Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
A PSG ultrai félelmet akarnak kelteni, de nem tudjak hogy ez csak olaj a tűzre es az olajos hordót Ramos es Ce cipeli.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Holnap orulnek a felvazolt varhato kezdonek. Isco es kova ugymond vezerszerepet kaphat, mindketto megmutatja hogy igenis felnottek a legnagyobb feladatokhoz is. Es egy komoly ellenfel ellen egy nagy meccsen is tudnak jol szerepelni.
Amugy meg tovabbjutunk. Kettosgyozelemmel.
Amugy meg tovabbjutunk. Kettosgyozelemmel.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Imadnam, ha az elso percekben elkussoltatnank oket egy gollal. Mondjuk egy Ce gol es calma golorom vagy meg nagyobb alazas lenne egy Benzema gol
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mekkora kutyák ezek bár lehet fizetet statiszták.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Címvédő. BL rekorder. 3-1. Illetve a Madridot kb. mindenki, mindenhol utálja. Nincs ebben meglepő dolog.
- ateeemadrid
ne nézzétek már le ennyire, az első meccsen is ő alakított ki legtöbbször veszélyes szitut. az más kérdés, hogy rossz döntéseket hozott a végén, de ez nincs mindig így. én nyugodtabb vagyok így, mintha ő is játszana.nem lesz Neymar, nem lesz ki elönzőzze a kapu előtt.
marcelo amúgy lesz, de sztem a kroos modric duóból is legalább az egyik kezdeni fog.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én valamiért félek a meccstől. Ha lenne Modric, Kroos és Marcelo akkor nem aggódnék. De így... nem lesz Neymar, nem lesz ki elönzőzze a kapu előtt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
bíró ide, ultrák oda, 3-2 lesz a Psgnek.
tőlünk CÉ s Varane talál be. Nekik a bíró segít 2 gólt összerakni. S majd utána fejest ugorhatnak a Szajnába.
Trust me
tőlünk CÉ s Varane talál be. Nekik a bíró segít 2 gólt összerakni. S majd utána fejest ugorhatnak a Szajnába.
Trust me
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Süti
A 12-szeres BL győztes és címvédővel játszanak. Tavaly nem így volt.Realista24 írta:Nekem az nyerte el a tetszésemet egyébként, hogy mennyivel másabb most, hogy velünk játszanak, mint tavaly a Barca ellen.
Akkor fele ekkora hype nem volt.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Mert most ha megint kiesnek a 16 kozott, es esetleg siman, akkor a nyari koltekezesek utan eleg sokan bajba kerulnek a PSG-bol. Emerynek is konkretan a meccstol fugg a jovoje.Realista24 írta:Nekem az nyerte el a tetszésemet egyébként, hogy mennyivel másabb most, hogy velünk játszanak, mint tavaly a Barca ellen.
Ilyen hatterrel es nyomassal borzaszto nehez lenne meg egy Bayernnek vagy Barcanak is jatszani, nem hogy egy nemzetkozileg nudli PSG-nek, foleg a mentalisan eros, es tapasztalt cimvedo ellen.
Egyelore nem sok minden szol mellettuk, de remelem senki nem fogja elbizni magat tolunk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon remélem hogy nem kezd el "lejteni" a hazai pálya a PSG-nek...nagyon durva nyonást helyeznek a bíróra...
Továbbra is tartom, hogy kikapunk, de nagyon remélem, hogy csak 1 góllal ami elég a továbbjutáshoz...
Továbbra is tartom, hogy kikapunk, de nagyon remélem, hogy csak 1 góllal ami elég a továbbjutáshoz...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem az nyerte el a tetszésemet egyébként, hogy mennyivel másabb most, hogy velünk játszanak, mint tavaly a Barca ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Megint nem jött ki neki a matek.. az, hogy megvernek, még nem elég. Bár már lehet előre mentegetőzik..Süti írta:Képesek vagyunk megverni a legjobb Real Madridot.
Nem mondhatta azt, hogy még Neymarral is necces lenne, de így bazdmeg..Süti írta:Képesek vagyunk megverni a legjobb Real Madridot.
- Süti
Képesek vagyunk megverni a legjobb Real Madridot.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ahhoz szükség lenne Kroos és Modric higgadtságára és rutinjára. Szerintem örüljünk, ha egyikük kezd legalább, de végigjátszani biztos nem fogják.RealAsensio írta:En orulnek a 0-1-nek is, foleg ha CR szerzi, a lenyeg, hogy oda vissza verve menjunk tovabb. Persze a legfontosabb, hogy mi menjunk tovabb. Erdekes lenne a meccs, ha rogton az elejen mattolnank oket, ne adj Isten ketszer, 0-2-nel teljesen szetesnenek, onnan meg akar egy kiados veres is benne lehet. Nem tunik egyseges brigadnak ez a peezsge, ha elvesszuk a kedvuket, szet is bombazhatnank oket.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En orulnek a 0-1-nek is, foleg ha CR szerzi, a lenyeg, hogy oda vissza verve menjunk tovabb. Persze a legfontosabb, hogy mi menjunk tovabb. Erdekes lenne a meccs, ha rogton az elejen mattolnank oket, ne adj Isten ketszer, 0-2-nel teljesen szetesnenek, onnan meg akar egy kiados veres is benne lehet. Nem tunik egyseges brigadnak ez a peezsge, ha elvesszuk a kedvuket, szet is bombazhatnank oket.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én nagyon magabiztos vagyok, szerintem meg lesz a továbbjutás. Ezek a felénk irányuló köpködések, farokméregetések mindig szerencsét hoztak nekünk. CR majd szépen calmáztatja a kőkemény ultrákat. Aztán remélem ismét a bíróra fogják, hagy nyugtassák magukat hazugságokkal...
ezek után reméljük a bíró "független" lesz