Miután elküldtem, szinte azonnal rájöttem, hogy hibát követtem el.ferni írta:valahogy így?
Sebaj, Puyol nem felejt, és háromszor adja vissza Benzemának.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 22:52
Miután elküldtem, szinte azonnal rájöttem, hogy hibát követtem el.ferni írta:valahogy így?
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 11., szerda 22:41
valahogy így?GT37 írta:Puyol is coming back.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1028_o.jpg
Agyon fogja nyomni Benzemát.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 11., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 11., szerda 20:32
azert ez nem ugy mukodik, hogy osszeadjuk a mi tamadoink "pontjait", osszeadjuk a barca vedelmenek pontjaival es akie a nagyobb, az nyerikarus93 írta:Ha belegondolok abba, hogy a Barcának milyen gyenge a védelme mi meg talán a világ legjobb támadósorával rendelkezünk esélyük se lesz a Classicon a Barcának.
Ha ezt a tavalyi szezon kezdetekor mondod, akkor egyet is ertettem volna. Most viszont egy teljesen uj csapatot epitunk, uj jatekfelfogassal, egy teljesen uj rendszerrel. Ido kell, hogy mindenki megtalalja a helyet benne (foleg Ronaldo).ikarus93 írta:Szerintem a Bayern,Juve,Chelsea az aki fel fogja tudni velünk venni a versenyt.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 11., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 11., szerda 19:33
pont úgy, ahogy játszikGT37 írta: Meireles amúgy hogy néz ki?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 18:44
Ja tényleg, bocs.BBeno írta:jó lesz az 1 gólpassznak is.már ha ő adta be a szögletet.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 11., szerda 18:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 18:26
Még nincs hivatalos infó, általában egy-két nappal a meccsek előtt szokott lenni kerethirdetés.NathanBarley írta:Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy a hétvégi bajnoki keretből Tata kihagyja a válogatott meccset játszott spanyol játékosait.
Igaz ez vagy csak haluztam?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 11., szerda 15:15
Értsd úgy, hogy 17 millió az éves nettó fizetése.ezt hogyan kell értelmezni? mennyi időn keresztül kapja a +10-t? mi a különbség a hagyományos fizetés, és ez között? ezt így nehéz értelmezni. újságírók...
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 11., szerda 15:13
ezt hogyan kell értelmezni? mennyi időn keresztül kapja a +10-t? mi a különbség a hagyományos fizetés, és ez között? ezt így nehéz értelmezni. újságírók...Realista24 írta:Neymar fizetése évi 17 millió euró, amiből 7 millió a fizetése, 10 milliót pedig azért kap majd minden évben, mert aláírt a katalánokhoz.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 11., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. szeptember 11., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 11., szerda 11:00
Szerintem is elofordulhat, hogy a fizetesek miatt nem volt eleg penzuk igazolni. Pont a napokban olvastam, hogy mar targyalnak Iniestaval a szerzodes hosszabbitasarol. 2018ig irna ala es Messi utan o lenne a legjobban kereso 12 millioval. Ha pedig lezarjak az o ugyet, akkor Pique kovetkezik a sorban, szinten 2018-ig. Tavaly Messi, Xavi, Puyol es Busquets hosszabbotottak.Géci írta:Könnyen meglehet, hogy ezért nem vettek senkit mert a büdzsé nem engedi meg . Azért nem lepődnék meg, ha még a régiek (Iniesta, Xavi) elkezdenének kopogtatna Rosel ajtaján, hogy azért nekik is meg kéne kicsit dobni a fizut...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 11., szerda 9:03
Igen ezt én is olvastam... (talán a Punto Pelotán)Realista24 írta:Jujj milyen csúnyaságot látok.
Neymar fizetése évi 17 millió euró, amiből 7 millió a fizetése, 10 milliót pedig azért kap majd minden évben, mert aláírt a katalánokhoz.
Ebből kifolyólag Messi évi 18 millió akar magának, ami tovább nőhet évi 2-5 millióval, az eredménytől függően.
Ja igen, a nem túl magas fiú jelenleg 10,5-et keres.
Persze az sem utolsó szempont gondolom, hogy Cé 17-18 körül fog kapni, ha aláír.
Lehet tovább kutyázni Thiagót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 11., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 10., kedd 23:21
Úgy látom te nem érted, hogy mindenkinek (és nem csak a Barca-szurkolóknak) az szúrja a szemét, hogy milyen orbitális baromságot nyilatkozott. Ha többet szeretne és nem tudnak megegyezni OK, senkinek sincs gondja. Nem kell senkinek se kevesebbet keresnie azért, hogy ő XY klubban focizzon, még ha ő is az Atyaúristen számodra. Bár volt már példa arra, hogy alacsonyabb fizetésért is eligazoltak.hehe írta:mint írtam: van az a presztízs, és jogos ego, amiért egy játékos nem fog kevesebbért aláírni SEHOVA.gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodott
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 20:57
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem