Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általában a sorozatokban nagyon rosszul kezelik a női karaktereket. Idegesítőre sikerülnek, akik csak megnehezítik a hős férfikarakterek dolgát. Alig várom, hogy legyen már egy fontos karakter valamelyik sorozatban, amelyik reálisan fogja bemutatni a férfi-nő kapcsolatot, azaz a nő lelki és érzelmi támaszt nyújt a nehéz helyzetben a hisztizés helyett. Talán Hannah McKay ilyen a Dexterből, őt bírom is, meg szúrnám ishehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlük
Sorozatok, TV műsorok
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlükericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor rájött, hogy a nővére falaz elég hosszú ideje Waltnak, meggyűlölte őt is, és a gyerekekre fáj a foga. Mivel sajátjuk nincs. Nem látok ebben akkora logikai bakit. Eléggé figyelnek ezekre a sorozatban. Ám nem gondoltam volna, hgoy az 5. évad is hozza a színvonalat. Nagyon sajnálom, hogy vége.hehe írta:breaking bad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kérdés: hank felesége mi a faszért örül ennyire, hogy waltot elkapták? a nővére meg a gyereke így jövő és pénz nélkül van. egyszerűen nem értem, mire fel ez a gyűlölet? sztem ez elég nagy baklövés a sorozatban.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor rájött, hogy a nővére falaz elég hosszú ideje Waltnak, meggyűlölte őt is, és a gyerekekre fáj a foga. Mivel sajátjuk nincs. Nem látok ebben akkora logikai bakit. Eléggé figyelnek ezekre a sorozatban. Ám nem gondoltam volna, hgoy az 5. évad is hozza a színvonalat. Nagyon sajnálom, hogy vége.hehe írta:breaking bad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kérdés: hank felesége mi a faszért örül ennyire, hogy waltot elkapták? a nővére meg a gyereke így jövő és pénz nélkül van. egyszerűen nem értem, mire fel ez a gyűlölet? sztem ez elég nagy baklövés a sorozatban.
Pedig a Dexternél már épp ideje, az az utolsó évad is egy nagy erőlködés. Nagy kedvenc a sorozat, de az írók sorban beleesnek abba a hibába, hogy az ígéretes karaktereket elcseszik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Előzőben az ukrán csávót, most Vogelből csináltak egy rinyapinát... Ráadásul hol vannak ezek az ellenségek egy Trinityhez képest?
Merci Zizou!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elkezdtem az amerikai x-factor 2. evadjat. Nekem nagyon bejon
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
breaking bad:
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Legújabb Breaking Bad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HOGY LEHETETT ÍGY VÉGE?????
Amúgy már sejtettem, hogy ez lesz, amikor Waltot betették a kocsiba, aztán még ott húzták az időt, tudtam hogy jönnek Todék.. bár én azt gondoltam, hogy kapásból leszedik Hanket.. ami mondjuk reális is lett volna. JEssé meg mintha kiszállt volna a kocsiból és menekülne... Nagyon várom az utolsó három részt, jövő hétig már alig bírom..
Hihetetlen színvonalú a sorozat, nálam ez a best.
És még a Dexter hátravan...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HOGY LEHETETT ÍGY VÉGE?????
Amúgy már sejtettem, hogy ez lesz, amikor Waltot betették a kocsiba, aztán még ott húzták az időt, tudtam hogy jönnek Todék.. bár én azt gondoltam, hogy kapásból leszedik Hanket.. ami mondjuk reális is lett volna. JEssé meg mintha kiszállt volna a kocsiból és menekülne... Nagyon várom az utolsó három részt, jövő hétig már alig bírom..
Hihetetlen színvonalú a sorozat, nálam ez a best.
És még a Dexter hátravan...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- h3x0r
szivesen :ĐBoky írta:köszi, hogy megerősítetted amit 2 hsz-szel korábban leírtam.
(valahogy atsiklottam felette. pedig a breaking bad-es reszt biztosan elolvastam)
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
köszi, hogy megerősítetted amit 2 hsz-szel korábban leírtam.h3x0r írta:Ne igyal elore, csak egy honap mulva kezdodikkelemen.istvan írta:Kiegészíteném azzal,hogy ma este jön az american horror story 3.évad
Vagy az nem népszerű
- h3x0r
Ne igyal elore, csak egy honap mulva kezdodikkelemen.istvan írta:Kiegészíteném azzal,hogy ma este jön az american horror story 3.évad
Vagy az nem népszerű
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
sztem 1 hónappal benézted eztkelemen.istvan írta:Kiegészíteném azzal,hogy ma este jön az american horror story 3.évadh3x0r írta:Nepszerubb sorozatok szeptemberi premierjei:
Vagy az nem népszerű
a breaking bad meg nem tud hibázni. korszakos sorozat lesz, 10-20 év múlva is beszédtéma és etalon lesz.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kiegészíteném azzal,hogy ma este jön az american horror story 3.évadh3x0r írta:Nepszerubb sorozatok szeptemberi premierjei:
Vagy az nem népszerű
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ma reggelre itt is Boardwalk Empire s0401 Indul az őszi sorozatdömping
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
ferni írta:szilamer írta:Mostanában Spartacust nézem. Nekem nagyon bejön, simán a legjobb sorozat eddig amit láttam.9/10 van kis hiányosság de mibe nincs.mi van? csak én nem értem?(Nálam a 10/10 a Trónok Harca )
jaj, Dexterben ez az 1 hét pihi megviselt, de remélem legalább jól fogják lezárni, bízok bennük.
Utánna jutott eszembe, hogy bakker a Trónok Harca is van de már elfelejtettem javítani az előbbit
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Amerikai X-faktort már nézem 2 évada, ott nagyon sok minőségi előadó jön ki és vannak akik már a selejtezőben kiesnek, mert vannak még jobbak. Plusz a Voice is nagyon jó ott kint és sokkal érthetőbb (még ha angolul is van! ). Csak a Voice-ban kicsit bosszantó, hogy elképesztő többségben vannak a country énekesek, mert az USA arra vevő (nem hiába ennyire sikeres Taylor Swift is).
A Castle, Grace klinika, Mentalista triót nézem az RTL-es ütemben, 1-2 évaddal lemaradva magyarul. Ahogy épp lemegy 1-2 rész vagy épp lemegy az évad és akkor egybe megnézek pár részt. Hawaii Five O sorozat első két évadát láttam, 3. épp most fut magyarul, azt majd még megnézem ha kifut, 4.et is magyarul nézem - főleg mert szerepel benne 4 Lost szereplő is! ("az ázsiai, a dagi és a kopasz").
- Nashville már a gépen, lehet kap egy esélyt, elég laza sorozatnak tűnik.
- Revenge első két évadát láttam magyarul, M1 adta, az elképesztően jó volt, már várom a folytatást. Ajánlom is mindenkinek, hasonló mint az Arrow, csak csaj a főszereplő, de ő is a bosszú miatt ment vissza a városába.
- Revolution első évadból még van egy részem. másodikat is majd egybe nézem meg.
- Homeland 3.évadot is majd egybe, ha kifut.
Viszont amiket nézni fogok heti rendszerességgel az a Vampire Diaries és a spin-off The Originals. Előbbi alap dolog nálam, továbbra is top3 sorozatom egyike, illetve kíváncsi vagyok mit hoznak ki a spin-offból. Oda átment Klaus, Elijah, Rebekah és a vérfarkas Haiyle. Damon nyilatkozott is egyet, hogy picit sz*r lesz a négyes nélkül, de megoldják. Ez a dolguk. De ahogy olvastam jó sok új, és érdekes karakter jön a VD-be. Meglátjuk milyen lesz.
Akinek meg tetszett az Így neveld a sárkányod című animációs film, ahhoz is készült egy sorozat, amit magyarul is adnak már 15 körül járnak, azt is elkezdem majd valamikor.
Illetve van még egy The Tomorrow people ami időutazós, teleportálós sorozat lesz, olyasmi mint a Hipervándor című film. Nagyon tetszik az előzetese alapján...
plusz lesz még egy vámpíros sorozat amit Magyarországon (is) forgattak, bár az kicsit más időben játszódik és picit más lesz... Ennek a sorozatnak a főszereplője az Arrow főszereplőjének a rokona.
És lesz egy jó kis sci-fi sorozat ami szintén nagyon érdekel:
THE 100 ===> A Gossip girl - a CHUCK és a VD producerétől!!
A Castle, Grace klinika, Mentalista triót nézem az RTL-es ütemben, 1-2 évaddal lemaradva magyarul. Ahogy épp lemegy 1-2 rész vagy épp lemegy az évad és akkor egybe megnézek pár részt. Hawaii Five O sorozat első két évadát láttam, 3. épp most fut magyarul, azt majd még megnézem ha kifut, 4.et is magyarul nézem - főleg mert szerepel benne 4 Lost szereplő is! ("az ázsiai, a dagi és a kopasz").
- Nashville már a gépen, lehet kap egy esélyt, elég laza sorozatnak tűnik.
- Revenge első két évadát láttam magyarul, M1 adta, az elképesztően jó volt, már várom a folytatást. Ajánlom is mindenkinek, hasonló mint az Arrow, csak csaj a főszereplő, de ő is a bosszú miatt ment vissza a városába.
- Revolution első évadból még van egy részem. másodikat is majd egybe nézem meg.
- Homeland 3.évadot is majd egybe, ha kifut.
Viszont amiket nézni fogok heti rendszerességgel az a Vampire Diaries és a spin-off The Originals. Előbbi alap dolog nálam, továbbra is top3 sorozatom egyike, illetve kíváncsi vagyok mit hoznak ki a spin-offból. Oda átment Klaus, Elijah, Rebekah és a vérfarkas Haiyle. Damon nyilatkozott is egyet, hogy picit sz*r lesz a négyes nélkül, de megoldják. Ez a dolguk. De ahogy olvastam jó sok új, és érdekes karakter jön a VD-be. Meglátjuk milyen lesz.
Akinek meg tetszett az Így neveld a sárkányod című animációs film, ahhoz is készült egy sorozat, amit magyarul is adnak már 15 körül járnak, azt is elkezdem majd valamikor.
Illetve van még egy The Tomorrow people ami időutazós, teleportálós sorozat lesz, olyasmi mint a Hipervándor című film. Nagyon tetszik az előzetese alapján...
plusz lesz még egy vámpíros sorozat amit Magyarországon (is) forgattak, bár az kicsit más időben játszódik és picit más lesz... Ennek a sorozatnak a főszereplője az Arrow főszereplőjének a rokona.
És lesz egy jó kis sci-fi sorozat ami szintén nagyon érdekel:
THE 100 ===> A Gossip girl - a CHUCK és a VD producerétől!!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Nepszerubb sorozatok szeptemberi premierjei:
7 - X faktor hu S4
11- X-factor us S3
16 - Bones S9
17 - New Girl S3
23 - Castle S6
23 - Voice US S5
23- HIMYM S9
24 - POI S3
24 - NCIS S11
24 - NCIS LA S5
25 - South Park S17
25 - Revolution S2
25 - Criminal Minds S9
25 - Modern Family S5
25 - Nashville S2
26 - Two And a Half Men S11
26 - The Big Bang Theory S7
26 - Glee S5
26 - Elementary S2
26 - Parenthood S5
26 - Grey's Anatomy S10
27 - Havaii Ficve 0 S4
29 - Once Upon a Time S3
29 - The Mentalist S6
29 - The Goodwife S5
29 - Family Guy S12
29 - American Dad S9
29 - Homeland S3
29 - The Simpsons S25
29 - Revenge S3
En ezeket nezem: HIMYM, South Park, TBBT, TAAHM, Family Guy, The Simpsons
Par evaddal le vagyok maradva a: Castle-el
Es ha meg lesz idom, akkor elkezdem a Homeland-et
Ti hogy alltok a szeptemberben rajtolo sorozatokkal?
7 - X faktor hu S4
11- X-factor us S3
16 - Bones S9
17 - New Girl S3
23 - Castle S6
23 - Voice US S5
23- HIMYM S9
24 - POI S3
24 - NCIS S11
24 - NCIS LA S5
25 - South Park S17
25 - Revolution S2
25 - Criminal Minds S9
25 - Modern Family S5
25 - Nashville S2
26 - Two And a Half Men S11
26 - The Big Bang Theory S7
26 - Glee S5
26 - Elementary S2
26 - Parenthood S5
26 - Grey's Anatomy S10
27 - Havaii Ficve 0 S4
29 - Once Upon a Time S3
29 - The Mentalist S6
29 - The Goodwife S5
29 - Family Guy S12
29 - American Dad S9
29 - Homeland S3
29 - The Simpsons S25
29 - Revenge S3
En ezeket nezem: HIMYM, South Park, TBBT, TAAHM, Family Guy, The Simpsons
Par evaddal le vagyok maradva a: Castle-el
Es ha meg lesz idom, akkor elkezdem a Homeland-et
Ti hogy alltok a szeptemberben rajtolo sorozatokkal?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
haverral állandóan ezen vitázunk. Ő olvassa folyamatosan a könyveket, én meg csak nézem a sorozatot. Nekem megfelel úgy ahogy van, (magamtól) nem tudok semmi a könyvben történtekről. Ő szokott mindig mesélni. Most folytatta a sorozatot ő is (anno belekezdett első évadba de nem fejezte be). Most végignézte a 2.at is. ÉS sok-sok történés különbözik a könyv és a sorozat között. Sok minden ki sincsen fejtve rendesen.kelemen.istvan írta:Trónok harca sorozatban : 10/9
könyvben 10/12
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(neveket most nem tudok hirtelen, sorry) ===> már amikor a csávót kínozták és levágták a "csúnyáját", az hülyeség volt. sok időt elvett egy full értelmetlen és semmimondó jelenet.
de persze én csak a sorozatból nem észlelek semmit, nekem ez így jó.
őneki meg nagyon nem, mert ég és föld a kettő. (első évad még elment, de a második már nem)
Revolution meg egyelőre 20/14 rész megnézve.
nem rossz. majd meglátom milyen irányba mennek el.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de itt is több fontosnak hitt szereplő távozott el pár részen belül
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
szilamer írta: simán a legjobb sorozat eddig amit láttam. 9/10 van kis hiányosság de mibe nincs.
(Nálam a 10/10 a Trónok Harca )
Spartacust nekem is el kellene kezdeni
Trónok harca sorozatban : 10/9
könyvben 10/12
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
szilamer írta:Mostanában Spartacust nézem. Nekem nagyon bejön, simán a legjobb sorozat eddig amit láttam.
9/10 van kis hiányosság de mibe nincs.
mi van? csak én nem értem?(Nálam a 10/10 a Trónok Harca )
jaj, Dexterben ez az 1 hét pihi megviselt, de remélem legalább jól fogják lezárni, bízok bennük.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Mostanában Spartacust nézem. Nekem nagyon bejn, simán a legjobb sorozat eddig amit láttam. 9/10 van kis hiányosság de mibe nincs.
In vino veritas.