https://i.ytimg.com/vi/ZCPL3p2p2CY/maxresdefault.jpgkodo írta:Meddig marad szerinted ?Csabi írta: ha nem is jövőre, de utána meglesz
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 13., kedd 19:29
https://i.ytimg.com/vi/ZCPL3p2p2CY/maxresdefault.jpgkodo írta:Meddig marad szerinted ?Csabi írta: ha nem is jövőre, de utána meglesz
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 13., kedd 19:24
Meddig marad szerinted ?Csabi írta: ha nem is jövőre, de utána meglesz
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 13., kedd 18:28
ha nem is jövőre, de utána megleszdzsi91 írta:Azért az nagyon kemény,hogy ez a 9ik szezonja itt és 439 gólnál jár.Szerintetek meg lesz neki a 10 szezon alatt az 500? Az rgy 50 gólos átlag lenne.A Real Madridban.Beszarok.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 13., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. március 13., kedd 13:15
dzsi91 írta:Azért az nagyon kemény,hogy ez a 9ik szezonja itt és 439 gólnál jár.Szerintetek meg lesz neki a 10 szezon alatt az 500? Az rgy 50 gólos átlag lenne.A Real Madridban.Beszarok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 13., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 13., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 13., kedd 11:58
Hát igen, ha Bale hozná azt, amit kéne... akkor az ősz is meglenne oldava. Na, épp ezért kell ide Bappe vagy Hazard vagy valaki, aki képes szállítani a győzelmeket. Ha ez megvan, akkor CR-t még sokáig tudnánk használni. Egyedül már nem elég egy teljes szezonra.pheco írta: Bar amig tavaszra igy fel tudja magat szivni es szarja a golokat, addig megeri itt tartani a klubnak ennyiert is. Csak az oszt kellene okosabban lehozni tobbnyire vele a kezdoben.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 13., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 12., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 10., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. március 10., szombat 19:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 9., péntek 19:43
HozzászólásSzerző: Football88 » 2018. március 9., péntek 19:36
Úgy nézem rossz napod volt barátom. Nem kell személyeskedni. Nyugodj meg.dzsi91 írta:De miért hazudsz folyamatosan? Egyszerűen ha egy csapat bl-t nyer az olyan öröm bármelyik klubnak a világon,hogy senki egy kibaszott ember nem sír a bajnokság miatt.Nem mondta senki sem,hogy nem fontos a bajnokság de a bl 10szer nagyobb trófea,megszerezni is jóval nehezebb.Nekem azt senki nem adja be,hogy az a jobb csapat aki többször veri el a levantekat 40 meccsen mint akik a vilag legjobb csapatait ütik kieséses párharcban vagy döntőben,amikor nincs javítási lehetőség.Football88 írta:Én is többre tartom a BL-t. De már az is túlzás, hogy sokan egy semmit nem érő, szükséges rossznak állítsák be a La Liga elsőséget.
Az alltime best kluboknak akikről állandóan beszélve van mint van bastenék milanja Puskásék az ajax stb, a többség nem is tudja,hogy hány bajnoki címet nyertek akkoriban azok a korszakos csapatok mert a bl győzelmek emelnek ki egy klubot a topból az elitbe... hihetetlen,hogy ezen egyaltalan vita van...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 9., péntek 19:28
Nem. Nagyon nem.Football88 írta:De most komolyan. Nem szeretnéd?Realista24 írta:Dehogy legyen
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 9., péntek 19:23
De miért hazudsz folyamatosan? Egyszerűen ha egy csapat bl-t nyer az olyan öröm bármelyik klubnak a világon,hogy senki egy kibaszott ember nem sír a bajnokság miatt.Nem mondta senki sem,hogy nem fontos a bajnokság de a bl 10szer nagyobb trófea,megszerezni is jóval nehezebb.Nekem azt senki nem adja be,hogy az a jobb csapat aki többször veri el a levantekat 40 meccsen mint akik a vilag legjobb csapatait ütik kieséses párharcban vagy döntőben,amikor nincs javítási lehetőség.Football88 írta:Én is többre tartom a BL-t. De már az is túlzás, hogy sokan egy semmit nem érő, szükséges rossznak állítsák be a La Liga elsőséget.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 9., péntek 19:14
Utolsó kikötésed miatt erre soha nem fogadnék. Amúgy már Umtitit is a szimpatikus táborhoz csaphatjatok...Football88 írta:Az utóbbi 10-15 évre gondoltam, amikor a Real-nak nem ment olyan jól a bajnokságban.Realista24 írta:88. El vagy tévedve. A BLben mindig is mögöttünk voltatok, ahogy a bajnoki címek számában is. Nem értem mit jelent az amióta jobban megy...a BL mindig is a klub prioritása volt, nem véletlen volt a nagy megszállottság a Tizedik miatt.
Amint mondtam, én is jobban örülnék egy Bl címnek. Legyen egy Real - Barca döntő egy jó CR-el és Messivel.
Lehetőleg kevés fetrengéssel, gondolok itt Albára és Suatezre.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 9., péntek 19:14
Mar hogy ne lenne ra objektiv magyarazat.DinhoL írta:Nem is akartam úgy sarkÍtani csak érdekes volt ez a kiemelt időpont, valljuk be nincs rá objektív magyarázat.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. március 9., péntek 19:01
Nem emlékszem olyanra, hogy bárki azt állította volna, hogy a bajnoki cím szart se ér. A BL szerintem minden csapat számára prioritást élvez egyszerűen azért, mert a BL-ben ott vannak papíron a világ legerősebb csapatai. A bajnokságban meg csak 3 az legerősebbek közül.Football88 írta:Én is többre tartom a BL-t. De már az is túlzás, hogy sokan egy semmit nem érő, szükséges rossznak állítsák be a La Liga elsőséget.
HozzászólásSzerző: Football88 » 2018. március 9., péntek 19:01
De most komolyan. Nem szeretnéd?Realista24 írta:Dehogy legyen
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem