Karim Benzema
- mocsok
Re: Karim Benzema - 9
Jajj
Nem neztem mit alkotott az autocorrect. Bocsesz
Nem neztem mit alkotott az autocorrect. Bocsesz
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát igen, mostanában..rájár..a rúd...mocsok írta:Engem azert mostmar rendesen felbasz, hogy nem rúd golt lőni.
Nem illik.
- mocsok
Engem azert mostmar rendesen felbasz, hogy nem rúd golt lőni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor ez a garde ta main azt jelentené, hogy Benzema is nyújtaná, vagy céloz, hogy akkor Valbuena tartsa a kezét? Jó lenne, ha teljes mértékben rendeződne az ügy, vissza kapnánk a csúcs Benzemát, az meg kellene, mint egy falat kenyér.Realista24 írta:Valbuenát kérdezték egy interjú során, hogy ha találkozna a pályán Karimmal, akkor kezet fognának-e, és mondta, hogy persze, gond nélkül.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valbuenát kérdezték egy interjú során, hogy ha találkozna a pályán Karimmal, akkor kezet fognának-e, és mondta, hogy persze, gond nélkül.M1Ö írta:Instás történetéről tud valaki valamit? Le qiupe cikk Valbuenaval és fölé írta, hogy Garde ta main! Fordító szerint "tartsa a kezét!"
Van valami fejlemémy az üggyel, vagy csak a válogatott szünet miatt van ki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Instás történetéről tud valaki valamit? Le qiupe cikk Valbuenaval és fölé írta, hogy Garde ta main! Fordító szerint "tartsa a kezét!"
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Tegnapiért jár a pacsi. Tette vette pörgette a labdát.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mezőnyben tanár, és így, hogy Cé beast módban van, nem akkora kritikus probléma amit a kapu előtt csinál...de azért jöhet még olyan helyzet amikor nagyon kéne hogy berúgja..és ez kicsit aggaszt.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felállva tapsolták, amikor lecserélték, és még az AS sem rugdalta a meccs után. Ez már jelent valamit
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A "szakemberek" 90%-nak a kimaradt ziccer marad meg. Szóval még mindig kutyaütő...Kerlon írta:Kár amúgy, hogy a kapu előtt blfszkodik, mert amúgy hihetetlen jól vereti. Az a második CR gólpassz előtti boka pöci... még mindenki Norbija is elcsöppent rá kétszer.
A tegnapi játék is mutatja, miért nem működne az Icardi, Kane vonal, amíg CR alkot.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Kár amúgy, hogy a kapu előtt blfszkodik, mert amúgy hihetetlen jól vereti. Az a második CR gólpassz előtti boka pöci... még mindenki Norbija is elcsöppent rá kétszer.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
#KAK.
Ma is kifejezetten fasza volt haverunk, most már ezt a formát igazán tarthatná szezon végéig. A BL döntőben meg majd csak összejön már a gól is.
Ma is kifejezetten fasza volt haverunk, most már ezt a formát igazán tarthatná szezon végéig. A BL döntőben meg majd csak összejön már a gól is.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
BocsRealista24 írta:Amúgy is az.wZoLee7 írta:Hát ha a 2. helyzetnél leteszi CR-nek és ő bevágja Karim most nagy király lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy is az.wZoLee7 írta:Hát ha a 2. helyzetnél leteszi CR-nek és ő bevágja Karim most nagy király lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ha a 2. helyzetnél leteszi CR-nek és ő bevágja Karim most nagy király lenne.
Pedig egyszerű a dolog (legalább is nálam). Ritkán játszunk inkább védekező felfogásban. Azzal, hogy bármikor előrevágták a labdát a védőink és ezt Karim leszedte, megtartotta, leosztotta, nem kellett kilépni idő előtt a kp-sainknak, lyukat hagyva maguk mögött. Az, hogy kihagyott 2 ziccert (itt is inkább a második miatt venném csak elő) végeredményben mellékes volt, mert sokkal többet kaptunk a játéka miatt védekezésben és az volt a fő feladat, hogy tovább jussunk.Realista24 írta:Amúgy elég furcsán vagytok itt bekötve
Amikor a nemzetközi sajtó dicséri a mezőnymunkáját, általában fikáztátok. Most odavagytok érte, közben meg mindenki a megtestesült gonoszt látja benne. Két napja csak ilyen cikkekbe futok bele
Egy olyan meccsen, ahol szinte csak mi támadunk, mi birtokoljuk a labdát, és adogatunk az ellenfél térfelén erre nincs szükség. Ott csak annyit lát a mezei szagértő, hogy Karim visszalépked, leoszt egy két zsugát, egy két cselt, minő remek szereplés, mi meg azt, hogy ácsorog a 16-oson belül, és néha belebotlik a labdába, meg kihagyja amit ki kell
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nana, nem mindenki.Most odavagytok érte, közben meg mindenki a megtestesült gonoszt látja benne. Két napja csak ilyen cikkekbe futok bele
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem is a mezonymunkajaval van sokaknak, koztuk nekem is, problemam. Az utobbi idoben, azon a teren szepen javulo format mutat. De nem lehet csak arra osszpontositani, h mezonyben jo, mert pl Case-t se csak ugy nezzuk, h szerelesekben jo es akk minden kiraly, de sorolhatnam.Nem úgy értettem, hogy ne kavarjon be. Csak R24-re reagáltam, hogy furcsálja, hogy pont most dícsérjük. Egy elemző nem teheti meg, hogy a 2 ziccer nélkül értékelje, persze, hogy lehúzó lesz a cikk. De mi figyelmen kívül hagyhatjuk (tudom, te pl pont nem tudod) és nézhetjük csak a mezőnymunkáját. Abban meg közelít a tophoz, nem véletlen a több pozitív hsz a fórumban róla.
Meg hat nem lenne olyan optimista a forum hangvete valoszinuleg, ha mondjuk nincs megint CR, es mondjuk kikapunk. Kenhetnenk a fejunkre a jo mezonymunkajat.
- M1Ö
Nem úgy értettem, hogy ne kavarjon be. Csak R24-re reagáltam, hogy furcsálja, hogy pont most dícsérjük. Egy elemző nem teheti meg, hogy a 2 ziccer nélkül értékelje, persze, hogy lehúzó lesz a cikk. De mi figyelmen kívül hagyhatjuk (tudom, te pl pont nem tudod) és nézhetjük csak a mezőnymunkáját. Abban meg közelít a tophoz, nem véletlen a több pozitív hsz a fórumban róla.besteve7 írta:Hat meg jo, hogy bezavar. Elvegre is tamado
Gondold el milyen osztalyzatot kapna pl Navas, ha egy meccsen van egy csomo bravurja, de kap ket potyat melle. Ilyen ez a popszakma
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hat meg jo, hogy bezavar. Elvegre is tamadoM1Ö írta: Akkor hülye a nemzetközi sajtó, mert az idényben nem sok olyan meccse volt, ahol ennyire jó lett volna mezőnyben. Gondolom náluk is bekavar a képbe a 2 100as ziccer.
Gondold el milyen osztalyzatot kapna pl Navas, ha egy meccsen van egy csomo bravurja, de kap ket potyat melle. Ilyen ez a popszakma