Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Chelsea barsza továbbjutójára nyomtam de igazából bárki jöhet.
A barszaval inkább 2 meccsen nyomnám ott kijönne a 2 csapat közötti kulönbség.Óriási löketet adna a szezon hátralevő részére ha meg továbbmennek legalább nincs az mint 2015ben,hogy nem volt meg az esély megállítani őket.Chelsea Realt meg sose láttam még így ideje lenne már.A juventus az amit semmi képpen,remélem ma ki is esnek.
Szerintem jobb lenne most is erőset kapni,teljesen lefogunk ülni májusra ha most kapunk egy nokedli Roma-t vagy shaktart.Havi 1 tétmeccset azért tartani kéne,ha idén is döntőzni akarunk.
Én valamiért a liverpoolt nem szeretném annyira kloppal megszívtuk már nem egyszer, és ez a liverpool nem sokkal rosszabb mint az akkori dortmund,mondjuk mi azóta sokkal jobbak vagyunk... jöhet bárki igazából,nem nekünk kell félni.
A barszaval inkább 2 meccsen nyomnám ott kijönne a 2 csapat közötti kulönbség.Óriási löketet adna a szezon hátralevő részére ha meg továbbmennek legalább nincs az mint 2015ben,hogy nem volt meg az esély megállítani őket.Chelsea Realt meg sose láttam még így ideje lenne már.A juventus az amit semmi képpen,remélem ma ki is esnek.
Szerintem jobb lenne most is erőset kapni,teljesen lefogunk ülni májusra ha most kapunk egy nokedli Roma-t vagy shaktart.Havi 1 tétmeccset azért tartani kéne,ha idén is döntőzni akarunk.
Én valamiért a liverpoolt nem szeretném annyira kloppal megszívtuk már nem egyszer, és ez a liverpool nem sokkal rosszabb mint az akkori dortmund,mondjuk mi azóta sokkal jobbak vagyunk... jöhet bárki igazából,nem nekünk kell félni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ebben is benne volt Emery.. Amikor megláttam az Mbappe - Lass cserét.. De ez legyen az ő bajuk.. Hátha közelebblökik hozzánk valamelyik játékost Neymar és Mbappe közül..babaking írta:Nekem ami a legjobban fájt volna PSG szurkolóként, az a hozzáállás a végén. Csak várták, hogy vége legyen ahelyett, hogy meghaltak volna, vagy legalább idegesek letek volna és rugdosódtak volna (na nem mintha hinyzátt volna).
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BM-et, Cityt és a Barcat még elkerülném, többi jöhet. A Poolnak örülnék, jó meccsek lennének.
Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekem ami a legjobban fájt volna PSG szurkolóként, az a hozzáállás a végén. Csak várták, hogy vége legyen ahelyett, hogy meghaltak volna, vagy legalább idegesek letek volna és rugdosódtak volna (na nem mintha hinyzátt volna). Az elsö félidöben éreztem, hogy lesz piros, Veratti elsö szerelése is narancssárga volt, Alves és Cavani is közel ját ahhoz, hogy elszálljon az agyuk, de a végére eltünt ez a "motiváció".
A PSG nagyon veszélyes, ha megy nekik, de ahogy kaki kerül a palcsintába egyszerüen nem csapat. Hanem sok játékos aki kb le se szarja a címert a mellkasán, semmit nem jelent nekik, míg (hála Istennek) nálunk a többség tüzbe menne érte.
A PSG nagyon veszélyes, ha megy nekik, de ahogy kaki kerül a palcsintába egyszerüen nem csapat. Hanem sok játékos aki kb le se szarja a címert a mellkasán, semmit nem jelent nekik, míg (hála Istennek) nálunk a többség tüzbe menne érte.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Shaktar,Roma, Mu, Sevilla, bármelyik jöhet. A legkeményebb, legizgalmasabb párharc majd az elődöntő lesz aztán a döntőben megint alázunk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Alapvetően nyilván Chelsea.
Amúgy azon kívül, hogy akkor kiütnék katalánékat, annyira nem szeretném őket azért. Meg vannak rogyva, valószínűleg Conténak is elég volt, a játékosok is buktatják, de ha felszívják magukat, és benyomják a buszt, akkor nem lenne olyan egyszerű történet. Szerintem a Barca elleni odavágón sem volt teljesen reális az 1-1, elég jól megfogták a csúcsszuperveretlen Barcát, lehetett volna nagyobb szerencséje is Williannek... Mi is megszenvednénk az 5 védős felállásukkal, Kantéval megspékelve... Elöl meg azért van bennük lendület ha el tudnak menni egy-egy kontrával.
Most jöhet a Shaktar-Roma továbbjutója, lesz még nagy meccsünk idén a BL-ben.
Amúgy azon kívül, hogy akkor kiütnék katalánékat, annyira nem szeretném őket azért. Meg vannak rogyva, valószínűleg Conténak is elég volt, a játékosok is buktatják, de ha felszívják magukat, és benyomják a buszt, akkor nem lenne olyan egyszerű történet. Szerintem a Barca elleni odavágón sem volt teljesen reális az 1-1, elég jól megfogták a csúcsszuperveretlen Barcát, lehetett volna nagyobb szerencséje is Williannek... Mi is megszenvednénk az 5 védős felállásukkal, Kantéval megspékelve... Elöl meg azért van bennük lendület ha el tudnak menni egy-egy kontrával.
Most jöhet a Shaktar-Roma továbbjutója, lesz még nagy meccsünk idén a BL-ben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Sahtar/Roma pont jó lenne.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
sahtar/roma vagy seilla/mu ezekkel nem lehet nem szabad hogy probléma legyen
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Pokolra nyomtam (meg a MU - ra ha ők mennek tovább). Cityhez és a Münchenhez nincs kedvem, esetleg a Chelsea jöhetne még.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én egy MU-t akarok
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csabi írta:egyetlen egy csapat van akitől van felni valónk, és az a city. a psg is vásárolt össze-vissza, de pep a középpályát is erősítette. nagyon össze vannak rakva (vásárolva)
utána a bayernt kerülnēm, de tőlük felni korántsem kell, bár így hogy van edzőjük nehéz ellenfél. a maradékból jöhet bárki. de a következő fordulóban a szatyor-roma győztesét kérem. tottenham, mu/sevilla is nagyszerű lenne.
Mondjuk amióta bizonyította a Pool, hogy egy komoly pressingel ugyanúgy tudnak hibázni, mint a csúcsbarcán kívül akármelyik tiki-takát toló csapat, azóta én nem tartok annyira tőlük.
De tény, jobb lenne a PSG után valami kisebbet kapni.
(gondolom én, aztán a srácoknak meg pont lehet jó lenne és tűzben tartaná őket, ha csak nagycsapatok érkeznének)
ZIDANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tessék, már most is megoldhatóTádám írta:Majd biztos lesz szavazás meg minden, de én a POOL-t szeretném a következő körben.
Két sok gólos meccsen juthatnánk tovább, idegenben mondjuk 3-3.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egyetlen egy csapat van akitől van felni valónk, és az a city. a psg is vásárolt össze-vissza, de pep a középpályát is erősítette. nagyon össze vannak rakva (vásárolva)
utána a bayernt kerülnēm, de tőlük felni korántsem kell, bár így hogy van edzőjük nehéz ellenfél. a maradékból jöhet bárki. de a következő fordulóban a szatyor-roma győztesét kérem. tottenham, mu/sevilla is nagyszerű lenne.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Majd biztos lesz szavazás meg minden, de én a POOL-t szeretném a következő körben.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
idén elég nagy kretének vagyunk amúgyistimester írta:Elszállni?Kercsó írta:Tudom, hogy ZZ képes lesz a földön tartani a csapatot s nem fog senki elszállni.
Kiestünk a kupából, a bajnokságban óriási a lemaradás és a BL-ben még csak a nyolcaddöntőn vagyunk túl. Elég nagy kreténeknek kellene lennünk, hogy ettől elszálljunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Elszállni?Kercsó írta:Tudom, hogy ZZ képes lesz a földön tartani a csapatot s nem fog senki elszállni.
Kiestünk a kupából, a bajnokságban óriási a lemaradás és a BL-ben még csak a nyolcaddöntőn vagyunk túl. Elég nagy kreténeknek kellene lennünk, hogy ettől elszálljunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cityt mondjuk meg nem szerintem. Főleg Pep-pel. Bár En félnek attól a meccsről. PSGtol nem tartottam.BLaZE írta:Már Őket is zsebre tettük párszor, szóval másnak kell jönnieflori írta:Bréking: A három hete kezdődő kálvária a tegnap esti órákban végleg befejeződött, ugyanis 22:30-tól a PSG kiscsapatnak számít az idei Bajnokok Ligájában. Felkészül: Bayern München, Manchester City.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Már Őket is zsebre tettük párszor, szóval másnak kell jönnieflori írta:Bréking: A három hete kezdődő kálvária a tegnap esti órákban végleg befejeződött, ugyanis 22:30-tól a PSG kiscsapatnak számít az idei Bajnokok Ligájában. Felkészül: Bayern München, Manchester City.
halálomig madridista leszek
Vicces csapat ez a Psg az elnökével meg a tulajdonosával együtt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Anélkül, hogy sajnálnám őket azért lássuk be, hogy a PSG és a City is folyamatosan a lehető legnehezebb ellenfeleket kapták az egyenes kieséses szakaszban, Barca, Real főleg. A Citynek sem igazán sikerült megugrania eddig azt a lécet, sőt a Párizs talán jobban is szerepelt a korábbi években. Most ismét kifogtak minket, Neymar nélkül, ráadásul a nagy sztárok mellett ilyenek futkosnak, mint a 36 éves Thiago Motta meg a 34 vagy hány éves Alves. Szerencsére a pénz még mindig nem jelent azonnali sikert.
És ha a dolgok jó oldalát nézzük Bale ismét nem kezdett, mostmár tényleg el fog gondolkozni a váltáson, jöhet a kasszába a 100 milla
És ha a dolgok jó oldalát nézzük Bale ismét nem kezdett, mostmár tényleg el fog gondolkozni a váltáson, jöhet a kasszába a 100 milla