Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Berti

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. március 5., hétfő 15:54

Én meg pont azt szeretném, hogy hozzon össze nekik a bíró vagy 2 gólt. Lesgól vagy akármi, de a bíró érdeme legyen. Mellette pedig kapjanak legalább annyi szabályosat. :shifty:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 5., hétfő 15:48

Én igazából teljesen leszartam eddig a péesgét,de amit összevergődnek és amilyen szánalmasan próbálnak nyomást gyakorolni a holnapi bíróra,úgy hogy az eslő meccsen nem volt büntető,lesgól de még piros sem és ennek ellenére proabaljak a tavalyi szégyennel összekapcsolni nagyon remélem,hogy holnap az egész projectjüket taccsra vágjuk.Lehetőleg egy bírói tévedéssel megspékelve,hátha visszasírját azt a Real bérenc bírót az első meccsről akk aztan annyira szarul fújt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 5., hétfő 14:50

Realista24 írta:A PSG vezetősége úgy döntött, hogy beengedik a legkeményebb ultrákat is a meccsre, csak hogy minél keményebb hangulat legyen.
Ezek a kemeny ultrak mit szoltak ahhoz amikor kitiltottak oket? Na es a 6-1-hez mit szoltak? Most eg a haz, beengedi oket az ujgazdag, nyomast helyez a birokra, stb stb kivancsi leszek, mit szolnak majd ahhoz a kemeny ultrak, meg az ujgazdag, amikor felveszik a szopoalarcot.

Az ilyen intezkedesek es hangulatkeltesek mindig nekunk kedveznek, most sem lesz ez maskepp. Megbacuk oket aztan viszlat...
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 5., hétfő 14:31

R. Carlos írta:Az egyik amikor Mbappé eseténél lest intettek. Abban egyetértek, hogy nem volt les, viszont mire átvette a labdát, már gyakorlatilag le is szerelték volna a védőink.
Az teljesen komolytalan. Nem is a kapu fele mozgott, hanem azzal párhuzamosan. Ott voltak rajta ketten ráadásul, az nem volt közvetlen gólhelyzet. Még ha beverte volna éd visszafújják, akkor oké, de így...

1-1 rossz döntés volt, nem tudom mit pattognak... már az odavágó előtt is elkezdték a nyomásgyakorlást a bírókra, a meccs után is,most meg mát jött a 3. felvonás is...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 5., hétfő 13:41

Realista24 írta:A PSG vezetősége úgy döntött, hogy beengedik a legkeményebb ultrákat is a meccsre, csak hogy minél keményebb hangulat legyen.
Nagyon helyes. Ramosék nem hiszem hogy megijednek pár franciától, viszont a PSGt mégjobban nyomja majd a teher. :shifty:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 5., hétfő 13:39

Remélem a végén a legkeményebb ultrák helyreigazítják Mr. Qatart amiért sikert nem tud hozni a nívós francia bajnokságon kívülről. :zoldsalas:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 5., hétfő 13:34

A PSG vezetősége úgy döntött, hogy beengedik a legkeményebb ultrákat is a meccsre, csak hogy minél keményebb hangulat legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. március 5., hétfő 11:00

M1Ö írta:
ateeemadrid írta:amúgy nem is értem baszki, pontosan mivel is volt bajuk az első meccsen ezeknek a senkiknek?
mert nekem nagyon nem is rémlik bírói hiba...
Ramos kezezése nálam tiszta tizi. Bár ha alapul vesszük azokat a szabályokat, amikkel a múltkor példálózott a Barcás kollega az Umtiti eset után, akkor jogos ítélet született. :mrgreen: De gyakorlatban azért más. Kapura tartó lövés volt, amit Ramos felkarral hárított.

Viszont ugye jóval előtte volt a Kroos tizi. Lo Celsi már azelőtt is erősen narancssárgás volt. Az meg ott ha minimálisan is, de lerántás volt. Ha ott kiszórja a srácot a spori, akkor sanszsan vége lett volna a dalnak... Ezt elfelejti megemlíteni a nagytudású. Bár gondolom az náluk szabad kifele műesésért... :roll:
3 dologra gondolhatnak talán amúgy...

Az egyik amikor Mbappé eseténél lest intettek. Abban egyetértek, hogy nem volt les, viszont mire átvette a labdát, már gyakorlatilag le is szerelték volna a védőink. (videó hozzá: https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... aldo_goal/ )

A másik eset amikor Ramos "kezezett". (Itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=H9I15L4_EsA ). Ez számomra is kérdéses. Nem tudnék benne dönteni.

A harmadik eset a Varane vs. Neymar, amikor ?16-oson belül? "lepacsizta az arcát" a brazilnak(nem találtam róla videót). Ennyit tudok felsorolni, ha próbálom elfogultság mentesen megítélni a meccset.

Viszont a másik oldalt ott van Lo Celso kiállítása, ami elmaradt. Illetőleg +1 felhoztak egy olyan képet miszerint Kroos lesen volt az esetet megelőzően, véleményem szerint a kép szerkesztett, de most nem találom azt sem.

Szerk.: Ne kövezzetek meg ezért a hsz.-ért.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 5., hétfő 10:32

Benzema új trendje nem időjárás függő, hanem időszakos. Az év első felében penget, a másodikban lenget. :mrgreen: #kak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 5., hétfő 10:29

ateeemadrid írta:amúgy nem is értem baszki, pontosan mivel is volt bajuk az első meccsen ezeknek a senkiknek?
Ramos kezezése nálam tiszta tizi. Bár ha alapul vesszük azokat a szabályokat, amikkel a múltkor példálózott a Barcás kollega az Umtiti eset után, akkor jogos ítélet született. :mrgreen: De gyakorlatban azért más. Kapura tartó lövés volt, amit Ramos felkarral hárított.

Viszont ugye jóval előtte volt a Kroos tizi. Lo Celsi már azelőtt is erősen narancssárgás volt. Az meg ott ha minimálisan is, de lerántás volt. Ha ott kiszórja a srácot a spori, akkor sanszsan vége lett volna a dalnak... Ezt elfelejti megemlíteni a nagytudású. Bár gondolom az náluk szabad kifele műesésért... :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 5., hétfő 9:59

RealAsensio írta: ja es ne essen, akkor aggodnek a kilencesunkert. :lol:
Hétvégén is milyen eső volt, mégis pengetett az öreg. B-)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 5., hétfő 9:53

hunmadridista írta:Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz kedden. Nagyon úgy tűnik, hogy Modric és Kroos nélkül kell nyomnunk majd. Az első 20-25 perc kritikus lesz majd, nekünk fognak esni, ki akarnak minket majd végezni.
Ne legyen igazam, de szinte biztos vagyok benne, hogy kikapunk, csak kérdés hogy milyen különbséggel (1 gólos még belefér).
Kötelező lesz gólt lőni viszont.
En optimista vagyok, szerintem megcsapkodjuk oket idegenben is. DiMaria ide, Draxler oda, ha Mbappe es Neymar is jatszhatna, akkor is igy ereznem. Ha BL, akkor nem feltem a csapatot, evek ota odateszik magukat, utoljara az Atleti es Wolfsburg ellen volt necces, de mindkettot megoldotta a csapat.

Ja, es Kroos es Modric hianyaban sem feltem a csapatot, szerintem jok leszunk. Csak ne basszon ki velunk a technika, a bl himnusznak zengenie kell, ja es ne essen, akkor aggodnek a kilencesunkert. :lol:
:goat:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 5., hétfő 9:19

ateeemadrid írta:
Azért a tavalyi párharcukból azt sikerült megtanulni a PSG-nek a Barcától, hogy hogyan kell a bírót terrorizálni, Ők már a meccs előtt nyomják. :smile:
amúgy nem is értem baszki, pontosan mivel is volt bajuk az első meccsen ezeknek a senkiknek?
kaptak 2 sárgát, ami szerintük túlzó volt. :lol: :lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 5., hétfő 9:16

ateeemadrid írta:
Azért a tavalyi párharcukból azt sikerült megtanulni a PSG-nek a Barcától, hogy hogyan kell a bírót terrorizálni, Ők már a meccs előtt nyomják. :smile:
amúgy nem is értem baszki, pontosan mivel is volt bajuk az első meccsen ezeknek a senkiknek?

Pont ezt akartam én is írni...
Undorító,hogy minden fronton probalnak harcolni és előnyt kovácsolni maguknak.
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. március 5., hétfő 9:12

tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 5., hétfő 8:21

Látom is a kifogásgenerátort, ha véletlen kiesnek. Gondolom ettől sokkal könnyebb a lelkük, hogy hiába a 147000 milliárd euro olajpénz, abból stílust, tradíciót, megbecsülést nem lehet venni. Reméljük sikereket sem.

Mondjuk jól csinálja a színházat az olajos, mintha érdekelné a foci, nem a kapcsolatépítés és az üzlet miatt kezdte volna az egészet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 4., vasárnap 13:11

Realista24 írta:Neymar for PSG in the Champions League this season:

Most take-ons completed (51)
Most chances created (21)
Joint most goals (6)
Joint most assists (3)

De biztos nem érzékeny veszteség nekik, mert öncélú.
Hagyjad már, gyenge Celtic meg Anderlecht ellen lehetett a 90%-a meg a széthullott Bayern ellen.
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. március 4., vasárnap 12:53

Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz kedden. Nagyon úgy tűnik, hogy Modric és Kroos nélkül kell nyomnunk majd. Az első 20-25 perc kritikus lesz majd, nekünk fognak esni, ki akarnak minket majd végezni.
Ne legyen igazam, de szinte biztos vagyok benne, hogy kikapunk, csak kérdés hogy milyen különbséggel (1 gólos még belefér).
Kötelező lesz gólt lőni viszont.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 27., kedd 17:27

Neymar for PSG in the Champions League this season:

Most take-ons completed (51)
Most chances created (21)
Joint most goals (6)
Joint most assists (3)

De biztos nem érzékeny veszteség nekik, mert öncélú.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 27., kedd 12:10

Coman, két hónap off.

Vissza: