Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 22:52

ferni írta:valahogy így? :mrgreen:
Miután elküldtem, szinte azonnal rájöttem, hogy hibát követtem el. :lol: :mrgreen:

Sebaj, Puyol nem felejt, és háromszor adja vissza Benzemának. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 11., szerda 22:41

GT37 írta:Puyol is coming back. B-)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1028_o.jpg

Agyon fogja nyomni Benzemát. :mrgreen:
valahogy így? :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 22:39

Puyol is coming back. B-)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1028_o.jpg

Agyon fogja nyomni Benzemát. :mrgreen:

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 11., szerda 20:38

Nyilvan idő kell míg összeáll az egész, de ha összeáll és mindenki megtalálja a maga posztját, na onnantól nem lesz ellenfél aki megállíthatná a Real-t, talán a Bayern, mert azért ők is még összeérőben vannak, de ha ott is összejönnek a dolgok, nagyon komoly kis csapat lesz belőle. A Chelsea-t azért mondtam ide, mert mivel Mourinho ül a padon és a bekkelés királya bárki ellen képes kibekkelni a meccseket lásd 2010 Inter-Barca. Szintekkel volt jobb a Barca játékosállománya még se ért semmit se. A Juvénél meg valami elkezdődött nemtudom, hogy mi lesz a vége, de ha ott is megvalósítják a dolgokat, akkor visszatérnek a 2000-es évek beli Juve-hoz. A United szerintem nagyon lefelé halad, talán még a Dortmundba érzek erőt, hogy ők is ott lehetnek, de ha nagyon jól fog menni nekik a szekér hamar szétkapják azt a csapatot sajnos. A PSG meg nálam sötét ló nem tudom, hogy mennyire lesznek kiemelkedők és, hogy felérhetnek-e a 3 nagyhoz, de kétlem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 11., szerda 20:32

ikarus93 írta:Ha belegondolok abba, hogy a Barcának milyen gyenge a védelme mi meg talán a világ legjobb támadósorával rendelkezünk esélyük se lesz a Classicon a Barcának.
azert ez nem ugy mukodik, hogy osszeadjuk a mi tamadoink "pontjait", osszeadjuk a barca vedelmenek pontjaival es akie a nagyobb, az nyer :lol:
ikarus93 írta:Szerintem a Bayern,Juve,Chelsea az aki fel fogja tudni velünk venni a versenyt.
Ha ezt a tavalyi szezon kezdetekor mondod, akkor egyet is ertettem volna. Most viszont egy teljesen uj csapatot epitunk, uj jatekfelfogassal, egy teljesen uj rendszerrel. Ido kell, hogy mindenki megtalalja a helyet benne (foleg Ronaldo).

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 11., szerda 20:19

Ha belegondolok abba, hogy a Barcának milyen gyenge a védelme mi meg talán a világ legjobb támadósorával rendelkezünk esélyük se lesz a Classicon a Barcának. Szerintem a Bayern,Juve,Chelsea az aki fel fogja tudni velünk venni a versenyt.
Ez csak úgy jött tőlem, gondoltam megosztom. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 11., szerda 19:33

GT37 írta: Meireles amúgy hogy néz ki? :lol:
pont úgy, ahogy játszik :lol:
Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 18:44

BBeno írta:jó lesz az 1 gólpassznak is.már ha ő adta be a szögletet.
Ja tényleg, bocs.

Meireles amúgy hogy néz ki? :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 11., szerda 18:35

jó lesz az 1 gólpassznak is.már ha ő adta be a szögletet.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 18:26

NathanBarley írta:Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy a hétvégi bajnoki keretből Tata kihagyja a válogatott meccset játszott spanyol játékosait.

Igaz ez vagy csak haluztam?
Még nincs hivatalos infó, általában egy-két nappal a meccsek előtt szokott lenni kerethirdetés.

De nem tartom valószínűnek, hogy kihagyná őket. Elvégre mégiscsak a Sevilla lesz az ellenfél...

Neymar amúgy parádézott a portugálok ellen, egy gól, két gólpassz.
http://www.youtube.com/watch?v=DKw8THLeAnY

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 11., szerda 15:15

ezt hogyan kell értelmezni? :D mennyi időn keresztül kapja a +10-t? mi a különbség a hagyományos fizetés, és ez között? ezt így nehéz értelmezni. újságírók... :coffee:
Értsd úgy, hogy 17 millió az éves nettó fizetése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 11., szerda 15:13

Realista24 írta:Neymar fizetése évi 17 millió euró, amiből 7 millió a fizetése, 10 milliót pedig azért kap majd minden évben, mert aláírt a katalánokhoz.
ezt hogyan kell értelmezni? :D mennyi időn keresztül kapja a +10-t? mi a különbség a hagyományos fizetés, és ez között? ezt így nehéz értelmezni. újságírók... :coffee:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 11., szerda 12:03

Nem lepődnék meg ha mindkét gigász pontokat vesztene hétvégén...nálunk lesérült a fél csapat,katalánéknál meg lassan szokássá válik a válogatott meccsek utáni botlás.

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. szeptember 11., szerda 11:59

Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy a hétvégi bajnoki keretből Tata kihagyja a válogatott meccset játszott spanyol játékosait.

Igaz ez vagy csak haluztam?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 11., szerda 11:00

Géci írta:Könnyen meglehet, hogy ezért nem vettek senkit mert a büdzsé nem engedi meg :roll: . Azért nem lepődnék meg, ha még a régiek (Iniesta, Xavi) elkezdenének kopogtatna Rosel ajtaján, hogy azért nekik is meg kéne kicsit dobni a fizut... :roll:
Szerintem is elofordulhat, hogy a fizetesek miatt nem volt eleg penzuk igazolni. Pont a napokban olvastam, hogy mar targyalnak Iniestaval a szerzodes hosszabbitasarol. 2018ig irna ala es Messi utan o lenne a legjobban kereso 12 millioval. Ha pedig lezarjak az o ugyet, akkor Pique kovetkezik a sorban, szinten 2018-ig. Tavaly Messi, Xavi, Puyol es Busquets hosszabbotottak.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 11., szerda 9:03

Realista24 írta:Jujj milyen csúnyaságot látok.
Neymar fizetése évi 17 millió euró, amiből 7 millió a fizetése, 10 milliót pedig azért kap majd minden évben, mert aláírt a katalánokhoz.
Ebből kifolyólag Messi évi 18 millió akar magának, ami tovább nőhet évi 2-5 millióval, az eredménytől függően.
Ja igen, a nem túl magas fiú jelenleg 10,5-et keres. :-*
Persze az sem utolsó szempont gondolom, hogy Cé 17-18 körül fog kapni, ha aláír.
Lehet tovább kutyázni Thiagót.
Igen ezt én is olvastam... :D (talán a Punto Pelotán)
Könnyen meglehet, hogy ezért nem vettek senkit mert a büdzsé nem engedi meg :roll: . Azért nem lepődnék meg, ha még a régiek (Iniesta, Xavi) elkezdenének kopogtatna Rosel ajtaján, hogy azért nekik is meg kéne kicsit dobni a fizut... :roll: Nem baj ott a Barca B majd lesz minőségi védő... :coffee:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 11., szerda 8:47

Jujj milyen csúnyaságot látok.
Neymar fizetése évi 17 millió euró, amiből 7 millió a fizetése, 10 milliót pedig azért kap majd minden évben, mert aláírt a katalánokhoz.
Ebből kifolyólag Messi évi 18 millió akar magának, ami tovább nőhet évi 2-5 millióval, az eredménytől függően.
Ja igen, a nem túl magas fiú jelenleg 10,5-et keres. :-*
Persze az sem utolsó szempont gondolom, hogy Cé 17-18 körül fog kapni, ha aláír.
Lehet tovább kutyázni Thiagót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 23:53

Thiago, oké.....de 1986-ban sem volt isten az argentin válogatott......de volt maradona,aki annyit jelentett mint ma ha 3 messid lenne elől.
Lehetett ott középszerű kp-a.....a faxukat is csalánnal lehetett verni ha maradona a pályán volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 10., kedd 23:21

hehe írta:
gondolom h a "barcelona" szó ki lenne cserélve "real madridra" közel sem lennél ennyire felháborodott :lol:
mint írtam: van az a presztízs, és jogos ego, amiért egy játékos nem fog kevesebbért aláírni SEHOVA.
Úgy látom te nem érted, hogy mindenkinek (és nem csak a Barca-szurkolóknak) az szúrja a szemét, hogy milyen orbitális baromságot nyilatkozott. Ha többet szeretne és nem tudnak megegyezni OK, senkinek sincs gondja. Nem kell senkinek se kevesebbet keresnie azért, hogy ő XY klubban focizzon, még ha ő is az Atyaúristen számodra. Bár volt már példa arra, hogy alacsonyabb fizetésért is eligazoltak.

Messiről és az argentín válogatottról pedig annyit, hogy amíg van egy impotens védő -és középpályás alakzat sosem jutnak sehová. Az hogy mennyire flop Messi a válogatottban meg lehet nézni, hogy hol áll például a góllövőlistán. Egy erős támadósorral (ami talán a legerősebb az összes ország között) nem lehet VB-t nyerni. Én sem a brazilokat sem a spanyolokat nem tartom egyértelmű esélyesnek, sőt igazi esélyest nem is tudnék mondani. A sorsolás fogja szerintem meghatározni leginkább a dolgokat.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 10., kedd 20:57

Elnézést de lemaradtam valamiről.....az kinek újdonság hogy messi autista? Elég ránézni,elég meghallgatni ahogy beszél.

:(
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: