Kellene Ő is meg Kroos is, mint egy falat kenyér.BBeno írta:marcelo újra a csapattal edzett
Láthattuk többször is, hogy a B-csapat mennyit ér.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 1., csütörtök 15:18
Kellene Ő is meg Kroos is, mint egy falat kenyér.BBeno írta:marcelo újra a csapattal edzett
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 1., csütörtök 14:33
portillo írta:Én egyébként kövezzetek meg, de Kane-t hoznám. Persze-persze, semmiben sem kiemelkedő a gyerek, meg nem tud focizni, csak ehhez képest sz@rja gólokat, ráadásul a fontos meccseken is.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 1., csütörtök 14:20
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 1., csütörtök 13:39
Idén 31 éves, valószínűleg ezért.realistahuni írta:Egyébként még azon csodálkozom, hogy Mertens nem jött szóba eddig, statokban sem áll rosszul és elég szép zsugákat nyom a Nápolyban.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 1., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 1., csütörtök 10:52
Szerintem ez mind visszavezetheto a stilusidegensegre.wxyz írta:Mondjuk Balenél történtek változások az ideigazolása után. Atletikusság megkopása, sérülések számának emelkedése, kényelmesebb hozzáállás.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 1., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 1., csütörtök 10:12
Bale is PL tobbszoros legjobbakent erkezett, rekordigazolaskent. Sokszor vallara vette a Spurst, itt megsem tud stabilan huzoember lenni.portillo írta:Persze-persze, semmiben sem kiemelkedő a gyerek, meg nem tud focizni, csak ehhez képest sz@rja gólokat, ráadásul a fontos meccseken is.
HozzászólásSzerző: portillo » 2018. március 1., csütörtök 10:01
Lesz itt még egy VB is, jöhet az aktuális James.Yazid írta:szerintem is Hazard, Kane v Lewa lesz a befutó, a belga mellett utóbbi kettő közül valaki.
kapuskérdést nem tudom hova tenni, talán ddg, de ami hajcihő volt már vele többször is. meg a mu-t nem érteném ha eladnák, bár 100-150ért hülyék lennének nem...
más nem is fog jönni nyáron ilyen jobb/balbekkről ne is álmodjunk.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. március 1., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. március 1., csütörtök 9:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 1., csütörtök 9:06
Kapus galaktikus? Kizart. Támadó lesz. Mbappera szerintem már raillik a galaktikus és több lehet az esély rá, mint Neymarra, de egyik sem túl esélyes.KAG írta:Realista24 írta:A hírek szerint Pérez dolgozik a nyári galaktikus igazoláson, de azt nem tudni, hogy ki lesz az.
Reálisan nézve a dolgokat Hazard,DDG vagy Kane lehet az.
Reméljük, hogy valaki a két előbbi közül és nem az utóbbi lesz.
Neymar szerintem teljesen sansztalan, Mbappe pláne (meg szvsz őt Perez nem is veszi "galaktikusnak")
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 1., csütörtök 8:57
Realista24 írta:A hírek szerint Pérez dolgozik a nyári galaktikus igazoláson, de azt nem tudni, hogy ki lesz az.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 1., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 27., kedd 18:13
Aha, csak Bale alkalmatlan csatárnak emellett mindig sérült, Karim meg manapság elég impotens a kapu előtt. Be is b@cna még 1 év csak ezzel a 3assal elől. Bale menjen, Karim maradhat, ZZ döntse el, hogy mit akar és úgy alakítsa a keretet nyáron, ne cimbizzen, Perez meg adjon neki bizalmat legalább még 1 évre, ha van a Mesternek megfelelő koncepciója.Jim írta:inkább de Geára költsük a pénzt mint Kane-re...
ha rotálva van folyamatosan elöl a BBC 4-4-2-ben a 2 csatárposzton
lehet nem is kéne csatárt venni
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. február 27., kedd 17:21
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. február 27., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. február 27., kedd 16:14
halleluja, végre lehetne az álom középpálya erre a másik kettő sérültCasemiro ma mégsem lesz a csapattal. Gyomorproblémák miatt végül nem utazott el. Helyére Óscar került a keretbe.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 27., kedd 13:02
Ennyi erőből basszunk el 200 millát Kane-re... 100 milla... jézus... bár nem hiszem, hogy zizu le akarná cserélni Navas-t. Meg van vele elégedve. Meg szerény személyem is.H.E.H.E. írta:legyen 150.Realista24 írta:OKDiario szerint szóltunk De Geának, hogy ne hosszabbítson, 100 milla megy érte, neki meg nettó 14.
egy kapusért bazmeg
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 27., kedd 12:58
Jelenlévő fórumozók: 44 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem