Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
eReMA
Kedvenc játékosaid: 4
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. március 12., hétfő 9:32

Kerlon írta:Ez az olcsón akarok minőséget kérés mindig a legderítőbb. 150-ér talán még kap valami elfogadhatót, de ennyiért mert nagyon jó használt üzletit is kapna.
Amúgy maximálisan egyetértek. Pont ezért kértem segítséget, mert ilyen feltételek mellett nehéznek tűnik ez a küldetés. :) :mrgreen:

Bár nem értek hozzá, de drágán azért biztos még én is tudnék kukázni valami jót. :mrgreen:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 12., hétfő 9:29

eReMA írta:Hilfe! Laptopokban nem igazán vagyok otthon, ezért nálam hozzáértőbbektől kérnék segítséget.
Hölgy rokon vásárlás előtt áll. Elsősorban újat preferálna.
Felhasználási mód: Semmi komoly. Internet, film nézés (lehetőleg FHD), Office programok.
A kritériumok: minőség (anyagok, zsanérok), minél nagyobb kijelző és lehetőleg jó akkuidő, stabil működés.

Az ár 130 körül lenne neki megfelelő, de a legeslegteteje 150.

Van valakinek bármi ötlete/tanácsa, esetleg tipp konkrét típusra?

Előre is köszöntem, ha valaki veszi a fáradtságot!
Ez az olcsón akarok minőséget kérés mindig a legderítőbb. 150-ér talán még kap valami elfogadhatót, de ennyiért mert nagyon jó használt üzletit is kapna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. március 12., hétfő 9:26

Hilfe! Laptopokban nem igazán vagyok otthon, ezért nálam hozzáértőbbektől kérnék segítséget.
Hölgy rokon vásárlás előtt áll. Elsősorban újat preferálna.
Felhasználási mód: Semmi komoly. Internet, film nézés (lehetőleg FHD), Office programok.
A kritériumok: minőség (anyagok, zsanérok), minél nagyobb kijelző és lehetőleg jó akkuidő, stabil működés.

Az ár 130 körül lenne neki megfelelő, de a legeslegteteje 150.

Van valakinek bármi ötlete/tanácsa, esetleg tipp konkrét típusra?

Előre is köszöntem, ha valaki veszi a fáradtságot!
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Zula
Kedvenc játékosaid: CR7,Kroos,Carvajal
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zula » 2018. március 8., csütörtök 10:40

kecsu10 írta:Üdv Srácok!

Kutatás céljából szükségem lenne egy olyan eszközre ami jó minőségben jelenít meg ebookokat, lehet rá jegyzetelni is, és van annyira intelligens, hogy beépített szótárral is rendelkezik, valamint képes valódi könyveket is úgy scannelni, hogy szöveget csinál belőlük, mármint a fotóból. Jelenleg a Galaxy Note 8 telót látom egyedül ilyennek. Van más megoldás is esetleg?
Nem tudok másik eszközt ajánlani viszont a note 8 at igen. Nekem is az van és tökéletes. Minden ilyen munkát az ember játszva elvégez ha hozzá szokik. Ha telefont is szeretnél egyben akkor tökéletes választás. Ajánlom.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2018. március 8., csütörtök 9:37

H.E.H.E. írta:

Kutatás céljából szükségem lenne egy olyan eszközre ami jó minőségben jelenít meg ebookokat, lehet rá jegyzetelni is, és van annyira intelligens, hogy beépített szótárral is rendelkezik, valamint képes valódi könyveket is úgy scannelni, hogy szöveget csinál belőlük, mármint a fotóból. Jelenleg a Galaxy Note 8 telót látom egyedül ilyennek. Van más megoldás is esetleg?
haller, ha kicsi, akkor note 8 valóban, bár a képből szöveget csinálni része az app-on múlik, nem az eszközön.
vagy vmilyen tablet (amihez jár ceruza is), sztem manapság bármelyik képes ezekre a dolgokra, csak ugye nagyobb a méret, mint egy telefonnál.
Áhám köszi. S ceruzás tablet csak az iPad Pro van, vagy van más alternatíva is esetleg?

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. március 7., szerda 15:56

Ipad kettőn valahogy ki lehet játszani, hogy olyan alkalmazást telepítsek, amihez már legalább 10.2-es OS szükséges? (Talan 9-es van rajta, és ugye már nincs os frissítés rá :/ )
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 13:28

haller, ha kicsi, akkor note 8 valóban, bár a képből szöveget csinálni része az app-on múlik, nem az eszközön.
vagy vmilyen tablet (amihez jár ceruza is), sztem manapság bármelyik képes ezekre a dolgokra, csak ugye nagyobb a méret, mint egy telefonnál.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2018. március 7., szerda 13:12

Üdv Srácok!

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 3., szombat 14:59

reeed_ati írta:Pont most telepítem tesóm gépét és van rajta vagy 100giga kép, videó...
Természetesen másolat nincsen róluk, szóval ha egyszer valami gebasz van, akkor 100 giga fontos emléknek viszlát. :x
Ti mit javasoltok, vagy ti hol tároljátok az ilyeneket?
Felhővel az a baj, hogy az egy terrás 30ezer körül van egy évre, akkor már szerintem jobb megoldás egy külső winyó, 20körül van terrás és azt csak egyszer kell megvenni..
NAS. Temrészetesen két lemezes, mirrorban, hogy az adatvesztést elkerült. Tk csinálhatsz egy saját cloudot.

Pl.:
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/bejelentkezes.html
Merci Zizou!

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 3., szombat 14:53

reeed_ati írta:Pont most telepítem tesóm gépét és van rajta vagy 100giga kép, videó...
Természetesen másolat nincsen róluk, szóval ha egyszer valami gebasz van, akkor 100 giga fontos emléknek viszlát. :x
Felhővel az a baj, hogy az egy terrás 30ezer körül van egy évre, akkor már szerintem jobb megoldás egy külső winyó, 20körül van terrás és azt csak egyszer kell megvenni..
2 64 gigás sd kártya. perfekt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. március 3., szombat 14:48

Teletipp bérenc.

En ott egy véglegesen kívül nem nyertem semmit. :(

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. március 3., szombat 14:44

Én a külső 750 GB-os HDD-n szoktam tárolni, amit még évekkel ezelőtt a legnagyobb, és legnagyszerűbb magyar madridista oldalon (2003 vagyis izé...2004 óta) nyertem a Tippjátékon. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 3., szombat 14:35

Ha mar felho, a mega.nz -n 50 GB-os az ingyenes fiok. 5 vagy 6 e-mail cimmel be is vagyok regisztralva.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. március 3., szombat 14:17

Pont most telepítem tesóm gépét és van rajta vagy 100giga kép, videó...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 2., péntek 12:09

Babinho írta:Online rádió hanganyagot (médiaklikkről) hogy tudnék leszedni mp3-ba? Van valami szoftver rá? :)
Előre is thx
ilyen egyszerű oldalakkal is megteheted, de nem elég jobb minőségű
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 2., péntek 9:34

Online rádió hanganyagot (médiaklikkről) hogy tudnék leszedni mp3-ba? Van valami szoftver rá? :)
Előre is thx

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. március 1., csütörtök 20:31

DP port és DVI vel is érdemes lenne próbálni, nem tudom mellékeltek-e monitorhoz vagy grafikus kártyához....

Lehet csak a VGA csati halt le, ahogy írta Beno is.

Én egyébként is Display párti vagyok. Bizonyos szintnél.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. március 1., csütörtök 19:53

átdugtam az alaplapba a hdmi-t, mostmár van kép. akkor a karimnak gatya?
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 1., csütörtök 19:52

ha van másik kábeled pl vga vagy display port azzal is kirpóbálhatnád. hátha csak a hdmi port adta meg magát.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. március 1., csütörtök 19:43

pheco írta:Masik kabellel is ezt csinalja?
igen pont most próbáltam. gyanús hogy a kari halt meg(RX470 4GB). de azért még nem adom fel :D de már szétkúr az ideg
Kép

Vissza: