Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Na, a PSG-t még elmeszelik a nagy piró miatt is
Elég deficites BL szezon lett ez nekik.
Elég deficites BL szezon lett ez nekik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nekem meg City-Barca tetszene. Azzal a lagymatag semmivel, amit Londonban előadtak most komoly bajba is kerülhetnének.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Egy
Real-Sahtar/Roma
City-Bayern
Barca-Liverpool
Spurs/Juve-MU/Sevilla
tetszene nekem.
Real-Sahtar/Roma
City-Bayern
Barca-Liverpool
Spurs/Juve-MU/Sevilla
tetszene nekem.
Jó pöcsméregetés lenne a City, Bayern, Barca vonulat, de most kiegyeznék egy Roma/Shaktar féle lehetőséggel is. Kicsit verjék egymást a többiek, ha már mi kiejtettük a Psg-t.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
barca johetne kovetkezo korben. ott egyedul a birotol felnek csak.
ha nem a barca, akkor viszont mu. ha tovabbjutnak
ha nem a barca, akkor viszont mu. ha tovabbjutnak
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Mondjuk ez elég gyenge eresztés volt most tőle, látszik, hogy nem igazán találta tegnap a fogást.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7320885368Kercsó írta:Mit tolt megint?Kerlon írta:Gyökér Horti azért beleallt tegnap is a biroba. Szerencsétlennek mennyire fajgatott ez a meccs.
Kéne küldeni neki azt a Zidane csendre int képet.
Mi a francba tud belekötni most?
CR utánrúgásába?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mit tolt megint?Kerlon írta:Gyökér Horti azért beleallt tegnap is a biroba. Szerencsétlennek mennyire fajgatott ez a meccs.
Mi a francba tud belekötni most?
CR utánrúgásába?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Gyökér Horti azért beleallt tegnap is a biroba. Szerencsétlennek mennyire fajgatott ez a meccs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
brychet minden barca meccsre!!!Kerlon írta:Amúgy le a kalappal a spori előtt. Voltak apróbb tévedései, de úgy kell fellepni, ahogy Verratti ellen fellépett. Aztán majd visszább vesznek.
Amúgy le a kalappal a spori előtt. Voltak apróbb tévedései, de úgy kell fellepni, ahogy Verratti ellen fellépett. Aztán majd visszább vesznek.
K
K
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én a cityt csak azért nem szeretném a következő körben,mert ők kitudnák ejteni a barcat vagy a bayernt.És ne nekünk kelljen már az összeset,az egyiket rendezzék le a 8 között ha akarnak valamit.Meg hát gárdiólá vs excsapata mindig fun.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ez mind olyan szépen hangzikAzt is írják, hogy elegük van az olajos pénzből, mert láthatóan nem használ a sportnak. Elköltött a sejk 1 milliárd eurót és ezzel annyit értek el, hogy uralják a honi focit nagyjából, a Chelseanek és 9 évig tartott mire BL-t nyert.
Illetve az UEFA szerint nem elfogadható az olajos pénz, mert az tiltott. Így újra meg fogják vizsgálni, hogy miből van ennyi pénzük.
annyi minden miatt mondom biztosra, hogy semmi nem lesz belőle.
amíg fizetési sapka és minden más nincs bevezetve, addig nincs beleszólása senkinek, hogy egy sejk pl mire és mit költ.
amugy meg bappét akarom, ha sírva kell elráncigálni anyától meg apától, azt is leszarom, majd beletörődik, megnyugszik itt madridban.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is írják, hogy elegük van az olajos pénzből, mert láthatóan nem használ a sportnak. Elköltött a sejk 1 milliárd eurót és ezzel annyit értek el, hogy uralják a honi focit nagyjából, a Chelseanek és 9 évig tartott mire BL-t nyert.H.E.H.E. írta:biztos vagyok benne, hogy nem lesz belőle semmi.Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy a kiesés miatt még nagyobb szarban van a PSG, mert ugye azzal számoltak a sok igazoláskor, meg a könyveléses okoskodáskor, hogy legalább négyig mennek/megnyeri a sorozatot és egy valag lóvét kasználnak vele. Mivel egyedüli francia csapat lettek volna mondjuk a négyben, ráadásul az egész egyenes kiesést egyedül vitték volna az országból, így akár 100 milla is leeshetett volna nekik.
Na most nem tudják kivenni ennek csak töredékét, az UEFA pedig hamarosan kopogtatni fog náluk, hogy mizu fiúk?!
annyi pénz van a háttérben, hogy nem engedhetik meg, hogy itt szankció legyen.
Illetve az UEFA szerint nem elfogadható az olajos pénz, mert az tiltott. Így újra meg fogják vizsgálni, hogy miből van ennyi pénzük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Búcsúztatjuk őket és még Mbappét is át kell passzolniukRealista24 írta:Azt írják az okosok, hogy a kiesés miatt még nagyobb szarban van a PSG, mert ugye azzal számoltak a sok igazoláskor, meg a könyveléses okoskodáskor, hogy legalább négyig mennek/megnyeri a sorozatot és egy valag lóvét kasználnak vele. Mivel egyedüli francia csapat lettek volna mondjuk a négyben, ráadásul az egész egyenes kiesést egyedül vitték volna az országból, így akár 100 milla is leeshetett volna nekik.
Na most nem tudják kivenni ennek csak töredékét, az UEFA pedig hamarosan kopogtatni fog náluk, hogy mizu fiúk?!
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
biztos vagyok benne, hogy nem lesz belőle semmi.Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy a kiesés miatt még nagyobb szarban van a PSG, mert ugye azzal számoltak a sok igazoláskor, meg a könyveléses okoskodáskor, hogy legalább négyig mennek/megnyeri a sorozatot és egy valag lóvét kasználnak vele. Mivel egyedüli francia csapat lettek volna mondjuk a négyben, ráadásul az egész egyenes kiesést egyedül vitték volna az országból, így akár 100 milla is leeshetett volna nekik.
annyi pénz van a háttérben, hogy nem engedhetik meg, hogy itt szankció legyen.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják az okosok, hogy a kiesés miatt még nagyobb szarban van a PSG, mert ugye azzal számoltak a sok igazoláskor, meg a könyveléses okoskodáskor, hogy legalább négyig mennek/megnyeri a sorozatot és egy valag lóvét kasználnak vele. Mivel egyedüli francia csapat lettek volna mondjuk a négyben, ráadásul az egész egyenes kiesést egyedül vitték volna az országból, így akár 100 milla is leeshetett volna nekik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok.
Én a Cityt szeretném a következő körben. A Barca után az angolokat tartom a legkomolyabb ellenfélnek, jó lenne minél hamarabb túljutni rajtuk.
A katalánokkal viszont nem szívesen találkoznék.
Én a Cityt szeretném a következő körben. A Barca után az angolokat tartom a legkomolyabb ellenfélnek, jó lenne minél hamarabb túljutni rajtuk.
A katalánokkal viszont nem szívesen találkoznék.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaja, most hogy belegondolok én is a Chelseat akarom!