HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. március 7., szerda 8:57
Stabil emberek hiányában is sikerült úgy lehozni a meccset, hogy a nagy PSGnek 2-3 helyzete volt csak, a góljuk is olyan volt, amilyen. Lehetett érezni, hogy egy percig sincs esélyük, annyit sem kellett izgulni, mint egy spanyol bajnokin.
Ami emberfeletti volt, az Casemiro játéka, élete egyik legjobbját hozta, vagy 2-3 éve volt egy ATMA meccs, ahol ennyire kiemelkedett a mezőnyből. Hasonló extra volt most LV, Varane, CR első félideji és Kova játéka. A többiek "csak" nagyon jók voltak. Navast sokan elfelejtik, de amikor kellett,a helyén volt. LV mocskos mód felnőtt a feladathoz, alázatos, szorgalmas igazi madridista, amolyan Nacho féle. Én bírtam mindig, az akadémistákkal szemben meg amúgy is elfogult vagyok. CR meg mindig odarakja újabban a maga kis gólját.
Negatívum csak Carvajal használhatatlan beadásai, Marcelo elképesztő mennyiségű eladott labdája, Benzema már tartós és teljes, elfogadhatatlan gólképtelensége és Asensio játéka volt. Utóbbi a nagy passza mellett csak alibizett végig. Most így sikerült, legközelebb jobb lesz.
A nagy PSG meg volt ölve, ez a Case, Kova páros, hátul meg a Varane, Ramos, Navas szinte áttörhetetlen volt.
ZZ végre azt csinálta, amit vártam (vártunk) tőle, edzőként viselkedett. A nem működő játékrendszert nem erőltette tovább, részben kényszerűségből, de új játékot mutatott be új arcokkal. És végre ki lehet hagyni Bélát, és láss csodát, semmi baj nincs belőle, sőt. Ez most nagyon oda lett rakva az ő részéről is, a "filléres" középpályánk megölte őket. (Érdekes lenne összeszámolni a négy kp. játékosunk értékét, nem lenne sok, egy-egy jobb PSG játékos árát sem éri el papíron, de látszik, hogy a pénz nem minden). A két meccs alapján meg látszik, hogy mennyit ér a francia bajnokság. A BL rutint meg nem lehet pénzért megvenni, ezt az arab is látja már.
Ez a Mbappe gyerek viszont nagyon jó lett volna nekünk. Most remélem neki is lejön, hogy rossz lóra tett.
Dupla sikert szerintem senki sem várt, de elbizakodni nem lehet, mert sok kellemetlen csapat jöhet még: BM, City, messzi (most ettől a csapattól félek legjobban), vagy Mou kellemetlen stílusú csapata. De ezzel a hozzáállással akár a végéig is elérhetünk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)