó még vagy 2 hétig legalább (gipszelni nem engedtem, sportorvos ismerős mondta, hogy ilyen jellegű sérülésre kőkor a gipsz, több kárt okoz, mint hasznot). Ők azért kicsit más szintű kezelést kapnak. Nem tartom kizártnak, hogy ott lesz ellenünk, de azért ilyenkor elég ha fejben kicsit ott marad a félsz - mindenképpen buknak ezzel az esettel.
De szarul nézett ki, tény. Nekem háromszor sikerült így elszaggatni a bokáim, nem nagy élmény és egyre rosszabb lett nekem is. Én mondjuk legutóbb egy hétig felállni sem nagyon tudtam, aztán mankó még vagy 2 hétig legalább (gipszelni nem engedtem, sportorvos ismerős mondta, hogy ilyen jellegű sérülésre kőkor a gipsz, több kárt okoz, mint hasznot). Ők azért kicsit más szintű kezelést kapnak. Nem tartom kizártnak, hogy ott lesz ellenünk, de azért ilyenkor elég ha fejben kicsit ott marad a félsz - mindenképpen buknak ezzel az esettel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
a mije? vagy milye?Gaborone1 írta:Thiago Silva már kevésbé optimista, szerinte súlyos és nem lesz elérhető mivel nagyon hamar megduzzadt a bokálya."The referee should have intervened. Neymar plays and is happy to play. It's true that things like that happen. If it's serious? I think so, because it swelled up quickly. I am not a doctor, but I think he will be unavailable."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Thiago Silva már kevésbé optimista, szerinte súlyos és nem lesz elérhető mivel nagyon hamar megduzzadt a bokálya."The referee should have intervened. Neymar plays and is happy to play. It's true that things like that happen. If it's serious? I think so, because it swelled up quickly. I am not a doctor, but I think he will be unavailable."
Az a baj, hogy ez egyre rosszabb. Nekem rendszeresen fordult alá a bokám gyerek korom óta (ezért is kellett felhagynom az aktív sporttal). Eleinte bicegtem kicsit, aztán semmi probléma, úgy ahogy írod, aztán egyre komolyodott, a vége már gipsz lett. Azóta szerencsére nem fordult elő, de vigyázok is rá.kodo írta:Lehet elovigyazatossag.Kerlon írta:Szerintem tuti ficam. Húzódással nem hordágyon viszik le.
Nekem is fordult ala igy a bokam mar, csak megyeiben a kutyat nem erdekli bicegtem vele par percet aztan semmi baja nem volt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???