Értékeld a legutóbbi meccset
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem érted a lényeget
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- ateeemadrid
Nem, végülis a rotálás az abszolút elképzelhetetlen dolog, pláne egy top csapatnál, akik 50+ meccseket játszanak. Kajak geci, nem is értem miért nem csak 11 játékos van a keretben.miVida írta:ja fix 12.-nek? Az nagyon csábító ajánlatSzerintem 2en is bőven elférnének a keretbe. Főleg ha Bale nem lesz itt. Legalább nem Lucas lenne a fix 12. emberünk. Előre én mindenképp igazolnék továbbra is, és mivel egy csatár érkezését feleslegesnek tartom, amég CR 40-50 gólokat lő egy szezonban, így a szélre hoznék valakit. Ő sztem ideális lenne
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ja fix 12.-nek? Az nagyon csábító ajánlatSzerintem 2en is bőven elférnének a keretbe. Főleg ha Bale nem lesz itt. Legalább nem Lucas lenne a fix 12. emberünk. Előre én mindenképp igazolnék továbbra is, és mivel egy csatár érkezését feleslegesnek tartom, amég CR 40-50 gólokat lő egy szezonban, így a szélre hoznék valakit. Ő sztem ideális lenne
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- ateeemadrid
Szerintem 2en is bőven elférnének a keretbe. Főleg ha Bale nem lesz itt. Legalább nem Lucas lenne a fix 12. emberünk. Előre én mindenképp igazolnék továbbra is, és mivel egy csatár érkezését feleslegesnek tartom, amég CR 40-50 gólokat lő egy szezonban, így a szélre hoznék valakit. Ő sztem ideális lenne.Kerlon írta:Aztán minek ő ide, amikor itt van Asensio?ateeemadrid írta:Na, ha Draxler így megmondta a tutit, akár jöhet is Bale helyére.
Aztán minek ő ide, amikor itt van Asensio?ateeemadrid írta:Na, ha Draxler így megmondta a tutit, akár jöhet is Bale helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megmondom őszintén már csak azért is örülök a győzelmünknek,mert 2 hete mást nem hallgattam csak azt,hogy szétkapnak majd minket párizsba bla bla bla bla...
Most én törődtem velük egy picit
Most én törődtem velük egy picit
- ateeemadrid
Na, ha Draxler így megmondta a tutit, akár jöhet is Bale helyére.
Nyilván van aki rosszindulatból teszi és saját csapatát fényezné egy ilyen győzelem után, de ez a PSG tényleg gyenge volt tegnap. Ők nem tettek próbára minket.RealMadridFanatic írta: Nso, Sacchi.
Még ha értem is mire gondol, már nem egy helyen láttam megint, hogy milyen ótvar ez a PSG. Az azért senkinek nem fut át az agyán, hogy annyit fociztak a franciák, amennyit engedett nekik egy erős ellenfél?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sokan elfelejtik a fiatalab C-t még a gólbaszó korszaka előtt.Messire rá lehet sütni,hogy tehetségesebb,de olyan nincs amit neymar tud és Cr ne tudott volna ,főleg fiatalabb korában amikor még nem csiszolta le a játékát a gólokra,hálistennek megtette, de ezeket a skilleket ő is tudta és még hasznosabb is volt.Szerintem nem tehetségesebb Neymar.pheco írta:Csak mondjuk Ce 18-20 evesen nyomta hasonlo stilusban, nem 26 evesen. Kar osszehasonlitani a kettot, eg es fold a mentalitasuk, pedig tehetsegbol Ney tobbet kapott. De felolem johet, Ramos majd helyreteszi edzeseken
Az meg,hogy megint lenézik a teljesítményünket és a psg-t ledegradálják nekünk csak jó.Minden megy tovább mint az elmúlt 4 évben,majd jön a city felszokpodják,nyomást raknak rájuk mi meg szokás szerint mutatjuk a fuckot... csak kíváncsi vagyok hány bl győzelem lenne amiután csöndbe maradnának a saját érdekükben.
Barcáék meg csókoljanak lábat inkáb mert őket csúnyán elgázolta volna ez a gyenge psg a tavalyi meccs után.Na meg a bayern se lehetne nyugodt szerintem attól,hogy a tétnélküli meccsen nyertek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ha így tud játszani a csapat egy ilyen erős ellenfél ellen akkor bárkit megverhetünk, természetesen ki is zúghatunk bármikor ha kijönnek a gyengeségek ez is benne van , de a fő esélyesek között ott vagyunk nagyon is komolyan, azért ez a Psg elég erős gárda , bárkit kapnak lehet most is továbbmentek volna , de igaza volt a pasinak aki a meccset elemezte , már nem tudom a nevét , hogy akkora rutin meg tekintélye van a Realnak , hogy nem volt képes a Párizs a saját játékát játszani, ideges volt a Párizs , a Real meg nagyon nyugodt , és ez rengeteget számít a blben hogy higgadt tud maradni egy csapat.. biztos vagyok benne , hogy imádkoznak a továbbjutott csapatok , hogy ne a Realt kapják.. Egyedül a Barca meg talán a Bayern ellen lenne ki ki meccs , de a többinél jobbak vagyunk .. City se nagyon találkozott még erős csapattal , Angolok sokat javultak az utóbbi időkhöz képest , de még a BLhez kevesek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jöhet Béla helyére, itt van csapat.Realista24 írta:Draxler: “Elköltöttünk 400 millió eurót és semmi nem változott…” http://madridom.hu/?p=117393
Draxler el akarja magát adatni?
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
daxter elmondta az igazat a fancsaliképű edzőről is.
egyértelmű, hogy unájnak itt a vége, valami rendesebb edző lesz ott idény végén.
egyértelmű, hogy unájnak itt a vége, valami rendesebb edző lesz ott idény végén.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Draxler: “Elköltöttünk 400 millió eurót és semmi nem változott…” http://madridom.hu/?p=117393
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
egyébként én azt is megértem, ha nem jönne.Remy írta:Pedig ennél nagyobb jel nem kell egy embernek. Ki tudja mi van a háttérben, de mégis csak kölcsönszerződés van eddig. Adná az ég...
mert olyan aspektusa is lenne, mint amikor durant átment a warriorsba, a jelenlegi legerősebb csapatba.
ennek is ilyen if you cant beat them, join them szaga lenne sokak szemében.
tehát én mindent megértek, legyen akárhogy, de kurvanagy lenne, ha vhogy idejönne és nem 30 évesen, jópár km és sérülés után.
a tegnaphoz, akik kutyázzák, szeretnék én is ilyen "szarul" játszani, amikor sérült vagyok
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig ennél nagyobb jel nem kell egy embernek. Ki tudja mi van a háttérben, de mégis csak kölcsönszerződés van eddig. Adná az ég...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- H.E.H.E.
nagyon egyszerű a dolog amúgy:
azért simán nyerhették volna az első meccset, főleg a második félidőben be voltunk szorulva rendesen.
aztán amikor másképp alakult a dolog, akkor nem volt meg a vér, az összetartás és az egymásért küzdés bennük, tipikus összevásárolt csapat, akik addig jók, amíg megy a szekér.
ezért jogosan mondhatta mindenki, hogy erős csapat, mert azok is, egészen addig, amíg nem jön egy nagyobb kihívás.
nyilvánvaló, hogy a francia bajnokságból ennyire lesznek képesek, ezt előtte is tudtuk már, többször többmindenki leírta, hogy nincs kihívás odahaza nekik, nincsenek versenyre késztetve.
ha ezek után még bappe tud kicsit objektívan látni, akkor ő is látja ezeket. kérdés mit akar, mire vágyik, mennyire akarja a sikert.
én jelenleg nem tudom eldönteni. a testbeszédét látva, nagyon akarja a győzelmet, nagyon akar győzni, de nem nagyon hiszem - hiába vágynék rá mindennél jobban -, hogy 1 év után eljönne onnan.
pedig egyértelmű, hogy ezzel tenné magának a legjobbat.
azért simán nyerhették volna az első meccset, főleg a második félidőben be voltunk szorulva rendesen.
aztán amikor másképp alakult a dolog, akkor nem volt meg a vér, az összetartás és az egymásért küzdés bennük, tipikus összevásárolt csapat, akik addig jók, amíg megy a szekér.
ezért jogosan mondhatta mindenki, hogy erős csapat, mert azok is, egészen addig, amíg nem jön egy nagyobb kihívás.
nyilvánvaló, hogy a francia bajnokságból ennyire lesznek képesek, ezt előtte is tudtuk már, többször többmindenki leírta, hogy nincs kihívás odahaza nekik, nincsenek versenyre késztetve.
ha ezek után még bappe tud kicsit objektívan látni, akkor ő is látja ezeket. kérdés mit akar, mire vágyik, mennyire akarja a sikert.
én jelenleg nem tudom eldönteni. a testbeszédét látva, nagyon akarja a győzelmet, nagyon akar győzni, de nem nagyon hiszem - hiába vágynék rá mindennél jobban -, hogy 1 év után eljönne onnan.
pedig egyértelmű, hogy ezzel tenné magának a legjobbat.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- RealMadridFanatic
Ez meg nem tudom, hogy valós-e.
Amennyiben az, majd amikor forgolódik még kicsit az eladott labda, meg a szőr miatt ez az igen magasan kvalifikált, jól nevelt, intelligens fiatalember, remélem vigaszra lel abban, hogy a taknyát törölgethette abba, aki oda-vissza beköszönt nekik.
Amennyiben az, majd amikor forgolódik még kicsit az eladott labda, meg a szőr miatt ez az igen magasan kvalifikált, jól nevelt, intelligens fiatalember, remélem vigaszra lel abban, hogy a taknyát törölgethette abba, aki oda-vissza beköszönt nekik.
Nagyon nem is lepődtem meg, legfeljebb annyiban, hogy van aki tényleg ennyire buta, vagy frusztrált, vagy mindkettő, hogy mindenáron be kell magyaráznia magának valamit, amivel megnyugtatja magát, hogy érdemtelen minden, amit elér a Real.Ez nem meglepő. Meccs előtt mindenki azt fújta, hogy mennyire erős ez a PSG, mennyi gólt lőttek (Neymarral vagy épp nélküle), mennyi hazai győzelmül van, hányszor verték ki a Real Madridot. Rólunk annyit mondtak, hogy mi vagyunk a címvédők, meg milyen szarok vagyunk a bajnokságban. Aztán jött a meccs és hirtelen gyenge, összevásárolt csapat lettek, mi meg egy tapasztalt, higgadt, bírót lefizető gárda.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ez nem meglepő. Meccs előtt mindenki azt fújta, hogy mennyire erős ez a PSG, mennyi gólt lőttek (Neymarral vagy épp nélküle), mennyi hazai győzelmül van, hányszor verték ki a Real Madridot. Rólunk annyit mondtak, hogy mi vagyunk a címvédők, meg milyen szarok vagyunk a bajnokságban. Aztán jött a meccs és hirtelen gyenge, összevásárolt csapat lettek, mi meg egy tapasztalt, higgadt, bírót lefizető gárda.RealMadridFanatic írta:Nso, Sacchi.„Azt hittem, hogy a PSG késsel a foga között játszik majd, a végén mégis egy cigarettázó Realt láthattunk. A Madrid egy borzasztóan gyenge ellenféllel került szembe. A PSG csupán játékosok csoportja, amit a Real Madrid tud, azt nem lehet megvásárolni”
Még ha értem is mire gondol, már nem egy helyen láttam megint, hogy milyen ótvar ez a PSG. Az azért senkinek nem fut át az agyán, hogy annyit fociztak a franciák, amennyit engedett nekik egy erős ellenfél? Ettől még nem feltétlen lesz egycsapásra gyenge, lúzer brigád belőlük, csak jött egy jobb.
Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érdemeink kisebbítése az elsődleges (nem Sacchira gondolok). Ilyenkor azért édes érzés látni a sok senkiházi vergődését.
Már olyan is volt, hogy erősen részrehajló volt a bíró. Bármit, BÁRMIT képesek a lelki sérültek bemagyarázni maguknak, csak nehogy el kelljen ismerni, hogy annyira mégsem gyenge a Real Madrid.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nálam ezzel a továbbjutással kimaxolták a szezont (az őszi móka miatt), főleg hogy a PSG-t gondoltam aki továbbjut... Álmomban sem gondoltam volna, hogy így továbbjutunk. Most már kieshetünk a következő körben.
- RealMadridFanatic
Nso, Sacchi.„Azt hittem, hogy a PSG késsel a foga között játszik majd, a végén mégis egy cigarettázó Realt láthattunk. A Madrid egy borzasztóan gyenge ellenféllel került szembe. A PSG csupán játékosok csoportja, amit a Real Madrid tud, azt nem lehet megvásárolni”
Még ha értem is mire gondol, már nem egy helyen láttam megint, hogy milyen ótvar ez a PSG. Az azért senkinek nem fut át az agyán, hogy annyit fociztak a franciák, amennyit engedett nekik egy erős ellenfél? Ettől még nem feltétlen lesz egycsapásra gyenge, lúzer brigád belőlük, csak jött egy jobb.
Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érdemeink kisebbítése az elsődleges (nem Sacchira gondolok). Ilyenkor azért édes érzés látni a sok senkiházi vergődését.
Már olyan is volt, hogy erősen részrehajló volt a bíró. Bármit, BÁRMIT képesek a lelki sérültek bemagyarázni maguknak, csak nehogy el kelljen ismerni, hogy annyira mégsem gyenge a Real Madrid.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)