hogy micsoda????hónapok teltek el mire kiderült, hogy az iszlám szerint él és étkezik, ezért alig kajált vmit abból, amit a csapatnál kapott.
mondjuk ebből kiindulva elhiszem hogy hónapokig nem szedték ki belőle az infókat
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 5., hétfő 14:43
hogy micsoda????hónapok teltek el mire kiderült, hogy az iszlám szerint él és étkezik, ezért alig kajált vmit abból, amit a csapatnál kapott.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 5., hétfő 14:42
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. március 5., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 5., hétfő 14:37
Eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy Valverde-t nem érdekli. Aztán jövőre már lehet változni fog, csak az nem fog rajta segíteni ha addig még szívatva is van. De nekünk mondjuk ez csak jó. Nem bánnám ha nem érne be náluk.H.E.H.E. írta:Kivancsi vagyok a tobbmintegyklub milyen messzire köpi ki magabol, vagy segitenek e rajta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 5., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 5., hétfő 14:26
Nem minden a pénz. Magánéletű problémák mellett pont leszarja mennyi pénze van attól például a szülei még válnak.Kerlon írta:Csóró gyerek. Biztos 100 eurósokkal fújni az orrod rossz érzés lehet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 5., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 5., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 5., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 5., hétfő 13:44
Szerencsetlen gyerek, amellett hogy tehetseges, nem tul profi hozzaallasu, de meg az ag is huzza a serulesekkel, maganeleti dolgokkal.Realista24 írta:Azt írják, hogy Dembele túl sok gyorskaját eszik, ezért súlyproblémákkal küzd, és az éjszakai élettel is megvannak a gondjai, szülei most váltak, és nehezen kommunikál a csapattársaival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 5., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 2., péntek 13:21
Piqué... Mi lesz vasárnap, ha véletlen az Atlético nyerne. A sok birka a kis elnökük vezetésével még a nou campot is lebontanák Már így is hibás Tebas is, mert meg merte említeni Suarez esete után, hogy ezeket bűntetni kéne... A-tól Z-ig minden és mindenki ellenük van, mindenki az ő bukásokat akarja. Szóval valami elképesztő csapatuk van, mert ilyen körülmények közt is veretlenül vezetik a bajnokságot. Mi lenne ha nem ellenük lennének? 38-0-0 és még gólt sem kapnának...Csabi írta:kíváncsi vagyok piké hány meccset kap majd mert majdnem nekiment a bírónak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 2., péntek 12:57
Suarezt? Mi volt a reggeli kávéban?Realista24 írta:Remélem megvesszükwZoLee7 írta:Hát szerintem Suareztől elköszönnek majd ha megy Griezmann
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 2., péntek 12:54
Én is, utóbbit.Realista24 írta:Remélem megvesszükwZoLee7 írta:Hát szerintem Suareztől elköszönnek majd ha megy Griezmann
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 2., péntek 12:50
Remélem megvesszükwZoLee7 írta:Hát szerintem Suareztől elköszönnek majd ha megy Griezmann
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 2., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 2., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 2., péntek 12:19
Korábban 100at írtak.RealAsensio írta:Mennyi lehet a vetelar? Es honnan van ennyi penzuk?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 2., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 2., péntek 9:41
dzsi91 írta:Griezmann nagyon jól döntött ezzel a transzferrel,elmegy egy fogaskeréknek a barszához messi alájátszani,ez neki szerintem tökéletes.Ha bárhova máshova menne alfahímnek ott gyorsan kiderűlne,hogy mennyire túl volt fújva a tag és mennyire fgy.
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem